Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:30:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poljubac - samo ili ne?  (Pročitano 10016 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne razumem tvoj pokušaj smisla za humor...  Smile

Ne razumem ga  ni ja   Smile .. vidis da lupam bez veze , bre .... Kako bi onda mogla ti da ga razumes ...

Smile . Tvoj problem je u tome sto uvek hoces da znas zasto sta biva i to te cini nepoverljivom u zivotu  ....   Smile ....

Priznaj makar u sebi da je bila bas dobra fora .  Smile ...

Relaks ... i respekt ...  Smile ..peace ...  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 00:31:29 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Pa i nije bila neka, jer je bolja kada ima nekih zabavnih argumenata ili nečega što je smešno nekome osim tebi.  Smile

No, dosta smo se offobjašnjavali... Tema?   Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 00:34:53 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Tema, tema - posavetovati devojku... Ej, kako da sad komentarišem ili dajem savet nekome koga ne znam  Smile
A da, ovo je forum i najnormalnije je da vrlo otvoreno ćaskamo bez obzira što se ne poznajemo...

Sandrice, dodala bih samo da te ne pokoleba što smo ti, uglavnom, rekli da on želi sex, pa da bi ga pridobila, ti mu i ispuniš želju... Nikako, to nije način.. u tvojim godinama i sa tvojim iskustvom. Glavu gore, ako se javi, super, a ako ne, pa ima toliko drugih koji bi ti se mogli svideti. Ne juri ga, tako ga nikad nećeš uhvatiti...  Smile

Izvini, Marko, pedagog, ali to ne menja što sam već rekla o tebi  Smile
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Moje iskreno mišljenje je da mu nije niti mu može stati do tebe posle samo jednog poljupca. To kažem jer uzimam u obzir da je 8 ( nekad je to bio normalan broj  Smile ) godina stariji od tebe i poljupce je davno prevazišao. Zato i posmatra stvari "samo poljubac i ništa više". Bez dileme, on je samo želeo sex sa tobom i kada se uverio da ga neće dobiti ili će ga dobiti + redovno tvoje zvanje i zahtevanje "nečeg više", okrenuo se i otišao po praktičniju lovinu. Kao mlada, i cenim neiskusna, digni ruke od njega, jer možeš biti jako povređena jer su to još uvek igre za koje ti treba više godinica. Nemoj mi zameriti što sam bila surovo iskrena, ali jedino tako, u ovoj situaciji, ćeš brže prevazići tu dilemu.
Sve najbolje!  Smile

Podrzavam. Hteo je covek seks, kad je video da si povucena i da do njega nece doci lako, predomislio se. Sto je sasvim normalno Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 05:46:02 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
nazovi ga i reci mu da ces spavati s njim...ako dodje odmah... Smile
salim se... Smile

odmah u startu se ne slaze nesto...klizavo...ti je sve u ovoj prici... Smile
povucena si u tim stvarima..ovo - ono... Smile
a motas se sa likom starijim osam godina od tebe... Smile
jel treba jos nesto da napisem... Smile

a da...vec ti je receno...da na pogresnom mjestu trazis savet,...
nije zdravo da neko tvojih godina...bude povucen u tim stvarima...
a jos je nezdravije... da neko ko je povucen u tim stvarima....i u tvojim godinama..
da se ljubaka sa nekim ko je stariji od njega osam godina... Smile razumes... Smile
ti trazis pogresan savet, na pogresnom mjestu... Smile
ako ti ne vidis tu nikakav problem...tek onda imas problem... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne slusaj ovog coveka iznad, cudni su putevi njegovi.
OK je da budes sa starijim ako on to stvarno zeli, ima mnogo primera. Ali stariji muskarci (konkretno taj i velika vecina) nemaju strpljenja za ljubakanje po parkicima i da cekaju na vaginu po nekoliko meseci. Sa starijim ribama je to drugacijie. Tako da razumi i ti njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
pa zbog jednog takvog, kojem je ok...da neko ko ima dvadeset jednu godinu...
 treba da bude s nekim ko ima 29... Smile hm...ona upravo zbog takvih... i postavlja temu... Smile
sve bi ja vas posutao...sto zavodite tu  djecu...ne mozete pokupiti ribu svojih godina...
pa djecu zavlacite...ufffffff...i jos mi kaze moji putevi su cudni... Smile
 moji putrevi su casni i posteni...pre svega...ako te bas zanima... Smile
i ja ne bih mogao da napisem...niti  da kazem, nesto da je ok...sto nije ok...

Citat
OK je da budes sa starijim ako on to stvarno zeli...
.. Smile Smile Smile Smile
...sta je covjek napisao... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma hebes godine, glavno da se radi posao, da se ne stoji u mestu. A ova nasla vreme za prvi poljubac u 21 godini  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
pa...da se ne lazemo.... mala ima problem..ali njen problem nije oivaj sto je ona opisala..
nego, drugi ona ima problem...
i jos se nadje onakav  neko ko sebi moze da dozvoli...taj luksuz...
da kaze da je ok sto je majmun stariji od nje osam godina... Smile
bas bih volio da vidim da imas kcerku...da li bi ti bilo ok,
da je drapa nekakv magarc osam godina stariji od nje... :shock:ccc...boze sacuvaj... Smile
sve to treba pobiti.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@ bobaK_bl
Pa dobro to sad ovako na forumu zvuci i deluje mnogo drugacije... Ja u pocetku i nisam zelela nista (kada sam ga odbila) upravo zbog toga sto je stariji i sto sam pretpostavljala da na takve stvari gleda drugacije od mene, ali on je bio taj koji je inicirao celu pricu i rekao kako me kapira, da bi upravo zbog toga, nakon nekog vremena se i ja u svemu tome opustila i oslonola na njega i to njegovo razumevanje i prosto potisnula, da tako kazem, u svojoj glavi razliku u godinama. Krenulo je spontano, osecala sam se fino i momak mi se svideo. Ponavljam da jesam povucena ali da opet u tome ne vidim neki veliikiii problem. Imala sam decka, poznajem mnogo devojaka koje su slicne meni, i nisam potpuni otudjenik od ljudi i sveta pa i njega. Prosto nisam bila spremna na ljubakanje sa njim posle dve kafe, donekle i zbog toga sto nisam zelela da mu uzvratim u takvim stvarima a da ne budem sigurna u to, da mu ne kazem kasnije - jao pa mozda nismo trebali bla bla... to mi je glupo. Gledam ga kao ozbiljnog i zrelog momka i uzvratila sam mu onog momenta kada sam znala da cu to zeleti i sutra i kada cu u tome biti potpuno iskrena bez obzira da li se radi o jednom poljupcu ili necem vise.

Ali razumem... ipak je velika razlika i definitivno drugacije gledamo na sve to... a sad vec ne znam ni sama... valjda sam se ponadala u svemu tome... sto je na kraju krajeva dokaz mog neiskustva. Necu ga vise zvati... neka odluci sam i to je to... uostalom on je stariji i iskusniji i ako ja nisam odmah ukopcala kako te stvari kod starijih idu, on jeste sigurno pa je opet ohrabrivao celu tu pricu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:30:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.