Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:42:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16208 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One
Ne rece mi gde su tu demonstranti poceli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ja ti reko da su uvek nasilje počinjali policajci DB u civilu, kao u svakoj policijskoj državi, i time davali povoda kordonima onih manje pametnih policajaca znanih kao repovi da intervenišu protiv demonstranata.

Zato je sad tolika želja da se i popovi umešaju u priču o nasilju jer repovi neće da biju popove
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 16:48:08 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Ja ti reko da su uvek nasilje počinjali policajci DB u civilu, kao u svakoj policijskoj državi, i time davali povoda kordonima onih manje pametnih policajaca znanih kao repovi da intervenišu protiv demonstranata.

Zato je sad tolika želja da se i popovi umešaju u priču o nasilju jer repovi neće da biju popove
Kordon u Kolarcevoj je trajao dve nedelje. Studenti izvodili pozorisne komade ispred kordona, Bio Amfilohije, sedeo jednu noc. Nisu popustili. Tek 27-og Januara, za Svetog Savu izasao pokojni Patrijarh sa Litijom i razbio kordon. Isli do Crkve Svetog Save.
Inace razbijanja je bilo stalno. Udbasi razbijali, a TV snimala: sile mraka i bezumlja. Kontramiting je bio beda. Dovlacili ljude, neke na silu, koji su prvi put bili u Beograd. Nisu znali kuda da idu. Vadili revolvere, ali skroz uplaseni. Nisu se nadali takvim demonstracijama. Kad su se vratili nasli autobuse polupane.
Neki od njih su rekli: nikad vise u Beograd. Tamo zive divljaci. Zamislii da nisu znali da stignu od Obilicevog Venca do Terazija gde je miting. Iako je Prizrenska bila obezbedjena.
Slobo mi te volimo. Volim i ja vas. Smile Smile Smile
Posle mitinga, jedan autobus za Batajnicu, nema sofera, pa nema. Autobus krcat, ljudi nezadovoljni, promrzli. Kad evo sofera konacno. Gde si majstore, pa sta radis, pa smrzli smo se. A sofer ce: Volim i ja vas. Svi pukli u smeh. Momentalno su se zgrejali.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6300
Шкорпи, је ли то неко препричао доживљај са контрамитинга, или је лично искуство? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Ozbiljno? Kako to? Kako nije terala moje roditelje? Kako ne tera mene? Moju devojku? Ljude koji su mi prijatelji? Hmmm, mora da ja zivim u nekoj drugoj drzavi.

Verovatno je tvoje okruzenje dobro situirano pa nemate problema sa tim da morate da se borite svaki dan za parce hleba... Ljudi iz mog okruzenja rade bilo sta da bi dosli do nekih para.... Imas opciju da crknes od gladi odnosno da se hranis u gradskoj kuhinji ili da radis stvari koje su potrebne da bi preziveo i tako je sa vecinom ljudi u Srbiji.

Citat
Nisam od onih koji poistovecuju navijace i huligane. Nemam problem sa navijacima, hobi kao sto neko svaki vikend ide u bioskop ili pozoriste. Drugaciji kulturni sadrzaj ali ista stvar. Pricam o huliganima, o ispustenim ljudima koje ne zanima sta ce sutra da rade ili nemaju mozga da u godinama kada je za to vreme o tome porazmisle.

31 hiljada ljudi od pretezno 18 godina se solidarise sa covekom koji je napravio ono u Italiji kako bi nazvao tih trideset hiljada ljudi?  To sto si rekao je okej ali nesto je trulo u ovoj drzavi ako 95% klinaca ima isti hobi i ako 95% klinaca podrzava ljude koji rade to sto rade... Moras priznati da je tako Smile

Mogu ja da zavrsim i tri fakulteta posao iole pristojan cu naci tek onda kada potegnem neku vezu Wink A to je isto greska drzave. U ovoj drzavi najbolji posao je biti pandur za koju godinu ce pola radno sposobnih ljudi raditi pri supu ili u supu
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Шкорпи, је ли то неко препричао доживљај са контрамитинга, или је лично искуство? Smile
Svih 96 dana sam bio prisutan.Posle smo u DSS analizirali stanje, procenjivali sanse za uspeh a tako reci lideri nisu bili toliko popularni, koliko je masa bila besna zbog kradje glasova.
Glas ti je jedino oruzje protiv njih. Ako ti i to ukradu, to je kraj. Onda nemoj ni glasati.
Poceli su da prave spiskove ko su prisutni. Smejao sam se i pitao: jel su to buduci nosioci spomenica?
Onda je Batic izbacen iz DSS-a.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
ni manje drzave,ni vise podela u njenom narodu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Да пукне настала би права кланица Ја мислим да би ови Чедини предњачили у клању Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mali off:

ne mogu da verujem,cak smo dogurali dotle da su ladno poceli da zovu gologuze,opicene nazovi-pevaljke,u politicke emisije!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile  (B 92,Utisak nevolje,Jelena Karleusa gost Smiley 1 Smiley 1  Smile )

izvinjavam se na offu,nisam mogao da se suzdrzim. Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 22:03:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Bolje i ona nego Njegova Ekselencija Basara .  Smile

I nije pozvana kao pevaljka - vec kao kolumnista ,, Kurira ,, i visoki funkcionet LDPa.   Smile

E, kad se samo setim koliko su ovi ,, evropejci ,, kritovali ,,Kurir ,, - al sad su napokon dosli na svoje .  Smile

I nije  OFF - tatko joj je bio policajac ( poznat po tome da iz svoga sela donosi prasice sefovima za Novu Godinu ) .
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 22:10:57 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:42:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.