Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:48:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravoslavlje vs Katolicizam  (Pročitano 35077 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Dutch drzi se sex foruma - to ti bolje stoji  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Drzi se samo ti svog satanistickog delovanja i svoje vere i naroda,ostavi Srbiju i Pravoslavlje na miru.
Uostalom kazi kojoj veroispovesti pripadas i kom narodu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mozda uvek treba ici za pamecu,osim u ljubavi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
decky,ja zaista uvek pokusavam da uvazim i potrazim nesto logicno i tacno u tome sto je receno,ali do sad nisam sreo coveka koji je toliko uporan u svojoj gluposti,i sto je nejgore od svega,POZIVA SE NA SVOJE ZNANJE IZ ISTORIJE RELIGIJE!!!
Oprosti mi,molim te,na ovakvim recima,ali nista adekvatnije ja ne mogu naci za toliku gomilu izrecenih gluposti sa tvoje strane.Jedino sto mi pada na pamet,a sto je najverovatnije istina je to,da ti namerno miniras sve dobronamernre teme,ne bi li na takav nacin skrenuo paznju na sebe!! Jesam li u pravu?a iz svega izrecenog sa tvoje strane,ja jedino mogu da zakljucim da je tvoja vera u stvari,Kroulijeva O.T.O!! A to da je katolicka crkva zastranila i zbog toga doslo do raskola,vidi se po tome sto je i pocivsi papa i sadasnji Benedikt 16,pozivaju sestrinsku crkvu da se izmire.I ne znam samo odakle izbija ta tvoja ideja da u Pravoslavnoj veri ima mrznje???
Pravoslavna crkva jednostavno ne moze da cini ustupke i da pravi kompromis zbog nekog"nazovi"mira i jednakosti u svetu,vesto zapakovanu u ukrasnu hartiju od ljudi koji su se toliko otudjili od Boga,da ih samo rec "hriscanin",i sto su se slucajno rodili kao takvi cini vernicima!!! Ako je to krivica pravoslavne crkve,sto ne zeli da odstupi od prvobitnog i jedinog ispravnog Svetootackog hriscanstva,onda neka kazu da mrzimo.
Kad bas kazes da poznajes hriscanstvo i Pravoslavlje da te podsetim na zitije jednog velikog Srpskog mucenika Sv. djakona Avakuma,kada ga je majka molila da se odrekne Hrista na jedan dan da ga ne bi Turci nabili na kolac,aSv. djakon Avakum kaze:
MILA MAJKO NA MLEKU TI HVALA,AL NE HVALA NA TAKVOJ BESEDI!!
SRB JE HRISTOV,SMRTI SE NE BOJI,NEMA LEPSE VERE OD HRISCANSKE!!!
Kada bi Pravoslavna crkva napravila samo jednom,jedan ustupak,prema bilo cemu sto se kosi sa kanonima crkve,i ona bi propala,i mi sa njom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Dutch

Pa ako si me vec stavio u sataniste nek tu i ostanem - ne znam sta bi sad trebalo da se pravdam. Ali da ti odgovorim iskreno - ne pripadam ni jednoj religiji i ni jednom narodu - rodjen sam kao chovek i umrecu kao chovek

@Pope

Posto si i ti zakljucio da je moja vera Kroulijeva nek ostane tako da ni tebi ne kvarim zadovoljstvo. Posto nisi procitao ono sto sam pisao ili mozda nisi razumeo - vera nema mrznju niti je losa - ljudi su ti koji u ime vere cine stvari koje nisu dobre za njih i druge. Pa da ne idem dalje jer pocinjem da licim na papagaja. Ja cu se drzati svoje gluposti a ti se drzi tvoje. Tako cemo obojca ostati glupi i tvrdoglavi, a nek svako za sebe pogleda sta mu je u srcu i nek potrazi u njemu Hrista. Sve ostalo nema nikakvog ni smisla ni svrhe.

Uzdravlje!
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Jednostavno decky nije Srbin i Pravoslavac,eto objasnjenja za njegovu mrznju.
Kaze rodjen je kao covek,a mi koji verujemo smo goveda,nismo ljudi????
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A u sta ti to verujes Duch - marihuanu i "Picu iznad svega" ??

Meni to brate lichi na neku Jamajkansku sektu burazeru - da nisi zastranio ti od pravoslavlja a ? Evo ti jos jedna slikica za baner

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jez inside.gif
(30.6 KB, 300x250)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Posto sam mod na sexu ne mogu da okacim ikone na potpisu,pametnjakovicu.
Sto mi se svidjaju reci koje pocinju sa Ban  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A pa Ban je omiljena rec moderatora u ovim krajevima kada se osete ugrozenim. Sindrom Boga a ? Mozda si zbog tog osecaja svratio u religiozni forum.

Ajde izduvaj dzoint i izkuliraj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Ja se zbog jednog cveta marihuane ne prkosim Bogu,a ti sa svojm 999 odnosno 666 prkosis i tekako jos kad se dodaju tvoji komentari.
Kad vec pomene rec izduvaj,odmah se setim tvojih usta.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:48:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.