Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:31:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24434 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zastgo ste vi ozbiljno bolesni lako je za objasniti: niste ni svesni svoje bolesti, sto samo za sebe govori koliko je to ozbilljno. Samo vase ucesce na ovom forumu, koji nosi naziv srpski nacionalisticki forum, takodje govori o vashoj maniji za nama... Leka ima za tu bolest, ali ga treba konzumirati i oporavak je dugotrajan, a ne kao vi da stalno prebacujete bolest na druge oko sebe.
Bas si mi ulio poverenje da mogu slobodno da se krecem cestom Rijeka-Zagreb, i vec koliko sutra cu se otisnuti tamo. Upravo su tvoji argumenti slicni izjavama hrvatskih zvanicnika da ako je i bilo zlocina sa hrvatke strane, onda su to bili pojedini slucaji ili prosto natrcao Srbin na putanju metka. Tvoje paralele o 4 devojke na plazi koje naduvavaju dusek i smeju se , verovatno je super marketinski trik za akciju "Dodjite u Hrvatsku na more" samo ne znam kome mislish da prodash te gluposti. IZ tvoje izjave "pun kurac auta i autobusa srpskih registracija" samo na josh jedan nacin govori o tvojoj gostoljubljivosti ili bar o bezbedonosnom faktoru u Hrvatskoj.
I da ne zaboravim: sportove koji si malo pre nabrojao prvo treba da se osvoji shampionat pa tek onda da tvoja pricha ima smisla. Zaboravih, a gde ste vi u tome svemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde ti onda lijepo sjedi doma i seri o stvarima o kojima pojma nemaš, o krajevima koje nikad nisi vidio i o situaciji koju ne poznaješ niti ju razumiješ. ko je tu bolestan???

ja bar govorim o svom iskustvu a ti kenjaš a ništa nisi vidi niti doživio nego si to čuo tamo od nekog ili pročitao tamo negdje.

da jebeno sam ljut na sve vaše sportske uspjehe isto kao i na uspjehe kineza ili somalijaca ili kambodžanaca.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Zastgo ste vi ozbiljno bolesni lako je za objasniti: niste ni svesni svoje bolesti, sto samo za sebe govori koliko je to ozbilljno. Samo vase ucesce na ovom forumu, koji nosi naziv srpski nacionalisticki forum, takodje govori o vashoj maniji za nama... Leka ima za tu bolest, ali ga treba konzumirati i oporavak je dugotrajan, a ne kao vi da stalno prebacujete bolest na druge oko sebe.
Bas si mi ulio poverenje da mogu slobodno da se krecem cestom Rijeka-Zagreb, i vec koliko sutra cu se otisnuti tamo. Upravo su tvoji argumenti slicni izjavama hrvatskih zvanicnika da ako je i bilo zlocina sa hrvatke strane, onda su to bili pojedini slucaji ili prosto natrcao Srbin na putanju metka. Tvoje paralele o 4 devojke na plazi koje naduvavaju dusek i smeju se , verovatno je super marketinski trik za akciju "Dodjite u Hrvatsku na more" samo ne znam kome mislish da prodash te gluposti. IZ tvoje izjave "pun kurac auta i autobusa srpskih registracija" samo na josh jedan nacin govori o tvojoj gostoljubljivosti ili bar o bezbedonosnom faktoru u Hrvatskoj.
I da ne zaboravim: sportove koji si malo pre nabrojao prvo treba da se osvoji shampionat pa tek onda da tvoja pricha ima smisla. Zaboravih, a gde ste vi u tome svemu?

A čuj, ne znam tko je ovde "bolestan"...

Uživljen si u neki film kako Srbe mlate čim pređu hrvatsku granicu u autu sa BG-registracijom - onda ti se kaže da auti sa BG-registracijama slobodno voze auto-cestom a žene iz Srbije slobodno se sunačju, kupaju i razgovaraju na plaži u Vodicama, pa ti i dalje forsiraš svoju priču, a niti si se vozio auto-cestom u autu sa BG-tablicama, niti si sjeo na plažu i prozborio svojim jezikom... ali nema veze, ti ipak znaš sve o tome...

Priča sa vaterpolom nema nikakve veze s ničim osim sa vaterpolom - jer po tvojoj logici Mađari bi trebali bit očajni vaterpolisti pošto nemaju mora, a oni najbolji. Dakle, sport je sport, kakve to veze ima s tim tko ima more, a tko nema?

A to što smo "mi" ovde na "vašem" forumu nije dokaz "naše opsjednutosti" vama nego jednostavno naša želja da vidi/čuje kako razmišlja "druga strana"... nažalost, vidim da "druga strana" i dalje razmišlja jednako (uz dužno poštovanje onima koji ne dijele tvoje stavove)

Doduše, moglo bi se malo razmislit i o vašoj opsjednutosi nama - dovoljno je prebrojat postove o Hrvatima, ustašama, "Srpskoj Krajni"... samo nemam najmeru uopće trošit energiju razmišljajući o tome.

I na koncu - ako misliš da je "gostoljubivost i bezbednosni faktor u Hrvatskoj" upitan, ti nemoj dolazit. Vjeruj mi, snaći ćemo se nekako i bez tebe.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ljudi ukoliko se ne stabilizujete svi zajedno ima jednog po jednog da banujem.
Jer mi je pun k.... vasih prepucavanja.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
 Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
ajde ti onda lijepo sjedi doma i seri o stvarima o kojima pojma nemaš, o krajevima koje nikad nisi vidio i o situaciji koju ne poznaješ niti ju razumiješ. ko je tu bolestan???

ja bar govorim o svom iskustvu a ti kenjaš a ništa nisi vidi niti doživio nego si to čuo tamo od nekog ili pročitao tamo negdje.

da jebeno sam ljut na sve vaše sportske uspjehe isto kao i na uspjehe kineza ili somalijaca ili kambodžanaca.

daaaaajj,
cuj nisi ljut na uspjehe srba? kao nisi pisao u gace kod 6:0 za argentinu?
 Smile Smile Smile
pa kakav si ti covjek?

(vjetar u ledja, vjetar u ledja)
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
O.K. posto ochigledno ne shvatate poentu ironije, same po sebi, pokusacu  stvari da do kraja izbanalizujem (mozda skuzite): pricha o vaterpolu, bukvalci, nije toliko vezana za vatepolo, vec  o vashoj  vec i ne skrivenoj zelji da i danas kada ste u vashoj lepoj, ne mozete bez Nas, ovakvih kakvih smo. Bilo to da smo krivci za sve vashe neuspehe, greshke ili vec sta, bilo da sa nama ispirate usta. Odavno vec nije nikakv derbi kada neko dolazi iz hrvatske, niko ziv u Srbiji ne slusha nikakvu muziku iz hrvatske ( izuzev Rundeka), ne kupujemo vashe proizvode, jednostavno recheno boli nas bre k.rac za vas. Ne razmisljamo o vama niti se osvrcemo za vama.
U pravi su kada kazesh da nisam bio u Hrvatskoj danas. Bogu hvala, nisam i necu... ali sam sluzio armiju u Splitu '90 i nisam vas po dobrom upamtio. Znachi ne ratnih, ne poratnih, nego predratnih godina. Secam se mrskih pogleda i dobacivanja " sta smo doziveli da nam se u nashm sSplitu( a kazu da je to bio najjugoslovenski grad u hrvatskoj) chita Politika", pa cak i odbijanja da se primi chek koji je napisan na cirilici uz opasku konobara "gospodo, pa cela Evropa pishe latinicom, samo Vi pishete cirilicom. O ratnim godinama ne zelim ni da pricham.
Posleratnih godina do dana danasnjeg, zbog prirode pola imao sam susrete sa mnogim tvojim sunarodnicima i definitivno bolujete od komplexa zvani Srbija ili Beograd: bilo da je to komplex vishe ili nize vrednosti, nije bitno. Opsednuti ste i nazalost bicete takvi josh dugo, dugo.  U pitanju je ipak vash mentalni sklop, koji je bazdaren na hate prema nama i nista vishe. Srbi su vam merna jedinica u svemu. Svishe sam prosao u zivotu da bih tek tako lako generalizovao, ali ovde to radim sa punim pravom. Iz svog licnog iskustva. Da li si negde na ovom forumu video da se neko od Srba uspinje iz petnih zila objasi kako je Srbija bezbedna za hrvate. Nisi, ne zato sto to nije, nego zato sto se to podrazumeva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Idemo jos jednom pocnite da se stabilizujete i potrudite da na lijep nacin pricate.
Ako ne mozete da normalno komunicirate, zaobidjite ovaj dio foruma jer sam vam previse popustao, i mislim da vise necu i ali uopste me ne interesuje koja je strana u pitanju kod mene ste svi dobili zuti karton tako da se pazite da ne dobijete jos jedan.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
nadam se da ja nisam dobio žuti karton jer sam ja dobar dečko.. Smile  Smile ali ako sam ga dobio javno se ispričavam gospodine moderatoru..   34c [smilie=dddddddd.gif] [smilie=frisko56.gif] [smilie=frisko90.gif]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:31:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.