Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potpuna ZABRANA PUŠENJA na svim javnim i radnim mestima!  (Pročitano 15813 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Jel ti saletis nekog narkomana da mu kenjas kako je droga losa ?
Jel ubedjujes notornog pijanca da je alkohol los ?

Ne, i upravo o tome govorim. Ne vidim ama baš nikakvu svrhu da nepušači u sitna crevca razlažu ovakve teme, osim ukoliko im podsvest radi nešto čega svesno nisu - pa, svesni. Mogu shvatit nepušača koji uleti na ovakvo mesto i kaže: da, fuj, slažem se, meni cigare baš smrde i plašim se da se od njih ne razbolim. To razumem i poštujem. Ali da mi ispiše po metra posta, tu rade neki drugi mehanizmi osim filantropije, znaš?

I nemoj me pogrešno shvatit, ali ono što naročito ne razumem, jeste kakvu potrebu da o tome razglabaju imaju upravo bivši pušači. Znam da sam sigurno subjektivna, ali mene to uvek podseti na sijaset slučajeva za koje znam a u kojima su nekadašnji veliki švaleri, pijandure, kafanski ljudi i kućni tirani pod stare dane odjednom doživeli mesijansko prosvetljenje i priključili se raznoraznim adventistima, pentokostalcima i inim čudima, pa strasno pošli da dele brošure i gnjave komšiluk.

Nema to nikakve veze s tim što su najednom spoznali boga, već što su se us.rali kad su shvatili da će mret. I, sasma moguće, otić u pakao.

Ponavljam se, ali sve je to samo oveštala priča o moralu. Ako si razumeo poveznicu.
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Ко не подноси дувански дим лепо заобилази ресторане, клубове и кафане где је дозвољено пушење и иду тамо где није дозвољено.

Upravo tako.

Ako ja mogu zaobilazit mesta na kojima je pušenje zabranjeno, zašto to ne može radit u oba smera? Zašto nepušači, prosto, ne krenu zaobilazit mesta na kojima se puši?

p.s. Propustih u postu iznad da dopišem: ne, nisam karikirala. Ne znam gde ti živiš - i nemam potrebe da znam - ali ovde gde živim ja, kreteni koji te saleću po ulici jer pušiš nisu nikakva atrakcija već uobičajena pojava.
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung GT-S7580
Лазин сан се остварио. Smile

Лол  Smile

Жао ми је што немам времена да прешалтам једанаест страна ове дивне теме, а у неку руку и није.

Музеј толеранције - Саут Парк Волим ову епизоду, подсећа ме на.. мене  Smile Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Samsung 111111
Citat
Mogu shvatit nepušača koji uleti na ovakvo mesto i kaže: da, fuj, slažem se, meni cigare baš smrde i plašim se da se od njih ne razbolim. To razumem i poštujem. Ali da mi ispiše po metra posta, tu rade neki drugi mehanizmi osim filantropije, znaš?

Da samo sto ja nisam u toj meri retardiran da povezujem stetnost cigarete sa tim sto smrde  Smile
Znas ja mogu ignorisem cinjenicu da pocnes da jedes ugalj , ali ne mogu da predjem preko toga da me ubedis da je to zdravo ili da ako je stetno jedva da i jeste stetno.

Citat
I nemoj me pogrešno shvatit, ali ono što naročito ne razumem, jeste kakvu potrebu da o tome razglabaju imaju upravo bivši pušači. Znam da sam sigurno subjektivna, ali mene to uvek podseti na sijaset slučajeva za koje znam a u kojima su nekadašnji veliki švaleri, pijandure, kafanski ljudi i kućni tirani pod stare dane odjednom doživeli mesijansko prosvetljenje i priključili se raznoraznim adventistima, pentokostalcima i inim čudima, pa strasno pošli da dele brošure i gnjave komšiluk.

Da samo sto ja ne kazem da necu da propusim , propijem ili nesto peto..Ja ne znam sta nosi sutra.Ali definitivno nisam u zabludi o stetnosti duvana..a jos manje mislim da te ubedjujem da prestanes da pusis.
Ja jesam pisao kilometarske postove ali mene bas briga ali ono realno da ubedjujem nekog da prestane da pusi ili da delim brosure i plasim rakovima.  Smile
Mene savrseno briga sta radi svako sa svojim zivotom.  Smile

Citat
Ponavljam se, ali sve je to samo oveštala priča o moralu. Ako si razumeo poveznicu.

Ne ovo nema veze sa moralom.Jer ja nigde nisam izigravao dobricu koja ne pusi  Smile
Nisam pozivao da se ne pusi  Smile i jos rekao da sam protiv svih ovih glupposti nad pusacima..pocevsi od cene do nekog veceg ugnjetavanja  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Zanimljiv post, uzevši sve u obzir.  Smile

Citat
ali ne mogu da predjem preko toga da me ubedis da je to zdravo ili da ako je stetno jedva da i jeste stetno.

Nit te ubeđujem da propušiš, nit ti kažem da nije štetno. Jedino što pokušavam reći, to je da mi nije jasna toliko ostrašćena navala da se pušenje zabrani bilo gde i bilo kad i pod bilo kojim uslovima. Potežući argument kako je - bože moj - štetno. Pa? Štetno je, i šta ćemo sad s tim?

« Poslednja izmena: 10. Okt 2014, 01:44:09 od Andreth Saelind »
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia krntija
Е још нисам доживео да ме на улици неки хипохондар салеће да ми кења што пушим.

« Poslednja izmena: 10. Okt 2014, 01:45:43 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
E blago tebi.
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia krntija
Е па није. Волео бих да ми се то деси, могао би да испадне прави штос.

Што се закона тиче, све што долази од Хегемона ја безрезервно подржавам, тако да ако он ово аминује, ја аминујем.  Smile

Што се осталог тиче, сматрам да Хрватску треба разорити.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
LG G3
Što volim ove što im kao smeta dim,pa im smeta muzika,pa im pivo mnogo 'ladno,feferone im mnogo ljute,burek im mnogo mastan,pečenje takođe,devojke im mnogo nekulturne,auto im mnogo troši  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia 6630, valjda
elem, ubo pravo u centar  Smile

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.