Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poskupljenje cigareta 1 januara 2011 za 20 dinara!  (Pročitano 25262 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@munka,sta da ti kazem,zao mi je ako zivis tako da ti je biljka u kuci luksuz...  Smile

...yeah ... znamo i ti i ja da je to luksuz, ali u nedostatku argumenata, neka ispadnem ja klosarka koja nema za biljku u kuci  Smile

Generalno gledano, sve sto je dekoracija, puka navika, droga i neiskoristive stvari su - luksuz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Ovo je izvestaj verodostojan onog WHO o svinjskom gripu.  Smile

Pasivno pusenje? I jos ubija?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
svi ce kenjati za cene,a niko se nece potruditi da prestane
ali ce znati da sere kako mu je mala plata kako nema za ovo,kako nema za ono, a dnevno sprzi 200 kinti u dim 
otruje sebe,svoje dete,kolege.....
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 16:44:44 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Naravno da je luksuz, samo što je besmisleniji i guplji od ostalih (nećemo računati koku i sličnu... živinu  Smile ), već i plaćaš pošteno kako bi se šta - trovao?! Nonsens.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Nonsens? Cinjenicna stvar ili stvar licnih afiniteta? Molim da ne mudrujete i ne glumite zadusne babe i dusebriznike.

svi ce kenjati za cene,a niko se nece potruditi da prestane
ali ce znati da sere kako mu je mala plata kako nema za ovo,kako nema za ono, a dnevno sprzi 200 kinti u dim 
otruje sebe,svoje dete,kolege.....

A zasto bi prestao? Hocu reci, zasto mislis da imas pravo da upitas pusaca sto ne prestane? Ne kenjam ja za skupocu (pusicu ja bez obzira na cenu, nije mi velik trosak) ali je neverovatno da je narod tako povodljiv da pije svaku propagandu. Sve je preskupo a vi aplaudirate poskupljenju cigara.

Voleo bih da vekna hleba bude 100-150 dinara, bez zezanja. Mogu sve da jedem bez hleba, cinjenicno goji a stoga logikom argumentovanja na ovoj temi ugrozava moje zdravlje tako sto vremenom obavija moje krvne sudove masnocom/salom i ugrozava mi srce.  Smile

I opet, koga to truju pusaci? Pasivno pusenje opet?  Smile Smile Smile

A da malo pretrazite sto internet sto neke strucne studije koje se mogu naci? Uticaj inhaliranog pa izbacenog dima na ostale (koncentraciju nikotina i drugih materija koje su u dimu i koliko ih ima nakon izdisaja te mogucnost da uticu na bilo koga u okolini), mogucnost da dim iz cigare koja gori tako inhaliran a razredjen u vazduhu utice na ljudski organizam, vremenski period koliko se duvanski dim zadrzi pre nego se dezintegrise u vazduh i slicno? Samo pricate ono sto cujete.

Takodje, sta cemo sa auspusima na automobilima? Hocemo li da dignemo cenu beznina jos 20-30 posto kao i da uvedemo ekoloske takse?

Da povecamo cenu grajanja obzirom na stetne uticaje dima iz toplana? Lepo bude 5-6000 mesecno, ljudima bude jeftinije da cepaju klimu (samo kako zagrejati ceo stan) i milina, svi zdravi i srecni.

Hocemo li da izbirsemo Pancevo, Bor i slicne gradove sa mape?

Ne budite smesni. Na svakom cosku imate ozbiljne opasnosti po vase zdravlje (cak i u radnjama i apotekama, gde navodno postoji kontrola kvaliteta) a lozite se na izmisljeno pasivno pusenje i njegovu navodnu stetnost koja cak izaziva i smrt.

Odjavljujem se sa teme, odoh da zapalim cigaru i uzivam dok vi pisete kojestarije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

A zasto bi prestao? Hocu reci, zasto mislis da imas pravo da upitas pusaca sto ne prestane?
..............................

neke je vec pochela da hvata kriza  Smile Smile 

ne boj se , siguran sam da ce se ponovo na ulici pojaviti nezvanichni distributeri vasheg omiljenog narkotika  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Ne brinem se, nacizam nikada nije opstao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
hahahaha ovi pusaci... komedija  Smile

oko da im izvadis, ne bi penili ovoliko , koliko pene kad im neko kritikuje droZu ili naviku  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
kao bivsi pusac
imama svo pravo da kazem da je pusenje cista budalastini
uz to ostalo mi je love za neke mnogo lepse stvari,godinu dana sam ostavljo tu lovu koju sam bacao na cigare
kad ono lepa svotica lepo letovanje za mene i devojcicu

@Coolrunner
ti imas pa kenjas da ti nije skupo pitaj onog od 16000 hiljada dal mu nije skupu,ali kretene nemozes ubediti da prestanes
pitaj mog pokojnog tecu od cega je umro pre dva meseca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Vest je od juce. Pasivno pušenje duvana godišnje ubije više od 600.000 ljudi širom sveta

врх ...  Smile Smile

Иначе ако ћемо искрено ја сам још одавно очекивао повећање акциза на пљуге ... негде у пакету са увођењем пореза на употребу мобилног и оних поскупљења бензина сваке две недеље и осталих покушаја намицања додатног кеша за пуњење рупа у буџету. Тако да реално гледано ... дуго им је требало да се одлуче на овај потез.

Што Ранер рече цигарете ћу куповати без обзира на цену, јбга моје паре мој избор.

И пре него што почнете да аплаудирате нечијој муци, осврните се на ту мисао што вам је пролетела кроз главу али сте се потрудили да је заборавите. Ова власт је неспособна, јавни сектор је прегломазан и сигурно се неће стати на цигаретама ... поскупљиваће и остало јер тешко је напунити рупу без дна. Али хеј, јебеш то, гледајте ведрију страну ... држава је зајебала те несносне пушаче за 20 до 50 динара дневно.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 17:31:35 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.