Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39432 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Pa pazi, ako konzumiraš marihuanu na primer jednom mesečno, to neće da ti stvori zavisnost.

Marihuana NE izaziva telesnu zavisnost. Psihicka zavisnost ne zavisi od toga koliko je puta mesecno konzumiras, vec kakav stav imas prema "njoj", tacnije sta je ona za tebe. Znam gomilu ljudi koji su marihuanu ostavili posle svako/celodnevnog konzumiranja iste. I ne, nisu joj se navratili.

Kladionica nije supstanca, ali vazi isto pravilo. Povremeni tiketi mogu (ne znaci da moraju) da izazovu psihicku zavisnost od kocke. Uglavnom to tako pocinje. Sve zavisi od toga sta ti to predstavlja u zivotu.

Za heroin se slazem. Njegovo konzumiranje izaziva drukciji vid zavisnosti, koja direktno zavisi od toga koliko dugo ga uzimas.

IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
To je sve do od slučaja do slučaja. Ja na primer znam ljude koji nikad neće da ostave marihuanu, neki zato što im je lepo kad vare, a neki bogami zato što ne mogu. Što se tiče kocke, to je mnogo veće zlo od svake droge, siguran sam. Neću da pišem sad zbog čega, nebitno je, ali je zavisnost od toga manje izlečiva nego narkomanija.

Poenta je bila da napravim paralelu između svega što je kristal nabrojao, i heroinskih zavisnika, pošto je takođe pisao da je moguće ne postati zavisan ako se rokneš u venu. Sve ostalo može, a ne mora da stvori zavisnost, i moguće je donekle to kontrolisati i ne "preći granicu". Kod heroina to nije moguće.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ma kristal da se puca krokodilom njemu bi koza postala lepsa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Bio je registrovani korisnik metadona.
Toliko o medicini. Smile

Citat
Jednom sam uspela da pun džak osušene marihuane spalim.

Nije ni cudo da ju je tukao  Smile
Bravo pajdomancino bas je smesno. Smile

Nerviraju me ljudi koji glupostima pokusavaju da opravdaju to sto se drogiraju i sto me ubedjuju (tacnije ubedjuju sebe) da oni kontrolisu drogu. Mene bas briga da li ce neko da postane zavisnik, ali treba da zna da ce biti olupan cim krene sa kradjom akumulatora. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.64
mob
Tel.Me Your.Number
Izgleda da se pop izvinuo za lopatanje. Smile

Iza ugla pop u vugla. Smile

Da se ja pitam ja bih pro... ukinuo sve državne i crkvene aparate koji se bave narkomanima. Budućim narkomanima staviti do znanja da kad se jednom počne NEMA NAZAD i koje su posledice uzimanje raznih droga, dakle ne samo fiziološke već i društvene. Uz to bih dodao koliko najviše može da se poživi, kako idu ciklusi kriziranja i trenutnu cenu svake. Sve to lepo može da stane na jedan jebeni papirić. Izlepiti po svim domovima zdravlja i dečijim dispanzerima i staviti neku anoreksičnu devojku na sred. Pa da vidimo ko ima muda da se upusti u takvu avanturu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Citat
Dok u Jadranskoj Lešnici i Joševi neki od meštana kažu da je Peranović izazivao negativne komentare i sumnju da na „tuđoj muci profitira“, na šta su ukazivali njegovi automobili i motocikli koje je vozio, drugi kažu da to što je on radio niko drugi ne bi.

Tja....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Kada se snimak pojavio, mislila sam da tako treba... jer stravicno je raditi bilo sta sa zavisnicima...

Sada se ispostavilo da je cika samo obican sadista bez ikakve zelje (hriscanske ili ljudske) da bilo kome pomogne...

Ko ovi po forumu što bi: vešali, kastrirali, pekli, rendali...  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Čak i nekom ko ne zna nijednog narkomana,neko kom je poznato samo šta je on okvirno,zna sledeće:  drogira se jer je labilan ,zbog droge postaje još labilniji i kad dodje do klinike za odvikavanje ili bilo koje ustanove koja se tim bavi, ide kod stručnjaka. Ti stručnjaci su,prvo,osobe koje se ne drogiraju ,osobe koje su obučene da pomognu i osobe čija je svijest razvijenija od narkomanove.

Ko se drogira?  Često razmaženi bogataši,ljudi u lošim  četvrtima,ljudi koji se recimo bave prostitucijom.. i još neki. Sama činjenica da je debelo zagazio u zavisnost čini ga spremnim na sve,pa i da udari,ukrade,slomi.. jer to više nije on,već njegova gora verzija koja ga ništa ne sluša. Često to budu ljudi koji imaju dobre porodice,ali su još od malena osjećali  neki bunt prema njima i ranije stekli lošije društvo.
Budu to i ljudi koji su imali loše djetinjstvo,manjak perspektive,nedovoljno jaku vezu sa roditeljima,tj roditelje nije bilo mnogo briga za njih.

Narkomani koje lično znam su najčešće iz bogatih,ali nezainteresovanih porodica. Postojali su neki minimalni kriterijumi koje su ispunjavali i bili ,eto,ok djeca,a za ostalo nisu niti znali niti imali potrebu da znaju. Pa tako nisu znali na kakve su žurke išli,šta su probali i u školi wc-a ,kod druga kući i sl., koliko su puta u javnost izašli potpuno slomljeni od droge koju uzimaju prvi put i nisu imali  pojma  kako će da djeluje,samo su čuli nečije- uzmi slobodno,ja probao i super je!

Roditelji i porodica,generalno bliski ljudi  jezivo mnogo pate ,jer su izgubili jednog svog člana,jer je došao eki novi koji ih ugrožava,kom ne mogu da pridju i sami da pomognu..a do tad su uvijek mogli.
Sama činjenica da pojedinac ili tabla tableta ili topla riječ ne mogu da pomognu,čini probleme zavisnosti poput ove ( pošto nikotinska i zavisnost od alkohola mogu samostalno ili uz 'civilnu'  pomoć da se prebrode ,nije uvijek nužna pomoć stručnjaka ) -- izuzetno opasnom i ozbiljnom.
'' Evo vam moje dijete,brat,prijatelj i pomozite mu jer ja više ne mogu '' - dovoljno glasan vapaj očajne osobe da onaj kom je namijenjen stvarno zasuče rukave i odradi svoj posao kao jači,stabilniji,svjesniji,pametniji  od onoga koga su mu povjerili. Od svog štićenika.
Što svakako isključuje lopate i ovakve situacije. niko ne kaže da se narkomani savladavaju sa -- sjedi,lezi,odmori malo. inače bi ih liječio neko ko je predškolski uzrast
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 08:53:09 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia 3220

Ja mogu da pocnem da pijem alkohol, da se bodem 3 meseca, unistim organizam, ali necu postati zavistan!!!! To je poenta!

Ako si ti spreman da dokazes ovu svoju tvrdnju ( da se bodes 3 meseca a da ne postanes zavistan), ja se nudim ta ti finansiram dop svakodnevno. Osim ako vec nisi navucen na neko sranje, u tom slucaju dogovor otpada.  Smile

Ovo sto si ti napisala znaci da ce svako ko proba drogu postati narkoman, da ce svako ko igra poker postati kockar, da ce svako ko proba alkohol postati alkoholicar, da ce svako ko primi morfijum u procesu operacije postati morfijumski zavisnik, sto je jednostavno besmileno!

Niko ne ulazi u narkomaniju sa predumisljajem "hocu da budem narkoman", narkomanija se desava!

Droga pruza osecaj da ljudi sa bilo kakvom traumom, po prvi put mogu da se osecaju normalno, da budu ljudi! To ne znaci da ce svako ko je doziveo traumu (svi smo) postati narkoman!

Naravno, dugorocne posledice su lose! I, kako takvoj osobi oduzeti nesto sto je po prvi put u zivotu cini normlanom?

Narkomanija se desava zato sto su ljudi glupi, i zato sto probaju drogu jedanput pa im bude lepo, pa drugi put, pa treci.... krajnji rezultat zna se.

Znam dosta ljudi koji poticu iz disfuncionalnih porodica ( roditelji alkoholicari, para za hleb nema, a za rakiju mora da se nadje), znam i neke ljude koji su kao mali bezali tokom Oluje dok su ih granatirali i okolo leteli delovi ljudskih tela, ma od muke su mogli da pasu i zelenu travu a ne da puse dzoint. Zajednicko za sve njih da nisu posegnuli ni za drogom ni za alkoholom, neki cak ni za cigaretama.

I jos jednom ponavljam, ne znam da je neko postao narkoman mimo svoje volje i da se "slucajno" navukao na dop. Sve je to stvar njihovog loseg izbora i poresnih zivotnih odluka.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 09:46:29 od Sunny »
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda

Ako si ti spreman da dokazes ovu svoju tvrdnju ( da se bodes 3 meseca a da ne postanes zavistan), ja se nudim ta ti finansiram dop svakodnevno. Osim ako vec nisi navucen na neko sranje, u tom slucaju dogovor otpada.  Smile

Gde treba da potpishem?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.