Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41169 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nasi nisu sudjeni za kolektivnu vec za komandnu.
Nije tema ali da kazme da je napravljena koletktivna odgovornost..Da nije tako bilo bi drugacije sad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
jeli Joco, jel razmišlja neko o tome da u tom američkom fast food-u rade nečiji roditelji i primaju platu? jedno je kad se biješ sa policijom a drugo je kad razbijaš i rušiš nešto što sa tim nema veze. nikad ništa razbijeno nije,  na protestima devedesetih i 2000. dok Velja selja nije doveo svoje čačane

da nije bilo velje selje i cacana ti bi i dalje stajala u stavu mirno dok sloba drzi govor na tv-u Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
jeli Joco, jel razmišlja neko o tome da u tom američkom fast food-u rade nečiji roditelji i primaju platu? jedno je kad se biješ sa policijom a drugo je kad razbijaš i rušiš nešto što sa tim nema veze. nikad ništa razbijeno nije,  na protestima devedesetih i 2000. dok Velja selja nije doveo svoje čačane

da nije bilo velje selje i cacana ti bi i dalje stajala u stavu mirno dok sloba drzi govor na tv-u Smile
Dokle smo došli,bolje da nije ni krenuo taj dan iz Čačka,naplatio je selja sve to,debelo.Samo su službeni stanovi promenili vlasnike,i dalje nam trebaju vize,a i policija isto bije kao i kod slobe Smile A narod je i dalje jeben. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

ona i dalje peva "otadzbino nasa" sa sve pozdravom  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
evo kako policija izvlaci iz auta    http://forum.burek.com/t428755.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ukoliko nemate sta pametno vise da kazete na navedenu temu, nemojte ni pisati...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 517
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ispovest druga ubijenog Đorđa Zarića iz Jakova
Ne verujem da je Zare otimao pištolj policajcu

BEOGRAD - Nije tačno da smo Zare i ja bežali od policijske potere. Jeste, prošao sam kroz crveno svetlo u Ulici omladinskih brigada, ali čim sam u levom retrovizoru ugledao policijski džip sa upaljenim rotacionim svetlima, krenuo sam da kočim - priča za „Blic” Filip Milićević, koji je vozio „pežo” 19. marta kada je pripadnik Interventne jedinice beogradske policije Miljan Raičević (25) hicem iz pištolja ubio Đorđa Zarića (24) iz Jakova.

Revoltiran pisanjem pojedinih medija o smrti svog prijatelja, koji su ga, kako kaže, napravili kriminalcem, Filip, inače sportski direktor u FK Resnik u kome je Đorđe igrao, odlučio je da ispriča šta se dogodilo kobne noći u Novom Beogradu.
Policijski džip se zaustavio sa moje leve strane. Izletela su dvojica policajaca, jedan je krenuo ka meni, a drugi prema suvozačevim vratima, gde je sedeo Zare. Počeli su da viču, ne sećam se šta su govorili. Otvorio sam vrata i izašao. Nije istina da smo se oglušili o naređenja policije i da smo odbili da izađemo iz automobila. Policajac koji mi je prišao, odmah me je udario u glavu, a ja sam se refleksno savio. U tom trenutku čuo se pucanj i na asfaltu sam ugledao mrtvog druga. Nisam mogao da vidim kako je pištolj opalio, ali mi je teško da poverujem da je Zare pokušao da otme pištolj policajcu i da je vratima zakačio oružje - drhtavim glasom priseća se Milićević.

blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ne opravdavam policiju, ali sta im je trebao da beze od policije?  Smile
Ako si pijan, stanes... duvas.. platis kaznu i ajd zdravo...

Čekaj, ne opravdavam bežanje...ali i sve neko i da beži, niko policajcu ne daje za pravo da hladnokrvo izvadi pištolj i ubije nekoga, postoje valjda neka pravila upotrebe prinudnih sredstava...
Ali kako praktično, na delu izgleda policijsko hapšenje u Srbiji, pogledajte sami...http://www.youtube.com/watch?v=cM5Rksk7Fzk

Mamu im j*bem praseću i sad ti vidi ovaj snimak i veruj svinjama  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Trebalo je linčovati stoku petog oktobra sve im .ebem po spisku i mrtvo i živo za ovo  Smile Smile Smile Smile

Jebotwe koje smo mi pičke da niko ne izadje na ulice,da niko ne pozove na protest!!! Pa ne mogu da verujem kevu im i sve im i mrtvo i živo *ebem po spisku praseću Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 21:15:48 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
gangsta
mislio sam da mu je legija idol al izgleda da je knele  Smile
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.3. palata pravde

fejsbuk grupa od 71.753 clanova "DA VIDIMO PRAVDU SAD KAD INTERVENTNA UPUCA DECKA I UBIJE GA NA MESTU!!!!!"

POZIVAMO SVE STANOVNIKE SRBIJE
MAJKE. OCEVE, BRACU, SESRTE I PRIJATELJE da krenu sa nama na miran protes isperd zgrade palate pravde. Da stanemo na put policijskom nasilju, zbog naseg DJOLETA ZARICA, koji je mucki UBIJEN OD STRANE INTERVENTNE BRIGADE. Zbog njega, nase dece i svih nas. Policijskim zlocincima SE MORA STATI NA PUT.

Skup ce biti 25.03.2009 god. u 15h ISPERD PALATE PRAVDE.

TELEFON ZA INFORMACIJE:
062/ 819 - 58 - 47
065/ 689 - 30 - 41

I MI SMO PROSLI NA CRVENO!!!

nemoj da si pica, opet da brises!
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 21:23:38 od jack electro »
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Jebotwe koje smo mi pičke da niko ne izadje na ulice

samo se priseti ko je sad ministar unutrasnjih poslova pa ces sam da nadjes odgovor na pitanje ko je si postavio
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.