Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:29:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Porez kao u Holivudu  (Pročitano 8465 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
Pa dobro, ti im daj pare za selidbu i obezbedi odgovarajuće nekretnine u predgrađu, pa će ljudi da se presele.
Smile
Pa dovoljno je da taj stan prodaju i da imaju za duplo veci na nekoj drugoj lokaciji, plus deset puta da se isele i usele. Smile

Kako volim kad uzme ovako da sere, neverovatno dobra zabava. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.78
Ali on je za dosta stvari u pravu iz moje perspektive.. totalno neshvatljivo zasto bi kvadrat stana u kneza milosa, buka, smog, zagusljivo, saobracaj, nemas gde da parkiras, stalna guzva.. bio duplo skuplji od kvadrata u recimo zemunu u mirnoj ulici okruzenoj zelenilom u tisini sa parkinzima itd.. a udaljenost je toliko mala u odnosu na bilo koji drugi grad koji mi pada na pamer.. npr Sangaj.. jedna stanica metroom je kao nasih sest autobuskih minimum.. pa ti hodaj .. ili vozi bajs..

Em imamo tako malen grad, em toliko ogromne razlike u ceni stanovanja u delovima grada, potpuno besmisleno. Razumem da je neka metropola deset puta veca od Beograda tipa London .. ali i tamo su najskuplji delovi za zivot oni totalno van gradske vreve.. kao nas Senjak ili Dedinje ali kod njih je to udaljeno deset puta vise nego ovde od centra..

Totalno idemo nekom logikom evropske metropole a nismo ni po cemu slicni sem po tome sto smo "grad" wow
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Smile
Pa dovoljno je da taj stan prodaju i da imaju za duplo veci na nekoj drugoj lokaciji, plus deset puta da se isele i usele. Smile

Kako volim kad uzme ovako da sere, neverovatno dobra zabava. Smile

A to svakako.  Smile  Da je tako lako, prštali bi milioneri na sve strane.

I ja volim kad šupljoglave botine uzmu da seru o nečemu o čemu pojma nemaju.  Smile

Naravno, da je ovo urađeno za vreme prošle vlasti, penio bi ko lud, ali pošto je urađeno za vreme dueta Čović-Mali, to je sad Sveto pismo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
A stvarno u cemu je problem da neko proda stan u centru za preko 50 soma i da kupi kucu na periferiji za 20 ?  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.78
Meni je to potpuno logicno, pogotovo sto periferija u Beogradu ni ja vise ne znam sta je

Danas bila u novom retail parku u zemun polju.. ladno staje bus 707 ispred ulaza.. znaci sednes za zelenjaku u 707, on staje na svaku 4. stanicu i bukvalno za 15 minuta si u zemun polju u soping centru koji je stvarno okej, bolji od vecine novobeogradskih.

Zato ja vise ne znam sta je periferija ovde uopste. Premale su razdaljine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ma da, posebno sada kad su rasteretili mostovi.

Nego je moje pitanje bilo vise u fazonu, ako je u centru sve losije sta je to sto sprecava ljude da prodaju imovinu i kupe drugu na periferiji, sta god periferija bila.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
A stvarno u cemu je problem da neko proda stan u centru za preko 50 soma i da kupi kucu na periferiji za 20 ?  Smile

Sada je kljuc u ruku, u novogradnji, ukoliko imas svoj plac 350 evra i to gradjevinske firme, ako dogovoris sa radnicima ide od 250-300. I to sa sve PVC stolarijom i dovedenim svim instalacijama, tvoje je samo da opremis kucu. za 35.000 evra mozes lagano da podignes kucu od 100 kvadrata. Tako da je besmisleno davati pare za stanove ukoliko postoji mogucnost da se kupi plac na nekoj lepoj i mirnoj lokaciji.

Pa ako prodas za 50.000 kao sto si rekao, mozes za 10.000 da uvedes geo-termalno sistem za krejanje i hladjenje i ostane. I racunaj jedno 1000 do 2000 za projekat. I ostane ti jedno 3000 za namestaj. Od jednog stana sasvim dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Ne, problem je u ovome što Roki i njegovi gospodari lupaju, da treba svi koji žive na manje od sat vremena od centra, da plaćaju sve ko da žive na Beverli Hilsu, iako za sve to što plaćaju  ne dobijaju ama baš ništa više u odnosu na druge.

I drugi problem je u lupetanjima da svako može da proda ili izda stan u centru i postane milioner. Riiight...  Smile

Ali on je za dosta stvari u pravu iz moje perspektive.. totalno neshvatljivo zasto bi kvadrat stana u kneza milosa, buka, smog, zagusljivo, saobracaj, nemas gde da parkiras, stalna guzva.. bio duplo skuplji od kvadrata u recimo zemunu u mirnoj ulici okruzenoj zelenilom u tisini sa parkinzima itd.. a

Zato što hoće da isprazne centar jer ne umeju da reše problem na drugi način i zato što treba sve to da se rasproda ''investitorima'' i ''biznismenima''. Na primer, malo ko zna da je u Knez Mihailovoj pokupovano od nekretnina sve što je moglo. MK, Delta, Bogičević, Matić... svi imaju nekretnine u i oko nje.

I druga stvar je u tome što mudraci u gradskoj vlasti žele da od BG naprave američki model urbanizma, po kome centar služi za rad i noću je prazan i mrtav kao pustinja, a svi žive u predgrađima. Samo što zaboravljaju da takav sistem zahteva i malo dugoročnog planiranja, izgradnje saobraćajnica, izgradnje JGPa i sređivanja predgrađa tako da ljudi žele da žive u njima. Al koga boli dupe da se bakće s time, nego prvo da se istera/odere narod, pa ćemo onda da mislimo šta dalje.

Da ne pričam pritom koji je debilizam praviti to od BG, kad ovde već ima tone i tone poslovnog prostora koji stoji prazan, a još pritom ako centar BG zamre,odnosno postane isključivo biznis-turistička zona, grad više nikad neće biti isti. Ali džaba sva priča kad ovde odlučuju investitori i Megatrend stručnjaci, a narod proguta svaku glupost koju mu oni prospu.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2015, 22:29:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung S7
Ja da imam stan u centru, odmah bi ga prodao i kupio negde na Banjici, Zvezdari ili Zemun, Novi Beograd.

Bash me briga da se drnadam sa olosem koji zeli da zivi u centru, plus buka, plus parking
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Dobar je centar... meni ponekad nedostaje...

Eto... od sledecih para kupujem sobu da mogu po par meseci da zivim u buci... i onda opet u gore...

Mada, kad razmislim... mozda je bolje da imovine prepakujem u neki inostranstvo... Eto... kvadrat u Budimpesti kao u Beogradu... a ipak je to Grad... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:29:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Porez Holivudu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.