Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 03:07:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziva li Islam na rat?  (Pročitano 19885 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
.......................................................................................

A šta bi ti radio ako neko ispred tebe hoće da izvrši zločin?Jel' ga ne bi ubio ili vezao ili zarobio ili progonio ako nemaš drugo rešenje?A u Kuranu i piše da prvo treba probati sa miroljubivim rešenjima.

A što se tiče Novog zaveta,tu je ukratko ispričano šta treba da bude cilj života.A u Kuranu se to i potvrđuje,ali se to detaljnije opisuje.Ovo o ubijanju je detaljnije opisano ono što je Isus rekao: "Nisam došao da donesem mir,nego mač".I pre svega postoji ubijanje kao metafora,kao psihičko ubijanje,kao fizičko ubijanje...Fizičko ubijanje je poslednja mera ako ispred nekog neko hoće fizički da izvrši zločin.A da Hrišćani poštuju uzvraćanje kamena hlebom,ne bi hrišćanske države imale vojsku i policiju.A svaki dan policija ratuje u naše ime protiv kriminalaca.Da nema policije i vojske i ti lično bi morao svaki dan da ratuješ.

A ti svojim mišljenjem,stavom ili shvatanjem nećeš da izazoveš fizički bes Muslimana,nego psihički,jer su pravi Muslimani miroljubivi.Tek ako ti kreneš na njih fizički,oni će da ti odgovore fizički.Ali ima onih koji kažu da su muslimani,a to nisu i tu se ja slažem sa tobom.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
procitao sam sve vase komentare i mislim da svi gubite vreme Smiley
dobro je dati svoje misljenje ali ono mora biti proizvod prethodnog znanja iz date oblasti a ne proizvod necijeg unutrasnjeg pristrasnog stanja.ja cenim ljude koji su religiozni jer verujem da su oni ok i ne mogu da nanesu zlo,a mislim na prave vernike.a ko hoce nekog rdugog napasti pa dovoljan mu je samo izgovor i eto ti nasilja.ljudi su zaista nemarni,jedni druge napadaju mesto da se pomazu i duhovno uzdignu i savetuju dobrim asve je to zbog onog unutrasnjeg JA,koje ne sme da padne,kao svi su krivi sem nas.samo sam JA ispravan.e to  ljudi moji dovodi do neslaganja medju ljudima i do sukoba.
uzmite primere za sve u zivotu na nivou svoje porodice a zatim drustva,ulice,grada,republike,drzave,kontinenta,sveta.videcete kako je tesko uspostaviti red u svojoj porodici a kamoli u ostalim organizacijama,ma danas se rodjenna braca potuku i ima jops x-primera trazite ih videcete.a sve je to zbog onog JA zbog kojeg naa niko nista ne moze posavetovati ili nauciti,i zbog kojeg vecito zelimo da nekome kazemo kako smo uvek u pravu i nepogresivi.
PA TAKOJE I U VEZI OVE TEME,KOLIKO SE MI GOD RASPRAVLKJALI NISTA NE MOZEMO RASPRAVITI.STAV ISLAMA JE JASAN U VEZI RATA A I U OSTALIM RELIGIJAMA JE STAV JASAN.PA ZASTO ONDA RASPRAVLJAMO?ZNATE DA NASE MISLJENJE NIJE UOPSTE BITNO,JER TU JE SVE JASNO PA KO HOCE NEKA PRIHVATI A KO NECE NE MORA I NEMA POTREBE DA SE NADMUDRUJEMO JER VERUJEM SVI SMO PAMETNI I IMAMO RAZUMA,ALI NE TREBA SE KAZEM RASPRAVLJATI JER IZAZIVAMO JEDNE DRUGE.A OVDE TREBA SAMO DATI NEKE INFORMACIJE AKO SE ZNAJU I NEISKRIVITI NISTO,NEGO ONAKO KAKO JE.A STO SE TUMACENJA TICE ,PA IMA LJUDI KOJI SU  CITAV ZIVOT POSVETILI TUMACENJU SVIH SVETIH KNJIGA A MI HOCEMO DA DAMO KOMENTAR POSTO PROCITAMO NEKI CITAT ZA 15sec.E TO LJUDI MOJI NE IDE TAKO.                                                                                                                       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Za mene je vernik onaj ko veruje u ono od čega se ljudi dobro osećaju,a to podrazumeva miroljubivost.

Ама не интересује мене шта за тебе значи (не)верник - тај појам је јасан свима а поготово овим убицама, а ти листај речнике појмова.

Иначе, ја сам своје рекао, па се овде морам сложити са царем јудеја - "ко има уши да чује нек чује". Кад вам бомбаш самоубица сутра разнесе дете које се враћа бусом из школе или кад вам џихадлија дође са сабољом под грло, ви се расправљајте са њим да ли поштује куран или не.

А овај bjbojan је такав демагог да се то двапут не рађа. К'о рођен за вехабијског хоџу. Има и елементе фанатизма, ма милина.

Што се тиче мене, ја ћу дотичне таманити на сваком кораку и сваком месту на ком ми се укаже прилика. Таманићу им децу, таманићу њих, таманићу им и ближу и даљу родбину.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Topaz
rele, ostavi se counterstrikea, negativno ti utice na percepciju stvarnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

Ево су ваши мирољубиви миротворци на делу ширења "мира" међу Србима  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
što ste stavili ove slike, rasplakala sam se, ne želim tako nešto ovde da gledam i da znam i boli me dupe za glupe ratove više i za muslimae i hrvate i ustaše i četnike i sve vas koji biste toga i dalje da se sećate, hoću to da izbrišem iz memorije i neću na bureku da me na to posećaju i kad bi više ljudi razmišljaloi kao ja, ratova ne bi bilo i ovako stravičnih stvari i prokleti da su svi ti zverovi koji misle da se ljudi druge vere, rase, opredeljenja trebaju ubiti i povrediti Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
što ste stavili ove slike, rasplakala sam se

Пошто речима не вреди, онда морам сликом да покажем сву мирољубивост ислама на делу. Извини ако те је погодило, али појединцима треба за отрежњење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stvarno si mogao i bez ovih slika.
nije mi jasno gdje su sad moderatori.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Шта сад смета? Истина? Где су сад ови што кажу да ислам не позива на рат? Да вас чујем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Topaz
rele, da islam poziva na rat, il muslimana nebi bilo na balkanu, il drugih vjera...pobili bi se daaaavno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 03:07:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.