Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342461 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
ocekivati da te neko drugi izvuce iz blata je tipicno antiamericki, ovde ljudi stalno hoce nekog mesiju i taj mesija je danas Ivica Dacic, evo proveri oko sebe ima stvarno onih koji misle da on odlicno vodi to ministarstvo i da je policija super
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Šta ti sad´pa on smeta,on je vaš ? Nije li ga čak i Vesna Pešić na sva usta hvalila kada je pristupio formiranju ove vlade ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
on je uhvacen sa koferom, on to mora da objasni pred sudom, lopov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Tabaković: Ne zameramu Ljajiću, Nikolić nije sujetan

Beograd - Funkcioner Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da SNS ne zamera lideru Socijaldemokratske partije Srbije Rasimu Ljajiću na izjavi da nije realna saradnja sa naprednjacima na republičkom nivou, ističući da "vrata SNS ostaju otvorena".

- Ne zameramo, Tomislav Nikolić je mnogo puta pokazao da nije sujetan čovek. Naša vrata ostaju otvorena, izbori još nisu ni raspisani - rekla je Tabaković na konferenciji za novinare.

Ljajić je juče rekao da će njegova stranka potencijalne predizborne partnere tražiti u DS-u, URS-u, LDP-u, SPS-u i PUPS-u, a da je logično da se prvo razgovara sa DS. On je dodao da neće bežati ni od razgovora sa naprednjacima, iako bi, kako je ocenio, u ovom trenutku bilo nerealno razgovorati o savezu sa SNS na republičkom nivou.

- Mislim da onaj ko daje takve izjave na poziv SNS koja se predstavlja širokim narodnim pokretom, gde svako ko ima neku kreativnu energiju i želju da pomogne narodu da živi bolje govori malo više o samom sebi - rekla je Tabaković.

Ona je navela da će zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić uskoro javnosti predstaviti one koji će se pridružiti SNS, ali nije želela da govori o detaljima.

- Najbolji i najdobonamerniji će biti sa nama - uverena je Tabaković.

Ona je rekla i da je SNS pripremila predlog zakona o javnim nabavkama i izrazila nadu da će aktuelna vladajuća većina biti spremna da ga stavi na dnevni red nekih od narednih sednica parlamenta. Ako se to ne desi, ona veruje da će biti usvojen nakon izbora.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 2610

Izbori će biti raspisani 12. marta, a održani na Đurđevdan!

Parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji će biti održani na Đurđevdan, stranačku slavu DS-a, a biće raspisani 12. marta, na godišnjicu ubistva premijera Zorana Đinđića, saznaje „Alo!“ u krugovima bliskim Vladi Srbije.

Izborna kampanja ne sme biti kraća od 45 dana, tako da su se sasvim slučajno poklopila dva bitna datuma u istoriji ove stranke. Prema svim najavama, kampanja koja je nezvanično počela još prošle jeseni biće izuzetno prljava.
- Glavno oružje velikih stranaka kojima novac nije problem sigurno će biti televizija, gde će pokupovati sve termine dok manjima ostaje organizovanje tribina po mesnim zajednicama i selima. Naravno, svi smo svedoci da je odavno počeo rat plakatima - kaže izvor „Alo!“ iz vladajuće koalicije.
Politički analitičar Milan Nikolić kaže da će kao i obično kampanju obeležiti udarci ispod pojasa, a da i pored krize novac za kampanju neće biti problem najvećim takmacima za sastavljanje nove vlade. Prema njegovim rečima, očekivana je mala izlaznost zbog toga što su mnogi razočarani toliko najavljivanim demokratskim promenama, što će u svakom slučaju pogodovati opoziciji.

ALO-Četvrtak - 19.01.2012
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Ovako se,bre,vodi kampanja... Smile
Već sam zamislio neke naše "političke radnice" na pomenutome zadatku i malo nedostaje da se,koliko sutra,zamonašim :

Pimpin' For Paul

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Sony 
Namazani su žuti i to veoma , Đurđevdan je veoma masovna slava kod Srba , mnogi od njih neće ni moći da izađu na izbore , a poznato je naravno da oni kupuju glasove nacionalnih manjina , pogoto zelenih , Mađara itd.. Inače to je i moja slava i stvarno nikako ne bih žurio na izbore ako budem imao goste , a hvala bogu imaću ih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Namazani su žuti i to veoma , Đurđevdan je veoma masovna slava kod Srba , mnogi od njih neće ni moći da izađu na izbore , a poznato je naravno da oni kupuju glasove nacionalnih manjina , pogoto zelenih , Mađara itd.. Inače to je i moja slava i stvarno nikako ne bih žurio na izbore ako budem imao goste , a hvala bogu imaću ih...
Gde na slavu da idem na izbore. Neće da može. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Sony 
Pa to i ja kažem , jedino ako baš budem imao vremena , ali sumjam , a i još poprilično mi je daleko glasačko mesto , menjao sam pre 4-5 godina adresu stanovanja , ali i dalje glasam na starom biračkom mestu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Blizu mi je glasačko mesto, ali šta ja izađem a dođe neko da mi čestita slavu. Slava , a domaćin na glasanju. Ne ide brate.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 23:11:48 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.