Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poskupljenje cigareta 1 januara 2011 za 20 dinara!  (Pročitano 25264 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Činjenice mogu bti i ovakve i onakve, mogu da se zloupotrebe, upotrebe, izvrnu...šta hoćeš.
Dobili ste zakon protiv izlaganja duvanskom dimu i to bi trebalo da vam je dosta.
Pušači bi trebali da budu pažljiviji prema nepušačima, a nepušači da ne budu zadrti kreteni (ne aludiram ni na koga ovde) i da gledaju svoja posla i ne bave se tuđim novčanikom.

samo vi bacajte pare niko vam ne brani
ali nemojte da kukate na poskupljenje kao pojedinci,jer su vam cigare apsolutno nepotrebne
bar to znam odlicno
nista nisam izgubio od kad sam batalio samo sam dobio(par kilograma  Smile ) i kintu vise za mene i devojku  Smile

zakon me je spasao samo na poslu i dalje gde kod da odem na pice nagutam se dima kao u pusnici
tako da smo osudjeni da cekamo ponovo baste

@Coolrunner
nemam drugova pusaca  Smile
a zavisniku nikad neces moci objasniti zasto je ta njegova zavisnost losa po njega
mislim probaj ti nekog narkomana da ubedis da je to lose za njega
oces tuki
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 18:35:28 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
zakon me je spasao samo na poslu i dalje gde kod da odem na pice nagutam se dima kao u pusnici
tako da smo osudjeni da cekamo ponovo baste

Одлазак у кафану није основна животна потреба него луксуз, према томе ако ти смета дим седи кући.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Oprostićeš, ali imamo puno pravo da kukamo...za sve pare.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
naravno da nemate
to je kao kad bi ja kukao sto mi je skup internet
ko me tera da ga koristim

@twice
u pravu si,necu ni ici
tako kome smeta poskupljenje cigara neka batali  Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 18:37:48 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Znam, zato i kazem da su ovo nacisticke metode. Prvi su izmislili i pasivno pusenje, kao i sva druga sranja koja danas ne piju vodu.

najnovije istrazivanje , duvanski dim ne samo shto je neshkodljiv vec je i zdrav .... coolrunner dobija nobelovu nagradu za medecinu ...  Smile Smile Smile

Citat

Zapamtite - pusaci ce vas jos dugo "trovati" i to na mestima koja je zakon zastitio. Ovaj zakon nece dugo potrajati, dzaba se radujete.

sad kad ustane narkomanska kuka i motika ...  Smile Smile Smile  e tadicu , tadicu , nisi pao zbog plata , penzija ,pedera , kosova .... ali zbog cigara cesh da padnesh ...  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Meni poskupljenje ne smeta, ja se po difoltu bunim zbog onih što imaju 16000 platu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
naravno da nemate
to je kao kad bi ja kukao sto mi je skup internet
ko me tera da ga koristim

@twice
u pravu si,necu ni ici
tako kome smeta poskupljenje cigara neka batali  Smile

Па да си паметан бунио би се јер једино буркина фасо има скупљи адсл од Србије. Однос цена брзина је само за кукање.

Мени лично не смета али је смешно што телетабиси бране поскупљење под изговором луксуза. Стварно треба бити комплетан идиот па веровати у те глупости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
@Fredi, tvrdim odgovorno da su bivsi pusaci najgora i najzadrtija sorta ljudi sto se tice razgovora o pusenju.

Argumente ne prihvataju, samo iznose ono sto ih muci - drugi puse a ja prestao, e nece moci.  Smile Smile Smile

Sta ima tebe da zanima moje zadovoljstvo? Cigare su droga?  Smile A majonez, cokolada, pivo, guarana, internet, kladionica, televizija i jos mnogo toga?

Ako je sutina da nisi imao kintu za sve potrebe onda je to tvoja stvar. Srecom imam dovoljno i za devojcicu, i za cigare i za sve ostalo. Mene iskreno zabole koliko ce cigare poskupeti, sustina je u kampanji, spaljivanju vestica.

Jedino o cemu nepusaci imaju pravo da vode racuna jesu oni sami i njihovo pravo da ne budu u zadimljenoj prostoriji javnog tipa (iako je pasivno pusenje izmisljotina) i tu je kraj. "Briga" o drugima, bilo za zdravlje bilo za finansije je samo licemerje i mesanje u tudje zivote bez da vas iko upita za misljenje. Gledajte svoja posla.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
@twice
ne branim ja poskupljenje na osnovu lukzusa,cak sta vise zaboleme jer me ne dotice
meni je smesno sto se kuka na poskupljenje,kao da su ti cigare neophodne
ne vidim da se neko buni za gas,struju,vodu,mleko.....

a od teletabisa  Smile

@cool
kao sto sam vise puta napisao zabole me tuki oceli poskupeti mene ne dotice
mi bisi pusaci shvatamo kolko je to besmisleno
samo ti uzivaj
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 18:53:59 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

sad kad ustane narkomanska kuka i motika ...  Smile Smile Smile  e tadicu , tadicu , nisi pao zbog plata , penzija ,pedera , kosova .... ali zbog cigara cesh da padnesh ...  Smile Smile Smile

Svasta je moguce. Osamdesetih, kad su pocele prve krize u SSSR-u, u Lenjingradu pocela nestasica cigareta. Stvorili se redovi i ljudi sve nezadovoljniji, pa nije dugo trajalo pa je bio zapaljen i jedan kiosk, pretucena policija koja je dosla na uvidjaj i jos vise mase pocelo da se skuplja. Tad je u Kremlju odluceno da iskopaju negde cigarete i hitno salju u Lenjingrad, pocela valast da se drma zbog nedostatka nikotina Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 18:56:50 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.