Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41229 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Uz duzno postovanje, onome kome je Facebook izvor informacija....  Smile
Каква је разлика измећу фејса и форума?Зашто је оно што је овде написано мерило а није они што је на фејсу...

Koja je razlika izmedju online i offline zivota?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
ma dezmekasti je oK, smenio neke komandire, jos da rebnu prljavog harija sa 40 komada pa da Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
samo naglas razmisljam o tvom vrednosnom sudu, koji je utemeljen na svrsishodnosti... Smile

Mislis, o tvom vrednosnom sudu? Smiley

Ne, nego baš o tvom  Smile

Ovde su stvari kristalo jasne : Policajac koji je ubio mladića nije smeo ni da poteže pištolj, to kaže zakon, pravilnik MUP-a, ne ja...
Zlobnici bi čitajući tvoje postove na ovoj temi ustvrdili da si najbolji primer, potvrda one... da ljudi razumevaju stvari samo da nivoa svoje inteligencije, no ja sam suprotnog mišljenja. Nisam zlobnik  Smile
Mišljenja sam da sve ovo  radiš,diskutuješ na način na koj diskutuješ, s razlogom, svrhom...kojom? Videćemo  Smile Za sada se samo naslućuje...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Mislia virtuelnog i stvarnog zivota?Ti to mene pitas,ti koja ne silazis sa neta? Smile
I ako si dobro procitala sta sam napisoa tamo mogla si da vidis da sam i sam napisao da to nemora da bude tacno ali sam ipak stavio.Mad nije ni bitno da li je to pisao neki policajac ili ne jako je ruzno ko god da je napisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
samo naglas razmisljam o tvom vrednosnom sudu, koji je utemeljen na svrsishodnosti... Smile

Mislis, o tvom vrednosnom sudu? Smiley

Ne, nego baš o tvom  Smile

Ovde su stvari kristalo jasne : Policajac koji je ubio mladića nije smeo ni da poteže pištolj, to kaže zakon, pravilnik MUP-a, ne ja...
Zlobnici bi čitajući tvoje postove na ovoj temi ustvrdili da si najbolji primer, potvrda one... da ljudi razumevaju stvari samo da nivoa svoje inteligencije, no ja sam suprotnog mišljenja. Nisam zlobnik  Smile
Mišljenja sam da sve ovo  radiš,diskutuješ na način na koj diskutuješ, s razlogom, svrhom...kojom? Videćemo  Smile Za sada se samo naslućuje...

Mora da se sad osecas superiorno, ne onako drhutravo kao pred policijom...  Smile

I ponovicu jos jednom, posto znam da se neke stvari tesko vare - vi ne znate sta se tacno desilo... pa je prema tome sve ovo pisanije piskenje uz vetar...  Smile

Citat
Mislia virtuelnog i stvarnog zivota?Ti to mene pitas,ti koja ne silazis sa neta? Smile

Ja imam izgovor, koji je tvoj... ako se dobro secam, tebe izrabljuju svaki dan od 7 do 7 prokleti kapitalisti... pa, sta radis ti na netu? Smiley
Citat
I ako si dobro procitala sta sam napisoa tamo mogla si da vidis da sam i sam napisao da to nemora da bude tacno ali sam ipak stavio.Mad nije ni bitno da li je to pisao neki policajac ili ne jako je ruzno ko god da je napisao

Ljudi mogu da imaju vise identiteta na internetu, a ti sigurno ne mozes da dokazes da je neko ono za sta tvrdi da jeste... Smiley
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 12:58:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Anea zamisli ti tvoj dan da nemas net...Nebi ti dobro bilo..
Nego sto se tice ovih zandara,bas lepe spike smisljaju u svoju odbranu...
Al neka neko sve to gleda od gore...
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Anea zamisli ti tvoj dan da nemas net...Nebi ti dobro bilo..

Heh... kao i u ovom slucaju sa policajcem, uglavnom pricate o onome o cemu bas i nemate pojma, vec info dobijate iz druge, trece ruke...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

I ponovicu jos jednom, posto znam da se neke stvari tesko vare - vi ne znate sta se tacno desilo... pa je prema tome sve ovo pisanije piskenje uz vetar...  Smile

Očigledno je da ti "teško variš" činjenice...ponavljam ti, šta  god da se desilo,po pravilniku MUP-a, nije bilo razloga da pripadnik Interventne jedinice uopšte vadi oružje na pokojnjeg maldića.

Član 23. Pravilnika MUP-a o upotrebi sredstava prinude, jasno predvidja uslove upotrebe vatrenog oružja ....
I to....u slučaju kada policajac štiti svoj ili život kolege ili gradjanina, kod hvatanja na delu naoružanog počinioca krivičnog dela, da bi sprečio bekstvo naoružanog lica s mesta krivičnog dela, ili da bi odbio napad na sebe, gradjane ili objekat. Prema dosad poznatim okolnostima, ništa od ovog se nije desilo prilikom zaustavljanja automobila u kojem je bio pokojnji mladić.
A ti si koliko razumevam iz nekih postova buduća pravnica... Smile A kao budući akademski gradjanin, trebala bi da znaš da se net može koristiti i u edukativne svrhe, obrazovanje, a ne samo na jalove rasprave po forumima...

p.s.prilično bedno deluje tvoja insinuacija o nekom mom navodnom strahu od policije
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 13:16:21 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
p.s.prilično bedno deluje tvoja insinuacija o nekom mom navodnom strahu od policije

Sta da se radi.. neki moj utisak...
Valjda imam pravo da ja imam neki utisak o ljudima? Smiley

Citat
Očigledno je da ti "teško variš" činjenice...ponavljam ti, šta  god da se desilo,po pravilniku MUP-a, nije bilo razloga da pripadnik Interventne jedinice uopšte vadi oružje na pokojnjeg maldića.

Sta god... sta god znaci da mozda nije imao pistolj, vec da mu je ovaj izvukao pistolj, pa je doslo do busanja...
Mislim.. ako cemo vec da tvrdimo, jer smo svi bili tamo i svi smo sve videli...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo hocu da pitam Aneu,glavnu sestru i sve ostale koji su na strani policije i pokusavaju da ih opravdaju-Da li verujete u onaj izvestaj koji su oni objavili o dogadjajima te veceri?
Svakom ko ima malo mozga i zdravo logike je jasno kolko je onaj teks pun rupa,znaci lagali su ,a cim su lagali znaci da nesto nisu dobro uradili..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.