Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potpuna ZABRANA PUŠENJA na svim javnim i radnim mestima!  (Pročitano 15762 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung Galaxy S2
Mnogo stosta nije neophodno da bi se prezivelo, ajde sada svi da zahtevamo kerefeke.
Nemam nista protiv da naprave antipusacku policiju koja ce da juri pusace...ali postoji tonu drugih problema onih elemntarnijih od toga.
Do juce su se prodavale otrovne pecurke po pijaci and noone give a fuck that day.
Ali da se zapalila cigareta pored tih otrovnih vec bi biJo probljem  Smile

Uvek postoji "tona drugih problema". Uvek.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
I uvek postoje prioriteti...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
A sta cemo mi koji smo alergicni na duvanski dim?

Malopre u bus ulazi lik oko kojeg je oblak dima jer je sekund pre nego sto ce uci u bas bacio na ulicu opusak. I svercuje se.

Momentalno me zabolela glava jer pusi neku krdzu od koje sve u krugu od 2m oko njega smrdi...

ima i onih koji se natope sa parfemom pa stipa za oci.... uostalom ti ljudi ce jos vise smrdeti jer ce pusiti kuci i sva odeca ce im se usmrdeti  Smile ima da im dim udje u pore pa kada se ocese od tebe u busu a ti alergicna, ima cela da se nadujes....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
A sta cemo mi koji smo alergicni na duvanski dim?
A mi koji smo alergicni na beli luk i alkohol?  Smile

A mi koji smo alergicni na rad lojnih, znojnih i drugih zlezda pojedinih korisnika gsb usluga?

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Ja svako jutro prodjem sa cigaretom pored doma zdravlja i to u najvecem spicu kad krecu posete lekarima......

Zene, deca, starci, za ovih par meseci pobijem ih bar deset dnevno.......u proseku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ja svako jutro prodjem sa cigaretom pored doma zdravlja i to u najvecem spicu kad krecu posete lekarima......

Zene, deca, starci, za ovih par meseci pobijem ih bar deset dnevno.......u proseku.

Ici ces u pakao  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Sto u pakao, lagalno ja to ubijam, sve je i dalje po zakonu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Ako se ovaj zakon bude primenjivao kao što se (do) sad primenjuje zakon o zabrani pušenja po preduzećima, onda su ga džabe donosili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Možda će da uvedu PUŠ PLUS, pa ce kontrolori da idu od preduzeca do preduzeca! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Samsung 111111
Ja razumem da se pusaci bune za cenu cigareta i slicne stvari ali ne razumem kako mogu da se bune zato sto nepusacima smetaju cigarete ?!  Smile
Cena je jedno..prvo cena nerealna,drugi ne smanjuje broj pusaca..siguran sam da ne utice na pusace da postanu nepusaci..i sl.

Ali ako je dim cigarete kancerogen i ti kad je zapalis u nekoj meri stetis nekom oko sebe..ne vidim sta mozes da kazes u svoju odbranu ?!  Smile

Ja to objasnjavam sa par stvari (tu logiku)..

1.Ljudi (i pusaci i nepusaci) ne shvataju velicinu stetnosti duvana  Smile Jeste bla bla bla kancerogeno bla bla steti zdravlju i sl..Ali pusac na stanici kad zapali cigaretu kapiram da misli da ljudi oko njega nisu u nikakvoj opasnosti.
Drustvo je takvo da je cigareta apsolutno normalna pojava..I da u principu niko ne umre kad zapali cigaretu niti on niti ljudi oko njega.Shvatanje je da je cigareta stetna proporcionalno .. sportskoj neaktivnosti ili blagoj gojaznosti.

2.Pusaci se osecaju kao da im se oduzima neki vid slobode.Sto je tacno.Ja kad sam pusio bukvalno si mogao da udjes u neki objekat ili ustanovu i da pusis.*osim zdravstvenih* .. I bukvalno si imao one neke visoke piksle..stanes pusis niko te nista ne pita.E onda kao je zabranjeno tu ajte napolje..I ja sam se osetio malo glupo.Msm necu nikog da ubijem cigarom.Naravno ja sam mislio da ako ja pusim trujem samo sebe a da je efekat tog dima na druge ljude minoran i beznacajan.Da ne kazem smatrao sam ih onakvim mekuscima kao kad ti kazu zatvori prozor bije promaja..a ti mi odbrusis da nece da umre od nje.
I sada evo ljude sa cigaretama sklanjaju i sa ulice i javnih mesta..

3.Pusaci su zavisnici.Retko ko od njih to prizna.I svi uglavnom kazu kako uzivaju u cigareti i nemaju nameru da sebi uskrate to zadovoljstvo.Sto ja postujem.
I svi oni tu svoju zavisnost porede sa alkoholom ili sa ne znam sa gojaznim ljudima kojima je hrana neki imperativ.
Razlika je uglavnom ogromna.
Ja pijem pivo.Ja volim pivo.Ali ja ne pijem na svakih sat vremena po pivo  Smile
Ja volim pljeskavicu.Ja jedem pljeskavicu ali ne jedem na svakoj bozijoj pauzi po pljeskavicu.

Druga stvar ako su alkohol i cigareta podjednkako stetne (i po zdravlje i po drustvo..mada se ja ne bih slozio)..Da li pusaci smatraju sebe u tom smislu (ne postoji rec za nekog ko mnogo pusi) alkoholicarima ? Naravno da ne.
Obicno se porede sa onima koji piju po neko pivo po neki put.

Da li je alkohol,cigareta,nezdrava hrana podjednako zlo ? To bi bila zanimljiva tema  Smile I interesantna. * ali ne na ovoj temi.
Ja mislim.Da pusac koji popusi cigaretu vise nasteti sebi nego onaj koji popije casicu alkohola ili onog koji pojede 250g bureka  Smile

Da rezimiram da me ne napljuju pusaci.
Ja ljude ne delim na one koji puse ili ne.
Niti pak coveku govorim u lice da je to stetno za njega.Ko sam ja da ga smaram ?
Kad dodju kod mene ljudi koji puse nikad im ne branim koliko god meni dim smetao..Znam da uzivaju da popuse cigaretu uz kafu i istrpim.Bila to jedna ili devet nebitno je.Donesem pikslu i ne obracam paznju.

Samo hocu da skrenem paznju na to da ljudi koji puse shvate konkretnu stetnost duvanskog dima.A kada to shvate..ako vec nece da prestanu da puse verovatno ce paziti da druge izlazu tom dimu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.