Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 40775 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
U Grckoj je drzava gorela nekoliko dana zbog ovog dogadjaja i to zbog momka koji je mozda i sam trazio to sto je dobio.

До јаја, јел треба и ми да спалимо цео Београд? А најбоље да доведемо у помоћ оне анархисте и комунисте који су дошли аутобусима у Грчку из читаве Европе да пале и руше Атину.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Citat
ne smemo generalizovati, nisu svi policajci zločinačka stoka koju treba pohapsiti ili šta već beše neko gore napisao.

nisu, al dok ih god ne budu malo bolje "probrali", vazi generalizacija..Jer ako u patroli interventne, od 4 koliko ih ima-jedan nije ok sa mozgom, ta patrola ne valja, i imas potencijalnu bombu koja naoruzana krstari gradom..

Tvog druga su, kako kazes, vijali po celom Novom Beogradu, pa ga izvukli iz kola i kasnije kaznili..jesu li mu obili bubrege? Izvalili vilicu? Zasto nisu pucali na njega? Ako su ga tako dugo vijali, kako to da nisu pretpostavili da je neki opasan krimos, pa mu odmah bez price nisu izresetali auto?

Ovi momci su, kako kerovi kazu, bezali od njih prolazeci kroz crveno..za one koji ne znaju, izmedju mesta odakle je krenula potera i mesta ubistva, ima 2 ili 3 semafora, ma ni minut voznje..Nocu je tu toliko redak saobracaj, da ne znam ni sam koliko su me puta provezli kroz crveno, onako klinacki - "mrzi me da cekam"Al imao sam ludu srecu - nisu naisli panduri..Jer onda se u jednu ruku stavi pistolj sa metkom u cevi, a drugom izvlacis nesrecnika napolje..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
И да ли неко уопште поставља питање кривице овога који је бежао од полиције и довео до тога да полицајац убије његовог другара?

Kakav krivac... on je zrtva brutalne policije...

U ostalom... slazem se sa napisanim...

BTW. Grcka nije gorela zbog tog lika vec zbog toga sto su Grci... pa... jel' te...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 12:55:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ljudi momak koji je ubijen nije prosao kroz crveno, on je bio suvozac.

Ti osudjujes policajca koji ubija u ratu a branis onog ko ubija u miru da bi sebe zastito .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sigurna sam da je u pitanju nesrećan slućaj. ne ubija se čovek tek tako, i najtupaviji policajac to ne bi uradio.
Vidiš ja nisam takvog mišljenja,zato i diskutujem na ovoj temi iz razloga  što se bilo kome od nas sutra može ne daj Bože desiti takva "greška", a posle je kasno......problem je upravo u tome, što policija olako poteže oružje u Srbiji . tj. ubija ljude. I prolazi bez adekvatnih sankcija. Staviti metak u cev, znači imati nameru, spremnost da se upotrebi ka nekome, da se nekome oduzme život...
Kao što se slažem tj. slagao sam se s kaznom na koju je osudjen onaj navijač, koji je bakljom pokušavao da ubije policajca, na fudbalskoj utakmici, koji je osudjen za primer svim ostalim,tako isto smatram da se ovaj policajac-UBICA mora drakonski kazniti i ovo ubistvo kvalifikovati na najteži mogući način, za primer svim ostalima. Ne tražiti mu olakšavajuće okolnosti...jer ako je policija spremna da puca u nekoga zbog saobraćajnog prekšaja, onda mi nemamo šta da prišamo više...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

И да ли неко уопште поставља питање кривице овога који је бежао од полиције и довео до тога да полицајац убије његовог другара?

Slučajno ili ne, brkaš stvari...

Gde se pominje u onom sramotnom saopštenju policije da su ti momci bežali od nje, da su se oglušili o naredbu iste, da nisu stali na znak upozorenja? Pominje se samo da su presretnuti iz razloga što su navodno više puta prošli kroz crveno svetlo, što mi liči,miriše na stvaranje alibija, UBICI-policajcu !
O poteri, bežanju, koje ti insinuiraš, nema ni slova, nisu se za sada usudili da idu toliko daleko...

btw. vožnja na crveno svetlo još uvek nije krivično delo,tako Zakon kaže, već teži oblik saobraćajnog prekšaja...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 13:11:28 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Taj odnos gde je postalo normalno da te posle hapsenja prvo prebiju a onda pitaju sta je i kako bilo,ili u isto vreme rade obe stvari mora da se promeni.I to mora da se menja bas ybog te evrope koju toliko pominju,da ti npr. u Svajcarsko,Austriji.. nadju odredjenu kolicinu droge,oruzja i kozna cega vec,samo bi dao izjavu bez ikakve prinude ,to je njihov poso da te uhapse,a tvoje je kakvu ces izjavu da das,sudijin je poso da te posle osudi i to je kraj,i da si najveci masovni ubica oni nemaju prava da te biju.A te price bio je krimos,imao ovakve tablice,onakve trenerke,air max i ako su ga bili i ubili,to nema veze sa mozgom,i on je necije dete i on ima dusu,uhapsi ga pa nek ga sudija sudi.Mislim da treba da se saceka i da se vidi kazna ,a ako bude neadekvatna izaci na ulice masovno.U ovoj zemlji je postalo normalno da te murija prebije i nikom nista,kad trazis da te vode u bolnicu mozes samo jos vece batine da dobijes na putu do tamo i nazad.To sve potice iz toga sto vecina normalnih ljudi ovde ima otpor prema njima i sto tamo idu mahom iskompleksirani klinci koji nisu znali jednu recenicu da sastave u osnovnoj(cast izuzecima).Napaljeni idioti kojima imponuje kad im kriminalac mahne iz svog dzipa,ali zato malretiraju decu od 17-18 kad ih uhapse zbog tuce na ulici.A tek ponasanje interventih jedinica je posebna prica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 zašto ih je onda presrela policija ako oni nisu bežali od policije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.1b4pr
da sam pandur i da mi beže likovi koji su ispred mene prošli na više crvenih svetala na semaforu, pomislila bih da su neki gadni krimosi ili, najmanje da poseduju dobru količinu narkotika. sigurno bih imala pištolj na gotovs. ko zna, možda ga u kolima imaju i oni. niko ne može, u takvoj situaciji u kolima da očekuje pijane klince.

Da ti objasnim......."neki gadni krimosi" ne beže od pandura.....oni sarađuju sa njima....i to panduri znaju.....tako da "gadne krimose" i ne diraju i kada prolaze kroz crveno i kada su pijani i sl....
drugo...pistolj na gotovs......da pucaš u čelo nekome ko je nenaoružan izašao iz kola......hajde...... ti pretpostavljam veruješ i u deda mraza....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 258
ја знам 5 људи из моје средње школе који су полицајци тј иду на вишу у Земун, ако би се правила петорка дебила то би била њих петорица из целе генерације од 200 људи која је матурирала у мојој генерацији. Само њих знам, и само знам како су се понашали, док нису имали значку и шта раде сада кад имају ту службену легитимацију, превртање колима, алкохол,  и тај неко треба сутра да убије моје дете јер је прешло на црвено??? Ко може да оправда овакво злодело ја би искрено волео да му се тако нешто никада не деси. Није проблем у несрећном случају, непажњи проблем је у генералном понашању припадника полиције! Ако он може да буде исфрустриран нервозан сјебан што му се не диже курац, што касни плата, за то не морам да испаштам ЈА, мојим родитељима намећу веће порезе, ја им дајем паре од свог мора на којем нисам био 4 године, они добијају мој кеш, за шта? да би мене, неко младо дете штитили од дроге,насиља,чега већ, и како то раде? Сви дувају, од 100 људи дува 80, где је заштита, дрога се на журкама продаје исто као и кока-кола на трафици, а притом тате припадници интервентних јединица раде на вратима, јел улете кад неки ђетић вади пиштољ на конобара, шаљу му виски рођаци, шаљу му литру чиваса, а кад неко пијан сруши 2 флаше њега омасте ко да им је све најмилије побио. Јел ме штите од пуцања у градском аутобусу, јел штите моја кола од обијања већ 2 пута оног проклетог мп3, ако ја знам ко краде те плејере како је могуће да они не знају. Јел они нас штите, или су они ту само форме ради, живе на нашој грбачи.

А зар не мислите да је много јефтиније на прометним местима увести видео надзор са 100 максимум службеника да шаљу по кућама казне за пребрзу вожњу,пролазак на црвено, па ако нећеш да дођеш донесе се пресуда о одузимању аута, да видимо како би се лепо возило.. али онда где би било 10 000 корумпираних пандура. Јел тешко само копирати све законе из Швајцарске и ето имамо законе, ова држава је трула, и никад нећемо ући у ту европу (јебо је ја) док код нас пола становништва живи од безвлашћа! Не зато што је тамо боље, већ зато што неће моћи да раде то у толикој мери, као што раде данас.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 13:17:55 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.