Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32511 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
izgleda da tebi na svaku recenicu treba odgovoriti pa cu to da uradim:

Volim osobe koje redovno nisu u stanju sve sto imaju reci u jednoj poruci nego otkucaju 2-3 kratke, cisto da ne bi morale da razmisle pre nego sto nesto napisu.

meni je toliko jasno da cesto ne znam kako da napisem ni sta vama nije jasno

Citat
Citat
Previše je potresno i ''za jednu''  i ''za drugu'' stranu.
Sto bi to nju zanimalo? Ona ocigledno nikad nije izgubila vise od novcanika.

Alo ne seri.Devojka kojoj su pobili deo rodbine u Srebrenici zvala u goste.Nisam zelela da pricam o ovome ali sad cu reci.Pre je to deo mog zivota nego tvog.Jel bi ti imao muda da ides medju takve?Sta mislis kako ce me gledati njena rodbina?Sta mislis,jel me frka?

Citat
To je lupetanje gluposti. Niko nikad nije rekao da bilo koje ubistvo nije strasno. On the other hand, ni za srebrenicu ne treba niko da odgovara ako ni za ostale zlocine krivci ne budu gonjeni. A nisu. To se zove jednak arsin za sve. To se zove pravda.

Pravda je da svako dobije ono sto zasluzuje,a ne da krivci prodju nekaznjeno.Pravda za SVE.

Citat
Jel to sto procitas prirucnik o kosarci znaci da imas pravo prisrarti nekom ko zna i da je igra i ko je igra?

Velika svetska internet zavera? Smiley

Citat
Jel to nas posao? Jel neko od nas placen za to?

A je li to moj posao i jesam ja placena da vam to radim? Ili sam trazila sama jer sam htela da znam sta se desavalo,sto ti ocito neces.

Citat
Hoce li i nakon sto mi (npr SRS) to nadje i objavi nekog za to boleti ku*ac (kao sto za te snimke nikog ne zanima ni da to objavi na tv).

Izvini u odnosu na Srebrenicu su mila majka.A to sto je dokaz glup i sto je na snimku ubijeno samo sest ljudi ne izjednacava zlocin koji je ucinjen sa onim prikazanim na radikalskim snimcima.

Citat
Citat
Ne pada mi na pamet da neko potcenjuje moje vreme i trud na osnovu kojih sve ovo govorim
Nemoj molim te trositi vreme, zovi sebe ozbiljnim diskutantom, al nemoj trositi vreme kumim te.. lepse mi je kad dodjem i vidim da si napisala neku bezazlenu glupost nego glupost potkrepljenu sa 2 kg papira gluposti.

Daj se informisi,zivota ti.

Citat
Citat
A da podvijem rep kad su ovakve stvari u pitanju...taj film necete gledati.
To rece osoba koja se razmislja dal da skupi muda da dodje na okupljanje i suoci se sa ljudima ili da i dalje pljucka iz drugog reda.

Ne jedi govna.Zaboravila sam da dodam,usrala sam se od vas Smiley

Citat
Citat
Verovatno nema svrhe ni da pisem sta se desavalo,posto ni moju ocenu necete smatrati relevantnom.
Jel ti verujes kad ti neko preprica sta je njemu prepricao neko u vezi price koju je dozivelo 10 ljudi koji cute i 50 ljudi koji nemaju pojma o cemu se radi, ali sire svoje vidjenje toga kao istinu.

Meni niko nije prepricao,sama sam htela da proverim ono sto su mi drugi govorili.I da,sirim svoje vidjenje toga kao istinu.

Citat
Citat
Vodimo li konverzaciju ili ne?
Nazalost.. svaka razmena reci smatra se konverzacijom.. pa je na ovo odogovor da.

Ovo bih mogla i ja da odgovorim.Neko ko iz guzice ruke nije izvukao da proveri ono sto govori i ja koja sam na to potrosila vreme...na zalost odgovor je da.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2005, 19:38:56 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Hm ti mislis da imas na dlanu "istinu" koju si mukotrpnim angazovanjem prikupila preko googla??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
A sto je tebi toliko stalo da istrazis u vezi zlocina koje su pocinili Srbi, i zasto verujes recimo mudzahedinima?

Zato sto se o tome,osim sad u Srebrenici(a tek sad je pocelo),nista ne prica.Jel i ovo rekla Natasa Kandic Smiley
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Hm ti mislis da imas na dlanu "istinu" koju si mukotrpnim angazovanjem prikupila preko googla??

ne samo njega...ali pokusaj i tako,mislim da je i on dovoljan
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Pa da,trebalo je odmah da kazem da poznajem ljude i da sam videla i bila
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Eot sad, jos i Sarajevo!! Pa jel tebi cilj da samo Srebrenicu isteras, ili si se namerila da sve zlocine isteras koje us Srbi cinili. Pa sta ima da se prica? Onaj ko je optuzen, taj se proganja i taj ce jednog dana biti uhvacen, ubijeni su nevini ljudi, i dobro i sta sad?? Hm ako ovako nastavis, poces da razmisljas kao muslimani, tj vise ti nece stati da toboze neku pravdu isteras, nego ces poceti da se suosecas sa njima kada je u pitanju osveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ma dobro si mi rekao.
Pa kakvu osvetu sprovode kad me zovu u goste?Ja je nisam dozivela.
Ali hvala ti  Smile nema prikladnog smajlica pa mora ovaj koji se smeje
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Reako sam da ces poceti razmisljati da se Srbima treba osvetiti, a ne tebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Pa ja ne mislim da se Srbima treba osvetiti. Smile Ali treba onima koji su takve stvari uradili.Ma ne bih se ni njima osvetila samo bi ih stavila vec jednom u zatvor...nervira me sto ljudi to ne zele.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Postoji velika razlika izmedju osobe koja je odrasla kao vecina, pa cula za zlocine svoje vecine prema manjinama i dozivela prosvetljenje... i osobe koja je odrasla u multietnickoj ili manjinskoj zajednici, pa je od detinjstva zivela medju ljudima koji su drugih nacija i religijskih uverenja, i u odsudnom trenutku dozivela sasvim drugu vrstu providjenja ...

Ono sto hocu da kazem je da ti, koja si odrasla u Srbiji, nikada neces moci da pohvatas te fine niti i predistoriju sukoba koji se desio u proslom veku...  Srbi, Hrvati i muslimani, konkretno u Bih, bili su i prijatelji i neprijatelji, ali ne samo u poslednjih 10 godina, a i sami ti odnosi nisu bili sasvim cisti... nekada su se borili zajedno, nekad jedni protiv drugih, strane su se stalno menjale... Jednostavno, ti ces da  cujes samo jednu stranu, prihvatas to kao istinu ili poluistinu, ali u sustini to je samo delic price... Neko sa strane nikad nece moci da razume sta se desavalo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.