Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41290 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
robijaće. jel to razlog da se lomi po Beogradu i da se policajci koji nemaju veze sa tim kamenuju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
robijaće. jel to razlog da se lomi po Beogradu i da se policajci koji nemaju veze sa tim kamenuju?

Sad jos nema potrebe za tim,niti sam ja za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Robijace ali samo zato sto je sad veliki pritisak javnosti i sad ce eto kao osudili smo ga..
RAIČEVIĆ: RADIO SAM SVOJ POSAO!

Osumnjičeni policajac rekao je sinoćsudiji da su kolege i on pomislili da je "pežo" u kom se nalazio Zarićsa drugom, ustvari automobil iz koga je pre nekoliko dana pucano na policiju, pa su zbog toga tako reagovali.

Policajac Miljan Raičević(25) koji je nasred ulice upucao u glavu Đorđa Zarića (25) izjavio je kasno sinoć kod istražnog sudije da je pogibija mladića velika tragedija, ali da je on samo radio svoj posao! Raičevićje rekao sudiji da su on i kolege pomislile da je "pežo" u kom se nalazio Zarić sa drugom, u stvari automobil iz koga je pre nekoliko dana pucano na policiju. Na druga pitanja,međutim, nije mogao da odgovara budući da se nalazi u veoma lošem psihičkom stanju.

Nakon saslušanja istražni sudija Okružnog suda u Beogradu je doneo rešenje o sprovođenju istrage i odredio Raičeviću pritovor do 30 dana. Prema rešenju o sprovođenju istrage, Raičeviću se na teret stavlja - čisto ubistvo.

Kako sazajemo osumnjičeni je istražnom sudiji rekao da ostaje pri svemu što je izjavio u policiji i da nema snage da odgovara na druga postavljena pitanja.

- Raičevićje policiji naglasio da je Zarić pokušao da mu oduzme pištolj i da se u tom komešanju dogodila nesreća - naveo je naš izvor.

Ubistvo se dogodilo u ulici Omladinskih brigada kod broja 44 na Novom Beogradu. Patrola interventne pojurila je za "pežoom" u kojem su bili Đorđe Zarići njegov prijatelj Filip Milićević, koji je vozio automobil, jer su u ulici Aleksinačkih rudara prošli kroz crveno.

- Policajci su uključili rotaciju i pokušali da ih zaustave, ali su mladići u "pežou" nastavili da voze ka kružnom toku i prošli kroz nekoliko crvenih svetala! Policijski džip je u ulici Omladinskih brigada preprečio put "pežou". Policajac Miljan Raičević istrčao je iz džipa s pištoljem u ruci i prišao "pežou". Posle kraće svađe, pokušao je da izvuče Zarića sa mesta suvozača i u tom trenutku njegov pištolj je opalio! Metak je mladića pogodio ispod uveta i na mestu ga ubio! Upucani mladić nije bio naoružan - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Međutim, MUP Srbije saopštio je da su mladići odbili da izađu iz automobila i objavili svoju verziju ovog događaja:

- Policajci su naredili mladićima koji su bili u "pežou" da izađu napolje. Međutim, oni su to odbili, pa je jedan od policajaca, posle upozorenja, iz bezbednosnih razloga uperio pištolj u Zarića. Dok je Zarić izlazio iz automobila, prvo su vrata zakačila ruku policajca, a zatim je i on odgurnuo pištolj, posle čega je pištolj opalio - saopšteno je iz MUP Srbije.

U policiji kažu da je Raičević, rodom iz Kragujevca, radio pet godina u MUP-u i da je pre nego što je došao u Interventnu brigadu bio u OUP-u Savski venac. Pressov izvor navodi da je on završio Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici sa veoma dobrim uspehom.

- Raičevićje odličan policajac, odnosno hrabar, pošten i nikada nije ulazio u bespotrebne konflikte. U prilog ovome što kažem ide i činjenica da je on izabran za policajca godine na Savskom vencu - ističe naš izvor iz policije.

Đorđe Zarić sahranjen je juče na lokalnom groblju u Jakovu.

M. Dudvarski

press

nisam znao da im je to posao..Tako je i Dacic rekao kad je ubijen Ranko Panic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ko ce da robija? Kao i mnogi njegovi prethodnici koji robijaju. Nema od toga nista, glavna sestro. naravno da je policija potrebna, ali normalna, koja ce da juri kriminalce, a ne da ubija u psihicki teskom stanju. A sto se tice navijaca, huligana, u potpunosti podrzavam primenu sile policije u sprecavajnu takvog nasilja. Pod time se misli na pendrek, suzavac.. a ne na vatreno oruzje.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Raičevićje policiji naglasio da je Zarić pokušao da mu oduzme pištolj i da se u tom komešanju dogodila nesreća
a liiii....
Citat
Policajci su naredili mladićima koji su bili u "pežou" da izađu napolje. Međutim, oni su to odbili, pa je jedan od policajaca, posle upozorenja, iz bezbednosnih razloga uperio pištolj u Zarića. Dok je Zarić izlazio iz automobila, prvo su vrata zakačila ruku policajca, a zatim je i on odgurnuo pištolj, posle čega je pištolj opalio - saopšteno je iz MUP Srbije.

Nemojte da se zajebavamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
"Posle kraće svađe, pokušao je da izvuče Zarića sa mesta suvozača i u tom trenutku njegov pištolj je opalio! Metak je mladića pogodio ispod uveta i na mestu ga ubio! Upucani mladić nije bio naoružan"

Termin,izvući iz auta,jel može neko da zamisli kako to izgleda,kako nekoga izvući iz auta.To radi interventa,o tome govorim,uhvate te za gušu,i onda te čupa iz auta,a pritom te i udara po rebrima,ali,ovaj put je u toj ruci bio pištolj. Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 15:32:56 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
"Posle kraće svađe, pokušao je da izvuče Zarića sa mesta suvozača i u tom trenutku njegov pištolj je opalio! Metak je mladića pogodio ispod uveta i na mestu ga ubio! Upucani mladić nije bio naoružan"

Termin,izvući iz auta,jel može neko da zamisli kako to izgleda,kako nekoga izvući iz auta.To radi interventa,o tome govorim,uhvate te za gušu,i onda te čupa iz auta,a pritom te i udara po rebrima,ali,ovaj put je u toj ruci bio pištolj. Smile

.. zato kada ti kazu da izadjes .. izadjes i stavis ruke na krov ..
.. i onda istrpis batine ako ih i bude .. i to je to ..
.. ja gledao sa prozora kada je interventna blokirala jednog u mercedesu oko 3-4h .. koji je u jurija gagarina isao 200kmh i nije stao ni na jedan semafor .. kada su mu preprecili put .. rekli da izadje iz vozila .. on je to uradio ..
.. stavio ruke na krov ... oni mu prisli i stavili lisice .. vratili pistolje u fotrole ... nisu ga pipnuli .. bar ne na ulici ...
.. sta je bilo u stanici .. ko zna ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Braco Grci stiglo i kod nas.

A sta kaze debelo krme Dacic na sve ovo?  Smile
Smenio je nekoga iz intervente i postavio nekog njegovog zamenika...Neda debeli svoju bulju lako je smeniti druge a ne sebe..Gde je sad svest o licnoj ogovornosti.Da li odgovornost vazi i za njega ili ne

Kako je ovaj forum dobar da se pokaze kako stavovi nekih ljudi variraju od teme do teme, a nisu ustvari jednoobrazni i principijelni.

Komentar koji sledi odnosi se samo na jednu grupu clanova foruma, onu koja pljuje haski tribunal i njegove odluke (i ja se gadim istog, no sam sud kao takav nije sustina, da me neko pogresno ne shvati i skrene pricu):

Kada se drzavni vrh sudi ili osudi za komandnu odgovornost, onda svi opletu o nepravdi i gluposti, kao i o tome na oni nisu mogli biti odgovorni za tamo neke pojedince ili cak i grupe.

Zanimljivo je da kada se desi ovako nemio dogadja, isti ti kritikuju Dacica po osnovu komandne odgovornosti i cude se sto ne podnosti ostavku.

I rest my case  Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 17:02:05 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
@
Coolrunner
Promosio si ako si mene citirao jer ja se suda u Hagu gadim zbog mnogih stavri..A komandna odgovornost postoji ali ne i kolektivna odgovornost.Mnogi sad krive celu policiju sto je po meni glupo jer tu ima i postenih ljudi..Nisu oni krivi nego onaj ko ih zaposlajava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
@
Coolrunner
Promosio si ako si mene citirao jer ja se suda u Hagu gadim zbog mnogih stavri..A komandna odgovornost postoji ali ne i kolektivna odgovornost.Mnogi sad krive celu policiju sto je po meni glupo jer tu ima i postenih ljudi..Nisu oni krivi nego onaj ko ih zaposlajava

Citat
Komentar koji sledi odnosi se samo na jednu grupu clanova foruma, onu koja pljuje haski tribunal i njegove odluke

Tebe sam citirao, ali nije zgoreg procitati jasno sta i kome  Smile I moj komentar se odnosi na komandnu a ne kolektivnu odgovornost... nasi nisu sudjeni za kolektivnu vec za komandnu.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 17:38:06 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.