Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342549 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
ja razumem da ljudi ponekad promene misljenje o nekom pitanju ili ideji, ali kako mozete da u jednom momentu podrzavate Seselja, a onda kada mu je najteze, dakle kada je u pitanju zivot tog coveka - napustite ga?!?!
Reci ti meni gde se dedoste vi iz NVO kada su tom čoveku ugrožena osnovna ljudska prava ? Trebalo bi da ne izbivate iz Haga,sa 24-časovnih demonstracija.

Ja nisam iz NVO, ali Seselj je sam izabrao sa kojim NVO ce da saradjuje. Ali NVO nisu bile uz Seselja, a neki ljudi jesu i zbog clanstva u upravnom odboru su zaboravili na Seselja koji pored toga sto je politicar, istovremeno je i covek. Zaboravili su na coveka i njegovu patnju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Čovek je u zatvoru,nepravedno su mu uskraćena bilo kakva ljudska i građanska prava - razlog više da se NVO i njihov drugi ešalon (u koga ubrajam i tebe,jer podržavaš "civilni sektor") bez traženja dozvole od njega/njegove porodice baci na demonstracije,fokusirajući se ne na njega,već na nezakonito postupanje dotičnog tribunala.
Čaj u termose,termo-gaće na sebe  i trk u Hag ! Duga je zima !
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ja sam mislio da Tomislav Nikolic i clanovi SNS-a vise postuju Seselja kao coveka, nego Natasa Kandic. Mislio sam, nadao sam se i molio da mu oni pomognu ne sumnjajuci u njihovu ljudskost. Prevario sam se, ali sta da radi obican covek kada sve to vidi, kako dojucerasnji saborci napustaju svog prijatelja i predsednika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Ovi Nikolićevi ,nadam se,nisu tolike ćurke da ti repliciraju na ovo buncanje,mada,priznajem...zabavilo me je ovo sa "molitvom".   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Nikolicevi treba da se zapitaju sta se to dogodi jednom coveku da zaboravi na patnju onog coveka zbog kojeg su usli u politiku. Da li bi hteli i da se prema njima neko tako odnosi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
dosadilo ljudima da im neko iz maeve ljuti prodaje pobede.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
utorak 17.01.2012 | 12:03
Deo SPO-a isključen iz partije
 Izvor: B92

Beograd -- Funkcioneri SPO s teritorije Beograda, koji su zahtevali ostavku predsednika stranke Vuka Draškovića, obavešteni su da su isključeni iz Srpskog pokreta obnove.

Odluku je doneo Gradski odbor SPO za Beograd, koji, osim što je više od šest meseci u v.d. stanju, ni po Statutu nije nadležan da takvu odluku donosi, navode u saopštenju sedam isključenih članova SPO-a, među kojima su i predsednici stranačkih opštinskih odbora na Vračaru, Voždovcu, Rakovici i u Mladenovcu.

Oni ističu da se Gradski odbor koji je pola godine u v.d. stanju, nije sastajao u prethodnih deset dana i da im nije jasno kada je doneta odluka o isključenju, za koju tvrde da je nelegalna.

Kako tvrde, Statut SPO predviđa da članove stranke može isključiti ili matični odbor člana, ili Predsedništvo SPO.

"Kako se ovi stranački organi nisu sastajali, niti o našem isključenju raspravljali, jasno je da je ova odluka rezultat Draškovićeve samovolje i najgrubljeg kršenja Statuta, kao i da je najbolji dokaz naših tvrdnji da je u SPO zabranjeno imati sopstveno mišljenje. Zbog toga, još jednom, ponavljamo naš zahtev da Vuk Drašković zbog grubog kršenja Statuta, Programa i diktatorskog ponašanja podnese hitnu i neopozivu ostavku, jer je jasno da sa njime na čelu SPO više nema nikakvu budućnost, tvrde ovi članovi SPO", navodi se u saopštenju isključeni članovi SPO-a.

Saopštenje su potpisali Ljubomir Sokolović, predsednik opštinskog odbora SPO Voždovac, Ružica Vemić, predsednica opštinskog odbora SPO Vračar, Momčilo Šajić predsednik opštinskog odbora SPO Rakovica, Vladan Ivanović, predsednik opštinskog odbora SPO Mladenovac, Marija Obradović, odbornica SPO u SO Mladenovac, Aleksandrija Kovačević, odbornica SPO u SO Palilula i Zoran Velisavljević, odbornik SPO u SO Voždovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 
Komsija mi radi u drzavnom preduzecu,ciji je direktor iz DSS,i svaki od radnika je dobio zadatak da prikupi barem 50. "simpatizera" koji ce glasati za njih,jer se plase da ako izgube izbore kompletna garnitura popije pedalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ДС: Ћутање о Косову – врхунски политички кукавичлук СНС
   PDF    Штампа    Ел. пошта
уторак, 17. јануар 2012.

Демократска странка данас је оклевање Српске напредне странке да изнесе став о Косову оценила као врхунски политички кукавичлук, упозоривши да политичке кукавице не могу да претендују да воде земљу.

"Као што нису смели да саопште свој став о хапшењу Младића, или о барикадама, непредњаци већ месецима не смеју да изнесу свој став о Косову, покушавајући да се додворе у исто време и онима који организују референдум на северу и међународној јавности", наводи се у саопштењу ДС.

Врхунац политичке незрелости, како оцењује ДС, представља изјава лидера СНС Томислава Николића да не износи ставове о Косову како му опоненти не би преузимали идеје.

"Охрабрујемо Томислава Николића да слободно изађе са својим идејама без бојазни да ћемо их преузети јер су такозване велике идеје Томислава Николића углавном биле идеје срамоте и пропасти Србије, баш као и идеја да Србија буде црна рупа у европском тепиху а парламент сигурна кућа за Младића", наводи се у саопштењу ДС.

Како истиче та странке, човек који се кандидује за председника и премијера Србије најпре би морао да има став о најважнијим државним питањима, а не само о ономе што су његове личне и политичке амбиције.

(Танјуг)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Motorola 
Komsija mi radi u drzavnom preduzecu,ciji je direktor iz DSS,i svaki od radnika je dobio zadatak da prikupi barem 50. "simpatizera" koji ce glasati za njih,jer se plase da ako izgube izbore kompletna garnitura popije pedalu.

Oni ne mogu da "izgube" izbore,jer da bi nešto izgubio najpre moraš da ga dobiješ/osvojiš/da pobediš,a to se neće desiti.Ono što će se desiti je da će DSS-ova uobičajena glasačka baza (7-9 % izašlih na glasanje) ponovo glasati za njih,uvećana za par (5-6) procenata onih kojima je priča o evropskim integracijama Srbije po svaku cenu i izvinjavanja svakoj regionalnoj kurvi kamenjarki koja nas mrko pogleda  - preko glave...Dakle,dodatno će ih podržati ovakvi šarmeri kao što je moja malenkost,između ostalog i zato što sam siguran da njihovom partijskom šefu ne bi ni na pamet palo da uzurpira Ustav na način na koji je to učinio Tadić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.