Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 11:19:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24472 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ajde o ovoj temi razvij diskusiju malo drukčije
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola Z3
zašto se ti nas bojiš na svom forumu?
što se bulje tiče: vi nama mi njima jer ko je jači taj...
1. Ocigledno je da nisi pazljivo procitao ono sto sam napisao, ili nisi razumeo, u sta cisto sumnjam. Verujem da si ovde dosao jer ti je dosadno, mrzis sve pa i samog sebe i resio si malo da podjebavas. Na tvoju zalost mene u tom tvom filmu nema. Evo da pokusam da ti objasnim ponovo. Ja se vas nisam plasio ni 91., ni 92. ni 93. i to u sred "lijepe tvoje" na desetak kilometara od Zagreba, pa je nepotrebno objasnjavati ti da te se ni sada ne plasim. Narocito, ako obratis paznju na cinjenicu gde sam izneo da vas za mene nema. Ne postojite. Razumes?!
2. "Sto se bulje tice" - verujem da bi ti bilo drago da je tako, ali opet na tvoju zalost nije. Svestan sam ja da je ta sklonost ka istom polu vama nekako genetski predodredjena, jednom recju, volite to - no, opet tvoje razocarenje. Mi takve drzimo u rezervatu.
3. Sa vama vise necu polemisati - nekako mi je bilo draze da to radim uzivo pred kraj proslog veka, ali cu iskoristiti ovaj "post" da ti jos nesto kazem:
U vreme kada su se sve te nesrecne stvari desavale tvom i mom narodu ti si bio samo balavi klinac od nekih 13-14 godina (ovo nije uvreda) i u tom starosnom dobu nikako nisi mogao da shvatis sta se to desava oko tebe. Ja sam takodje bio balavac deset godina stariji od tebe - mlad i lud, ali za razliku od tebe i vecine "filozofa" koji vole da pisu o ovoj temi bio sam debelo i duboko u centru desavanja. Zato te molim - nemoj mi ti pricati sta je i kako je bilo.
Sto se tice one price, oko danasnje bezbednosti nas Srba u Hrvatskoj koju je zapoceo kobi, tu se slazem sa njim. Jos davno pre rata, dok je kod vas bio onaj mamlaz Suvar, bilo je svakojakih sranja na nacionalnoj osnovi. Elem, mozda i najlepsi deo zivota i najlepse uspomene vezu me za Dubrovnik, gde sam godisnje provodio po dva meseca sve do 88.godine. Prestao sam da idem posle tuce sa konobarom u Gradskoj kafani na Stradunu, jer je uz bujicu psovki odbio da mi posluzi Srpsku salatu. Alo covece to je bilo 88. godine. Ovo ti pricam sa namerom da ti pokazem i dokazem da je vasa mrznja prema Srbiji i Srbima takodje genetska, kao i onaj vas afinitet prema istom polu sa pocetka ovog teksta. Samo mogu da zamislim sta je danas!

ps. Da bih ti pokazao da te se ne plasim, javno te pozivam da dodjes u utorak u bilo koje doba posle 10 sati u bilo koji objekat u mesto koje se zove Gradiska i nalazi se na granici Hrvatske sa Republikom Srpskom. Sticajem okolnosti tamo sam na sluzbenom putu, pa eto prilike da se sretnemo. O ovome necemo pricati, a ja cu te nahraniti i napojiti. Jescemo "Karadjordjevu sniclu", "Srpsku salatu" i napiti se uz "Car Lazar"-a, a susret ovekoveciti fotografijama. Mozemo da odigramo i koji singl jer se igra Champions League. Sve troskove ja snosim. Izvoli, ti si na potezu. Naravno, ako nisi isuvise umoran.
IP sačuvana
social share
Ako drzis cekic sve ti lici na ekser!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao prvo šta si ti radio 10 km od zagreba? branio srbiju? ko te potjerao sa tog mjesta udaljenog 10 km od zagreba i znaš li zašto?

ono sa istim polovima neću ni komentirati, za mene postoje samo sjeverni i južni ali nisam znao da kod vas postoje rezervati? mi smo ih davno ukinuli a bio je jedan u jasenovcu davno davno

moja braća i rođaci su također bili u centru događanja i u hrvatskoj i u bih samo se tvoj centar događanja nekako pomaknuo do beograda i ti si obukao majicu sa tim centrom dok mi slavimo dan domovinske zahvalnosti

moji su pjevali marjane, marjane pa završili u zatvoru a u 2.svj. ratu su mi rodbinu u slavoniji ubili četnici tako da razumijem i tu dogodovštvinu sa salatom

a čim si napisao "da bi mi dokazao da me se ne plašiš" ne vjerujem da si uopće punoljetan ili možda jesi ali se nisi razvio jer ja nikoga ne plašim niti ikome prijetim

hvala na pozivu na hranu, znam da bi se tih šnicli i salate i vina najeo i napio a onda bi završile gdje i inače sva hrana završava ako čovjek ima urednu probavu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
1. Ocigledno je da nisi pazljivo procitao ono sto sam napisao, ili nisi razumeo, u sta cisto sumnjam. Verujem da si ovde dosao jer ti je dosadno, mrzis sve pa i samog sebe i resio si malo da podjebavas. Na tvoju zalost mene u tom tvom filmu nema. Evo da pokusam da ti objasnim ponovo. Ja se vas nisam plasio ni 91., ni 92. ni 93. i to u sred "lijepe tvoje" na desetak kilometara od Zagreba, pa je nepotrebno objasnjavati ti da te se ni sada ne plasim. Narocito, ako obratis paznju na cinjenicu gde sam izneo da vas za mene nema. Ne postojite. Razumes?!
2. "Sto se bulje tice" - verujem da bi ti bilo drago da je tako, ali opet na tvoju zalost nije. Svestan sam ja da je ta sklonost ka istom polu vama nekako genetski predodredjena, jednom recju, volite to - no, opet tvoje razocarenje. Mi takve drzimo u rezervatu.
3. Sa vama vise necu polemisati - nekako mi je bilo draze da to radim uzivo pred kraj proslog veka, ali cu iskoristiti ovaj "post" da ti jos nesto kazem:
U vreme kada su se sve te nesrecne stvari desavale tvom i mom narodu ti si bio samo balavi klinac od nekih 13-14 godina (ovo nije uvreda) i u tom starosnom dobu nikako nisi mogao da shvatis sta se to desava oko tebe. Ja sam takodje bio balavac deset godina stariji od tebe - mlad i lud, ali za razliku od tebe i vecine "filozofa" koji vole da pisu o ovoj temi bio sam debelo i duboko u centru desavanja. Zato te molim - nemoj mi ti pricati sta je i kako je bilo.
Sto se tice one price, oko danasnje bezbednosti nas Srba u Hrvatskoj koju je zapoceo kobi, tu se slazem sa njim. Jos davno pre rata, dok je kod vas bio onaj mamlaz Suvar, bilo je svakojakih sranja na nacionalnoj osnovi. Elem, mozda i najlepsi deo zivota i najlepse uspomene vezu me za Dubrovnik, gde sam godisnje provodio po dva meseca sve do 88.godine. Prestao sam da idem posle tuce sa konobarom u Gradskoj kafani na Stradunu, jer je uz bujicu psovki odbio da mi posluzi Srpsku salatu. Alo covece to je bilo 88. godine. Ovo ti pricam sa namerom da ti pokazem i dokazem da je vasa mrznja prema Srbiji i Srbima takodje genetska, kao i onaj vas afinitet prema istom polu sa pocetka ovog teksta. Samo mogu da zamislim sta je danas!

ps. Da bih ti pokazao da te se ne plasim, javno te pozivam da dodjes u utorak u bilo koje doba posle 10 sati u bilo koji objekat u mesto koje se zove Gradiska i nalazi se na granici Hrvatske sa Republikom Srpskom. Sticajem okolnosti tamo sam na sluzbenom putu, pa eto prilike da se sretnemo. O ovome necemo pricati, a ja cu te nahraniti i napojiti. Jescemo "Karadjordjevu sniclu", "Srpsku salatu" i napiti se uz "Car Lazar"-a, a susret ovekoveciti fotografijama. Mozemo da odigramo i koji singl jer se igra Champions League. Sve troskove ja snosim. Izvoli, ti si na potezu. Naravno, ako nisi isuvise umoran.

Ovo o "srpskoj salati" - da si mene pitao, ne bih ti ni ja to poslužio jer ne znam što je to. Mislim da se to jelo zove "srpska salata" samo u Srbiji. U ostatku svijeta zove se salata od rajčice/paradajza/pomidore ili nešto sl. A ako je to, po tebi, povod za tučnjavu, onda bi se moglo razgovarat i o vašoj "genetskoj predodređenosti" za svasđu, provciranje i izmišljanje ugroženosti tamo gdje je nema, jer samo netko tko je "genetski uvjetovan" na kompleks manje vrijednosti, zbog kojeg vidi opasnost, mržnju i progon tamo gdje ga nema, može se potuć sa konobarom u ugostiteljskom objektu zato što mu je odbio poslužit salatu. Normalan čovjek iziđe iz lokala. A netko tko je "genetski predodređen" na maniju proganjanja i kompleks manje vrijednosti, potuče se jer misli da ga se mrzi jer je Srbin. Odličan dokaz ovoj teoriji je srpska potreba da svemu živom i neživom daju ime sa pridjevom "srpski" pa tako postoje srpska salata, Karađorđeva šnicla, srpski primorski pas (koji se inače u ostatku svijeta naziva "dalmatinac") itd. itd. To je vrlo čest psihološki poremećaj, a pošto se ti razumiješ u genetiku, mislim da će vrlo brzo uočit da je riječ o "genetski uvjetovanom" poremećaju.

A što se tiče našeg "genetskog afiniteta prema suprotnom spolu", mogu samo zaključit da o tome imaš neka iskustva iz prve ruke (ili, bolje rečeno - iz prve guze) kad tako uvjereno govoriš o tome. Što je još jedan dokaz o vašoj "genetskoj određenosti" prema kompleksu manje vrijednosti.

Doduše, ako mene pitaš, mislim da onaj tko cijelu naciju nazove "genetski predodređenim homoseksualcima" uopće nije "genetski predodređen" nego samo glup. Ili možda latentni homoseksualac? U svakom slučaju, genetika nema ništa s tim, nego možda kvocijent inteligencije.

I još nešto - kako to da se vi, tako muževni i moćni - popušili u netom završenom ratu, i to popušili od nas koji, kao, imamo "genetsku sklonost suprotnom spolu"? Ah, da... svi su bili protiv vas. Aha. A inače, to što umišljate "bjelosvjetsku urotu protiv Srba" još je jedan dokaz u prilog vašoj "genetski uvjetovanoj" maniji proganjanja i komplesku manje vrijednosti.

Dakle, "genetičaru" - hoćemo se još ovako nabacivat pseudo-biološkim teorijama?

BTW - znaš tko je zadnji spominjao "genetsku uvjetovanost" nekog naroda prema određenom ponašanju? Ne znaš? Evo, ja ću ti reć:

Franjo Tuđman - govorio je o genetski uvjetovanoj mržnji Srba prema Hrvatskoj (dakle, identičnoj tvojoj priči, samo sa obrnutim ulogama)

Adolf Hitler - govorio je o genetski uvjetovanim osobinama Židova

Pa reci ti meni, "genetičaru", jesu li njih dvojica možda tvoji uzori?

Jer, odmah da ti kažem - meni se obojica gade, jer su obojica bili kreteni. A čini mi se da se tebi sviđaju
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 15:08:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mogli bi mi na tu karađorđevu šnicli a?
ko zna od čega je?
možda od nekog od obrenovića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa zapravo, ja pojma neman kakvo je to jelo...

Možda je najobičniji šnicel, a možda je stvarno neko specifično jelo - ne mora uopće bit šnicel...

A ko će ga znat?

Kuri me bolac... bitno je da on zna ko je za šta "genetski presodređen"... majke ti mile, koje kretenarije...

Šta bi rekla Jessica Simpson - Oh my ga...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma to su stare gluposti još od lombrossovog "čovjek prijestupnik" o genetskim osobinama kriminalaca- davno napuštene teorije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Oni će ti vjerovatno reć da je Lombroso bio Srbin (ili bar pokatoličeni Srbin)

Ajde dosta smo išli u offtopic, moderatori će popizdit i obojicu će nas bannat  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ja ne mogu da verujem sta sve citam ovde. Pa vi Hrvati ste jos bolesniji nego sto to na prvi pogled izgleda. Stalno vrtite istu pricu, kao neke zavere protiv Srba, kao svi su pokatoliceni Srbi,... a sto je najgore sve to etiketirate nama (kako mi to u stvari pricamo), a nisam primetio da je bilo ko od nas Srba ovde pominjao ikakvu zaveru. Jedino sto smo mozda pominjali je mogucnost prodaje krajine od strane Milosevica (ali to svakako nije belosvetska zavera, ili nesto slicno).

A umornog ne vredi previse ni komentarisati. Covek te lepo zove da sedite, jedete, pijete, i najbitnije ne pricate o ovim glupostima (jer kad se nesto ovako oduzi a niko nece da popusti onda je prica ili glupa ili neresiva, moguce da je i jedno i drugo), a ti ne samo sto odbijas (sto bi bilo ok) vec dajes neke satro saljive komentare (a tu se u stvari vide kompleksi).

Uopste mi nije jasno kako vas moderatori trpe (na kraju krajeva i sami ste primetili da pricate kojesta). Sa vama ocigledno nema normalnog i kulturnog razgovora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
FYI - To o "pokatoličenim Srbima" prvi put sam vidio upravo na ovom forumu.

A to o "uroti protiv Srba" vidio sam također na forumu - kao, NATO, EU, zapad, velike sile itd. su svi bili za Hrvatsku a protiv Srbije i zato smo mi, kao, uspjeli pobijedit u ratu pa smo zato sad neovisni (parafraziram ono što sam pročitao ovdje - pročešljaj malo, nije teško pronać bar 50 postova u kojima ovo piše)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 11:19:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.