Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:00:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poljubac - samo ili ne?  (Pročitano 9994 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Ma hebes godine, glavno da se radi posao, da se ne stoji u mestu. A ova nasla vreme za prvi poljubac u 21 godini  Smile Smile Smile

Pa sta? Kad je pravo vreme za prvo bilo sta? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Citat
Nemam cerku. A sada ova sto se "drapa" sa nekim magarcem isto drapanje ko i sa magarcem starijim godinu dana od nje. Ranije su se ljudi od 30 i kusur godina zenili sa klinkama od 14-15 godina, i sve fino, u crkvi i sa svatovima, ne bese ni nesto davno, nesto tako pre mozda 50-60 godina a i manje.
Nego mozda je i tip bario, bio strpljiv pa kad je video kako se ljubi, nije hteo vise da se bakce sa ribom od 21 godinu koja ne zna ni da se poljubi kako treba...

ne, nije isto drapanje...i ne moze da bude isto...zato sto je covjek od trideset godina uglavnom  zreo..
i njegov mentalni sklop i vidjenje zivota i stvari oko njega njegovim ocima su mnogo drugaciji ,
od pogleda na svet osobe koja ima dvadeset jednu godinu...
i realno...gledajuci...sta ima covjek  od trideset godina da radi sa osobom od dvadeset godina..
sem drpanja...to je cisto uzimanje na iskustvo...i seksualno iskoristavanje zbog nezrelosti, iskoristene osobe...
jer on kada je imao dvadeset godina...ta osoba s kojom je on.... imala je deset godina... Smile
to ako nekome ne predstavlja problem...pod hitno treba da ide da se leci.... Smile
jer ce ga neciji otac ubiti kao psa... Smile sasvim zasluzeno... Smile
onaj ko moze to da vidi i razumije...tj da shvati...on ni nece biti sa osobom deset godina mladjom od sebe...
barem ne u tom uzrastu...u kojem se nalazi ova mala sto je poostavila temu...
a sad sto neko to moze da radi...ne znaci da je to normalno...jer nije...
a to je problem ljudske vrste sto uvijek popusta nekolicini nenormalnih... Smile

Citat
Jeste, bas dete, ranije su takve vec imale dvoje dece. Jedino u iscasenoj Americi ne mogu da piju do 21. godine zivota. Ako oces tako, kako ne okrivis recimo drzavu sto salje decu u vojsku od 18 godina, mislim, dete je to, tek se odvojilo od sise. 
A sada o casti i postenju... Recimo, mogao je da je ozeni, odvede pre popa i osnuje familiju, ne vidim sta je tu necasno i neposteno 

cuj ranije su ljudi imali po sedmoro ili vise djece..i drugo ili trece uzastopno  rodjeno zensko dijete su bacali u potok...
pa to ne znaci da to ljudi i danas rade...
vojska je nesto drugo...kao skola recimo....i taj od 18 godina ide u vojsku sa svojim vrsnjacima...
i niko ko je stariji od njih deset godina ih ne iskoristava seksualno...
sem toga...osoba od 18 godina se smatra mladjim punoletnikom...i neka prava su mu uskracena...
kao posjedovanje dozvole za posjedovanje oruzja...upravljanje nekim motornim vozilima... ima toga jos... Smile
i to nije nista bez razloga... Smile

Citat
...da nije vise necije dete...
na ovo nemam komentar.... Smile imam ali necu da komentarisem... Smile

Citat
Ili gore, mozda je Albanac pa dodje familija 

pa sad ako neko moje dijete...iskoristava...sto je ocigledno u ovom slucaju...kod ove male...
ne treba covjek da bude albanac...da bi nekome ko mu dijete na osnovu njegovih godina i neiskustva
seksualno zloupotrebljava...polomio sve kosti... Smile
 niko ne stvara dete i ne odgaja ga, da bi neki matori pervetit svojim sapama prljao
njegovo mlado i neiskusno tijelo....
ili bi  jednostavno....nasao nekog, zatvorskog macana...starijeg malo od njega, da njega malo naguzi...
da vidi kako je kad neko stariji i sposobniji j*** nekog toliko mladjeg od sebe... Smile

Citat
Pa sada, obrazlozi zasto bi recimo trebao da ozeni svoju majku, mislim, malo je nenormalno, a sa druge strane, ako nekog hebe, taj je uvek necije dete

pa savim je jednostavno...neka ozeni i j*** onog ko ga je rodio takvog poremecenog... Smile
a ne necije neiskusno dijete...koje je tek zakoracilo u zrelost...i  palo na pricu...o zerlosti...koje u ovoj prici nema nigdje...
jer da je taj perverzni magarac zreo...ne bi bi mu bilo sasvim normalno...
da opsti , sa nekim ko je toliko mladj od njega....

btw...zbog takvih koji podrzavaju ovakve nerealne i bolesne  veze...
perverznjaci ce jednom traziti svoja prava...kao i homoseksualci...sto ih traze...
jeer toboze to je njihovo tijelo i mogu da rade s njim sta hoce i da ga trose s kim god hoce....
e pa ja mislim da nece moci...dok ima nas nekolicina koji su dovoljno  strucni
 da mogu nekog takvog poremecenog  da posalju na duze vreme na bolnicki tretman... Smile Smile
i da odu na sladoled...i da na to nikad vise ne pomisle... Smile

« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 21:25:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...i seksualno iskoristavanje zbog nezrelosti, iskoristene osobe...

Pa sada mogu oboje da imaju po 25 godina i riba da je nevina a tip ima desetogodisnje iskustvo ili obrnuto, sada, tu postoji isto neka iskoristenost.  Smile

jer ce ga neciji otac ubiti kao psa... Smile sasvim zasluzeno... Smile

Pa moze i da napravi "besu" pa da ga citava familija lovi, mislim, ima svasta dan danas  Smile
Ili da ga prijavi policiji, ukoliko je ta zenska recimo neuracunljiva ili mentalno zaostala pa ima staratelja  Smile
Inace, ima ko u stara vremena i po obicajima koji se danas u nekim delovima sveta praktikuje, otac da trazi muza za devojku od 21 godine posto eto moze covek da se uveri da je ona nesposobna i naivna da nadje sebi pravog coveka  Smile

osoba od 18 godina se smatra mladjim punoletnikom...i neka prava su mu uskracena...
kao posjedovanje dozvole za posjedovanje oruzja...upravljanje nekim motornim vozilima... ima toga jos... Smile
i to nije nista bez razloga... Smile

Sada, mislim, koja su prava uskracena, kolko je meni poznato, upravljanje motornim vozilima je dozvoljeno licima koja imaju 18 godina ukoliko su polozili i imaju vozacku dozvolu. Isto mogu da glasaju, da sami odlucuju o svom novcu ili vlasnistvu ukoliko ga imaju, da samostalno vade putne isprave i putuju i slicno... Za upravljanje nekim motornim vozilima je stvar da se mora imati odredjeno iskustvo recimo sa "B" i "C"  kategorijom, mislim dve godine pa tek onda moze da se polaze "D" kategorija, a to isto kaci nekoga ko polozi vozacki sa 30 godina, mora da ceka dve godine da bi polagao za "D".

i niko ko je stariji od njih deset godina ih ne iskoristava seksualno...

Osim ako ode u grad pa se opiju i nadju neku ravaku koja je eto starija od njih deset godina pa ih ona duplo "iskoristi" Smile

vojska je nesto drugo...kao skola recimo....i taj od 18 godina ide u vojsku sa svojim vrsnjacima...

E, pa sada bi ti slao "decu" u rat, ne ide nikako  Smile
Jer ti koji sluze kad se zakuva uzimaju bojevu municiju, sedaju u kamione i idu na polozaj, sada, opet su to deca  Smile

pa sad ako neko moje dijete...iskoristava...sto je ocigledno u ovom slucaju...kod ove male...
ne treba covjek da bude albanac...da bi nekome ko mu dijete na osnovu njegovih godina i neiskustva
seksualno zloupotrebljava...polomio sve kosti... Smile
 niko ne stvara dete i ne odgaja ga, da bi neki matori pervetit svojim sapama prljao
njegovo mlado i neiskusno tijelo....

Ma najjednostavnije staviti onaj sator na "dete" jer eto moze neki matori da se zadovoljava negde u parku kad vidi recimo zensku bez marame na glavi  Smile

jeer toboze to je njihovo tijelo i mogu da rade s njim sta hoce i da ga trose s kim god hoce....

Ma dobro, stvarno nije to sada njihovo telo pa da mogu da ga njakaju kako oce.
A sada mi reci da si se celo vreme zahebavao sa tim postovima  Smile Smile

jer on kada je imao dvadeset godina...ta osoba s kojom je on.... imala je deset godina... Smile

Da, vidis, a kad ona bude imala 30 godina on ce imati 39, kad ona bude 40, on 49 i tako dok ne umru  Smile

...sta ima covjek  od trideset godina da radi sa osobom od dvadeset godina..
sem drpanja..

Da, u pravu si, recimo, ona ima 25 godina al dolazi sa sela, on ima 25 godina i iz grada je i sta da radi sa tom osobon osim drpanja, isto, on slusa Metaliku, ona Ceu i opet im ostane samo drpanje, slicno da ona prati spanske serije a on fudbal, opet imaju samo jednu dodirnu tacku  Smile

Ma dobro, stvarno nije to sada njihovo telo pa da mogu da ga njakaju kako oce.
A sada mi reci da si se celo vreme zahebavao sa tim postovima Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
...ovo sve sto ti pises nema  nikakve veze sa mojim recima... Smile
to su samo nagadjanja...i pretpostavke...donesene izvrtanjem mojih reci... Smile
i pokusajem da predstavis situaciju kakva nije... poredis razmisljanje jednog roditelja i brige za drugu tudju djecu sa nekakvom besom i sta ja znam sa cime sve ne...ti kad budes imao kcer ili sina
ti posmatraj ravnodusno kako ih neko iskorisrava..ja bogami necu... Smile
sem toga svoje dijete cu vaspitati tako da zna da ne treba da se vuca sa cikicama ili teticama
a ti svoju decu vaspitavaj da je to savim normalno...nemam nista protiv...

ovako mozemo do marta..da bacamo replike... Smile
sto meni ne pada na pamet... Smile.
ali samo da ti kazem...za mene nije uredu...
da neko ko ima trideset godina bude sa nekim mladjim od sebe deset godina...
i znam mnogo ljudi kojima to nije uredu... Smile
a to sto ti poredis neke zaostale zajednice...sa urbanom sredinom...to je opet tvoja stvar...
jbg,,,ja sam drugacije vaspitavan... i tako zivim trideset godina...
u porodici su mi uglavnom svi vojnici ili policajci... Smile i sam sam, ponesto od toga...
pa eto...neke stvari...kod nas tako vaspitanih izazivaju jezu... Smile
jer svakom normalnom je jasno da covjek od trideset godina...
moze da u svaka doba izlevati nekog ko ima dvadeset godina... :flower:pogotovo ako je djevojka u pitanju...
sto se i desava u ovom slucaju... :flower:i mene brine sto to nije nikome zasmetalo... Smile
pazi razlike koje si ti naveo...39 - 30 godina...savim se razlikuju od 30 -21...godinu... Smile
btw...raspitaj se malo kojim motornim vozililma
 covjek ne moze da upravlja, dok ne napunu dvadeset jednu godinu...tj ono pravo punoletstvo... Smile
i zbog cega je to tako... Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 23:09:13 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Nisam čitao oko čega se raspravljate ali tema nije o vama i zato iskulirajte i pomozimo devojci da izgladi ovo...
............................................
Ovako. . .  nova sam ovde i imam jedan problem koji me muci i zbog kojeg sam resila da otvorim ovu temu i potrazim savet.

Vec duze vreme se muvam sa jednim momkom koji je nekih 8 godina stariji od mene i koji mi se jako svidja, ali veoma sam zatvorena osoba i tesko pokazujem svoja osecanja.  Vec smo imali jednu priliku u kojoj je moglo da dodje do poljupca ali nije, zbog mene tj.  upravo zbog te moje povucenosti i male stidljivosti u takvim stvarima, sto je on to tada i razumeo.  Medjutim nedavno je, posle nekog vremena muvanja i naseg cestog drzanja za ruke, jedno vece dok sam mu sedela u krilu doslo i do tog dugo ocekivanog poljupca.  Ali on, par dana nakon toga, nije zeleo da se vidimo tj.  rekao mi je kako nema vremena.  Sacekala sam jos par dana i ponovo ga pozvala i tada pitala za nas poljubac i sta je znacio na sta mi je odgovorio da je to - samo to i sta bi pa trebalo da znaci.  U soku sam, ne znam kako da odreagujem i kako da se postavim.  On je bio prvi koji je to zeleo a sada se ponasa na ovakav nacin.  Ne znam sta da mislim.  Kako da shvatim njegove reci? Da li momak tako odgovara devojci do koje mu je stalo? Zar je poljubac sa osobom koja nam se svidja - samo? Ja mislim da ne, a imala sam utisak da mu je stalo do mene, i sad ne znam sta da radim.  Ako neko imam neki dobar savet neka napise, znacilo bi mi.  Hvala unapred.
Muškarci su takodje osetlijivi ali ti to neće dati do znanja.
 Definitivno je možda popizdeo jer si mu dala da te poljubi posle dužeg vremena pa se misli o jbt, koliko će mi tek trebati za sex Smile
 Ne ozbiljno, niko od nas ne podnosi to. Mnogi shvate kao zavlačenje. Stavi mu do znanja šta ti je na najbolji način ili se povuci ali nemoj ga zavlačiti(odugovlačiti). Muškarci su jednostavnog rezona i vole da znaju na čemu su. Ne možeš da budeš sa njim "..već duže vreme.." a da se niste ni poljubili. To baby jednostavno ne ide tako  Smile
 Stidljivost je druga reč za kinjenje samih sebe(fuck that). Oslobadjaj se toga ukroz ljubav nekoga ko te voli(budi kao sunjdjer ali treba i da daš jer ljubav je razmena-ne budi vampir).
- Malo manje mozgaj i više prati svoja(i njegova) osećanja i gledaj da li se poklapaju/sinhronizuju. Jbt, ako se poklope pa zar je moguće da si mu okretala glavu? Naravno da je to bolno i smarački za njega. Sad se možda sveti.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 23:29:18 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ili policajci... Smile i sam sam, ponesto od toga...

Sada, mislim, policija zna i da izbode nekoga nozem u marici ili da overi nekoga sto je prosao crveno pa tako da vlada jedno razmisljanje o mentalitetu policajaca...  Smile

covjek ne moze da upravlja, dok ne napunu dvadeset jednu godinu...tj ono pravo punoletstvo... Smile
i zbog cega je to tako... Smile

btw, doticna bi imala pravo na D kategoriju posto ima 21 godinu
Inace, u urbanoj sredini obicno roditelji osobe koja ima 21 godinu ne prate da vide sa kime izlazi i sa kime se druzi, sada verovatno postoje izuzeci, ali su zato izuzeci
Sada, koliko godina po tebi treba da napuni da eto izabere ona sama nekoga ko joj se svidja. Sada nemoj da pricas da ce neko stariji da je izlevati jer moze neko samo godinu dana stariji da je navuce recimo na dop i stajgu, u najgorem slucaju.
I sta bi radio recimo, ako ima 19 godina, zaposli se, iseli se i kaze ti otvoreno da je ona punoletna i da moze da radi sta hoce i da ce zvati policiju ako je pretis (ili u tom slucaju recimo posto je specifican na neki nacin sa obzirom na pozadinu, policija ne bi reagovala, odnosno, kolege  Smile )

mene brine sto to nije nikome zasmetalo... :

Sada, mislim, ako te brine sto nije nikome zasmetalo, znaci da je to misljenje vecine, danas, u 2010 godini...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Citat
Sada, mislim, ako te brine sto nije nikome zasmetalo, znaci da je to misljenje vecine, danas, u 2010 godini...

nazalost tako je...i to me plasi...za buducnost moje dece... Smile

Citat
Sada, mislim, policija zna i da izbode nekoga nozem u marici ili da overi nekoga sto je prosao crveno pa tako da vlada jedno razmisljanje o mentalitetu policajaca...   
Smile ovo bi bilo smiejsno da nije zalosno... Smile ovo su opasno teske reci... Smile

da a takodje znaju i da izgube zivot spasavajuci necije dete od pedofila, ubice ili jednostavno,
starijeg cikice koji se ozenio deset godina mladjom ribom...i nakon par godina...i ne dize mu se vise..redovno... Smile
a djevojka...tj njegova mlada supruga...mora da se zadovolji sa komsijom... Smile
pa onda se on  napije i uzme sekiru i unakazi je...pa policajac mora da rizikuje svoj zivot da bi spasio jadnu zenu...
od mentalno poremecene i psihicki nestabilne osobe...koja obozava piletinu...
i ne razmislja o tome sta to moze da donese...

opet ponavljam..i ako te izlevati neko ko je godinu dana stariji od tebe...i seksualno te iskoristi... Smile
nije tako strasno Smile kao kad to uradi polucica...koji treba da je u braku i da ima dete od barem par godina... Smile( sad da se tema ne siri na neke norme i standarde kad ko treba da udje u brak,
moje misljnje je da  covek od trideset godina treba da bude u braku i da ima decu...
a ne da zavodi djecu..i seksualno ih iskoristava...to moje misljenje...)
a svako ima svoje misljenje..i pravo na isto....i meni je zao sto ti tako mislis..
.i nadam se da jednog dana ako budes imao kcerku...
da ti se nece desiti da se vuca sa nekim starijim deset godina od sebe... Smile

to ti ja iskreno i od sveg srca zelim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Smile ovo bi bilo smiejsno da nije zalosno... Smile ovo su opasno teske reci... Smile

Moguce, samo sto to nisam ja izmislio ili mozda sada mediji sire dezinformacije  Smile
(inace, mozes da se smiris jer ipak ne smatram da su svi radnici MUP-a takvi ili vecina)

pa onda se on  napije i uzme sekiru i unakazi je...pa policajac mora da rizikuje svoj zivot da bi spasio jadnu zenu...
od mentalno poremecene i psihicki nestabilne osobe...koja obozava piletinu...
i ne razmislja o tome sta to moze da donese...

Ili eventualno neku devojku od 21 godine koju je otac zatvorio pa ...
Citat
..pa policajac mora da rizikuje svoj zivot da bi spasio jadnu zenu...od mentalno poremecene i psihicki nestabilne osobe...
koja eto ogranicava pravo svoje punoletne cerke...

IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
vidis kako...rezeonujes stvari... Smile
ja ti navodim primjer...ilii slucaj koji se desio...
gdje je lik ozenio djevoju mnogo godina mladju od sebe...
nakon nekoliko godina braka.....njegova cuna se nije dizala tako cesto...jer je to normalno za njegove godine...
pa je gospodja supruga potrazila pomoc od komsije...tj da je on malo zadovoljava..posto muz ne moze...
jer je ostario...a ona u najboljim godinama...ne moze bez toga da zivi.... Smile
muz je zato saznao...i napio se i sjekirom je unakazio... Smile
pri tome je i policajac tesko povredjen...spasavajuci zivot te maloumnice...
sto se udala za starijeg od sebe ne razmisljajuci uopste...da ce on za desetak godina biti  cica..
a ona  zena  najboljim godinama...jel sad razumes sta sam napisao... Smile

opet greska...pravo punoletne kcerke niko ne ogranicava..
nego ogranicava pedofilima da se priblizavaju njegovoj kcerki... Smile
jer tom pedofilu nista ne treba od nje...sem njenog tijela...u tome je poenta...
jedna ljubav tog tipa uspije...ali iz hiljadu pokusaja.... Smile
zavrsi se tako...da i to dijete shvati...sta je tom covjeku trebalo...
nista...sem tijela...i to je uglavnom slomi... Smile na duze vrijeme...
e onda ...taj policajac...nadje tog cicu... Smile
pa mu slomi koljena...i laktove...da ne moze vise nikad unesreciti nicije dijete.... Smile
razumes... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Ili durgacije receno, ogranicava cerki izbor partnera i tako ugrozava njena prava i slobode.

pa mu slomi koljena...i laktove...

Pa zato je policija tu da 
A moze i da ga ubaci u maricu pa da citamo u crnoj hronici  Smile

muz je zato saznao...i napio se i sjekirom je unakazio... Smile

Pa sada, to je Srbija, oce komsija da krese tudju zenu, mislim  Smile
Dobro, mogao je recimo i svaler da je rokne utokom, i to sluzbenom ko sad skoro, ali hebi ga, kolega ti je  Smile

Pa tako mozes i sinu od 20 godina da zabranis da ode na utakmicu da ga usput ne sretne neko, ubaci u kombi i iskasapi nozem, mislim, traume su to sa dete, bolje da ostane kuci  Smile

jer tom pedofilu nista ne treba od nje...sem njenog tijela...u tome je poenta...

Pa sada, nisam cuo da se pedofili pale na zene preko 20 godina starosti, cudna definicija  Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 16:52:51 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:00:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.