Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 20:34:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24290 puta)
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
Ne drmusaj se mnogo jer je Varazdinac poceo prvi da smara sa velikom povjesti drzave Hrvatske i kako su granice bile do Zemuna.....pa ja cisto da podsjetim doticnog lika kako je nekada bilo a tako se te granice su se vukle dosta dugo tako da....
ej ja sam samo dao primjer jer svako ima svoju povjest.. nekad su se stalno mjenjale granice i svaka država je imala više pa manje granice itd.. al pustimo povjest.. gledajmo kako je sad i neka tako bude.. šta nam nije dosta ratova kroz cijelu povjest.. nek jednom bude mir na ovim prostorima.. pozdrav st faca..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Dobro, moze i tako. Recimo da smo mi rekli svoje, a vi svoje. Sad to sto se u istorijskoj perspektivi bas i ne slazemo nije ni bitno. Jedino mi nije jasno sto Hrvati ne vole kad mi pricamo o istoriji, a misle da mi necemo ni primetiti ako oni pocnu da pricaju o granicama kod Zemuna i slicnim stvarima?

Na kraju krajeva odaljili smo se od teme, umesto da iskomentarisemo incident, vise smo pricali o istoriji. A ovo sto kaze Varazdinac za ratove, niko nije ni pominjao rat. Nadajmo se da ih vise nece biti, ionako nista nisu valjali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa dobro... nismo se baš totalno udaljili od teme, sve je to u istom širem kontekstu, zar ne?  Smile Smile Smile

Šta ćeš komentirat incident? Budala ima svugdje i uvijek će ih bit. Mislim da svaki komentar samo nepotrebno tom događaju dodaje važnost koju uopće ne zaslužuje
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O cemu ovaj varazdinac govori. Kakva nezavisnost Kosova. Pa i da se desi to Vojvodina se nikad nece odvojiti glupaku jedan. U Vojvodini niko ni ne zeli da se odvoji od Srbije pa cak ni madjari koji se stalno bune. A hrvati koji zive na prostorima Vojvodine su takvi slabici mozda veci slabici i od vas tamo. A vama bi bilo bolje da pogledate vasu Istru koja nikad maltene ko da nije u hrvatskoj. Kao da si u Italiji a ne u hrvatskoj. Doci ce vreme kada ce se sve vratiti na svoje mesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
O cemu ovaj varazdinac govori. Kakva nezavisnost Kosova. Pa i da se desi to Vojvodina se nikad nece odvojiti glupaku jedan. U Vojvodini niko ni ne zeli da se odvoji od Srbije pa cak ni madjari koji se stalno bune. A hrvati koji zive na prostorima Vojvodine su takvi slabici mozda veci slabici i od vas tamo. A vama bi bilo bolje da pogledate vasu Istru koja nikad maltene ko da nije u hrvatskoj. Kao da si u Italiji a ne u hrvatskoj. Doci ce vreme kada ce se sve vratiti na svoje mesto.
papčino jedna opet izazivaš svađu.. ostavi se hrvatske i njezinih teritorija.. budi na svome gdje jesi i smiri hormone.. zbog takvih ko ti je i bilo ratova jer nisu zadovoljni sa onim šta imaju pa žele i ono šta nije njihovo..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zeljko@8 i Varazdinac
Smirite strasti jer nemam namjeru da slusam vise jednu te istu pricu.
bilo sta je bilo idemo dalje....kome se osvaja nek osvaja.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7
@Varaždinac: Pozdravi moje Petanjke u Varaždinu, jednom od najlepših gradova u Evropi, a pozdravi mi i legendarno varaždinsko groblje (Varaždinci znaju šta sam hteo da kažem time, pa bih molio da se svi drugi uzdrže od pravljenja bilo kakvih neumesnih komentara na račun Varaždina ili hrvatskog naroda.  Hvala.)
hvala na pozdravima..  Smile

Cekaj ,a sta je to sad?Ako imate neke interne stvari resavajte to putem PM ili boze nekog chat programa.........
Drugo ne idite off topic..
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Nego sta nego su ih pobijedili...Pa zar ste zaboravili "Oluju"....ili mozda "Jasenovac"??? Srbi su htjeli Veliku srpsku Krajinu a za uzavrat dobili "Oluju"...... Smile

Stani, bre, prijatelju, tebi je to smesno!!!??? Tebi su Jasenovac i Oluja  Smile

A drug Moderator kulira, НЕ КУЖИ provokaciju...

Izvod iz pravilnika: Da ne podsticu i ne sire mrznju prema drugima, ne vredjaju i ne provociraju sagovornike

ALI NE!!! Verovatno ću ja biti opomenut jer je mnogo veca greska pisanje velikim slovima, pa nego sta!!!

Da neko ode na Forum.hr gde su Srbi glavna tematika, i kaze kako je Draža heroj ili da ismeva neki neki logor gde su oni poubijani (Da li tako nesto uopће i postoji), pa to bi mu bio poslednji post, bio bi optužen za ratne zločine!!! Sramota!!!
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
Zeljko@8 i Varazdinac
Smirite strasti jer nemam namjeru da slusam vise jednu te istu pricu.
bilo sta je bilo idemo dalje....kome se osvaja nek osvaja.
kaj se mene tiče ja sam smiren ali očito željkec nije i za razliku od mene on je prvi počeo..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hrvate moras da ignorises nemozes da odgovaras na svaku njihovu izjavu oni su neophodno zlo kao bubasvabe mali bedni zive tamo gde zive i sluze cisto da pokazu sta netreba biti jednom recju kraj krajeva,narod koji nema cast,istoriju,jezik,narod, nista otpadak ljudskog roda koji ce kao i svaki parazit odumreti vremenom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 20:34:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.