Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:26:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16244 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Da valja ne valja, da će biti dobro, neće. Smile

Ja sam odvano reko, nece ovo na dobro, a vi kako ocete  Smile
Eno Skusha kolko pise o chemtrailsima, al dzabe, niko ga ne slusa  Smile

E pa vidite kako je komunjarama bilo teško da deluju u ilegali, za vreme Blagopočivšega kralja Aleksandra. Smile

E, da je represija prema ovima ko tada, razbezali bi se ovi ko zecevi. Nije tada bilo NVO-a i lljudskih prava i televizije, tada su zandari prasili samo tako   Smile

Ljudi koji si imali nameru da izvrse fizicku represiju nad jednom grupacijom se zale na represiju.  Smile

Ma, ide kamenom na muriju i rapsekmezi se kad se zandar izdere na njega, vice da je dete samo sto ne zove zene u crnom  Smile

Sad si u kontradikciji. Zašto država uzima porez ako nema nikakve obaveze prema građanima? Jel to novi feudalizam što ti zagovaraš?

Drzava ti uzima porez za javnu bezbednost, da te ne opljackaju gilipteri kad ides u market, obezbedjuje ti puteve, javni prevoz, skole, univerzitete, penzije i decje dodatke, biblioteke i kojesta jos.  Smile

,
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ask not what you can do for your country,
Ask what your country can do for you! Smile

Ovaj zakon im je pravi fashisticki. Mesec dana?! Mogli su 6 meseci, cisto sto se nekom digla patka... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Drzava ti uzima porez za javnu bezbednost, da te ne opljackaju gilipteri kad ides u market, obezbedjuje ti puteve, javni prevoz, skole, univerzitete, penzije i decje dodatke, biblioteke i kojesta jos.

Zato "napredne" zemlje placaju velike stipendije sportistima iz celog sveta da dodju kod njih u skole. Kod nas da bi se neko bavio sportom mora debelo da plati u odnosu na prosecnu platu.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Koju bre alternativu? Pricam o drugim stvarima ne o alternativi. Drzava nije duzna nista da pruzi, samo da bude okvir za normalan zivot i institucionalne procedure.

Imas porodicu, oni su tu da te vaspitaju i usmere. Imas i dovoljno vremena po pocetka srednje skole ili bar fakulteta (ako do tada vec ne useres srednju) da shvatis kako funkcionise zivot i sta i kako treba da radis ako zelis da sutra budes neko i nesto.

Jezim se koncepcije drustva u kojem drzava treba da ti nesto odredjuje i da te usmerava. Ona je tu da pomogne talentovane a ne da daje alternativu ispustenima od strane onih cija su primarna briga.  Smile

Sad si u kontradikciji. Zašto država uzima porez ako nema nikakve obaveze prema građanima? Jel to novi feudalizam što ti zagovaraš?

Bice da sam ja u zabludi. Ja mislio da je to za vrtice, skole, fakultete, sport, kulturu, policiju, vojsku, sudstvo, lokalne samouprave, investicije, odrzavanje reka, nacionalnih parkova, puteva... i jos svasta... kad ono to treba da bude za alternativu ispustenima.  Smile

I ja sam mislila ali vidim da para ima više nego što treba pa da su spiskane na kancerogene koje su udisali 200 000 građana Beograda i na paradu von pedofilsena i papanaguza sa ministrom pičkićem pod parolom smrt državi. Vidim da su policajci u ovoj zemlju u čast tog događaja dobili bonus 20% i vidim da DOB ne radi već 5 godina a i kad je radio zakupci nisu finansirali kulturne potrebe Beograđana nego privatne potrebe one uštve Matića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
I za to sluzi porez takodje. Ako mogu da se prave razni skupovi o trosku gradjana, moze i parada a moze i da se obezbedi od tih para.

To sto tebi licno smatraju pederi nikako nije validan argumnet koji pokazuje da su pare za to potrosene nenamenski. Pare nisu potrosili pederi vec huligani - da nije bilo njih ne bi ni bilo potrebe za obezbedjenjem skupa niti bi pare od poreza isle na nadoknadu steta napravljene tog dana.

Ali, to je vec off, da ne ulazimo u temu koja je vec par puta zakljucana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
naseo si skroz, poenta je bila da policajcima daju 20% zato što su uspešno tukli klince koje je na ulicu izveo DB. Poenta je bila da se u mozgovima tih policajaca razvije pavlovljev refleks prema svima. Juče prema veteranima kojima nisu isplaćene dnevnice, prekjuče prema radnicima otete firme a danas prema dečacima.

Sećaš li se onih batinaša koje smo tako prezirali, koji su tukli decu od 5 godina i građane u haustorima njihovih vlastitih zgrada  dok su Karići prali milijarde Miloševiću.

Ko će tebe zaštititi od kandžara kad dođu po tvoje svilene čaršafe ako nećeš da staneš sam na crtu?
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 15:56:48 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Ovo je vec demagogija.

Vlast je organizovala napad na paradu, priprema teren za represivnu policiju i doba Velikog Brata. Ja tu pricu ne pijem.

I porediti proteste protiv Milosevica koji su bili borba za slobodu i batinjanje tih ljudi, sa batinanjem onih koji su izasle da ugroze neciju slobodu je u najmanju ruku neumesno... i pritom klasicno izvrtanje teza.

Bas su oni protiv Milosevica lomili po gradu i tukli neistomisljenike.  Smile

I bez pominjanja 5. oktobra koji je postao izvlacenje cim se nesto pomene. To je jedan dan koji je bio kulminacija 10. godisnjeg nezadovoljstva a opet izazvan prekrajanjem izborne volje i policijom koje je prisutne nahranila ogromnom kolicinom suzavca. Em nisu poceli prvi, em su imali debeo i opravdan povod za razliku od ovih o kojima pricamo.

I opet - jedan dan u vidu kulminacije koji je super i prosao, naspram nasilja i lomeljenja bez ikakvog povoda svake godine bar jednom od tih promena. Nikako nije isto i nikako se ne moze staviti u ravan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Bilo je tuče i pre 5. oktobra samo si ti bio mali deca pa si zaboravio kad je bio ceo grad pod suzavcem. Bilo je tuče od Terazijske česme do kontramitinga, bilo je i ubijanja i sve bi se završilo mnogo ranije da nije EU slala pare preko Gonzalesa, Papanderua i onog debelog žabara sad ne mogu da se setim imena .
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 16:10:46 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
A da, da, da, sad je argument bio si mali.  Smile

Pa i ne toliko, odlicno se secam i to da su nam u osnovnoj skoli na casu ubacili tv i pustili Slobin govor na Gazimestanu.  Smiley 1

Secam se i 9. marta i svih protesta posle toga. Nego, posto se ti odlicno secas, podseti me molim te gde su oni krenuli da lome i ruse pre nego sto je Sloba slao organe (ne)reda na njih?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Uvek su rušenja i razbijanja započinjali oni iz DB, mada sam lično znala dedu koji je doneo pijuk od kuće da vadi kaldrmu 9. marta. Tada je ubijeno najmanje dva čoveka a iz pištolja ranjeno 26 građana civila. Sećaš se da tad nije ostao ni jedan izlog od Kalemegdana do Slavije. Smile

A sećaš li se kako su momci sa motkama tukli kontramitingaše 97. i kockali se sa murijom. Tada je opet ceo Knez bio polupan. Opet oficijelno dvoje mrtvih

A kad je bila intervencija na Zelenom Vencu nije ostalo celo staklo ili trafika u gradu, murija je uletala na fakultete pa tukla studente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:26:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.