Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41154 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
poslednjih nekoliko strana se razglabava o stvarima o kojima se prica na jedno minimum 10 tema na forumu.... desilo se sta se desilo, ispraticemo dalji tok radnje, a dotad privremeni lock teme.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ispovest druga ubijenog Đorđa Zarića iz Jakova
Ne verujem da je Zare otimao pištolj policajcu
Autor: Petar Z. Veličković, i ekipa „Blica” | Foto:M.Ilić | 24.03.2009. - 08:00

BEOGRAD - Nije tačno da smo Zare i ja bežali od policijske potere. Jeste, prošao sam kroz crveno svetlo u Ulici omladinskih brigada, ali čim sam u levom retrovizoru ugledao policijski džip sa upaljenim rotacionim svetlima, krenuo sam da kočim - priča za „Blic” Filip Milićević, koji je vozio „pežo” 19. marta kada je pripadnik Interventne jedinice beogradske policije Miljan Raičević (25) hicem iz pištolja ubio Đorđa Zarića (24) iz Jakova.

Revoltiran pisanjem pojedinih medija o smrti svog prijatelja, koji su ga, kako kaže, napravili kriminalcem, Filip, inače sportski direktor u FK Resnik u kome je Đorđe igrao, odlučio je da ispriča šta se dogodilo kobne noći u Novom Beogradu.
- Policijski džip se zaustavio sa moje leve strane. Izletela su dvojica policajaca, jedan je krenuo ka meni, a drugi prema suvozačevim vratima, gde je sedeo Zare. Počeli su da viču, ne sećam se šta su govorili. Otvorio sam vrata i izašao. Nije istina da smo se oglušili o naređenja policije i da smo odbili da izađemo iz automobila. Policajac koji mi je prišao, odmah me je udario u glavu, a ja sam se refleksno savio. U tom trenutku čuo se pucanj i na asfaltu sam ugledao mrtvog druga. Nisam mogao da vidim kako je pištolj opalio, ali mi je teško da poverujem da je Zare pokušao da otme pištolj policajcu i da je vratima zakačio oružje - drhtavim glasom priseća se Milićević.
On kaže da su se policajci, kada su shvatili šta su uradili, smirili, a da je on posle nekoliko sati dok je trajao uviđaj otišao na Vojnomedicinsku akademiju gde je dao krv za alko-test, a zatim je otišao u policiju.
- Tokom saslušanja bili su korektni prema meni. Sećam se da su me pitali da li sam na ulici video nekog prolaznika, ali sve se toliko brzo dešavalo i bio sam u potpunom šoku. Još ne mogu da se oporavim, mnogo mi je teško što je Đorđe na takav način ubijen. Bio je dobar momak, nije imao veze sa kriminalom i nije ovo zaslužio - kaže Filip Milićević.
Filipa Milićevića treba da sasluša i istražni sudiji, koji čeka i rezultate veštačenja službenog pištolja policajca Miljana Raičevića iz koga je ubijen Đorđe Zarić. Ekspertiza još nije završena, ali je ne radi Kriminalistička tehnika MUP Srbije. Veštačenjem treba da se ustanovi da li se Đorđe Zarić otimao za oružje sa Raičevićem ili je policajca samo zakačio po ruci u kojoj je držao pištolj, jer tada na njemu ne bi ostali mladićevi otisci prstiju.
U međuvremenu smenjeni su čelni ljudi Interventne jedinice, a ministar policije Ivica Dačić najavio je pojačanu kontrolu rada Interventne jedinice. Sagovornik „Blica” iz MUP-a napominje da prvo treba razjasniti šta su ovlašćenja i zadaci ove jedinice.
- Uopšte nije bilo potrebe da patrola Interventne juri mladiće u „pežou”, jer njihov posao nije da zaustavljaju građane koji naprave saobraćajni prekršaj. Njihov zadatak je da jure vozilo, ukoliko su u njima osobe za kojima se traga, ili je samo vozilo i stvari u njemu predmet krivičnog dela. I da se ceo događaj nije završio tako tragično, šta bi Interventna patrola uradila kada bi zaustavila mladiće? Pozvala saobraćajnu policiju koja bi im napisala prijave - kaže sagovornik „Blica” blizak ovoj jedinici beogradske policije.
Prema njegovom mišljenju, u poslednje vreme došlo je do niza, najblaže rečeno, propusta u radu ove jedinice i to iz nekoliko razloga.
- Ova jedinica je specifična, i popunjava se od boljih policajaca iz stanica, koji imaju fizičke predispozicije za taj posao. Međutim, u poslednje vreme, ti ljudi, iako je to neophodno zbog njih samih i opasnosti koje vrebaju na zadacima, nisu podvrgnuti psiho-testovima. Ne kontroliše se da li je neko od njih možda psihički „pukao”, pa lako poteže oružje, što može dovesti u opasnost njega, kolege, ali i građane - kaže naš sagovornik.
On navodi da se pojedinci iz ove jedinice ponašaju bahato, istrčavaju iz klišea, prema običnim građanima ponašaju se kao da su kriminalci. Neki od njih u slobodno vreme rade i neke poslove koji su u suprotnosti s policijskim zadacima, obezbeđuju ljude koji imaju kriminalnu prošlost, splavove.
Starešine bi trebalo da sve znaju o njihovom životu, šta rade u slobodno vreme, s kim se druže, i pre izlaska na teren da provere da li su oni spremni za to. Starešine takođe treba da ih kontrolišu na terenu, kako obavljaju zadatke. To bi trebalo da radi i Odeljenje za kontrolu zakonitosti, da na terenu prati da li neko od njih prekoračuje ovlašćenja, ali je pitanje koliko su te kontrole učestale, a samim tim imaju i efekta. Ili reaguju tek kada im stigne neka pritužba na ponašanje pripadnika ove jedinice - konstatuje naš sagovornik.

Dačić: Prekoračenje ovlašćenja
Ministar policije Ivica Dačić ukazao je juče da se u slučaju pogibije Đorđa Zarića prilikom intervencije Interventne brigade ne može govoriti o policijskoj torturi već o prekoračenju ovlašćenja pojedinca. Pogibiju mladića ocenio je „velikom tragedijom”. Na konferenciji o prevenciji torture ministar je ukazao na neophodnost zajedničkog delovanja policije, tužilaštva, javnosti i nevladinog sektora u sprečavaju bilo kog oblika torture u Srbiji, ističući da većina policajaca profesionalno obavlja svoj posao. Dačić je naveo i da ogromna većina policajaca odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao koji je često veoma rizičan.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ubica u šoku!
Odbrana policajca Miljana Raičevića apeluje na javnost da se uzdrži od donošenja presude pre utvrđivanja svih okolnosti ubistva Đorđa Zarića

BEOGRAD - Policajac Miljan Raičević (25), koji je 18. marta ubio Đorđa Zarića (24) iz Jakova, izneće svoju odbranu pred istražnim sudijom najverovatnije do kraja nedelje, jer se zbog velikog pritiska javnosti i dalje nalazi u stanju potpunog šoka.

Prvi put od hapšenja njega su juče u Centralnom zatvoru posetili roditelji, supruga i advokat Gordana Božilović-Petrović, koja je uputila javni apel medijima da se uzdrže od donošenja presude pre utvrđivanja svih okolnosti ovog „za obe porodice tragičnog događaja“.

- Radi se o mladom čoveku besprekorne biografije, koji je zbog izrazitog zalaganja i poduhvata na poslu višestruko nagrađivan. Prošle godine proglašen je čak za policajca godine! Koliko god je ovom tragedijom pogođena porodica poginulog mladića, verujte da je i njegova. A on sam dao bi sve na svetu da može da promeni splet nesrećnih okolnosti koje su za posledicu imale ovakav epilog. Dopustimo, ipak, da sud utvrdi šta se zapravo desilo, a ne da unapred razapinjemo na krst čoveka koji realno nije kriv - tvrdi Božilovićeva.

Prema njenim rečima, Raičević je prilikom saslušanja u policiji izjavio da je jurnjava za „pežoom 307“, u kojem su se nalazili Đorđe i njegov prijatelj Filip Milićević, usledila zbog sumnje da se radi o napadačima koji su u Novom Beogradu nekoliko večeri uzastopno pucali na pripadnike Interventne brigade!

- Iz gotovo identičnog automobila prethodnih noći nepoznati mladići pucali su na policiju. Kad je tog jutra pored dežurne patrole kroz crveno svetlo prošao „pežo“, oni su se odmah dali u poteru i pokušali da ga zaustave. Međutim, to se desilo tek kad su uspeli da im prepreče put. Raičević i njegove kolege su iz bezbednosnih razloga uperili oružje i postupili apsolutno u skladu sa zakonom pri pokušaju da ih nateraju da izađu iz automobila, ali su oni pružili aktivni otpor. Nažalost, Zarić je pokušao Raičeviću da iz ruke otme pištolj, koji je u tom guranju opalio, i desilo se to što se desilo - objašnjava naša sagovornica.

S druge strane, porodice pokojnog mladića i Filipa Milićevića, koji je tom prilikom bio s njim u automobilu i takođe zaradio udarac u glavu, najavile su za danas konferenciju za štampu na kojoj će izneti svoju verziju događaja. Prema saznanjima Kurira, obdukcionim nalazom potvrđeno je da je Zarić pogođen jednim metkom u glavu. Međutim, zbog interesa istrage nepoznato je da li se radilo o apsolutnom prislonu ili je smrtonosni hitac ispaljen sa izvesne udaljenosti. Istražni sudija u ovom postupku zbog toga je izdao nalog da se uradi parafinska rukavica. Takođe i da se na Institutu za sudsku medicinu obavi toksikološka analiza pokojnog mladića kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika. Svi ti rezultati trebalo bi da budu poznati do kraja nedelje.   

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pošto je ova tema naprasno nečijim hirom, zaključana pa otključana za komentare,  smatram da sledeća vest itekako zaslužuje da se nadje na ovoj temi...

Novi šef Interventne već batinao navijače
Utorak - 24.03.2009
Novi načelnik Interventne jedinice Tomica Radovanović u policijskim krugovima poznat je i kao jedan od aktera nezapamćenih nereda na košarkaškoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, koja se odigrala 15. juna 2006. godine.

U neredima u kojima je policija prekoračila svoja ovlašćenja, Radovanović je u hali „Pionir“ kao starešina jedinice komandovao Žandarmerijom koja je batinala navijače.

Radovanović je krenuo u akciju sa svojom jedinicom kada je tadašnji oficir Žandarmerije Mileta Novaković naredio juriš na Zvezdine navijače. Masa se te noći pred pendrecima povlačila ka zaštitnoj ogradi, koja je usled pritiska pukla, a na desetine ljudi je padalo sa visine od četiri metra na parket, ali batinanje ni tada nije prestalo. Epilog krvave noći bilo je 18 povređenih navijača i devet policajaca.
Radovanović je završio Vojnu akademiju i dugo je radio u vojsci na Kosovu, a pre nove funkcije nalazio se na mestu pomoćnika komandanta interventne. Njegovo postavljanje i smena dosadašnjeg načelnika Nebojše Dragovića prva je kadrovska promena koju je obećao ministar policije Ivica Dačić, posle tragičnog ubistva fudbalera FK Resnika Đorđa Zarića (24). Očekuje se da u interventnoj, koja je za poslednje tri godine tri puta menjala rukovodstvo, budu smenjeni i šef smene i vođa patrole.
Podsetimo, Zarića je u petak u ulici Omladinskih brigada ubio pripadnik interventne Miljan Raičević (25), kada je njegov službeni pištolj pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima opalio. Protiv njega je napisana krivična prijava za ubistvo iz nehata, ali tek ostaje da se vidi da li će je Tužilaštvo preformulisati u ubistvo s umišljajem.

- Rade se stručne ekspertize pištolja, barutnih čestica i otisaka, kao i veštačenje niti odeće i preminulog i policajca, nakon čega će se znati okolnosti koje su dovele do tragedije, odnosno da li je policajac Zarića na silu izvlačio iz automobila, da li je pokojnik pokušao da mu otme pištolj i ostali detalji koji objašnjavaju kako je pištolj opalio - kaže izvor blizak istrazi.

Policajci podržavaju ubistvo

Na internet sajtu „fejsbuk“ poslednjih dana pojavilo se više grupa koje osuđuju ubistvo fudbalera, ali i jedna koja iskazuje podršku policajcu Miljanu Raičeviću, osumnjičenom za ubistvo.
Članovi kritikuju to što je Raičević „već osuđen i linčovan od medija i pre nego što je istraga pokrenuta“. Međutim, ima i neprimerenih izjava policajaca: „Ne daj se Miljane, sve kolege su uz tebe, ti si samo radio svoj posao onako kako je trebalo da ga radiš“, „Niko nije terao ovog klipana da beži, u stvari, šta je tražio, to je i dobio“, samo su neki od stavova policajaca, zbog kojih su se građani juče javili redakciji „Alo!“
Da li je ovo otvorena poruka svim građanima ove zemlje kako će policija i u budućnosti postupati, bio je komentar jednog zabrinutog građanina.

E. A.

www.alo.rs
« Poslednja izmena: 24. Mar 2009, 12:14:20 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Pošto je ova tema naprasno nečijim hirom, zaključana pa otključana za komentare,  smatram da sledeća vest itekako zaslužuje da se nadje na ovoj temi...

Niti je u pitanju naprasnost, niti hir... vec dobra procena situacije...

S druge strane, vise puta vam je naglaseno da ako imate primedbe na rad modova, to ucinite u forumu Pitajte ~ Predlozite ~ Prijavite gresku, a ne u okviru tema...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pred istražnim sudijom vozač „pežoa”
Na veštačenju i odeća ubijenog mladića

Autor: a.ž.a. - p.z.v. | Foto:m. ilić | 25.03.2009. - 05:00

BEOGRAD - Veštačenje službenog pištolja CZ 99, kojim je pripadnik Interventne jedinice beogradske policije Miljan Raičević 19. marta na Novom Beogradu usmrtio Đorđa Zarića (24), još nije završeno, a očekuje se da rezultati budu gotovi danas. U kriminalističkom centru veštače se i barutne čestice na odeći ubijenog mladića.

Ekspertiza pištolja treba da utvrdi da li su na njemu samo Raičevićevi otisci ili na oružju ima i Zarićevih tragova. Naime, policajac je u svojoj odbrani naveo da su se njih dvojica gurali i da je Zarić pokušao da mu otme CZ 99. Radi se i analiza testa na barutne čestice na rukama ubijenog mladića. Svi rezultati biće poslati istražnom sudiji beogradskog Okružnog suda koji vodi istragu.
Očekuje se da istražni sudija posle dobijanja rezultata veštačenja zakaže saslušanje Filipa Milićevića, vozača „pežoa” u kome je suvozač bio Zarić. Protiv Milićevića biće podnete prekršajne prijave zbog prolaska na crveno svetlo i vožnje u pijanom stanju.
Istražni sudija bi trebalo da sasluša i Raičevićeve kolege iz patrole, kao i Zarićevu devojku Jovanu Dobrić, koja je iza njih vozila mladićev „sitroen”. Kako je ispričala devojka, posle provoda na splavu „Akapulko” Zarić joj je rekao da je „popio malo više” i da ona vrati automobil u Jakovo, dok je on seo u Milićevićev „pežo”.
Bojan Brkić, otac Filipa Milićevića koji je bio za volanom „pežoa” kada je ubijen Đorđe Zarić, izjavio je juče na konferenciji za novinare da je zabrinut za bezbednost sina zbog, kako je naveo, „podrške preko ‘Fejsbuka’ pripadniku Interventne jedinice Miljanu Raičeviću, osumnjičenom za ubistvo”.
- Neki su bukvalno govorili: „Bravo Miljane, dobro si postupio, dobio je što je zaslužio.” Valjda je to poruka narodu da će Interventna nastaviti tako da se ponaša - rekao je Brkić i naveo da se zbog toga na konferenciji nisu pojavili Zarićev brat Milan i njegova devojka Jovana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e51

- Radi se o mladom čoveku besprekorne biografije, koji je zbog izrazitog zalaganja i poduhvata na poslu višestruko nagrađivan. Prošle godine proglašen je čak za policajca godine! Koliko god je ovom tragedijom pogođena porodica poginulog mladića, verujte da je i njegova. A on sam dao bi sve na svetu da može da promeni splet nesrećnih okolnosti koje su za posledicu imale ovakav epilog. Dopustimo, ipak, da sud utvrdi šta se zapravo desilo, a ne da unapred razapinjemo na krst čoveka koji realno nije kriv - tvrdi Božilovićeva.

(smajli koji povraca)   Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile
kako ih nije sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Covece, zena je advokat, kakva sramota ?! Ako jednog dana budem branio nekog ubicu, ima toliko da ga nahvalim, da ce se ljudi javljati da ga usvoje u 35-oj godini ! jbg, profesionalizam....  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
BEOGRAD, 25.03.2009

PRESS
PIŠTOLJ NIJE SAM OPALIO

Advokat Zora Dobričanin-Nikodinović tvrdi da policajac Miljan Raičević nije mogao slučajno da ubije fudbalera Đorđa Zarića (24) i da njegov pištolj nije mogao sam da opali

Zora Dobričanin-Nikodinović, advokat Filipa Milićevića, koji je bio očevidac ubistva fudbalera Đorđa Zarića (24), kaže da je nelogična priča po kojoj je pištolj policajca Miljana Raičevića gotovo sam opalio i ubio Zarića!

Na konferenciji za novinare koja je juče održana povodom ubistva fudbalera Resnika Đorđa Zarića, advokat Zora Dobričanin rekla je i da joj nije jasno ko je naučio pripadnike Interventne jedinice da prilaze automobilu sa metkom u cevi i sa prstom na obaraču!

- Upotreba oružja u ovakvim slučajevima je nedozvoljena Zakonom o policiji i međunarodnim konvencijama. Ovim dokumentima jasno je propisano kada i kako je dozvoljeno da se puca, a prolazak automobila kroz crveno svetlo sigurno nije takva situacija - istakla je Zora Dobričanin-Nikodinović.

Ona je dodala da su nelogične priče prema kojima je pištolj opalio zahvaljujući spletu nesrećnih okolnosti.

- Nelogična je priča da je pištolj sam opalio, pa valjda mora da se povuče oroz kako bi se ispalio metak! Neprihvatljiva je i priča prema kojoj je ranije pucano na patrolu interventne jedinice policije iz sličnog automobila. Takođe, molim predstavnike političkih partija da ne zloupotrebljavaju ovaj tragičan događaj - rekla je naša sagovornica.

Dobričaninova je istakla da je Filip Milićević zasad dobro i da je ona u četvrtak, 19. marta, kada se dogodilo ubistvo, pokušavala nekoliko časova da sazna u kojoj policijskoj stanici se nalazi Filip.

- Samo sam htela odgovor na pitanja - gde je Filip, da li je osumnjičen ili svedok i da li mu treba advokat. Informaciju gde se nalazi Filip dobila sam tek posle nekoliko sati. Ovo je velika tragedija. Ne mogu da verujem da je policajac Raičević krenuo na posao sa namerom da nekog ubije. Filip će dati izjavu istražnom sudiji, ali strahujem šta će biti ukoliko se ona nekom ne svidi - navela je Dobričanin-Nikodinović.

Predsednik Fudbalskog kluba „Resnik" Bojan Brkić i otac Filipa Milićevića ocenili su da je igrač tog kluba Đorđe Zarić bio uzoran momak, dobar fudbaler i primeran student, ističući da ne može da veruje da je on pružao otpor pripadnicima interventne jedinice policije prilikom pokušaja legitimisanja.

Brkić je istovremeno izrazio zabrinutost za bezbednost svog sina, koji je te večeri bio sa Zarićem u automobilu zbog, kako je naveo, „podrške preko 'Fejsbuka' pripadniku interventne jedinice Miljanu Raičeviću, osumnjičenom za ubistvo".

- Zbog toga na ovu konferenciju nisu došli Zarićeva devojka i njegov brat, budući da su potreseni onim što su pročitali - rekao je Brkić.

Prema njegovim rečima, Zarić je bio sin bivšeg pripadnika policije i nikada nije imao problema sa zakonom.

- Zarić je bio jedan od naših najboljih fudbalera. Stadion Resnika od sada će nositi njegovo ime, a po završetku sezone organizovaćemo memorijalni turnir u njegovu čast - naglasio je Brkić.

M. DUDVARSKI
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Da li treba da napominjem da je to izjava advokata osobe ciji su postupci direktno doveli do jurnjave i ubistva?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.