Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69090 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
u to doba kad vi srbi primali islam nije se znalo o naucnim cinjenicama u kuranutako da sigurno iz tog razloga niste primili vec je to bilo pod prinudom,sada postoji dosta verske literature pa je mnogo lakse naci dokaze o pravoj veri, ali ipak i danas vecina ljudi to cini iz marketiskih razloga kao recimo mnoge americke sportske i filmske zvezde,sto nam samo govori da se svest ljudi nije mnogo promjenio,primiti islam pored neoborivih dokaza o bozanskog prirodi hrista je besmisleno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19

U mom mjestu se skoro jedan Srbin vratio u islam. Da li je i on poturica? Smile  Sa svescu na nivou Gorskog vijenca ces najvjerovatnije odgovorit potvrdno.

Ti znaš da jeste, on zna da jeste...Srbi koji su primili tursku veru su poturice. Juče, danas i zauvek.
Znam ja da vas ''Srbe Hamze'' boli što je Njegoš objasnio ko ste i šta ste, zato ste i tražili da se Gorski vijenac zabrani i izbaci iz školske lektire.

Ali, naprotiv, Srbi koji su primili islam su muslimani.
Taj Srpski nacionalizam koji siris, srbizam, nama je veoma poznat.
To je u krajnjem slucaju ludilo, pomucenje svijesti, nesposobnost da se razlikuje razgovor o vjerama ili o naciji, ksenofobija, paranoja.

Pusti propagandu...pomućena je svest onome koji promeni ubedjenje, pa misli da mu se menja i DNK...i da mu dedovi u grobu menjaju poreklo. Islam je vera (loša, zla, ograničena, tudja, ail ipak vera), a Srbi su narod, tako da su muslimanci oni koji ne mogu da naprave razliku izmedju tih stvari. 

Ti si greska sam po sebi. Pusti ljude da govore o vjeri, prodji se nacionalizma i svoje izmisljene mitomanske historije, covjece, makar na ovoj i slicnim temama.

Možda sam ja greška, ali ti si baš onakav kako je Alah želeo da budeš - kreten.

P.S.
Staviti zajedno Islam i praktičnost je potpuno pogrešno.
Islam je štetan po same muslimane, pre svega, a zatim i po ostatak civilizacije.
Osim za one koji bi da opasani eksplozivom ulaze u pozorišta, Kuran nema neku naročitu univerzalnu upotrebnu vrednost.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 13:28:30 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
@Predragoon, i mislio sam da si bolestan covjek neevoluiranog mozga.

@sez, ne bi trebalo da ulazis u namjere ljudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
@Predragoon, i mislio sam da si bolestan covjek neevoluiranog mozga.
Literarni dometi koje dostižeš zahvaljujući inspiraciji od Alaha najbolje potvrdjuju sve što sam kazao.
Dostigao si svoj vrhunac, sad možeš da se avionom zaletiš u neku zgradu, okupiraš osnovnu školu i uzmeš decu za taoce ili rušiš neke kipove, sve u skladu sa verskom doktrinom tvoje bratije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
batice analiziram sve pa i namjere ljudi,evo recimo ja sam oprihvatio hruscanstvo zbog besmislenosti teorije evolucije, naravno nijedan srbin koji je primio islam pre par stotina godina nije ucinio iz tog razloga nego da bi spasio glavu

edit:vidim da spominjes evoluciju :shock:nije valjda da ste i vi muslimani prihvatili tu teoriju
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 14:37:43 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
A ko misli da je evolucija besmislena logicno je da odmah postane veliki hriscanin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49976
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Evolicija je masina bez goriva. Hricanstvo gorivo bez masine.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
batice analiziram sve pa i namjere ljudi,evo recimo ja sam oprihvatio hruscanstvo zbog besmislenosti teorije evolucije, naravno nijedan srbin koji je primio islam pre par stotina godina nije ucinio iz tog razloga nego da bi spasio glavu

edit:vidim da spominjes evoluciju :shock:nije valjda da ste i vi muslimani prihvatili tu teoriju

Malo bolje proanaliziraj moje zadnje postove i primjetices blag sarkazam pri pomenu pojma "evolucija".

Kazes: "naravno nijedan srbin koji je primio islam pre par stotina godina nije ucinio iz tog razloga nego da bi spasio glavu". Kako su onda Srbi koji nisu primili islam spasili svoju glavu?

Podatke o Turskoj vladavini ovim prostorima se najvise crpe iz narodnih pjesama koje se uzimaju kao istina.
Da su Turci 500. godina radili stanovnicima ovih prostora ono sto je, npr. Karadjordje za par dana uradio stanovnicima Sjenice, sta bi danas bilo ovdje?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Browser
Firefox 3.5.19
sellam alaikum we rahmetullahi we berekatuhu

Ahko jeh to za Kahradjhordja ihstina, jer se mi poturčenjaci stalno gahdjamo brojkama i iznosimo rahzličite podatke, a uz to Muhamed zahteva od nas da lahžemo u kohrist Islama (bio čovek trgovac, pa mu se osladilo)  stvarno jeh srahmota kako je Kahradjhordje postupio sa onima koji su ihzdali svoj nahrod, pritrčali pod skute osvajaču i bohrili se u njehgovu kohrist. Ni jehdan druhgi narod na svetu to nihkad nije uradio svojim kvislinzima.

Tačno jeh, tahko mi Prorokove brade, da tvrdimo i kahko je Kahradjhordje brahnio ustanicima da ubijaju neprijatelja, ali kahda je propaganda u pithanju sve je dozvoljeno, a lohgika nam i nije jača strana.

Jah sam za to da se u Sjenici pohdigne spomenik na kojem piše: Ovde Kahradjordje uradi nešto ružno nama koji se identifikujemo sa drhugom nacijom, u ovom slučaju sa Turcima.

Prehdragoon Janjičarević
Od Sarajeva do Irana biće zemlja muslimana...ali pod Paksom Amerikana.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
Browser
Chrome 11.0.696.65
"Evolucionisti" su pronasli pripadnika prelazne vrste - tipka na forumu pod nadimkom @Predragoon.

Lik je pravi dokaz da je covjek nastao od majmuna! 

(bez uvede majmunima)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 14:24:03 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.