Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 216122 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
HUMANA I POŠTENA
Volonterka vratila 2500 evra!

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/volonterka-vratila-2500-evra/55514
Citat
inače omladinka SNS
E to je najbitnije da ste naglasili.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.86
mob
Apple iPhone 6S
Nisam pratio temu. Ne znam da li je ovo vec bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Lako je organizovati se kad znas tri dana unapred sta ce da se desi. Mozda bi se i sela oko Sabca odbranila da se znalo ranije... za Obrenovac vec nisam siguran da je mogao biti odbranjen...
Obrenovac je mogao biti jedino ranije evakuisan,ja ne znam da li se Kolubara uopste mogla braniti...

Kolubara se dan ranije razlila po Valjevu i nivo vode je rapidno rastao, Veliko polje je otislo vece pre toga, a Sava vec mesec dana raste... radio-amateri su stalno larmali ... ali ocigledno ni gradjane, ni drzavu to nije zabrinjavalo...

Prica nema samo jedan nivo...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia 
Pomoć pristiže sa svih strana
Tanjug | 19. 05. 2014. - 13:47h | Foto: AP | Komentara: 0

Sa svih strana u Srbiju pristiže humanitarna pomoć i spasilačke ekipe kako bi pomogli u spašavanju ljudi i saniranju posledica katastrofalnih poplava. Ujedinjene nacije, Ruska federacija, više evropskih zemalja i država iz regiona uputili su u Srbiju humanitarnu pomoć i spasilačke ekipe.

Iz Ujedinjenih nacija noćas i danas su stigli agregati, pumpe za vodu, čamci za spasavanje, hrana i voda, 30 tankera za vodu, 12 generatora na točkovima i pet čamaca za spasavanje. U Srbiju je tokom noći stiglo 40 spasilaca iz Francuske, specijalizovanih za odbranu od poplava, opremljenih sa dva čamca za spasavanje, nekoliko pumpi i ostalom opremom.

Spasilački timovi iz 17 zemalja sa pumpama velikog kapaciteta i čamcima zajedno sa srpskim kolegama, bez prestanka rade na evakuaciji ugroženih.
U Srbiji su na spašavanju ugroženih angažovani spasioci iz Ruske federacije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Nemačke, Austrije, Mađarske, Češke, Belorusije, Makedonije i Crne Gore.

Srbiji su pritekli u pomoć i helikopteri iz Nemačke, Švajcarske, Belorusije, Makedonije i jedan iz kontigenta Euleksa. U akciju spašavanja uključeno je i sedam helikoptera iz Slovenije i Mađarske, koji rade uz koordinaciju helikopterske jedinice ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Iz Hrvatske je stiglo 65 tona vode za piće, a iz Makedonije 25. Pomoć u vidu hrane, vode, odeće i neophodnih sredstava za bebe stiže i od srpske dijaspore
U Srbiju je tokom noći stigla i humanitarna pomoć Udruženje Srba i Zajednice srpskih klubova iz Beča koja se sastoji od konzervirane hrane, vode, opreme i hrane za bebe, mleka, sredstava za higijenu i odeće, a Crveni krst Ohrida poslao je odeću, vodu i sredstva za higijenu.

KUD Zavičaj iz Austrije i Udruženje građana iz Beča poslali su pomoć u vidu konzervirane hrane, vode, ulja, mleka, garderobe, pribora za higijenu, pelena, dušeka za spavanje, ćebadi, čizama, posteljine, peškira.

Ambasador Grčke u Beogradu Konstantinos Ikonomidis najavio je da će danas u Srbiju stići spasilački tim iz Grčke od osam ljudi kako bi pružio pomoć poplavljenim On je saopštio i da će osoblje grčke ambasade danas dopremiti donaciju u hrani i vodi u gradsku skuštinu, "u znak solidarnosti sa srpskom braćom".

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji, u cilju pružanja pomoći ugroženim od katastrofalnih poplava, izdao je proglas u kojem poziva sve pripadnike Islamske zajednice i sve dobre ljude da "svojim imetkom i aktivnostima učestvuju u pružanju pomoći ugroženim od poplava".

U saopštenju Mešihata se navodi da će pomoć u hrani, odeći, obući, ćebadima i sredstvima za higijenu biti primana u svim medžlisima Islamske zajednice, u svim džamijama i na posebno označenim punktovima.

Iz Belorusije je sinoć u Srbiju dopremljen nov kontingent humanitarne pomoći, a istim avionom stigao je i zamenik beloruskog ministra za vanredne situacije Aleksandar Nikolajevič Gončarov. Reč je o četiri velikih agregata od po 100 kilovata, 20 prenosivih generatora, 30 motornih pumpi za ispumpavanje vode, 20.000 konzervi mesnih prerađevina, 5.000 vunenih ćebadi, 20 šatora sa po 20 mesta za spavanje i drugim potrepštinama.

U Srbiju su prethodno iz Belorusije stigla dva helikoptera i četiri spasilačke ekipe ronilaca. Dva šlepera pomoći stigla su iz Prijepolja u Beograd i jedan u Paraćin. Opština Prijepolje i privrednici tog kraja uputili su tri šlepera pomoći ugroženom stanovništvu sa garderobom i vodom, navedeno je u saopštenju.

Po nalogu predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, humanitarna pomoć, u iznosu od preko 400.000 hiljada evra, u ime Vlade Azerbejdžana dopremljena je u Beograd specijalnim letom iz Bakua. Humanitarna pošiljka iz Azerbejdžana sastoji se od motornih i plastičnih čamaca, dizel generatora, pumpi i filtera za ispumpavanje vode, kaca i kanistera za vodu, raznovrsne opreme za spasilačke akcije, gasnih rezervoara, šatora, toplih ćebadi i druge opreme.

Na desetine tona humanitarne pomoći koju su donirali makedonski građani u danas će konvojem kamiona krenuti ka poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Kako je saopštio Crveni krst, akciji za sakupljanje pomoći do je na punktovima u Skoplju donirano 20 tona prehrambenih proizvoda, 10 tona sredstava za higijenu, 60 hiljada litara vode, hiljadu ćebadi, tona hrane za bebe, tri tone mleka, 10 tona odeće, hiljadu pari obuće.

Preko telefona za donaciju do juče je sakupljeno 3 miliona i 700 hiljada denara (oko 59.000 evra). Finansijska sredstva koja će biti sakupljena telefonom za donaciju i na žiro račun Fonda za solidarnost cće biti uplaćena na račun za pomoć Srbiji i Bosni i Hercegovini 31. maja.

Albanska vlada je iz Skadra u Srbiju i BiH poslala 50 pripadnika jedinice za brzu intervenciju, prenose mediji na makedonskom i albanskom jeziku. Kompanije širom Srbije odazvale su se apelu predsednika Republike i uzele učešće u akciji prikupljanja pomoći za ugrožene od poplava.

Domaći trgovački lanac (DTL) najavio je danas da će u naredna tri dana donirati robu domaćih proizvođača u vrednosti od gotovo 1,5 miliona dinara Sektoru za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije. DTL je pripremio flaširanu vodu i konzerviranu hranu domaćih proizvođača koja je u ovom momentu najpotrebnija ugroženom stanovništvu Srbije.

Kompanija "Filip Moris" obezbedila je 75.000 dolara, koje je stavila na raspolaganje Centru za vanredne situacije za kupovinu čamaca i druge neophodne opreme za spasilačke timove. Kako je saopšteno gradu Beogradu je ustupljen na korišćenje i magacinski prostor na Tošinom bunaru, kako bi se skladištila voda, suvi obroci i druga pomoć, koja se prikuplja za evakuisane građane.

Crvenom krstu danas je donirano 640 komada različite garderobe i obuće. Tokom noći, zaposleni u proizvodnji su u krugu fabrike u Nišu natovarili 27 tona peska, koji su kamionima prevezeni u Šabac kao pomoć u pripremi nasipa za odbranu od bujica.

Izdavačka kuća "Laguna" i knjižarski lanac Delfi donirali su 1.000.000 dinara za pomoć ugroženima. Kulturne institucije u Beogradu i zemlji i dalje organizovano prikupljaju pomoć za ugrožene, brojna pozorišta, kulturne institucije i muzičari odrekli su se prihoda sa predstava/nastupa u humanitarne svrhe, a mnogi kulturni poslenici prikupili su pomoć i donirali sredstva.

Sportski klubovi i uruženja takođe organizovano prikupljaju pomoć, a najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle osvajanja mastersa u Rimu da trofej posvećuje narodu u Srbiji i da ugroženima od katastrofalnih poplava pokušava da doprinese na svoj način.

Vlada Srbije danas je saopštila da je od 18. maja moguća uplata humanitarne pomoći žrtvama poplava u Srbiji putem PayPal-a iz 193 zemlje i regiona.
Račun pripada diplomatskom predstavništvu Srbije u Briselu, odakle se novac direktno prebacuje na račun Vlade Srbije namenjen pomoći ugroženima od poplava Humanitarnu pomoć, preko PayPal servisa, moguće je uplatiti na adresi floodrelief.gov.rs.

Od cele dijaspore Austrija i Udruzenje Srba Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Safari 537.16
mob
LG Google Nexus 5
Pa šta radi on onda/sada?

ima neku svoju organizaciju verujem da se lako nadje na guglu

A ok,  jer po njegovim porukama na tviteru mi se učinilo da je još u un
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Info od pre par minuta na Pinku: nivo Save i Dunava raste, Bezdan, Zemun i jos na dva mesta, zaboravih gde tacno.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Сандра, јел се акција још по Новом Саду? Знам да су се у Градском зеленилу пунили џакови као и у Беочину у цементари.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2014, 14:32:59 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
I sam osudjujem bavljenje ovim stvarima u ovom trenutku ali ovo moram da podelim... posto sam i sam zaboravio na to, a verujem da su i drugi, imajuci u vidu sta se sve izdesavalo:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3ABK38pjBOQqQJ%3Awww.beograd.rs%2Fcms%2Fview.php%3Fid%3D1601743+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=rs&client=safari

Petak, 16. maj 2014.   

Mole se građani Obrenovca da ne napuštaju svoje domove

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uputio je molbu građanima Obrenovca da ne napuštaju svoje domove.

– Mole se građani Obrenovca da ne napuštaju svoje domove i da se za sve potrebne informacije obrate Operativnom centru Uprave za vanredne situacije grada Beograda na broj 1985 – precizirao je gradonačelnik.

Google ovo ili ono al za neke stvari hebitacan, a originalna vest uklonjena:
Citat
Greška 404 - Strana ne postoji

Molitva Realovih navijaca za Srbiju i Bosnu.

Hebote, gledo sam juce po njihovim medijima, nigde vesti, tek danas nesto objavili  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia 
Санда, јел се акција још по Новом Саду? Знам да су се у Градском зеленилу пунили џакови као и у Беочину у цементари.

Akcija se naveliko, malo malo pa prolaze sleperi puni dzakova, u pratnji milicije, ne znam tacno gde odvoze. U NS nema nikoga od ugrozenih ljudi iz poplavljenih podrucja, iako smo mi spremni. Velika sala SPENS-a je namestena pre 2 noci, Futog sala, Celarevo, Backa Palanka.
Po citavom gradu su otvoreni centri za pomoc ugrozenima. Taksisti (ne znam tacno koja firma) prevoze besplatno pomoc do centara.
U Univeru ima dovoljno volontera za pakovanje.
Cekam da mi se jave, gde sam i ako budem potrebna....
Dunav je kod nas, za sada, u redu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Хвала. Питам зато што мислим да сам јуче (ваљда је било јуче) виде да је обустављено паковање џакова јер нема захтева за истим.

Јел знаш можда где се пакују? Ја сад треба да кренем за НС па бих тамо са другом отишао да припомогнемо ако игде треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.