Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41216 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Samo hocu da pitam Aneu,glavnu sestru i sve ostale koji su na strani policije i pokusavaju da ih opravdaju-Da li verujete u onaj izvestaj koji su oni objavili o dogadjajima te veceri?
Svakom ko ima malo mozga i zdravo logike je jasno kolko je onaj teks pun rupa,znaci lagali su ,a cim su lagali znaci da nesto nisu dobro uradili..

Ko je na strani policije?
Jesam li ja rekla da policajac rekao? Nisam.
Jesam li ja rekla da je ono sto je policajac uradio ispravno? Nisam.
Jesam li ja rekla da ne verujem ni u jednu verziju price (vozac i policajac)? Jesam.

Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
vi ne znate sta se tacno desilo...
А ти знаш шта је било?Треба ли си да напише ми не знамо шта се тачно десило...Овако испда да ти знаш шта је било а ми не знамо

Citat
a imam izgovor, koji je tvoj... ako se dobro secam, tebe izrabljuju svaki dan od 7 do 7 prokleti kapitalisti... pa, sta radis ti na netu? Smiley
Ја нисам статичар тако да је то било прошло време..Дао сам отказ за твоју информацију  SmileА сад радим као фотограф за један угледни часопис  Smile
Citat
Anea zamisli ti tvoj dan da nemas net...Nebi ti dobro bilo..

Heh... kao i u ovom slucaju sa policajcem, uglavnom pricate o onome o cemu bas i nemate pojma, vec info dobijate iz druge, trece ruke...  Smile

А ти имаш инфо из прве руке...Теби је анеа колико видим све забава тако и смрт овог малдића користиш да набијеш још коју поруку и да се још мало забавиш....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niko ovde nije na strani policije. ovde ne postoje strane, bar normalni ljudi tako misle. shit happenes, to ne znači da treba da pobijemo sve policajce, kao što neko od one grupice maloletnika napisa na nekom transparentu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
А ти знаш шта је било?Треба ли си да напише ми не знамо шта се тачно десило...Овако испда да ти знаш шта је било а ми не знамо

Ja ne znam, zato i ne mogu da optuzujem jednog ili drugog... Pedeset hiljaditi put - nema svedoka, tj. ima... jedan pijan svedok i dva policajca... verovatno zilion verzija dogadjaja, ali u sustini niko ne zna sta se tacno desilo...
Ni vozac (koji je bio pijan + ga je savladavao drugi policajac i sam tvrdi da nista nije video), ni policajac (koji misli da se desilo to i to), ni drugi policajac (koji je savladavao vozaca), ni onaj pokojni (koji iz objektivnih razloga ne moze da iznese svoju varijantu price)...  Smile

Citat
А ти имаш инфо из прве руке...Теби је анеа колико видим све забава тако и смрт овог малдића користиш да набијеш још коју поруку и да се још мало забавиш....

Heh.. joco.. ja za sebe znam zasto sam na netu 8 sati dnevno... to je info iz prve ruke def. Smiley
Budi ljubazan pa procitaj sta napisem... Smiley

Citat
Ја нисам статичар тако да је то било прошло време..Дао сам отказ за твоју информацију  SmileА сад радим као фотограф за један угледни часопис

Oh... jesus...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Sta da se radi.. neki moj utisak...
Valjda imam pravo da ja imam neki utisak o ljudima? Smiley

Sta god... sta god znaci da mozda nije imao pistolj, vec da mu je ovaj izvukao pistolj, pa je doslo do busanja...
Mislim.. ako cemo vec da tvrdimo, jer smo svi bili tamo i svi smo sve videli...  Smile

Ne vredi s tobom polemisati ti si u stanju sve da obesmisliš...

btw. loš ti utisak kada sam ja u pitanju.
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Kako je krenulo sa nebulozma i kako sve ide nebi me cudilo sad da se ispostavi da je jadan covek sam sebi puco u glavu i to jos iz svog pistolja...Ljudi da li svhatate ozbiljnost svega ovoga ili vam je do zezanja i samo da ubijete vreme piskarajuci ovde..Decko je ubijen jel vam to smesno,jer to za zezanje...Sad ce odma napadi kako sam ja neki moralista i sl...Ma boli me uvo ste  cete sad da pricate nego mi samo nije jasno kako mozete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15

Sta da se radi.. neki moj utisak...
Valjda imam pravo da ja imam neki utisak o ljudima? Smiley

Sta god... sta god znaci da mozda nije imao pistolj, vec da mu je ovaj izvukao pistolj, pa je doslo do busanja...
Mislim.. ako cemo vec da tvrdimo, jer smo svi bili tamo i svi smo sve videli...  Smile

Ne vredi s tobom polemisati ti si u stanju sve da obesmisliš...

btw. loš ti utisak kada sam ja u pitanju.

Pa, koliko se secam, ja sam rekla da mislim da ce se u ovom slucaju ici na nehat...
Zasto?

E, to se uci na trecoj godini pravnog fakulteta... Krivicno pravo - posebni deo (nekad je bila treca, mislim da su sad sveli na jednu godinu)...

Tuzilac ide na lakse krivicno delo jer ga je lakse dokazati nego teze...

Mene sad mrzi da drobim, ali nas su vodili na prava sudjenja u pravoj Palati pravde... i pravi sudija nam je objasnio zasto je tuzilac odredjenu osobu sumnjicio za jedno delo, a ne za drugo...

E, to je ona sudska praksa o kojoj Obama nista ne zna... Smiley

Udzbenik moze da kaze jedno, ali u praksi to moze da bude sasvim drugacije...  Smile

U ostalom, osumnjiceni\optuzeni ima pravo da menja iskaz... to se uci u trecem predmetu - Krivicnom procesnom pravu...
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 13:35:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
niko ovde nije na strani policije. ovde ne postoje strane, bar normalni ljudi tako misle. shit happenes, to ne znači da treba da pobijemo sve policajce, kao što neko od one grupice maloletnika napisa na nekom transparentu.

Niko i ne kaze da treba sve da ih pobijemo,ali koji je to stav,da uvek kad policija nesto uradi moze da se kaze eto desilo se,slucajno ,nije hteo,ili to tvoje -shit happenes.Zbog cega pokusavate na svaki moguci nacin da ga opravdate,cime je nasa murija zasluzila toliko poverenje.Ubio je decka ,mora da robija,sve ispod 20 godina je sramota,pa da vidim kad ce da se sete da vade pistolje uvek kad im se digne.Kako sada necete da generalizujete i pricate da ima i dobrih pandura(slazem se da ima),a na temi sa navijacima ste pricali da smo svi narkomani i olos poslednji,bez izuzetka.Kao da pravdate ovog pandura sto je ubio decka, proso je na crveno,pa bio pijan ,pa ovo ,pa ono..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Naravno da ne treba pobiti policajce.Niko to normalan ne tvrdi, niti priželjukuje. Policija je stub svakog društva...ali je sasvim normalno da se javnost ustalasala (po meni nedovoljno) ovim povodom. Na mestu tog nesrećnog mladića mogao je biti bilo ko od nas, neko od naše rodbine ili prijatelja...
A činjenica je da je jako puno zloupotreba i samovolje u ponašanju i postupanju policije u Srbiji. Po pitanju njihovog reformisanja,proteklih godina, gotovo da ništa  nije uradjeno, sem novih uniformi i automobila Smile...metodi su i dalje NKVD-ovski...i zato je javnost ovim povodom s pravom uznemirena. Iz te uznemirenosti, proizilaze i neke eventualne "teške reči" na koje ti s pravom ukazuješ, koje će ovakvim ignorantskim stavom policije, po sistemu "pojeo vuk magarca" vremenom postajati sve teže...
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 13:42:45 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Necu vise nikada da napravim saobracajni prekrsaj, ko zna sta moze da mi se desi.
Salu na stranu, ovo je ubistvo sa umisljajem, odn. ubistvo prvog stepena i za to treba najmanje 20 godina kazne da dobije. A ministar da je neki covek, on bi do sada smenio pola kadrova u policiji, a onda bi i sam dao ostavku.
Nije ovo jedini slucaj da policija nekog ubije i da se sve pokusa gurnuti pod tepih. Licno znam da je pandur koji je pregazio devojcicu oslobodjen zbog nedostatka dokaza. Siguran sam da ce i ovde tako da bude. Eto, to je citava prica, zakon nije isti za sve.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.