Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 68922 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
A jesi li ikada upitao sebe: da nije mozda u islamu istina?

da nema hrista mozda bi bila

Da u Kuranu stoji šejtan je dobar, pravedan, istinoljubiv... bilo bi suviše providno. Nije valjda toliko glup... Ipak se radi o vrhunskoj zloj inteligenciji sposobnoj za sve vrste obmana. Njoj ako je to potrebno, nije teško lažno se predstaviti i blatiti po sebi, ako će tako prevarti ljude.

Ne kažem da je tako, ali može se i to uzeti u obzir.

tako nekako,sejtanska obmana je skoro savrsena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Citat
@Nksamsj, daj nesto jos jace.
На коју се страну треба окренути кад легнемо да спавамо?

Да ли је харам полагање испита преко везе?

Да ли је дозвољено из ваздушне пушке гађати псе луталице и штеточине, јер их има много?

« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 08:40:14 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ja moram priznati da mi islam deluje nekako iskrenije i razumnije od hriscanstva. Bar ne potkopavaju sami sebe. Svidja mi se kad je ovaj hodza rekao da je modernost u nauci, a ne u bludu. Ali opet nije objasnio zasto je blud los i zasto se treba uzdrzavati od njega. Objasnjenje da tako pise u kuranu nije pravo objasnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
царе прочита ли ти шта написа свега ти?

искреније и разумније од хришћанства  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
A jesi li ikada upitao sebe: da nije mozda u islamu istina?

Svaka religija je opsena i zabluda...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Citat
искреније и разумније од хришћанства
Кад си чуо и једног православног попа да боље говори мимо ових мојих ревнитеља, ''артемијеваца''...
Citat
Ja moram priznati da mi islam deluje nekako iskrenije i razumnije od hriscanstva. Bar ne potkopavaju sami sebe. Svidja mi se kad je ovaj hodza rekao da je modernost u nauci, a ne u bludu. Ali opet nije objasnio zasto je blud los i zasto se treba uzdrzavati od njega. Objasnjenje da tako pise u kuranu nije pravo objasnjenje.

Да ли ће алах опростити интиман однос пре брака са садашњим мужем?

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Za mene su i judizam i hriscanstvo i islam u sustini isto sranje. I moj stav je da je najgora stvar koja se dogodila Evropi jeste dolazak hriscanstva. Sve te crkve nas uce da budemo mali i bedni, a ne veliki.

Islam mi deluje iskrenije zato sto hriscanska crkva iz godine u godinu tumaci bibliju i veru onako kako im odgovara.
Evo objasnicu to na vrlo vulgaran i prost nacin. Dok u islamu hodze samo seru, u hriscanstvu popovi povremeno i pojedu ono sto su izasrali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
evo malo praktichkih saveta od samog muhameda (koji je po kuranu najbolju uzor ponashanja)

sahih buhari 7:62:64 sahih buhari 7:62:65, i 7:62:88 u sva tri hadisa lepo pishe da je aisha imala seks sa muhamedom sa svojih 9 godina.

sahih muslim 4:2127u hadisu pishe da je tukao svoju zhenu (i to najmladju- aishu)
sahih buhari 7:72:715  musliman tuche svoju zhenu da joj ostaju masnice, i aisha staje u njenu odbranu i kazhe kako pati, a muhamed ne kazhe nishta njenom muzhu, nego njoj kazhe da se vrati muzhu i da ga seksualno zadovolji

sunan abu-davud 38:4390 vrlo kratko i jasno pishe kako su pobijeni ratni zarobljenici (ukljuchujucji dechake "kojima su krenule da rastu stidne dlake" a deci oko 10 godina krecju da rastu dlake)

sahih buhari 4:52:256 i sahih muslim 19:4322 muhamed odobrava ubijanje zhena i dece

sahih buhari 1:5:268 lepo pishe da je imao 11 zhena odjednom.

sahih bukhari 7:62:63 hadis koji zajedno sa kuranskim stihom 65:4 dozvoljava muslimanima da imaju seks sa devojchicama koje josh nisu ushle u pubertet

sunan abu-davud 2:2150 kazhe kako je nekim muslimanima bilo neprijatno da siluju zhene ratne zarobljenice pred njihovim muzhevima koje su upravo pobedili u borbi, pa ih je muhamed ohrabio rekavshi da im alah shalje dozvolu za to, i ta dozvola je postala kuranski stih 4:24

sahih buhari 1:8:387, 1:2:25, 5:59:643 uz kuranske stihove 9:29 i 9:25 govore da treba nametati islam silom i da ako neko odbije da predje u islam da je dozvoljeno ubiti i(li) pljachkati ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Ne mogu da ti objasnim zato što me ništa nećeš razumjeti , a zašto me nećeš razumjeti već sam ti rekao.

+1

Mada ja mislim da si pretjerao, misljenja sam da se evolucija pobrinula da ne bude bas velicine klikera.. Smile

Ovo je krajnji domet do kojeg poturice mogu da idu u raspravi...uvrede na nivou osnovne škole i tu stajemo.
Mada, šta očekivati od potomaka izdajnika?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

Citat
da nema hrista mozda bi bila

Isus a.s. se u Kur'anu spominje skoro pet puta vise nego Muhammed a.s., spada u red pet najodabranijih poslanika (ulul 'azm), a njegov ponovni povratak je opisan kao veliki predznak Sudnjeg dana.

Svaka religija je opsena i zabluda...

Slicno je govorio i Staljin i zabranio rad svim vjerskim institucijama, pa ih je '41. godine u Moskvi ponovo otvorio i pustio vjerskim licima da bodre narod, dovodeci sebe i svoju "vjeru" u kontradikciju i dokazujuci pritom nemogucnost svoje anti-religijske ideologije da podari utjehu  i podigne moral svome narodu u takvim teskim trenucima kao sto je opsada glavnog grada SSSR.

evo malo praktichkih saveta od samog muhameda (koji je po kuranu najbolju uzor ponashanja)

sahih buhari 7:62:64 sahih buhari 7:62:65, i 7:62:88 u sva tri hadisa lepo pishe...
...

Mogo bi da navedes kako glase ti hadisi, ko ih prenosi i koji su povodi njihovog nastanka, a ne samo da kopiras sa anti-islamskih i islamofobicnih sajtova.

Kao kad bi mi neko naveo da u ajetu 9:5 stoji da treba sve nevjernike pobiti, ali bez da se navede ajet, pa onda prethodna cetiri ajeta i ajet nakon njega, a i da se ne navede povod objave ajeta.

Znaju islamofobi da nije isti efekat kad se ne navede i kad se navede.

Ovo je krajnji domet do kojeg poturice mogu da idu u raspravi...uvrede na nivou osnovne škole i tu stajemo.
Mada, šta očekivati od potomaka izdajnika?

Ti i ne razumes osim uvrede koje su na nivou osnovne iz razloga koji je naveo konaskos.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 13:36:37 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.358 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.