Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:26:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziva li Islam na rat?  (Pročitano 19870 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nema tu ko sta da prica.Islam je apsolutan i baziran je na zakonima.Ako prekrsis neki ,to vise nisi ....kakvo tumacenje kad tamo sve lepo pise.Prosto i jednostavno "Ne ubij" ....znaci ne ubijaj ...sta tu nije jasno?

Хоћемо да питамо неког хоџу? Поготово оне што крију вехабисте по Старом Расу?

Ne matori nije bas tako,nego stvarno znam dobre i postene muslimane koji gotive nas Srpski narod.Nazivaju nas herojima zato sto Amere nismo ljubili u dupe i skoro jedine sa nekim pedigreom na balkanu.Znas kad ti tako nesto neko kaze u sred pustinje ,mozes samo lepo da se osecas.Poenta je da i znam monstume koji kad sam rekao da sam Srbin su me odmah svrstavali u koljacki klub ,ali to i mi isto ovde radimo sad njima.

Ма разумем ја тебе, али то је само зато што тренутно имамо заједничког непријатеља а и зато што смо неразвијени па нисмо мета имиграција.

Уосталом, осим Ирака у којем је "прави" Ислам (рецимо облачење жена у димије и фереџе) био искорењен од стране Хусеина, који то још народ гаји симпатије према нама? 90% осталих исламских земаља су слале џихадлије у Босну, а у томе су предњачиле Арабија, Иран и северно Афричке земље.

Једноставно, ти би требао да схватиш да смо ми 2 различите цивилизације, 2 различита света. То што нас привремено можда зближава заједничка невоља никако не значи да смо ми неки трајни непријатељи. Њима ће довека бити циљ освајање Европе, Европљанима ће довека бити циљ освајање блиског истока - и иако се то освајање данас врши економски и највише се базира на одстрањивању муслимана из саме Европе, сама та чињеница се неда променити. А ми смо одувек припадали Европској цивилизацији и то је нужна чињеница. Кроз целу историју, највише смо ратовали и проблема имали са муслиманима, па и дан данас имамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Topaz
ako su tebi muslimani najveci problem u zivotu, blago tebi rele  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Nema tu ko sta da prica.Islam je apsolutan i baziran je na zakonima.Ako prekrsis neki ,to vise nisi ....kakvo tumacenje kad tamo sve lepo pise.Prosto i jednostavno "Ne ubij" ....znaci ne ubijaj ...sta tu nije jasno?

Хоћемо да питамо неког хоџу? Поготово оне што крију вехабисте по Старом Расу?

Ne matori nije bas tako,nego stvarno znam dobre i postene muslimane koji gotive nas Srpski narod.Nazivaju nas herojima zato sto Amere nismo ljubili u dupe i skoro jedine sa nekim pedigreom na balkanu.Znas kad ti tako nesto neko kaze u sred pustinje ,mozes samo lepo da se osecas.Poenta je da i znam monstume koji kad sam rekao da sam Srbin su me odmah svrstavali u koljacki klub ,ali to i mi isto ovde radimo sad njima.

Ма разумем ја тебе, али то је само зато што тренутно имамо заједничког непријатеља а и зато што смо неразвијени па нисмо мета имиграција.

Уосталом, осим Ирака у којем је "прави" Ислам (рецимо облачење жена у димије и фереџе) био искорењен од стране Хусеина, који то још народ гаји симпатије према нама? 90% осталих исламских земаља су слале џихадлије у Босну, а у томе су предњачиле Арабија, Иран и северно Афричке земље.

Једноставно, ти би требао да схватиш да смо ми 2 различите цивилизације, 2 различита света. То што нас привремено можда зближава заједничка невоља никако не значи да смо ми неки трајни непријатељи. Њима ће довека бити циљ освајање Европе, Европљанима ће довека бити циљ освајање блиског истока - и иако се то освајање данас врши економски и највише се базира на одстрањивању муслимана из саме Европе, сама та чињеница се неда променити. А ми смо одувек припадали Европској цивилизацији и то је нужна чињеница. Кроз целу историју, највише смо ратовали и проблема имали са муслиманима, па и дан данас имамо.

Smile Smile
У праву си ислам је милитантна религија и позива на убиство безбожника. Неће бити мира док једна не преовлада, а ја се сано надам да неће бити муџахединска. Ко још у Србији може да брани Ислам и "Турке" када су они наши непријатељи још од средњовековне српске државе па до овог новог рата у Босни. Касете са мучењима и убиствима српских цивила и војника слале су муџе своји финансијерима из Арабија разних.
Искоренити ислам!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ako su tebi muslimani najveci problem u zivotu, blago tebi rele  Smile

Ко каже да су највећи? Али један од објективних, јесу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
islam dozvoljava rat samo u posebnim uslovima,pre svega u odbrani.a kazuite mi vi koji smatrate da poziva na rat gd to muslimani ratuju i za sta ratuju i kako ratuju.normalo ima i ljudi koji se nevladaju ponaredbama i u l;judskim zakonima a i u bozjim i ti ljudi ne mogu biti predstavnici neke religije.turci- pa oni su ratovali u proslosti pa sta to je proslost a srbi su  toliko zatreovani time da ne mogu jasno videti stvari koje vode u lepsu buducnost,zbog te zatrovanosti oni kulturno propadaju i samo se unazadjuju u svemu u opste.pametan su narod ali od strasti ne mogu uraditi nista za bolje sutra.kada se spomene isklam oni se sete turaka i njih boli ono sto se desilo u proslosti.otreznite se vec jednom ljudi.a sto se islama tice ,pa on ce pobediti hteo to neko ili ne,jer tako mora biti.smak sveta je blizu a i pojavljuju se jaki ljudi u veri sa svih strana,sa zapada su najjaci.islam primaju samo pametni jer oni ga razumeju.reloader je slep a i one slike su montaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
a i one slike su montaza.

Волео бих да то иједном Србину кажеш у очи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
For reloader
Zasto nikada ne gledas stvari kakve jesu vec kako hoces.Ima vise uglova posmatranja.Sto se tice slika,ne verujem da je to uradio iko normalan pa bio on musliman ili nemusliman.Bio je rat i imalo je takvih slika sa obe strane zato ti primer nije fin.Najbolje je to ostaviti iza sebe i razmisljati o buducnosti.Da li je normanlo da to neko napadne porodicu,a da mu ti kazes i gde ti je brat koji se sakrio?
pa zna se da covek treba da se brani a to u islamu vidimo.Neprijatelji ih napadaju sa svih strana,na njihovoj teritoriji i ljudi se brane.A ti predlozi kako se treba braniti ,da cujemo tvoju strategiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Zasto nikada ne gledas stvari kakve jesu vec kako hoces

То више важи за неке друге овде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lordvejder:
У праву си ислам је милитантна религија и позива на убиство безбожника. Неће бити мира док једна не преовлада, а ја се сано надам да неће бити муџахединска. Ко још у Србији може да брани Ислам и "Турке" када су они наши непријатељи још од средњовековне српске државе па до овог новог рата у Босни. Касете са мучењима и убиствима српских цивила и војника слале су муџе своји финансијерима из Арабија разних.
Искоренити ислам!!!

Ti napadas islam dok te ubise katolici,otese ti i Kosovo,da nije njih pobedili bi Albance i sacuvali Kosovo.Znas da Vatikan komanduje svetom a za svoju nesrecu optuzujes muslimane.Zasto gledas sve crno belo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da vazi i za druge...
I bez obzira koliko te ja ubedjivao ti neces verovati jer imas neke ideje i nemozes prihvatiti da si u zabludi.toliko ozgubljenog vremena nizasta,to je losa sudbina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:26:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.