Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:27:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziva li Islam na rat?  (Pročitano 19878 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Да, да ти шиптари уопште нису муслимани...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa tu druze imas pravo,ne znam za bas statistiski ali Albanci su uglavnom katolici,a ovi koji zive na Kosovu muslimani od kojih je dosta simbolicnih muslimana,koji ne izvrsavaju muslimanske obrede.Okoliona Djakovice su katolici kao i u Peci,Decanima slabije.Ja slabo baratam tim informacijama da bih ti nesto reko preciznije ali ako mozes raspitaj se.Stvari stoje kako stoje a ja se nadam da ce Kosovo ostati Srbima,pripada im.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Стварно не знам ко те то слагао

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Albania

Muslims 70%, Albanian Orthodox Christian 20%, Roman Catholic 10%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moguce je,ali ja pouzdano znam da ima vise katolika od 10%,jer posle rata je bilo onih koji su prelazili u katolicku veru za pare tako da ti podaci nisu bas najprecizniji,kao sto nisu precini nui podaci o muslimanima u Francuskoj,Engleskoj,Austriji,Luksemburgu,Belgij gde ih ima vise nego sto je poznato,ali se vlast boji da te podatke prenese u javnosti jer bi uneo pometnju onih koji se toga plase.Toliko o podacima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A Albanci su ti ko Kinezi,budisti a ne postuju veru,tako je i kod ovih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Moguce je,ali ja pouzdano znam da ima vise katolika od 10%,jer posle rata je bilo onih koji su prelazili u katolicku veru za pare tako da ti podaci nisu bas najprecizniji,kao sto nisu precini nui podaci o muslimanima u Francuskoj,Engleskoj,Austriji,Luksemburgu,Belgij gde ih ima vise nego sto je poznato,ali se vlast boji da te podatke prenese u javnosti jer bi uneo pometnju onih koji se toga plase.Toliko o podacima.

Можда нису најпрецизнији, али сигурно не могу да варирају више од +/- 20% тако да ни у ком случају католици нису већина.

A Albanci su ti ko Kinezi,budisti a ne postuju veru,tako je i kod ovih.

Они су рушили манастире и цркве у име ислама, сад шта су у то нећу да улазим. За мене су исти прљави муслимани као и остали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ко си ти да тврдиш да ли је то ислам или није? То можда није твоје схватање ислама, али њихово итекако јесте и ту је крај приче.

Ja ovde samo iznosim moje viđenje prave vere (islama - na arapskom).I ja se slažem da je to njihovo shvatanje islama.Ali se ne slažem sa zaključkom da je to Muhamed propovedao,a ako sam ja dobro razumeo,ti hoćeš to da izjednačiš.I to je sve.

мирољубивих Срба које џихадлије одједном деведесетих кренуше да "вешају на врбе". Јел тако добро рађа добро?

A ko kaže da su te "džihadlije" širile dobro?Ja i kažem da su širile zlo.Ali kažem i da oni ne rade onako kako je Muhamed propovedao.Muhamed kada je pričao o ratu,mislio je na odbranu.

A Sloveni mnogobošci kada su dolazili na Balkansko poluostrvo nisu sigurno mazili starosedeoce,nego su ih ubijali.Mogu da se složim da su bili možda bolji od ostalih mnogobožaca pa kada su čuli za jednobošačku veru,odmah su počeli da veruju u nju,jer im je otkrila gde su grešili i zbog čega su se loše osećali.

A ja još i kažem da su mnogobošci ti koji su otpočinjali sve ratove,a jednobošci su se samo branili.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja ovde samo iznosim moje viđenje prave vere (islama - na arapskom).I ja se slažem da je to njihovo shvatanje islama.Ali se ne slažem sa zaključkom da je to Muhamed propovedao,a ako sam ja dobro razumeo,ti hoćeš to da izjednačiš.I to je sve.

Не, ја нећу ништа да изједначавам, ја ти само кажем да велики број муслимана, потпомогнути верским вођама схвата ислам и мухамедова проповедања као позив на физичко ширење вере.

A ko kaže da su te "džihadlije" širile dobro?Ja i kažem da su širile zlo.Ali kažem i da oni ne rade onako kako je Muhamed propovedao.Muhamed kada je pričao o ratu,mislio je na odbranu.

Они кажу да раде како је Мухамед проповедао и убеђени су у то.

A Sloveni mnogobošci kada su dolazili na Balkansko poluostrvo nisu sigurno mazili starosedeoce,nego su ih ubijali.

Извори?

Mogu da se složim da su bili možda bolji od ostalih mnogobožaca pa kada su čuli za jednobošačku veru,odmah su počeli da veruju u nju,jer im je otkrila gde su grešili i zbog čega su se loše osećali.

Е да знаш ти колико је галона крви проливено при примању нове вере код Словена...

A ja još i kažem da su mnogobošci ti koji su otpočinjali sve ratove,a jednobošci su se samo branili.

Да, да...  Smile Smile

Сви ратови средњег века су само намештаљке многобожаца...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
koliko se iz prilozenog vidi svako prica svoju verziju price...
naravno..kako bi bilo da je drugacije ...
i dalje se sluzite perfidnim napadima na tudje vere.
ono sto primecujem jeste da niko od vas nikako nije pokusao da razume "nevernika".
svaka vera je zasnovana na sopstvenim ubedjenjima.nekako i ponekada su nase vere bar u necemu povezane.
nama je muslimanaska vera agresivna?
mozda je i pravoslavna njima cudna i neshvatljiva na neki nacin...
jeste
podvlacim
i tvrdim
islam nije agresivan osim u slucaju odbrane...tada svim silama brano ono sto je njemu sveto!!!
ovome se divim iz dna duse!!!
ko ovde stalno karikira kuran neka ga prouci i procita!!
eto,mene je zanimalo...ja sam ga citala ne jednom nego 10 puta...da ga shvatim...
obrazujte se prvp!!!
imajte i najblazi pojam o onome o cemu trabunjate pre nego sto postujete na bureku!!!
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Извори?

Istorijska čitanka za neki razred osnovne škole.Kada su Sloveni dolazili na Balkan,njime su vladali Rimljani.A Rimljani im nisu odmah prepustili teritoriju,nego kada više nisu mogli da se izbore sa njihovim napadima.Ali ako sam ja nešto pogrešno shvatio,nemam ništa protiv da me neko ispravi.

Е да знаш ти колико је галона крви проливено при примању нове вере код Словена...

A ti si to video?

Сви ратови средњег века су само намештаљке многобожаца... Smile

Mnogobošci su i oni koji kažu da ratuju za Boga,a služe đavolu.

koliko se iz prilozenog vidi svako prica svoju verziju price...

Pa kako drugačije.Ovde smo valjda da razmenimo svoje verzije priče.Samo Bog zna pravu verziju.

imajte i najblazi pojam o onome o cemu trabunjate pre nego sto postujete na bureku!!!

Moj dobronameran savet ti je da se i ti prepoznaš u ovoj tvojoj rečenici.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:27:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.