Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 40637 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da sam pandur i da mi beže likovi koji su ispred mene prošli na više crvenih svetala na semaforu, pomislila bih da su neki gadni krimosi ili, najmanje da poseduju dobru količinu narkotika. sigurno bih imala pištolj na gotovs. ko zna, možda ga u kolima imaju i oni. niko ne može, u takvoj situaciji u kolima da očekuje pijane klince.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Sestro, ajde nemoj mi i ovde te prozapade fore iz losih akcionih filmova..Jeste, kada je pandur video Djordja sa svojih 60-ak kilograma, na prvi pogled mu je bilo jasno da je 2 utoke za pojas stavio..
A da ih zaista interesuju narkotici i utoke, parkirali bi se na izlazu sa parkinga kod hotela Jugoslavija pa bi nasli to sto traze..
Gomila njih iz interventne rade kao obezbedjenje po klubovima u Bgd-u, tu se sa krimosima tapsu po ramenima i ispijaju pice na njihov racun..Onda naidje neko kao Djordje da pokazu svu svoju snagu

Dzukele pandurske!!!

Djordje je bio bas dobar momak, pravi pozitivac, dobrica..Pricao sam na kratko sa njim te veceri pre nego su ga skotovi ubili, popio je malo-a tada te obavezno naizmenicno grli i izvinjava se ako ti onako pripit dosadjuje ili smeta..

I on je panduru iskompleksiranom odgurnuo pistolj ??? Majku vam, pa dokle ???
Isfrustrirani djilkosi, ne mogu da ostre muda tamo gde bi zeleli, sve je vise onih koji ih mrshkaju kada ih vide, pa onda nadju ovako neko nevino stvorenje da se pokazu u svoj svojoj "snazi"..

Djordje pocivaj u miru..nedostajaces
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Ne opravdavam policiju, ali sta im je trebao da beze od policije?  Smile
Ako si pijan, stanes... duvas.. platis kaznu i ajd zdravo...

Čekaj, ne opravdavam bežanje...ali i sve neko i da beži, niko policajcu ne daje za pravo da hladnokrvo izvadi pištolj i ubije nekoga, postoje valjda neka pravila upotrebe prinudnih sredstava...
Ali kako praktično, na delu izgleda policijsko hapšenje u Srbiji, pogledajte sami...

Problem je u tome sto izgleda nikakav video zapis... u drugim zemljama se sve snima...
Ovako svako moze da prica sta hoce... te pruzao je otpor, te nije...
Jednostavno... ne zna se...

Citat
http://www.youtube.com/watch?v=cM5Rksk7Fzk

Ne bih da mracim... ali.. bosanske tablice, suskave trenerke... kahm...

Nije mi jasno da zensko moze da izjavi ovako nesto???!!!
alo pa to je neciji sin u toj trenerci, imaj malo postovanja

Problem je što su ološi toliko bahati i bezobrazni, pa čak i da je slucajno opalio mora da odgovara kao da ga je ubio sa umisljajem,
jer ako ne znas da drzis pistolj vrati se u onu cigansku mahalu odakle su te doveli a ne da ga mi placamo a on da se izivljava

bas ce biti interesantno pratiti sta ce se desiti sa tim "policajcem" i koliko ce da lezi ako ga uopste i osude.

ps, a vi olosi sto obelezavate godisnjice mafijasa svakog 12. marta, nemojte da pljujete o obicnom narodu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat
Nije mi jasno da zensko moze da izjavi ovako nesto???!!!
alo pa to je neciji sin u toj trenerci, imaj malo postovanja

Kakve veze ima sto sam ja zensko... sta treba da kazem... ako sine, samo ti valjaj drogu... ako... pile malo...

Citat
Анеа какве има везе што неко има "босанске" таблице, он је одма криминалац а неко са бг таблицама није, шушкава тренерка како можеш да живиш сама са собом, у чему је удобније него у тренерци, јесте да лично не носим тренерку кад изађем из куће.

Pa, ja stvarno ne znam u kakvim paralelnim univerzumima zivimo... ali... sverc cveta u odredjenim delovima Balkana, a svi znamo za koliko moze da se kupi bosanska lk, pasos, vozacka ili saobracajna...

Citat
Nisi mi uopšte jasna...nisam ni ja poštovalac šuškavih trenerki, zlatnih kajli i "utoke  bona " ali u civilizovanom društvu,kakvom valjda većina nas teži, trebalo bi da postoji jedinstvena procedura prilikom hapšenja i onog u armani odelu, sa zlatnim rolex-om na ruci i onog u šuškavoj trenerci...a ne čizmom u glavu. Pljus... Pa kad mu staviš lisice, ti opet udri,može ti se, ti si "dobar momak"...a šta se dešava izmedju četiri zida, to samo Bog zna... malko lečenja kompleksa,nije strano našim čuvarima zakona... što ti šef "uvaljuje" noćno dežurstvo, dok ti je žena ko zna s kim, što plata kasni a i kad je primiš trajaće najviše 12 dana, gazdi duguješ kiriju,što  nisi platio struju, telefon...udri,udrii.... može ti se, ti si zakon...

U tom civiliozovanom svetu postoji vrlo jednstavno pravilo - "pucaj, pa pitaj"...
Mislim.. kapiram ja... lako je u Srbiji vikati "represija, represija".... i lako je biti manji od makovog zrna ako izadjes iz nje...

Inace... stvarno... dokle vise sa tim patetisanjem... mi ne znamo sta se tacno desilo... ali, vazno je svrstati se na jednu stranu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
shaka, kad se voziš iza nekoga u kolima, ti baš možeš da vidiš kako taj neki izgleda ili to možeš da proceniš tek kad taj izađe? panduri nisu ništa tražili, zaustavili su likove koji su prošli kroz crveno i bežali policiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n96
Мене само занима учинак тих неких јединица у борби против криминала наспрам учинка издркавања над грађанима.. те проценте кад би упоредили све би нам било јасно. Каква је то полиција да упире пиштољ у пијане клинце? Ај да му је залепио шамарчину па и да разумем, ал пиштољ, еј бре јбте?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
shaka, kad se voziš iza nekoga u kolima, ti baš možeš da vidiš kako taj neki izgleda ili to možeš da proceniš tek kad taj izađe? panduri nisu ništa tražili, zaustavili su likove koji su prošli kroz crveno i bežali policiji

I neduznog ga ubili, e pa nije bas tako jednostavno "samo su ovo, samo su ono".
Za ovo opravdanja nema!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ako ne moze da proceni ko sedi u kolima koja je zaustavio, i ispred kojih stoji, cemu sluzi ta obuka koju je zavrsio?

Ako je pravilo "pucaj pa pitaj", ajde onda i ja, ti, bilo ko..da budemo panduri - ne treba ti pamet, ne treba ti vestina, ne treba ti iskustvo - samo pun sanzer ti treba !

I da, cim nekoga vidis u suskavoj trenerci, ili sa bosanskim tablicama, ili oboje - prvo odvali bubrege, onda proveravaj  Smile bravo
ja sam odmah provalio da su ovi sa snimka neki bas zajebani krimosi, cim sam video da jedan pandurski skot snima telefonom sve, i cak ne mora ni da izlazi iz vozila na intervenciju..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Ti si odlucio kako je bilo jer si bio tamo i zbog toga je ono sto ti tvrdis tacno i jedino je to tacno...  Smile

A za bosanske tablice i suskavce... jbg.. ja sam naucila da dignem gard... vi ih ljubite, ja necu... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo se stavite na mesto policajca i budeite realni. samo me zanima vaša reakcija u tm trenutku. ne zaboravite, vi ne znate ko je u autu, samo znate da ti beže od vas i da prolaze na crveno velikom brzinom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.