Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policija štiti mural ratnog zločinca  (Pročitano 49404 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Али, за такве, да подсетим на један цитат:

Citat
"А зашто видиш трун у оку брата свога, а брвно у оку своме не осећаш?"

Или, како ћеш рећи брату своме: стани да ти извадим трун из ока твога; а ето брвно у оку твоме?

Лицемере, извади најприје брвно из ока свога, па ћеш онда видети извадити трун из ока брата свога
."

(Мт 7,3-5)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Odbojkaš, premisa je pogrešna. Stanovnici Berlina nam nisu neprijatelji

O brisanju ne znam ništa
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
O brisanju ne znam ništa

Obzirom da tvoj nijedan post nije brisan

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
zato što on ne spamuje i drži se teme i što je najbitnije nema bolesne,psihopatske postove poput jasikasija koji govori kako želi smrt nedužne dece po evropi,što nije samo za brisanje nego za trajni ban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Odbojkaš, premisa je pogrešna. Stanovnici Berlina nam nisu neprijatelji
O brisanju ne znam ništa

To je laz.

Od njihovih para i njihovih vlada koliko god da ih je bilo, ubijani su iskljucivo Srbi. Protrivani iskljucivo Srbi.
Bombardovani iskljucivo Srbi.
Ja licno sam izmedju ostalog bio njihova meta.
Kasetne bombe na Nisku pijacu, proteivanje Srba iz Hrvatske, ubijanje Srba u Bosni, na Kosovu..u Samoj Srrbiji u skoro svim gradovima.
I dan danas se maltretiraju Srbe gde stignu i kako stignu.

Da li je o tome upoznat nemacki drzavljanin ?
Dacu adekvaran odogvor. Boli me kurac.

@Anea stvarno pretereujes sa brisanjem
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja sam samo logicno dosao do zakljucka...

Ako neko nemacko kopile strada od bombe (kakve god..moze i sirijske)..to je sansa da neko drugo dete (libijsko, srpsko ili neko drugo koje se nadje na putu nemackim metkovima) poizvi duze.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
al kako on racionalizuje svoju psihopatiju haha preslatko  Smile

da anea stvarno jbt naopako našto to liči da brišeš onako predivne plemenite prenormalne poruke u kojima se priželjkuje smrt nevine dece c c c sramota za ovaj forum!  Smile

jbt..dal si realan iole  Smile Smiley 1

tvoje poruke ne samo da su za brisanje no i za trajni ban a tvoje ponašanje za posmatranje, samo je pitanje vremena kad ćeš..ko zna šta uraditi sa takvim stanjem svesti,tj nesvesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Tom detetu kad poraste odbijace od poreza da naprave metak koji bi mogo tebi da probusi lobanju.
A to dete nece biti toga tada ni svesno jer ce raditi od 9 do 5 ko konj..i bolece ga kurac sto te njegova Vlada salje preko tog metka na neko lepse mesto.

Vise puta sam ponovio..SAD, u ovom trenutku..Da EU izadje sa resenjem da nas sve pobije ko stetne jer smo terorirsti, nacionalisti, izazivaci sukoba i sta god..Gradjanima EU bi toliko bio ispran mozak ( a i vec je) da bi to proslo glat kod njih.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2021, 18:13:05 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
pa i kod nas bi prošlo to još lakše da je obrnuto,jel ti stvarno nisi svestan da ovde daleeeko više mrze eu i amerkance nego što ameri i evropljani mrze nas il se sprdaš  Smile njih u najgorem slučaju apsolutno boli kurac za nas,neutralni su,dok ovde većina,upravo,što ti reče,ispranog mozga,poput tebe,njih toliko jebeno mrzi da želi da i njihova deca pate i umiru koja im ništa nisu kriva  Smile

nzm što se ponašaš kao da u srbiji i na ovim prostorima,balkanu,živi plemenit,genijalan,predobar,mudar i super narod a u mrskoj murici i zapadu sve sami odvratni zlotvori itd kad smo govna i mi i oni,ogromno je pitanje ko je veće govno objektivno,i jedni i drugi smo (dobro,ste)glupi ko kurac,ograničeni,zli,zadrti,maloumni,poremećeni itd,nema neke velike suštinske razlike

no sve ovo nema nikakve veze s tim da je želeti smrt jebenoj bebi/detetu, ma koje nacije bila,ma ko da su joj roditelji i bez obzira na bukvalno bilo šta drugo,objektivno..najblaže rečeno i u najmanju ruku ko što rekoh za posmatranje i za svaku ''osudu'',očigledno bolesno i neprihvatljivo

i moš ti da nastaviš da se praviš lud i izmišljaš tragikomične izgovore i nebuloze tipa ''jao pa hihi negovorim ja to jer ih mrzim i iz neke psihopatije već jer..ovaj..hmm..jer bi ta deca kad porastu ubijala nas ili bar,ovaj,hocu reci učestvovala posredno u tome..nekako,pa da ih preduhitrimo  Smile'' i slično al nema šanse iko to da proguta s iqom preko 2

mada vrv troluješ sve vreme al čak i to te ne čini normalnim,da u ''trolovanju'' ideš ovako daleko tkd..lose-lose situacija što bi rekli amerikanci carčine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja se nikad nisam pravdao.

Njihova smrt nasa pobeda.

Nemam ni trunke obzira prema bilo kom stanovniku drzave koja je ovde sejala bombe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.