Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69141 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Browser
Chrome 12.0.742.100
""Kazes: "naravno nijedan srbin koji je primio islam pre par stotina godina nije ucinio iz tog razloga nego da bi spasio glavu". Kako su onda Srbi koji nisu primili islam spasili svoju glavu?""

hteo sam da budem krajnje tolerantan u duhu hriscanstva prema vasim precima koji usu primili islam u doba turaka ali sad cu ti reci bez uvijanja,islam su primili oni sa vrlo malo ljudskih i moralnih vrednosti to jes zarad sitnih licnih koristi,smanjenja poreza boljeg drustvenog statusa mogucnosti napredovanja u sluzbi,tj klasnicni poltroni,naravno da je neko to primio i pod prinudom(janicari),o sofisticiranosti otomanske uprave nema sta da mi govoris posto mi je vrlo dobro poznata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
"Evolucionisti" su pronasli pripadnika prelazne vrste - tipka na forumu pod nadimkom @Predragoon.

Lik je pravi dokaz da je covjek nastao od majmuna! 

(bez uvede majmunima)
... a kad se probudis, sedis na drvetu i jedes bananu  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 15:12:37 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia v: 070

Nokia 070
mob
Samsung 
Ne nismo majmuni, oni ne vređaju jedne druge na ličnom i nacionalnom nivou.
Zato nemojte da ih dirate jer su po tom pitanju napredniji od nas.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49987
Zastava Босна
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24

Pa kad ni nemaju nacionalni i licni nivo.  Smile

Ljudi su onoliko losiji od zivotinja koliko mogu da budu i bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
"Evolucionisti" su pronasli pripadnika prelazne vrste - tipka na forumu pod nadimkom @Predragoon.

Lik je pravi dokaz da je covjek nastao od majmuna! 

(bez uvede majmunima)

Nije to problem, već šta radim kad se uveče sretnem sa tvojom materom.  Smile

Slab je duh te tvoje vere, poturice, ne možeš ništa vispreno da napišeš. Uvrede su ti slabe jednako poput kuranskih dokaza. Drž' se ti prsluka sa dinamitom, to vam nekako i ide.

""Kazes: "naravno nijedan srbin koji je primio islam pre par stotina godina nije ucinio iz tog razloga nego da bi spasio glavu". Kako su onda Srbi koji nisu primili islam spasili svoju glavu?""

hteo sam da budem krajnje tolerantan u duhu hriscanstva prema vasim precima koji usu primili islam u doba turaka ali sad cu ti reci bez uvijanja,islam su primili oni sa vrlo malo ljudskih i moralnih vrednosti to jes zarad sitnih licnih koristi,smanjenja poreza boljeg drustvenog statusa mogucnosti napredovanja u sluzbi,tj klasnicni poltroni,naravno da je neko to primio i pod prinudom(janicari),o sofisticiranosti otomanske uprave nema sta da mi govoris posto mi je vrlo dobro poznata

sez ima pravo...osim što je hteo da bude tolerantan.
Što reče Šiler: Kako da budem učtiv prema smeću?
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 17:10:33 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
...ali sad cu ti reci bez uvijanja,islam su primili oni sa vrlo malo ljudskih i moralnih vrednosti to jes zarad sitnih licnih koristi,smanjenja poreza boljeg drustvenog statusa mogucnosti napredovanja u sluzbi,tj klasnicni poltroni,naravno da je neko to primio i pod prinudom(janicari),o sofisticiranosti otomanske uprave nema sta da mi govoris posto mi je vrlo dobro poznata

Niko ne spori da je bilo i takvih, vas problem je u tome sto generalizujete stvari.

Rekao sam da je ova vaska pod nikom Predragoon pripadnik prelazne vrste, nisam vrijedjao majmune!

Mada, ova vaska je prva pocela da vrijedja po nacionalnoj, vjerskoj i licnoj osnovi, evo sada mi vrijedja i majku a administracija sve to gleda.
Svaka cast administraciji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
@ administracija & whomever it may concern

Nisam prvi vredjao na ličnoj osnovi...što reče jedan čuveni borac za Talibane: they drew the first blood, not me  Smile
Nisam vredjao po nacionalnoj, jer poturice su deo našeg naroda, otudjeni, u zabludi, ali ipak deo...
Jesam komentarisao na osnovu vere, ali uz konstataciju da je Islam štetan i za muslimane i za ostale.

Kakvo mišljenje demcan ima o svojoj majci služi njemu na čast, ja eksplicitno ništa nisam kazao.

Evo, da ne bude da sam sasvim protiv Islama.
Muhamed Ali je bio i ostao cool, Omar Šarif takodje...Gadafi je šmeker i žao mi je Sadama Huseina.
Muslimani uz to pokazuju da Fukujama nije bio u pravu i hvala im na tome.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 18:57:28 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
Da se ne natezemo. Ako je Vama milo, drago ili osecate poriv da odgovorite na prozivke, izvolite na PP. Ako mislite da dokazujete da li je neko poturica, veci hriscanin, pravoslavac, jevandjelista ili majmun, kreten, idiot, to necu na dalje ni malo tolerisati.

Podosta ljudi koji su imali takvih pretenzija su otisli sa ovog dela foruma. Ne zanima me kvantitet, vec kvalitet ovog dela foruma. Ukoliko mislite konstruktivno, sa uvazavanjem tudjeg misljenja da diskutujete, izvolite. Na taj nacin ce te indirektno podici i kvalitet.

U suprotnom, ponavljam u suprotnom, ne pojavljujte se sa drugacijim namerama, pisanijama itd. Ukoliko to uradite, odrazice se na Vasu mogucnost pristupa nalogu.

Znam da smo svi ljudi sa svojim manama i vrlinama. Znam da je veoma tesko biti covek. Ako vec neko ne moze to biti, neka se bar potrudi ili nemoj da ovde pokazuje i potvrdjuje da je nedokazani ... da ne kategorisem.

Drzite se tema, koliko god je moguce ici u sirinu, idite. Ali ne preterujte. Jer podrucje gde bi ste "zagazili", najverovatnije za njega postoji tema.

Jasno mi je da se dosta stvari preplicu pa se mogu smestiti u vise razlicitih tema, da se stvari preplicu. Odredite sami otprilike neku liniju. Niko Vas nece kritikovati ako i nekoliko strana iskoristite u jednoj temi a moglo je u drugoj, da bi nesto pojasnili.

Ali, opet ponavljam, neka je konstruktivno, argumentovano. A ne napad na licnost. Ostavite se toga i zaboravite na to. Bar na ovom delu foruma.

Ponavicu opet, ovaj deo foruma, dok sam mod ovde, trazice se kvalitet a ne kvantitet. Od toga necu odstupiti. Bolje je da jedan cvet mirise, nego tona govana da smrdi.

Uzivajte, i sem toga sto ste ljudi, neka svako od vas bude covek.

Tema, necu da ponavljam, vec znate sta je i ocemu je ...

Zivi bili.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 19:13:01 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
...ali sad cu ti reci bez uvijanja,islam su primili oni sa vrlo malo ljudskih i moralnih vrednosti to jes zarad sitnih licnih koristi,smanjenja poreza boljeg drustvenog statusa mogucnosti napredovanja u sluzbi,tj klasnicni poltroni,naravno da je neko to primio i pod prinudom(janicari),o sofisticiranosti otomanske uprave nema sta da mi govoris posto mi je vrlo dobro poznata

Niko ne spori da je bilo i takvih, vas problem je u tome sto generalizujete stvari.

hoces da kazes da su prihvatili islam zbog naucnih cinjenica o embrionologiji u kuranu,ili zbog apsurdnosti teorije evolucije posle darvina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49987
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24

hoces da kazes da su prihvatili islam zbog naucnih cinjenica o embrionologiji u kuranu,ili zbog apsurdnosti teorije evolucije posle darvina

Svidjalo se to nasim muslimanima ili ne realna je slika u kojoj vecina prima islam samo zbog interesa. Jer pazite, tada prelazak na islam zbog vjerskog ubjedjenja nije mogao da bude puno veci od onoga kakav je i danas... Na nivou statisticke greske, ukoliko taj broj poredimo sa brojem stanovnika ukupne hriscanske populacije. A logicno je da bi se po tom principu nasao i manji broj muslimana koji bi prihvatio hriscanstvo. Ako vec razmisljamo realno, ne favorizujuci ni jednu vjeru.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 23:36:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.