Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:34:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponasanje mog oca... sta da radim?  (Pročitano 16745 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ono što meni najpre pada u oči jeste to da se ljudi na ovoj temi izjašnjavaju najpre sa time kako su njihovi roditelji/roditelj carevi, pa tek onda pokažu empatiju prema autoru teme... Mislim, kako ćemo mu pomoći time što javno govorimo kako su naši roditelji bili ekstra, osim što će mu možda biti još gore, kad shvati da baš nije imao sreće sa svojima... No, dobro.  Smile

@Autor teme
Ne zameri, ali mislim da si vrlo razmažen.  Smile

Prvo, imaš 27 godina. Nisi mali i to su godine kada je čovek i te kako sposoban da se brine o sebi.

Drugo, je li sve u parama? Ako jeste, onda trpi, šta da ti kažem.

Treće, pare koje je tvoj otac spiskao su njegove pare i tebe to može da boli do sutra, ali to je njegov novac, on ga je zaradio i on može ako hoće da ga zapali... Naravno da to nije ni pametno ni fer, ali je tako. Pomiri se.

Četvrto, što neko već reče, da ti je stvarno frka, ne bi te bilo briga ni za hebenu PVC stolariju, a kamoli za 50 eura mesečno.

Peto, ako nemaš m*uda da se odvojiš od njega zbog tih para, onda trpi, sam pao, sam se ubio.

Razmažen si i kraj. Uzdravlje. Smiley
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 17:52:55 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@forest888

Lepo sam ti rekao..Gledaj da nadjes neki posao dok radis kod svog oca.
Plata od 30 000  Smile Smile Smile Smile Smile
Ja kad bih nasao preko leta za 5 bio bih srecan Smile
Mada to je sve dok ne postanem inzinjer pa rokam po 100 000 mesecno Smile Smile Smile
Nema posla ni za inzinjere ni za cistacice...
Jedino privatan biznis ... mada ja sam skrenuo sa teme malkice.
Trazi posao..sta da ti kazem,konstantno..Jel znas neke ljude ? Nekog da ti pomogne ?
Ili jos bolje pokusaj da razgovaras sa ocem ?! Verovatno nije toliko djubre..mozda recima mozes da ublazis stvari..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Brate ja bih ubio da znam 10% koliko je znao moj otac ma i manje od 10% Wink Uci i slusaj, ocevi mogu da budu teski! Tebi je mozda jos veci problem sto je tvoj otac to uradio tvojoj majci i poneo se tako ali gledaj to sa druge strane i on je covek.

UVEK mozes da odes upravu je coolruner pitanje je da li ces otici sa necim u dzepu ili sa pruzenim rukama za pomoc.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC One
Ono što meni najpre pada u oči jeste to da se ljudi na ovoj temi izjašnjavaju najpre sa time kako su njihovi roditelji/roditelj carevi, pa tek onda pokažu empatiju prema autoru teme... Mislim, kako ćemo mu pomoći time što javno govorimo kako su naši roditelji bili ekstra, osim što će mu možda biti još gore, kad shvati da baš nije imao sreće sa svojima... No, dobro.  Smile

Ja nisam psiholog i nemam ni na forumu ni van njega takav pristup stvarima, jbg, takav sam. Ponosan sam na mog oca i u nekim situacijama zelim to i da istaknem.

Nismo mi od secera pa da se istopimo na kisi. Moj otac je "bio", izgubio sam ga sa moje 24 godine, sto se mene tice i vise nego prerano. Takodje, imam veliku porodicu pa sam tako ostao i bez dva ujaka, brata koji je moje godiste, treci ujak upravo broji dane... i sta, sada niko ne sme da u kontekstu neke teme/problema pomene oca, brata, ujaka?

Ne dozivljavam to tako niti mislim da je iko maliciozno zeleo da autoru teme kaze "Utatata, moj tata je dobar a tvoj nije".

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ni u mom komentaru nije bilo ama baš ničeg malicioznog, ako je to neko tako protumačio, to je isključivo njegov problem. Taj deo mog posta isključivo je bio opservacija, nešto što mi je upalo u oči. Smile

Dalje, to da li je neko psiholog nema apsolutno nikakve veze, pre bi trebalo da pominjemo to ko je džedaj a ko ne.  Smile  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Ono što meni najpre pada u oči jeste to da se ljudi na ovoj temi izjašnjavaju najpre sa time kako su njihovi roditelji/roditelj carevi, pa tek onda pokažu empatiju prema autoru teme... Mislim, kako ćemo mu pomoći time što javno govorimo kako su naši roditelji bili ekstra, osim što će mu možda biti još gore, kad shvati da baš nije imao sreće sa svojima... No, dobro.

A ono sto meni upada u oci je to da decko nije ovde dosao da ga neko napusava i govori mu da je razmazen i slabic (verovatno se i on tako sam od sebe oseca jer je zakocen i ne zna kud dalje) vec kao prvo da izbaci iz sebe nesto sto ga boli i koci , da ga neko saslusa i ohrabri da krene dalje. Ovaj tvoj pristup mozda kod nekoga upali ali kod nekoga sigurno i napravi jos gore ... mi ne znamo kakav je stavrno ovaj deckic.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja iznosim svoj stav, svako ima pravo da se sa njim ne složi ili da ga zaobiđe ako ga oceni kao neodgovarajuć.
Uostalom, nisam ga napušavala, lepo sam mu rekla da je razmažen. Pre ili kasnije bi to neko uočio i rekao mu, bolje da to budem ja, jer sam još i bila nežna. Wink

I nemoj ti da mi držiš časove iz diplomatije, 'leba ti.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC One
Ni u mom komentaru nije bilo ama baš ničeg malicioznog, ako je to neko tako protumačio, to je isključivo njegov problem. Taj deo mog posta isključivo je bio opservacija, nešto što mi je upalo u oči. Smile

Dalje, to da li je neko psiholog nema apsolutno nikakve veze, pre bi trebalo da pominjemo to ko je džedaj a ko ne.  Smile  Smile

Smile

Ja nisam rekao za tvoj komentar da je maliciozna vec sam rekao da znam koji nije. Zasto pravimo od muve slona.  Smile

Deo o psiholozima nije bio prozivka vec je cinjenica da vi ucite kako prici odredjenom problemu. A opet, ja sam od onih ljudi kojima se drugarice/drugovi povere jednom i uglavnom nikada vise... npr. jedna drugarica mi je milion puta rekla da joj ne kazem da je problem koji smatra veliki smesan i da je ne kritikuje i ne budem surovo iskren... u tom trenutku kaze da zeli da se isprazni, da ona sve to vec zna ali joj treba sagovornik... a ja sam joj rekao - razumem ali ja ne funkcionisem tako. I sve sto mislim saspem u lice. Ne mogu se menjati u ovim godinama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja nisam rekao za tvoj komentar da je maliciozna vec sam rekao da znam koji nije. Zasto pravimo od muve slona.  Smile

Deo o psiholozima nije bio prozivka vec je cinjenica da vi ucite kako prici odredjenom problemu.

Znam, to sam samo pomenula radi prevencije, jer bismo se toga dohvatili pre ili kasnije.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Ja iznosim svoj stav, svako ima pravo da se sa njim ne složi ili da ga zaobiđe ako ga oceni kao neodgovarajuć.
Uostalom, nisam ga napušavala, lepo sam mu rekla da je razmažen. Pre ili kasnije bi to neko uočio i rekao mu, bolje da to budem ja, jer sam još i bila nežna.

Slazem se sa ovim. Smile

Citat
I nemoj ti da mi držiš časove iz diplomatije, 'leba ti.  

Ovde ne treba diplomatija vec empatija....ali to je samo moje misljenje  Smile

I da ...slazem se i sa tim da nije bas pametno da ti ja dajem casove iz taktiziranja  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:34:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.