Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:02:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ponasanje mog oca... sta da radim?  (Pročitano 16736 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Jel bambina ponovo rekla da je diplomirala u roku pa se digla frka ?  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
I sve sto mislim saspem u lice. Ne mogu se menjati u ovim godinama.  Smile

Samo ti sasipaj ...koga uopste zanima sta mi mislimo o nekome???

A i ko se ne menja- zivot ga gazi, samo da znas  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Coolrunner
Tacno ja sada radim za 500 din. A zarada u firmi je 500 do 1000 eura. Ja sam se vama pozalio da mi je muka od toga da dobijam tako malo. Da je zarda u firmi 5.000 dinara pa ja dobijem 500 dinara ok to je ok. Ali ovo nije. Kada sam rekao zarada je ok mislio sam na zaradu firme. Ne da je sada meni zarada fina nego firmi odnosno caletu. Ako uspem jednog dana ce moja zarad biti fina.

@B@mbin@
Pare su njegove i moze da ih zapali. Medjutim ne obavlja on sih 100% posla. ja radim barem trecinu i nije u redu da mi pripadne 0.00001% zarade. On svojih 70% neka zapali...a veruj mi trosio je na gluposti a i dan danas trosi da bi mi bilo lakse da ih zapali nego tako da ih trosi.
Nisam razmazen ni malo. Stekao si pogresan utisak. Mozda jesam sve i svasta i lud i ne znam sta ali razmazenost je osobina koja je meni strana. Da ti samo znas u kojim sam ja uslovima studirao, radio preko omladinske, mucio se... razmazena osoba bi digla ruke od svega toga. Takodje razmazenoj osobi ne bi palo na pamet da zeli da vodi privatnu firmu. Koliko god da sam nahvalio tu nasu firmu, ima posla, nije lako narocito ne u Srbiji gde deo poslova i ne naplatis. Da sam razmazen ne bih se zrtvovao i trpeo caleta i gledao da uspem u svemu tome nego verovatno ne bih radio nista kao mnogo mnogo mladih u ovoj zemlji ili bi radio za male pare i izigravao smekera po kaficima sa 50 din u dzepu, koliko ovde kosta duzi espreso sa mlekom. Ovde sam gde sam jer zelim da stvorim nesto i da sutra mojoj pordici omogucim normalan zivot a ne da nemam da dam detetu za uzinu... sto znam milion takvih slucajeva. Neki moji ortaci iz srednje se pozenili. Niti posao niti stan, zive kod roditelja ma milina bozija. Ja jako odgovorno pristupam svemu tome i zato sam u ovoj prici. Inace kazem vam otisao bi.

@Krajnje beznadezan
Od kada sam diplomirao ja trazim posao ali slaba vajda. Kada sam diplomirao mislis da mi je padalo na pamet da radim kod caleta. E ali onda shvatim sta je realnost. Nema posla. I onda naravno da ne bi sedeo i trosio dane ja pocnem da radim sa caletom. Vidim koliko to moze da se unapredi, vidim koliko novca moze da se ulozi u sirenje biznisa, a cale to sada ne radi nego trosi taj novac na nebitne stvari. I prodje mi kroz glavu "covece kada bi ja sve ovo vodio napravio bi extra biznis". Sta se mi neki lose placen posao sa nadrndanim sefom. Ali onda me tresne po glavi " jao ali kako sa nerazumnim covekom da sve to sprovedem".

@Orfanelin
slazem se sa tobom

ma bre ljudi niko me nije povredio
Znam da mi roditelji nisu sjajni ali sta sada. Sem toga moj problem je u komunikaciji sa caletom. Nisam ja neko koje bio zlostavljan ili sta vec... nece me povrediti ako neko ima super roditelje a ja imam lose.

Nacno lolana samo sam hteo da izbacim to sto me tisti i koci a nisam niti razmazen niti slabic. Jako sam stabilan i odgovoran. Slabic bi u ovoj situaciji otisao iz cele price, stavio tacku, kraj ende. I ne bih zeleo da celu situaciju preokrene u svoju korist.

ljudi samo sam sve ovo hteo da podelim sa vama... cisto da cujem druga misljenja od potpuno nepoznatih ljudi. Ipak je lakse kada nekom kazes. Sa svojim drustvom sam diskutovao na tu temu ali rekoh ajde da cujem i od skroz drugih ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Citat
Slabic bi u ovoj situaciji otisao iz cele price, stavio tacku, kraj ende. I ne bih zeleo da celu situaciju preokrene u svoju korist.

Nemoj mi zameriti, ne zelim zlo, samo iznosim svoje misljenje.

Sa ovim se ne slazem i mislim bas suprotno. Trebaju i te koliko muda otici iz price, izgubiti i to malo sigurnosti i ocekivanja da ces sutra dobiti celu firmu i krenuti od 0 kroz zivot. Mnogo vise nego da se otrpi i precuti.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 18:48:12 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Slabic bi u ovoj situaciji otisao iz cele price, stavio tacku, kraj ende. I ne bih zeleo da celu situaciju preokrene u svoju korist.

Nemoj mi zameriti, ne zelim zlo, samo iznosim svoje misljenje.

Sa ovim se ne slazem i mislim bas suprotno. Trebaju i te koliko muda otici iz price, izgubiti i to malo sigurnosti i ocekivanja da ces sutra dobiti celu firmu i krenuti od 0 kroz zivot. Mnogo vise nego da se otrpi i precuti.

Naravno tvoje misljenje. Ima istine u ovome da nije lako krenuti od 0 kroz zivot. Sa druge strane necu ja sutra dobiti firmu i pare da mi padaju sa neba. Nego treba i te kako da se radi i misli.
U svakom slucaju trebaju muda i da ostanem i da odem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Znas sta je Ricard Bronson rekao kad su ga pitali da li bi pomogli sinu da pocne sopstveni biznis?

Naravno da bih, ali ako bih ja imao 100% udela Wink Moras sam da se laktas a vidim i da sam to kontas Smile Nece ti on nista pokloniti dok ti ne dodjes po svoje a bolje ti nego neko drugi Wink

pozdrav
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Cak i u najgoroj varijanti, sta god da se desi jednog dana ce sve to biti bratovo i tvoje, osim ako i samu delatnost ne proda.

Nego, da probamo malo dublje da zadjemo u problem, a da se ostavimo stvari oko kojih se necemo sloziti.

Da li si nekada pokusao da nadjes uzrok njegovog ponasanja? U dosta slicnih slucajeva problemi nastaju zato sto deca ostanu kod majke pa otac to dozivi kao poraz i ceo zivot ima ranu koju pokazuje na najgori nacin - losim stavom prema deci. Takodje, mozda pomislja da ti majka puni glavu losim pricama o njemu pa da ti ustvari ne iznosis svoje vec njene stavove. Mozda vas krivi sto mu niste otvorili oci kada je bio sa klinkom a ona ga sjebala. Mozda misli da ga je na neki nacin ostavila zbog vas pa vas za to krivi?

Ljudska psiha je cudo, a odnosi u najuzoj porodici su uvek najkomplikovaniji i najtezi. Mozda bi bilo pametno da malo analiziras njegovo ponasanje i stvari koje prica, ako vec zelis da ostanes da nekim zaobilaznim putevima probas da dodjes do srzi problema. Mozda je to situacija koja se moze skoro u potpunosti popraviti, ako si spreman da progutas sve sto je bilo u proslosti ukoliko ce buducnost biti drugacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ja sam shvatanja da se sa svakim moze dogovoriti, ta ljudi smo..a posebno sa ocem. Ipak, nekad stvari ne funkcionisu tako... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Jos nesto .. odakle ti (pokretac teme) ideja da ce ti cale ostaviti firmu? Mislim, nemoj me pogresno shvatiti, ali od covjeka koji se na taj nacin ponasao i ponasa i dalje prema svojoj djeci i porodici mozes ocekivati sve. Uopste me ne bi zacudilo da tu firmu prepise nekom partneru ili slicno.

Ti dok cekas da on ode u penziju, prolazi ti zivot i 'najbolje' godine, kad trebas da stvaras nesto svoje, nesto sto je koliko-toliko sigurno i nesto sto ti ne visi o koncu. Vec ti je 27 godina, mene bi pocela polako panika da hvata da sam na tvom mjestu ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cak i u najgoroj varijanti, sta god da se desi jednog dana ce sve to biti bratovo i tvoje, osim ako i samu delatnost ne proda.

Nego, da probamo malo dublje da zadjemo u problem, a da se ostavimo stvari oko kojih se necemo sloziti.

Da li si nekada pokusao da nadjes uzrok njegovog ponasanja? U dosta slicnih slucajeva problemi nastaju zato sto deca ostanu kod majke pa otac to dozivi kao poraz i ceo zivot ima ranu koju pokazuje na najgori nacin - losim stavom prema deci. Takodje, mozda pomislja da ti majka puni glavu losim pricama o njemu pa da ti ustvari ne iznosis svoje vec njene stavove. Mozda vas krivi sto mu niste otvorili oci kada je bio sa klinkom a ona ga sjebala. Mozda misli da ga je na neki nacin ostavila zbog vas pa vas za to krivi?

Ljudska psiha je cudo, a odnosi u najuzoj porodici su uvek najkomplikovaniji i najtezi. Mozda bi bilo pametno da malo analiziras njegovo ponasanje i stvari koje prica, ako vec zelis da ostanes da nekim zaobilaznim putevima probas da dodjes do srzi problema. Mozda je to situacija koja se moze skoro u potpunosti popraviti, ako si spreman da progutas sve sto je bilo u proslosti ukoliko ce buducnost biti drugacija.
Da razmisljao sam zasto se tako ponasa. Prvo jako je iskompleksiran. Moja keva mu je bila prva i jedina cura u zivotu. Njegov otac se prema njemu ponasao katastrofalno. npr kada je pao prvi ispit rekao mu je te vise ne finansiram i naravno napustio je fakultet. onda kada je dosao do para i upoznao tu klinku poceo je da u 40 zivi ono sto je trebalo u 20. Da leci svoje komplekse. Kada ga je ona sutnula bio je jedva ziv. A onda postoji nesto sto je odbrambeni mehanizam. Morao je nesto da smisli i da slaze sebe. Pa smo mu tako mi krivi a ne ona. Samo moram da priznam da mu dodju trenutci kada bude savrseno razuman i kaze "sta sam sebi uradio i sta mi je ona uradila strasno". Naravno uglavnom nije razuman. Ali to je definitivno odbrambeni mehanizam, ubedio je sebe u nesto da bi prebrodio situaciju. Cak sebe ubedjuje kako tada nije imao novac. A kada smo imali prodavnice sa patikama i garderobom bilo je puno para a on sada prica kako je taj biznis bio promasaj i kako nije video dinara od toga. Znaci ubedjuje sebe u nesto. Duboku u sebi on je svestan sta je napravio. Inace je jako nezrela osoba. Mozda to nekom zvuci cudno i misli da to ne postoji ali verujte mi on je u 55 godina i dalje nezreo, neodgovoran, voli da se dokazuje u drustvu... znaci sve osobine pubertetlije. Sa kevom je u korektnim odnosima i zna da ona nema nikakav uticaj na nas. Mozda je imala dok smo bili klinci ali sada sam zreo covek pa vidim koje su i njene mane
Jos nesto .. odakle ti (pokretac teme) ideja da ce ti cale ostaviti firmu? Mislim, nemoj me pogresno shvatiti, ali od covjeka koji se na taj nacin ponasao i ponasa i dalje prema svojoj djeci i porodici mozes ocekivati sve. Uopste me ne bi zacudilo da tu firmu prepise nekom partneru ili slicno.

Ti dok cekas da on ode u penziju, prolazi ti zivot i 'najbolje' godine, kad trebas da stvaras nesto svoje, nesto sto je koliko-toliko sigurno i nesto sto ti ne visi o koncu. Vec ti je 27 godina, mene bi pocela polako panika da hvata da sam na tvom mjestu ..
A sta mislis zasto ga je ostavila ta njegova. Izmedju ostalog sto joj je rekao da ne zeli nista da joj ostavi i da sve ide njegovim sinovima. Rekao je da moze da joj ostavi onoliko koliko je ona ucestvovala u sticanju te imovine. A ucestvovala je 0%. Sto se toga tice eto barem jedna stvar koja je kako treba. I ona sve stavila na papir i pobegla... videla da nema nista od imovine, da on nema vise para kao nekada a zavrsila je fakultet i zaposlila se u nekoj skoli. Tamo upoznala nekog mladog nastavnika i udala se za njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:02:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.