Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 11:55:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16157 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Koju bre alternativu? Pricam o drugim stvarima ne o alternativi. Drzava nije duzna nista da pruzi, samo da bude okvir za normalan zivot i institucionalne procedure.

Imas porodicu, oni su tu da te vaspitaju i usmere. Imas i dovoljno vremena po pocetka srednje skole ili bar fakulteta (ako do tada vec ne useres srednju) da shvatis kako funkcionise zivot i sta i kako treba da radis ako zelis da sutra budes neko i nesto.

Jezim se koncepcije drustva u kojem drzava treba da ti nesto odredjuje i da te usmerava. Ona je tu da pomogne talentovane a ne da daje alternativu ispustenima od strane onih cija su primarna briga.  Smile

Sad si u kontradikciji. Zašto država uzima porez ako nema nikakve obaveze prema građanima? Jel to novi feudalizam što ti zagovaraš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
"Oslobodite rodoljube"  Smile Smile Smile Smile Jebote, ove parole kao da je pisao Bata Zivojinovic i drugovi partizani  Smile

Zivio udruzeni rad radnih ljudi!!!

vidim da pratiš savin rad pa reko ona njegova parola bi ti se više svidela:

-milicijo oružana silo radi sava što je njemu milo-

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:46:42 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
Koju bre alternativu? Pricam o drugim stvarima ne o alternativi. Drzava nije duzna nista da pruzi, samo da bude okvir za normalan zivot i institucionalne procedure.
Drzava mi ne pruza normalan okvir za zivot nego me tera da budem isti kao oni i da otimam ako hocu da imam da prezivim.

Citat
Imas porodicu, oni su tu da te vaspitaju i usmere. Imas i dovoljno vremena po pocetka srednje skole ili bar fakulteta (ako do tada vec ne useres srednju) da shvatis kako funkcionise zivot i sta i kako treba da radis ako zelis da sutra budes neko i nesto.

Onda nam je u ovoj Srbijici 95% porodica lose jer danas su svi klinci navijaci, onih 5% su uglavnom oni bas najbolji iz generacije sto se skole tice da ne kazem streberi  Smile Dovoljno ti je da pogledas sastav grupe od 30 hiljada clanova koju ima Ivan Bogdanov  Smiley 1

Citat
Jezim se koncepcije drustva u kojem drzava treba da ti nesto odredjuje i da te usmerava. Ona je tu da pomogne talentovane a ne da daje alternativu ispustenima od strane onih cija su primarna briga.

Drzava mora da ti omoguci da ti sam mozes da se usmeris i da ti ponudi mogucnosti.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:09:09 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Citat
Ova vlast je blaga, humana. Treba rulji penrek, korbach, bich, tor.

Ako bi sa tiom korbačem i torom išao ekonomski prosperitet celokupnog društva i poštovanje zakona možda bi moglo da se govori o kompromisu. Ali korbač i tor su u funkciji totalne degradacije, pljačke i uništenja materijalnih dobara. čak i onih za koja smo mislili da ih je nemoguće uništiti, kao monopolističku maloprodaju robe široke potrošnje.
Znas ti koliko pragova pruga treba da se zameni, da imas iole brzinu vozova?
Pola radno sposbnog stanovnistva ti ne radi.
Napravi javne radove i pocni to da sredujes, otvori pri radovima skole, dizi stubove za elektricnu instalaciju, gradi skladista pa ih uci od skretnicara i konduktera do tehnicara za skladistenje, manipulacije, mehanicara, elektricara, montera pa ko se dokaze i IT tehnicara.
Ilijesku je bio brigadir na pruzi Brcko Banovici, pa postao predsednik Rumunije. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
Citat
Napravi javne radove i pocni to da sredujes, otvori pri radovima skole, dizi stubove za elektricnu instalaciju, gradi skladista pa ih uci od skretnicara i konduktera do tehnicara za skladistenje, manipulacije, mehanicara, elektricara, montera pa ko se dokaze i IT tehnicara.

tako je druže škorpi  Smile treba izvući dobre stvari pa makar i iz komunizma
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:13:18 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Eto - komunizam je bio najbolji , a u Titovo vreme su omladinci gradili pruge - al su i pruge gradile njih .  Smile

Covek mora biti na okupu - inace postaje Skorpion .  Smile .. opet je u komadima  Smile .. u fetama ..
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:13:57 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Dovoljno ti je da pogledas sastav grupe od 20 hiljada clanova koju ima Ivan Bogdanov

31 000 clanova prva grupa, druga grupa 14 000.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Citat
Dovoljno ti je da pogledas sastav grupe od 20 hiljada clanova koju ima Ivan Bogdanov

Taman toliko imamo policajaca i dousnika .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@Skorpi

Daj idi u park pola sata, ti si inteligentan covek i sredi te tvoje misli, ovako si haotican i ne mogu da se dokucavam sa tobom u tom stanju. Nekada zvucis normalno a nekada kao pravi komunjara. U zadnje vreme mi licis sve vise na komunistickog komesara!

Citat

Taman toliko imamo policajaca i dousnika .  Smile

Ja mislim da su grupe preuzeli panduri, po onome sta sam video.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:20:25 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
HTC One

Jezim se koncepcije drustva u kojem drzava treba da ti nesto odredjuje i da te usmerava. Ona je tu da pomogne talentovane a ne da daje alternativu ispustenima od strane onih cija su primarna briga.  Smile

Sad si u kontradikciji. Zašto država uzima porez ako nema nikakve obaveze prema građanima? Jel to novi feudalizam što ti zagovaraš?

Bice da sam ja u zabludi. Ja mislio da je to za vrtice, skole, fakultete, sport, kulturu, policiju, vojsku, sudstvo, lokalne samouprave, investicije, odrzavanje reka, nacionalnih parkova, puteva... i jos svasta... kad ono to treba da bude za alternativu ispustenima.  Smile

Citat
Drzava mi ne pruza normalan okvir za zivot nego me tera da budem isti kao oni i da otimam ako hocu da imam da prezivim.

Ozbiljno? Kako to? Kako nije terala moje roditelje? Kako ne tera mene? Moju devojku? Ljude koji su mi prijatelji? Hmmm, mora da ja zivim u nekoj drugoj drzavi.

Citat
Onda nam je u ovoj Srbijici 95% porodica lose jer danas su svi klinci navijaci, onih 5% su uglavnom oni bas najbolji iz generacije sto se skole tice da ne kazem streberi  Smile Dovoljno ti je da pogledas sastav grupe od 30 hiljada clanova koju ima Ivan Bogdanov  Smiley 1

Neces mene prevariti tom forom.  Smile Nisam od onih koji poistovecuju navijace i huligane. Nemam problem sa navijacima, hobi kao sto neko svaki vikend ide u bioskop ili pozoriste. Drugaciji kulturni sadrzaj ali ista stvar. Pricam o huliganima, o ispustenim ljudima koje ne zanima sta ce sutra da rade ili nemaju mozga da u godinama kada je za to vreme o tome porazmisle.

Citat
Drzava mora da ti omoguci da ti sam mozes da se usmeris i da ti ponudi mogucnosti.

Naravno, ali ne i da ti ponudi alternativu ako si ispusten i ne pokazujes ni zelju ni volju. Pa imas mogucnosti - fakultet, visu skolu, zanate, gradsku cistocu, javne radove. Sve su to mogucnosti u zavinsoti od otga gde sebe vidis i koliko si spreman da sam radis na sebi. Takodje tu su sportska drustva, kulturno umetnicka drustva i razni drugi sadrzaji.

Jedino ne dodeljuje drzava svakom po jednog tutora da ga vodi kroz zivot, da mu nosi glavu i govori gde da ode a gde ne, sta da radi a sta ne.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Okt 2010, 13:43:26 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 11:55:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.