Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69133 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
znaci sistem stvara religiju i antireligiju Smile

Tako je!
1984. Sistem je stvorio Emanuela Goldštajna i borce protiv njega.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 17:21:25 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 15
znaci sistem stvara religiju i antireligiju Smile

hriscanstvo nije produkt ljudskog uma,za kuran nisam siguran,komunizam religija vaseg modernog doba jeste

Molim prevod na neki od govornih jezika... Mrzim me da tumacim ove grafeme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Hteo si da kažeš: '' Ti ne razumeš ništa osim uvrede...''
Ne moraš više da se trudiš, dokazao si da su muslimanci ograničeni i na vrlo niskom stupnju kulturnog razvoja.
Malo više gramatike i Njegoša, a malo manje baljezgarija onog vašeg lažnog proroka (pbuh), pa će ti biti jasno.

Covjece, svijest ti je na nivou Njegosevog Gorskog vijenca.. Ti u 21. vijeku jos uvjek vodis borbu sa nekakvim poturicama a u nedostatku argumenata trazis gramaticke greske onog ko se ne slaze sa tobom. Ozbiljno se pitam da li je tvoj mozak uopste "evoluirao" ili evoluira u pogresnom pravcu.

Jedini koji ovdje ne zna gramatiku si ti, a dok to ne shvatis tuzi me uciteljici sto sam izostavio "nista".. Smile

Pa upravo si sam dokazao da je vera obmana... sredstvo za kontrolu mase... Smiley

Ne, vec sam dokazao neodrzivost ideologije koja kaze da je vjera sredstvo za kontrolu mase.

Nego, da te pitam nesto: Postojis li? Koji je dokaz tvog postojanja? I ako postojis, ko te je stvorio?

koga ti zaebavash? gde je link ka bilo kakvom sajtu- a kamoli anti-islamskom.
pishe broj hadisa iz sahih buharia. znash, ona knjiga posle kurana na kojoj se temelji islam?
napisao sam shta je muhamed radio, naredio i odobrio. vrlo lako se mozhe proveriti. na bilo koji sajt koji ima hadise, ukucati broj i pogledati tekst.

Rad islamofoba i protivnika islama po forumima i drugim mjestima se svodi na isto, tj. sve se svodi na efekat koji se postize na nacin koji sam opisao u prethodnom postu.
Mozda ti nisi od islamofoba i protivnika islama, ali si preuzeo njihovu metodologiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Citat
Covjece, svijest ti je na nivou Njegosevog Gorskog vijenca.
@ Predragoon
Разуми ово као похвалу.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple 15
Citat
Nego, da te pitam nesto: Postojis li? Koji je dokaz tvog postojanja? I ako postojis, ko te je stvorio?

Hoze, mislim da se nismo razumeli... ja verujem u visi razlog postojanja, ali ne verujem u to da je to nesto determinsano, jer to nesto je previse neopipljivo i neshvatljivo za ogranicene kapacitete ljudskog mozga...Da li se to zove bog ili kvant, zaista mi nije vazno...

S druge strane, mislim da su ljudi u svojim zabludama i ogranicenjima stvorili kultove kojima se mole, kasnije ih nazvavsi religijama kako je pritok novca u ruke crkvenih oligarha postao veci... pri tome negirajuci da kolege iz branse to isto rade, samo pod drugim imenom... semitske religije... judeizam-hriscanstvo-muhamedanstvo...sve je to sa istog izvora i podjednako iskvareno i trulo...

Religija (crkva) je razlog broj jedan ratova i sukoba...  i ne postoji samo jedna ujedinjujuca religija, jer svi ljudi nisu isti. Svako je jedinka za sebe koja nosi sopstvenu istinu, veru i pogled na svet.

Prema tome, zar religija (crkva, ne vera) nije delo djavola? Smiley

Bolje sedi i procitaj jednu genijalnu knjigu Terija Praceta - Mali bogovi... duhovnost je kroz humoristicku fantastiku bolje opisan od bilo koje "svete" knjige...

Religija (crkva) je sredstvo za manimupaciju masom koja zeli malo vere i eskapizma...

Vera razlicito od religija.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19

Covjece, svijest ti je na nivou Njegosevog Gorskog vijenca.. Ti u 21. vijeku jos uvjek vodis borbu sa nekakvim poturicama a u nedostatku argumenata trazis gramaticke greske onog ko se ne slaze sa tobom.

Srbi koji su primili Islam su poturice.
Dakle, Poturice, razmisli kad je pisan Kuran, pa kaži na nivou kog veka je tvoja svest.
Samo bez : ''Kur'an je knjiga za sva vremena'' i sličnog marketinga.

Istorija je učiteljica života...uvek ste bili izdajnici, uvek ćete i biti...i gori od svakog neprijatelja.
Ti bi najradije da zaboravimo da ste se poturčili, da ste primili veru jednog manipulanta i kvarnjaka (pbuh) i da ćutimo kad lupetate o praktičnosti Islama ili njegovoj naučnoj opravdanosti.

Uzalud je vama navoditi vaše jezičke greške, logičke greške, faktičke greške, slabost argumenata, slabost duha čak i kada želite da uvredite....Muslimanci ne žele da čuju da istinu.

« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 20:26:24 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49985
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Da je meni znati kako ce evropa funkcionisati sa 50-50 odnosom muslimana i ateista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Da je meni znati kako ce evropa funkcionisati sa 50-50 odnosom muslimana i ateista  Smile

Nema šanse da hrišćani dopuste muslimanima da im preotmu kontrolu...Trenutno im odgovaraju da odradjuju prljave poslove i stvari za osobe sa manjkom obrazovanja, ali kada se budu osetili ugroženima naći će neki povod za sukob.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 21:31:03 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Prema tome, zar religija (crkva, ne vera) nije delo djavola?

Bolje sedi i procitaj jednu genijalnu knjigu Terija Praceta - Mali bogovi... duhovnost je kroz humoristicku fantastiku bolje opisan od bilo koje "svete" knjige...

Religija (crkva) je sredstvo za manimupaciju masom koja zeli malo vere i eskapizma...

Vera razlicito od religija.

I ja volim da pravim razliku izmedju religije i vjere. Religija mi zvuci kao nesto mnogo prizemno i ovozemaljski, dok je vjera nesto uzviseno. Ima ljudi, kroz historiju i danas, koji su manipulisali i koji manipulisu ljudima krivo tumaceci vjeru, ali to po automatizmu ne znaci da je vjera losa.

Najcisca vjera je vjera u jednog Boga koji te je stvorio i cijeg si postojanja i ti dokaz, vjera je kao kod utisnuta u svakog od nas. Neko je uspio da ga dekodira i ispoveda cistu vjeru u jednog Boga i pokornost njemu, neko je na pola puta, a neko je otvoreni protivnik. To je ono sto nas cini razlicitim.

Srbi koji su primili Islam su poturice.
Dakle, Poturice, razmisli kad je pisan Kuran, pa kaži na nivou kog veka je tvoja svest.
Samo bez : ''Kur'an je knjiga za sva vremena'' i sličnog marketinga.

Istorija je učiteljica života...uvek ste bili izdajnici, uvek ćete i biti...i gori od svakog neprijatelja.
Ti bi najradije da zaboravimo da ste se poturčili, da ste primili veru jednog manipulanta i kvarnjaka (pbuh) i da ćutimo kad lupetate o praktičnosti Islama ili njegovoj naučnoj opravdanosti.

Uzalud je vama navoditi vaše jezičke greške, logičke greške, faktičke greške, slabost argumenata, slabost duha čak i kada želite da uvredite....Muslimanci ne žele da čuju da istinu.

Pazi mu definicije.
U mom mjestu se skoro jedan Srbin vratio u islam. Da li je i on poturica? Smile  Sa svescu na nivou Gorskog vijenca ces najvjerovatnije odgovorit potvrdno.

Ali, naprotiv, Srbi koji su primili islam su muslimani.
Taj Srpski nacionalizam koji siris, srbizam, nama je veoma poznat.
To je u krajnjem slucaju ludilo, pomucenje svijesti, nesposobnost da se razlikuje razgovor o vjerama ili o naciji, ksenofobija, paranoja.

Ti si greska sam po sebi. Pusti ljude da govore o vjeri, prodji se nacionalizma i svoje izmisljene mitomanske historije, covjece, makar na ovoj i slicnim temama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne serite već dajte još hodže!  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.