Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:26:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziva li Islam na rat?  (Pročitano 19942 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Шта сад смета? Истина? Где су сад ови што кажу да ислам не позива на рат? Да вас чујем?

Eto to ti je klasican primer sto rade Srbima u svetu.Nadjes debila koji je psihopata u podznaku rodjenjem je Srbin i postavis ovakvu sliku na netu.I zbog toga su sad svi Srbi takvi.Jel da?E pa decko moj,kad je to bilo ti si bio beba za razliku od mene.Ja sam tada bio redovan vojnik,i punili su me svakojakim informacijama.Ali isto tako moram da ti kazem da je u istoj mojoj kasarni bilo 20-tak muslimana koji su bili na Srpskoj strani .....i ti sad njemu stavi ovu sliku i izigravaj patriotu.Hocu da ti kazem ne filtriraj podatke i ne izigravaj mi "VeleSrbina" jer covek koji prihvata Hitlerovu ideologiju moze samo da bude psihopata.............

Sto se tice teme , jeste u Kuranu je strogo zabranjeno ubijanje ratnih zarobljenika,zene i dece.Znaci da pojasnim ,ako udjes u bitku ubij,ali posle nje ne.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
sto ste vi neki cudni ljudi.islam pa odmah neki talibani,bombe i izuvanje ispred vrata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
rele, da islam poziva na rat, il muslimana nebi bilo na balkanu, il drugih vjera...pobili bi se daaaavno

Па да је по муслиманском, "неверника" одавно не би било... овако пошто и други имају зубе, онда џихадлије морају мало да ћуте. Нико није луд да иде у сигуран пораз.

А ти Херосе да тако браниш рођени народ као што браниш ове обрезане, где би нам био крај...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ама не интересује мене шта за тебе значи (не)верник

Smile Ti onda smatraj da se nisam tebi obraćao.

А овај bjbojan је такав демагог да се то двапут не рађа. К'о рођен за вехабијског хоџу. Има и елементе фанатизма, ма милина.

Ma ko mi kaže.Ali tvoja je stvar šta ćeš da misliš o meni.Bog ti je dao slobodu da misliš šta hoćeš,ali kad budemo otišli pred njega,videćemo šta će on da kaže o tome ko je demagog i ostalo.

Што се тиче мене, ја ћу дотичне таманити на сваком кораку и сваком месту на ком ми се укаже прилика. Таманићу им децу, таманићу њих, таманићу им и ближу и даљу родбину.

Po čemu si ti onda bolji od ekstremnih muslimana?To je baš njihovo tumačenje Muhamedovih reči.

Пошто речима не вреди, онда морам сликом да покажем сву мирољубивост ислама на делу. Извини ако те је погодило, али појединцима треба за отрежњење.
Шта сад смета? Истина? Где су сад ови што кажу да ислам не позива на рат? Да вас чујем?

To nije Islam.Ali izgleda da ti nećeš da se otrezniš.To su upravo oni za koje je Muhamed rekao da ih treba ubijati gde god stigneš.Ja o tome pričam.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
poenta prikazivanja ovakvih slika je da islam realno predstavlja opasnost za celo chovechanstvo - ovi mujahedini s doshli sa drugog kraja sveta da ovde masakriraju nash narod ,iako s nama do tada nisu imali nikakvog kontakta. prema tome,svakom mora da bude jasno da islam nije tek jedna od mnogih religija ,vec militantna ideologija koja zagovara ubijanje i porobljavanje svakog ko se s njom ne slaze. svako ko zabija glavu u pesak pred ovakvim slikama je ne samo naivna budala - nego moze svojom gluposhcu da ugrozi druge !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
А ти Херосе да тако браниш рођени народ као што браниш ове обрезане, где би нам био крај...
Ne matori nije bas tako,nego stvarno znam dobre i postene muslimane koji gotive nas Srpski narod.Nazivaju nas herojima zato sto Amere nismo ljubili u dupe i skoro jedine sa nekim pedigreom na balkanu.Znas kad ti tako nesto neko kaze u sred pustinje ,mozes samo lepo da se osecas.Poenta je da i znam monstume koji kad sam rekao da sam Srbin su me odmah svrstavali u koljacki klub ,ali to i mi isto ovde radimo sad njima.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ma ko mi kaže.Ali tvoja je stvar šta ćeš da misliš o meni.Bog ti je dao slobodu da misliš šta hoćeš,ali kad budemo otišli pred njega,videćemo šta će on da kaže o tome ko je demagog i ostalo.

Ми не идемо пред истог Бога. Избаци то из главе.

Po čemu si ti onda bolji od ekstremnih muslimana?To je baš njihovo tumačenje Muhamedovih reči.

Као што рече Свети Петар Цетињски: "Зло чинити од зла се бранећи - ту гријеха нема никаквога."

To nije Islam.Ali izgleda da ti nećeš da se otrezniš.

Аха, па не знам заиста ко треба да се отрезни - ти или ја. Оно су муслимани који су са Алаховим именом на уснама ширили веру по мојој земљи. А ти иди да их убеђујеш да они нису прави док они убијају и кољу... ја нећу, јер сам свестан колику опасност представља ислам у пракси.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali nije Islam to što ovi na slikama šire.To što oni kažu da je islam,to ne znači da jeste.I ja ovde kažem nešto pa ti kažeš da nisam u pravu.Tako ja kažem da ovi ne šire Islam koji je opisan u Kuranu,nego zlo.A oni to rade pod uticajem đavola,jer je đavolu cilj da se baci ljaga na pravu veru da bi na svetu bilo što manje vernika i da bi se ljudi loše osećali.Znači,to što ovi na slikama rade nije Islam u praksi,nego posledica dejstva đavola.To je suština koju sam ja hteo da kažem.

A kada bi se arapske reči iz Kurana prevele na srpski,ja mislim da bi bilo mnogo jasnije o čemu ja pričam.Problem je, koliko ja znam,što reči Alah,Islam,Kuran,Musliman nemaju jednoznačan prevod na srpski pa zato nisu prevedene.Ali jedan od prevoda koji ja koristim bi bio:
Alah=Svemogući,
Islam=Prava vera,
Kuran=Istina,
Musliman=Pravi vernik.
I kada se tako gleda na stvari,ja mislim da se dobija sasvim drugačija slika u srpskim glavama koje kada se kaže muslimani odmah podrazumevaju Turke Osmanlije i bombaše samoubice i "mudžahedine" iz Bosne.Kao što mnogo Hrišćana ne poštuje do kraja ono što je Isus propovedao,tako i većina muslimana ne poštuje do kraja ono što je Muhamed propovedao.Ali nije problem u tome što su oni propovedali.Ljudima je data sloboda da misle šta hoće,a Bog je preko proroka samo ljudima ukazao šta je prava vera (=Islam na arapskom),a ko hoće neka to poštuje,a ko neće ne mora,ali će se loše osećati.I to je suština onog što ja hoću da kažem.

Као што рече Свети Петар Цетињски: "Зло чинити од зла се бранећи - ту гријеха нема никаквога."

Zlom se od zla ne brani.Zlo rađa zlo,a dobro rađa dobro.

procitao sam sve vase komentare i mislim da svi gubite vreme Smiley
dobro je dati svoje misljenje ali ono mora biti proizvod prethodnog znanja iz date oblasti a ne proizvod necijeg unutrasnjeg pristrasnog stanja.

Ako Bog nekom čoveku kaže da nešto kaže,da li taj čovek treba to da kaže ili da ne kaže,jer je to za njega gubljenje vremena?Gde je granica znanja i unutrašnjeg pristrasnog stanja?

Evo jednog zanimljivog dela iz Jevanđelja po Barnabi.

Isus, došavši u Jerusalem i pošto uđe na Dan sabata u Hram, vojnici se primakoše da ga iskušaju i da ga uzmu, i oni rekoše: “Gospodaru je li dozvoljeno voditi rat?”
Isus odgovori: “Naša vjera nam kaže da je naš život neprestana borba na zemlji”.
Vojnici rekoše: “Tako bi ti volio da nas prevedeš u svoju vjeru, i da mi zaboravimo mnoštvo bogova (jer sam Rim ima dvadesetosam hiljada bogova koji se vide) i slijedimo tvog Boga koji je jedan, i zato ne može biti viđen, nije poznato gdje je On, a On je možda uobrazilja”.
Isus odgovori: “Da sam vas ja stvorio kao što vas je stvorio naš Bog, ja bih tražio da vas prevedem”.
Oni odgovoriše: “Pa kako nas je stvorio tvog Bog pošto nije poznato gdje je on? Pokaži nam svog Boga i mi ćemo postati Jevreji”.
Tad reče Isus: “Kad bi vi imali oči da Ga vidite, pokazao bih vam Ga, ali pošto ste vi slijepci, ja vam Ga ne mogu pokazati”.
Vojnici odgovoriše: “Sigurno je da ti je čast koju ti ukazuje ovaj narod, oduzela shvatanje. Jer, svako od nas ima dva oka u svojoj glavi, a ti kažeš mi smo slijepci”.
Isus odgovori: “Tjelesne oči mogu vidjeti samo veliko i vanjsko: vi ćete zato biti u stanju samo da vidite svoje bogove od drveta i srebra i zlata koji ne mogu učiniti ništa. Ali mi Judini imamo duhovne oči, koje su strah vjere našeg Boga, zato mi možemo vidjeti našeg Boga na svakom mjestu”.
Vojnici odgovoriše: “Pazi kako govoriš, jer ako ti prezireš naše bogove, mi ćemo te dati u ruke Herodu, koji će se osvetiti za naše bogove koji su svemoćni”.
Isus odgovori: “Ako su oni svemoćni kao što vi kažete, oprostite mi, jer ja ću ih obožavati”.
Vojnici su se radovali čuvši ovo, i počeše da veličaju svoje idole.
Tad reče Isus: “Nema ovdje potrebe za riječima nego za djelima; dajte onda da vaši bogovi stvore mušicu, i ja ću ih obožavati”.
Vojnici su bili zapanjeni čuvši ovo i nisu znali šta da kažu, pa Isus reče: “Zasigurno - pošto oni ne prave iznova ni jedne mušice, ja neću radi njih napustiti onog Boga koji je sve stvorio jednom riječju; čije samo ime zastrašuje vojske”.
Vojnici odgovoriše: “Pa da vidimo ovo; jer mi smo spremni da te uzmemo”, i oni su bili raspoloženi da ispruže svoje ruke na Isusa.
Tad reče Isus: “Adonai Sabaot!” Nato vojnici bijahu izvaljani iz Hrama kao što se izvaljuju drvene bačve kad se isperu da bi se ponovo napunile vinom; tako da su čas njihove glave čas njihove noge udarale zemlju, a da ih niko nije doticao.
I oni bijahu tako preplašeni i pobjegoše tako da nikad više nisu bili viđeni u Judeji.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 10:36:47 od bjbojan »
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ali nije Islam to što ovi na slikama šire.To što oni kažu da je islam,to ne znači da jeste.

Да, да, они секу главе, ви их се одричете и то тако врло лепо функционише... а жртве су сваког дана све веће веће.

Ко си ти да тврдиш да ли је то ислам или није? То можда није твоје схватање ислама, али њихово итекако јесте и ту је крај приче.

Zlom se od zla ne brani.Zlo rađa zlo,a dobro rađa dobro.

И то се врло лако да проверити на примеру. Рецимо мирољубивих Срба које џихадлије одједном деведесетих кренуше да "вешају на врбе". Јел тако добро рађа добро?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
Ко си ти да тврдиш да ли је то ислам или није? То можда није твоје схватање ислама, али њихово итекако јесте и ту је крај приче.

Nema tu ko sta da prica.Islam je apsolutan i baziran je na zakonima.Ako prekrsis neki ,to vise nisi ....kakvo tumacenje kad tamo sve lepo pise.Prosto i jednostavno "Ne ubij" ....znaci ne ubijaj ...sta tu nije jasno?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:26:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.