Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 40685 puta)
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@Anea:
Za tvoju informaciju, jesam bio..pola sata posle ubistva.

Za tvoju informaciju, znam momke koji su bili na uvidjaju..i znam koja je zvanicna a koja je najverovatnija verzija..

Za tvoju informaciju: pokojni Djordje sa 40 kilograma vise nego sto ima, i sa sve automatom u ruci, nebi bio pretnja ijednom iole normalnom policajcu, a kamoli onako nenaoruzan i prilicno pijan..

Samo ti dizi gard, to je tvoje pravo..to sto ti svojim izgledom ne delujes sumljivo nekom priucenom siledziji u uniformi, nije tvoj izbor nego usud. Ne zelim ti, al interesuje me dal bi istu pricu pricala da se tebi ili nekome tebi bliskom, dogodi nesto slicno..

@sestro:
Ne banalizuj, oni su auto zaustavili, ako je opasno: ne prilazis im, zoves pojacanje..kazes im da izadju sa rukama u vis. Auto miruje, nemaju gde pobeci..
Ne zelim da se stavljam na mesto policajca, jer njegova obuka i radno mesto zahtevaju da ima vise iskustva i znanja od mene, da situaciju koju ja ne bih umeo - resi
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa cak i iz njegove naduvane perspektive ne vidim razlog da se decko ubije!
Ej, sestro, nemas nekog  klinca koji popije malo... treba li ga ubiti zbog tog?!
Koliko god da je vozio vozac i kroz koliko god semafora da je prosao to se kaznjava, a presudu donosi sudija, a ne policajac!
Onaj monstrum iz Austrije nije pogubljen sto je cerku zlostavljao, ubio dete ...
Postavi se u kozu mladica, majke njegove, gde je pravda za njih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat
to sto ti svojim izgledom ne delujes sumljivo nekom priucenom siledziji u uniformi

Ja se zaista izvinjavam sto spadam u kategoriju dosadnih ljudi...
I izvinjavam se zbog mojih roditelja koji me nisu upucivali da zivim i radim na ulici...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
Govnari iz interventne,ti što rade u interventnoj brigadi su najobičniji džukci koji nikada,ponavljam nikada nisu uhvatili nekog opasnog kriminalca,ali su zato pola grada pretresali i cimaju svakog ko ima bolji automobil.
Polu pismeni magarci koji ni jedan nije iz Beograda,sve su dovukli iz nekih sela da maltretiraju narod po Beogradu,a između njih i kriminalaca nema nikakve razlike.Znači,interventnu brigadu treba ukinuti,ili joj promeniti sistem rada,šta oni imajda cimaju narod po gradu,ko njima daje za pravo da zaustavljaju nasumično automobile i da pretresaju kola i ljude koji se voze u kolima,pa gde to ima,koja smo mi policijska država. Smile Smile Smile

Mene su bar 20 puta startovali proteklih 10 ak godina,pretresali,izvrtali naopako automobil,skidali do gole kože,i naravno,nikad ,ništa.Jednom sam ja onako revoltiran se sam skinuo do gole kože he,he,he i gaće,sve,i odmah je bilo,oblači se budalo šta to radiš.

Pre nekoliko godina jedna ekipa interventne je uhapšena kod nas jer su udarali reket.I to su ih uhapsili na delu,javno. Smile

Sad su ubili klinca,koji uopšte nije bio naoružan,majku im jebem,treba ih sve otpustiti i pohapsitii. Smile Smile Smile
A da ne govorim o ponašanju pripadnika interventne kad nisu na dužnosti,bahatost do kranjih granica,slepci najobičniji,kad bi im se uzela značka,bili bi manji od makovog zrna. Smile Smile Smile

Svakog danas primaju u policiju.Kriteriumi su im bedni. Smile

Droga najjeftinija u Evropi,pljačke po gradu svaki dan,automobile kradu na veliko,a ovi iz interventne maltretiraju ljude po gradu i ubijaju nenaoružanu decu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 12:09:52 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao i svaka tema i ova ode u sirinu, i na kraju se svede na medjusobno prozivanje forumasa.
Nije u redu sta se sve desava, i strasno je sto se na ovakav nacin gube mladi zivoti!
I svi koji iole brane policiju drugacije pricali da su decka poznavali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Citat
Nisi mi uopšte jasna...nisam ni ja poštovalac šuškavih trenerki, zlatnih kajli i "utoke  bona " ali u civilizovanom društvu,kakvom valjda većina nas teži, trebalo bi da postoji jedinstvena procedura prilikom hapšenja i onog u armani odelu, sa zlatnim rolex-om na ruci i onog u šuškavoj trenerci...a ne čizmom u glavu. Pljus... Pa kad mu staviš lisice, ti opet udri,može ti se, ti si "dobar momak"...a šta se dešava izmedju četiri zida, to samo Bog zna... malko lečenja kompleksa,nije strano našim čuvarima zakona... što ti šef "uvaljuje" noćno dežurstvo, dok ti je žena ko zna s kim, što plata kasni a i kad je primiš trajaće najviše 12 dana, gazdi duguješ kiriju,što  nisi platio struju, telefon...udri,udrii.... može ti se, ti si zakon...

U tom civiliozovanom svetu postoji vrlo jednstavno pravilo - "pucaj, pa pitaj"...
Mislim.. kapiram ja... lako je u Srbiji vikati "represija, represija".... i lako je biti manji od makovog zrna ako izadjes iz nje...

Inace... stvarno... dokle vise sa tim patetisanjem... mi ne znamo sta se tacno desilo... ali, vazno je svrstati se na jednu stranu...  Smile

Ja patetišem ? Svrstavam se na jednu stranu ? Hmmmm... nisam primetio  Smile ja razumem da tvoj stav zavisi od pisanja "Blica" ali ipak... Smile
Diskutovati o nečemu, podrazumeva iznositi vlastito mišljenje ali i odredjenu dozu predzanja na temi o kojoj diskutuješ. Elem, razmisli o sledećim sitnicama :

1. Kakvo je krivično delo - prolazak kroz crveno ( ako ga je uopšte i bilo ) ?
2. Pod pretpostavkom da ga je i bilo ( lično, neverujem) da li se tu radi  samo o blažem saobraćanom prekšaju ?
3. Zašto postoji saobraćajna policija, kao posebno odeljenje u policiji, kakvja je njena uloga,zadatak i dužnost ?
4. U hijerarhiji policije, kakva je uloga i zadatak "interventnih jedinica" policije ?
5. Da li brigadi interventne policije spada u opis posla "presretanje i hapšenje" s metkom u cevi blažih prekšioca saobraćajnih propisa ?
6. Da li se hapšenju lica za koje se tvrdi da je počinilo, prekšaj, prolazak vozilom kroz crveno svetlo, pristupa s metkom u cevi ?
7.Praviš li uopšte razliku izmedju nošenja pištolja kao sredstva prinude,sredstva odvraćanja i pištolja s metkom u cevi, spremnim za opaljivanje?

Ma mnogo ti toga ne razumeš...ček da "Blic" zauzme stav, tebi će mnoge stvari biti mnogo jasnije  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 12:26:29 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Citat
to sto ti svojim izgledom ne delujes sumljivo nekom priucenom siledziji u uniformi

Ja se zaista izvinjavam sto spadam u kategoriju dosadnih ljudi...
I izvinjavam se zbog mojih roditelja koji me nisu upucivali da zivim i radim na ulici...

Kao odgovor na informacije: jeftina patetika..vec vidjeno.. Smile

Ja sam se zadnji put potukao u III srednje, dakle pre vise od 10 godina..Travu sam jedini put probao negde u to doba, nista jace od toga, alkohol pijem za novu godinu i za poneku slavu. Imam 2 metra, volim da nosim tamnu garderobu - zato me cesto kada izadjem, neki nabudzeni balvan proglasi sumljivim i drnda..I to je ok, jer jbg, prvo gard, onda sve ostalo..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
blic, press, kurir...imate li svoje mišljenje ili oni misle umesto vas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Sestro, jel to sama sa sobom pricas?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.