Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postupanje u talackim situacijama, situacijama otmice i pljacke.  (Pročitano 8584 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Ne bi bas rekao da je isto. Isto je samo to da strazari ne mogu da sprece upad na objekat, veci je strah ljudi koji to planiraju, jer ko zna koja je budala na strazi. Na strazi mozes opusteno da pucas bez ikakvog upozorenja ako neko krene na tebe i nema nameru da se zaustavi. Kao i sto mozes da pucas bez upozorenja ako vidis da neka budala namerno ostecuje neki vojni objekat ili tehniku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
moras prvo da ga upozoris da stane,mada kada bude cuo zvuk zatvaraca svako ce stati  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
moras prvo da ga upozoris da stane,mada kada bude cuo zvuk zatvaraca svako ce stati  Smile

A ako je na 10-15 metara od tebe i trci ka tebi? Tada odmah ide repetiranje i sekund razmisljanja. Imao sam 100 jebenih simulacija i pokaznih vezbi sa ugovorcima, te ova situacija, te ona, te napadi, te deca sa loptom, izasla mi je straza na usi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
te ova situacija, te ona, te napadi, te deca sa loptom, izasla mi je straza na usi...  Smile
i gluvi starci sa stapom  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

A jel to pricas pricu koju ti je drug od druga, pa njegov rodjak ispricao ili jednostavno znas?

Drugar, bivsi pandur, radi u obezbedjenju

Ako nisi znao, ako imas dozvolu za posedovanje oruzja, oruzje u kuci drzis na jednom mestu, a municiju na drugom, ali verovatno nemas predstavu o tome? U slucaju pretresa tvoje kuce i nalazenja oruzja sa municijom, placas fine penale. Cisto da znas. Wink

Dozvola za posedovanje oruzja i postoji dozvola za nosenje oruzja  Smile

Netacno. Opet pricas napamet. Blackwater je organizacija koja je cesto pravila sranja po Iraku i Avganistanu, cak i ubijali pod opravdanjem da su dejstvovali preventivno. Ali to su iracani i talibani, tako da to pravosudje ne gleda onako kako ti mislis.

Oni na youtubu sto rokaju iz auta nisu bas pucali po talibanima ali se uvek odresi kesa, neki put u vidu obestecenja familiji ubijenog

Auh, jbt, bilo vise ucesnika borbe nego ispaljenih metaka. Pri tom, malo svedoka, niti bilo gde pise da je "zastitar" dejstvovao. Ispaljeno bar 10 metaka. Dok sam citao zamisljao sam Vukovar...

Tako bar pise u naslovu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
A jel to pricas pricu koju ti je drug od druga, pa njegov rodjak ispricao ili jednostavno znas?

Gde? U Njemackoj ili ovde?

Dozvola za posedovanje oruzja i postoji dozvola za nosenje oruzja  Smile

Postoji i dozvola za nosenje ali probaj da je izvadis. Vec 5-6 godina unazad je gotovo nemoguce izvaditi dozvolu za nosenje oruzja, obicnim smrtnicima. Tu ne spadaju sluzbena lica, javne licnosti, tuzioci, sudije i dr, vec Petar, vozac tramvaja, Laza pekar i Mile automehanicar. Ne znam burazeru, kad si zadnji put bio ovde ali odavno se ne voze pandurski tristaci, a narod ne seta ulicom opasan zoljama, jataganima i kuburama. Sem toga, potrazi zakon o oruzju i municiji pa pogledaj sam, kao i tekstove po lokalnim novinama koje se ticu dozvola za nosenje oruzja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Kod straze se tacno zna procedura i tu je vojnik zasticen, u opste ne mora da bude ni veca ni malnja sila i ostale formalnosti. Moze da ide neko sa cackalicom u ruci, kaze mu se prvo Stoj on kaze stao sam. onda ko ide? onda se on predstavi imaju tu i razne sifre i lozinke kada je smena straze. Ako ne stane na to sledece ide Stoj, pucacu i repetiranje puske, ako ni tada ne stane vojnik ima pravo garantovano ustavom, makar isao i predsednik republike licno da mu puca pravo u glavu i za to ce dobiti nagradni vikend zbog postovanja vojnicke duznosti.
To je regularna straza.
Postoji, na granicama, nekada je bila na albanskoj granici nesto sto se zove mrtva straza, valjda i sada postoji pored nekih strateskih objekata, kada se nista ne pita nego se odmah puca, ali to nisam siguran jer nisam doziveo.

Zato smatram da bi najbolje obezbedjenje za banke, transfere novca i ostalo bili vojnici ugovorci u uniformi sa istim ovlascenjima i automatskim puskama. To bi bilo sasvim dovoljno, ne verujem da bi u opste imali potrebu da ih upotrebe. Preventiva. Jedan francuski profesor, vrhunski iz oblasti bankarstva, ispricao mi je iskustvo iz Rusije, kada mu je vlasnik banke predstavio svoj vid obezbedjenja u vidu ogromne prostorije sa arsenalom oruzja za jedan omanji rat uz dva oklopna vozila ispred banke koje koristi za transfer para i obzbedjenje koje su cinili ljudi koji su sluzili vojsku kao padobranci. Doticni Rus nije imao ni jedan pokusaj kradje u svojoj dugoj bankarskoj karijeri.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2011, 16:19:42 od mkocovic79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ali pregovaranje o swat treningu.
Znam, jer moramo da imamo ERT (Emergency Response Team) pogotovo jer je WI postao concealed carry state, znaci vise oruzja u cirkulaciji nego obicno.
Ako dobijemo bice super, jer lokalni Sherif ce da nas salje kroz program Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Postoji i dozvola za nosenje ali probaj da je izvadis. Vec 5-6 godina unazad je gotovo nemoguce izvaditi dozvolu za nosenje oruzja, obicnim smrtnicima. Tu ne spadaju sluzbena lica, javne licnosti, tuzioci, sudije i dr, vec Petar, vozac tramvaja, Laza pekar i Mile automehanicar. Ne znam burazeru, kad si zadnji put bio ovde ali odavno se ne voze pandurski tristaci, a narod ne seta ulicom opasan zoljama, jataganima i kuburama. Sem toga, potrazi zakon o oruzju i municiji pa pogledaj sam, kao i tekstove po lokalnim novinama koje se ticu dozvola za nosenje oruzja.

Znam da se vise ne voze tristaci ni fice. Dozvolu za nosenje oruzja je ipak moguce izvaditi, naravno opet da su testovi za to rigorozni i da se sve poostrilo dobro zadnjih godina. Naravno, da nije osudjivan, atest od psihijatra i jos neka cuda alli moguce je.

Citat

U Srbiji

Postoji, na granicama, nekada je bila na albanskoj granici nesto sto se zove mrtva straza, valjda i sada postoji pored nekih strateskih objekata, kada se nista ne pita nego se odmah puca, ali to nisam siguran jer nisam doziveo.

Postojala je na dosta objekata mrtva straza, na granici prema Albaniji nisam siguran, uopste, na granicama nije bilo mrtve straze, mozda je ovo bilo na nekom "grupisanju" ili slicno ili pored vaznog objekta na Kosovu, tamo je bilo ostro gde su magacini sa vojnom opremom zbog moguceg prepada.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Znam da se vise ne voze tristaci ni fice. Dozvolu za nosenje oruzja je ipak moguce izvaditi, naravno opet da su testovi za to rigorozni i da se sve poostrilo dobro zadnjih godina. Naravno, da nije osudjivan, atest od psihijatra i jos neka cuda alli moguce je.

Citat

U Srbiji

drug: ili te laze ko pas ili radi potpuno nelegano (druga opcija je verovatnija) ima medju nama zaposlenih u obezbedjenju  Smile

sto se tice oruzja u srbiji .. Crowz .. i to ti je to  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.