Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:36:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200663 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako sam dobro skontala, vladalac VII kuce je venera i ona je meni u 12 kuci u lavu. Ne znam da odredm dispozitora, jer je meni u prvoj kuci sunce u devici i nema drugih planeta (ako dobro kontam dispozitor bi trebao da bude mars), Sunce mi je u I kuci u devici,a Venera u XII u lavu.
E sad ako je dispoitor mars, mars je u 3 kuci u skorpiji. Mars i venera su mi u kvadratu.
Nadam se da sam dobro protumacila. Haha
Hvala
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ako sam dobro skontala, vladalac VII kuce je venera i ona je meni u 12 kuci u lavu. Ne znam da odredm dispozitora, jer je meni u prvoj kuci sunce u devici i nema drugih planeta (ako dobro kontam dispozitor bi trebao da bude mars), Sunce mi je u I kuci u devici,a Venera u XII u lavu.
E sad ako je dispoitor mars, mars je u 3 kuci u skorpiji. Mars i venera su mi u kvadratu.
Nadam se da sam dobro protumacila. Haha
Hvala
pozdrav

Ako ti je Venera u znaku lava - njen dispozitor je Sunce jer Sunce vlada znakom Lava.
Još koji primer: Sunce u Vagi - dispozitor Sunca je Venera jer Venera vlada znakom Vage

I tako dalje  Smile

Dispozitor je ustvari zaključak cele te priče koju posmatramo - pa gledamo kako je postavljen i njegove aspekte

Može se desiti da je planeta u svom sedištu na primer - Merkur bude u devici i onda za Merkur kažemo da je konačni dispozitor.. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
maki ajd malo još pojasni tog dispozitora, što to točno znači za npr.bračnog partnera, ako je dispozitor taj koji je na jakoj poziciji evo recimo na mom primjeru, vladar 7 kuće je mjesec u blizancima i tu nije naročito jak ali je njegov dispozitor ( a i konačni dispozitor) mekur u blizancima i dakle on je tu jak što sad to točno znači, da će brak s vremenom poprimiti utjecaj merkura i taj čovjek će s vremenom biti merkur ili to govori da će taj čovjek biti više merkur nego bilo što drugo, mlad,inteligentan, simpatičan, šarmantan itd

Ja to nikako ne mogu do kraja šta to konkretno znači iako sam pročitala sve što piše na forumu o dispozitoru Smile

help Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cini mi se da pomalo kontam, ali nije mi bas sve najjasnije.
sunce mi je u I kuci u devici, sunce je u konjukciji sa ascedentom, sunce u kvadratu sa MC, sunce u kvadratu sa uranom, sunce sextile sa jupiterom,
sunce je 4,31
ako sam sad dorbro protumacila
Hvala puno makishon
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
maki ajd malo još pojasni tog dispozitora, što to točno znači za npr.bračnog partnera, ako je dispozitor taj koji je na jakoj poziciji evo recimo na mom primjeru, vladar 7 kuće je mjesec u blizancima i tu nije naročito jak ali je njegov dispozitor ( a i konačni dispozitor) mekur u blizancima i dakle on je tu jak što sad to točno znači, da će brak s vremenom poprimiti utjecaj merkura i taj čovjek će s vremenom biti merkur ili to govori da će taj čovjek biti više merkur nego bilo što drugo, mlad,inteligentan, simpatičan, šarmantan itd

Ja to nikako ne mogu do kraja šta to konkretno znači iako sam pročitala sve što piše na forumu o dispozitoru Smile

help Smile

Upravo to...  Smile ako su mu i aspekti dobri. Pošto je Merkur u Blizancima u svom sedištu pojačane su sve njegove osobine. Bar ja tako to kapiram, može da nam objasni neko iskusniji.  Smile

« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 23:42:12 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
moje iskustvo kaze da  venera u blizancima skoro95 %daje dva braka prosto neverovatno .ribe na vrhu 7 daju ulazak u brak u mladjim godinama ..ali ono sto je cudno to je da jupiter u strelcu u 7 moze da donese i nestabilan brak..sta se desava kada imamo stelijum merkur saturn sunce u kuci braka merkur je vladar?kako onda znati da li ce biti mladji ili stariji partner?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja sam ovu oblast izucavala jedno vreme tako da mozda mogu da pripomognem a i da dobijem neke informacije od vas Smiley

koliko ja znam vrh 7 kuce i znak koji tu stoji jeste kakv je brak na pocetku odnosno bracni partner.Ako je tu npr Rak znaci da ce ta osoba biti nezna,majciniski raspolozena,vezana za dom i porodicu... i tako dalje sta sve rak predstavlja.Dalje kako ce brak da se odvoja odnosno kako ce bracni partner da se ponasa gledamo mesec gde je otisao i sta radi.neka to bude Mesec u Blizancima iz strelicinog primera.Ali bitno je i koja je kuca u pitanju sto govori o interesovanju i smeru u kome ce se razvijati partner odnosno bark.Nije vladar 7 kuce u promenljivom znaku dovoljan pokazatelj da ce neko imati dva braka.Uvek treba sagledati gde mu je mesec,venera,asc i vladar asc.Mozemo nastaviti na nekom konkretnijem primeru da ja sada ne lupetam Smiley
Inace za brak uvek treba gledati 4 kucu,vladara 4,zatim treba gledati i jupiter kako je polozen odnosno da li ce taj brak biti legalan ili ne.takodje treba gledati i sta ima u znaku vage koja je jednaka sa 7 kucom

Sad vas preplavih informacijama ali sve to zajedno treba sagledati izmeriti i videti ko ce kakav brak imati i da li ce ga imati na papiru ili ne.

Jos nesto da dodam,ja sam ovo nesto ucila pre nekoliko godina tako da sam malo pozaboravljala:) nadam se da ima neko ko je strucniji ko ce priteci u pomoc kada zabraljm

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja znam da vrh kuće pokazuje kako brak počinje, dakle ne odnose se osobine raka na samu osobu tj. našeg partnera nego baš na brak - kako počinje. Dalje, znak u kome se nastavlja govori kakav će brak biti kasnije.
Vladar u znaku i aspektima može govoriti puno o našem partneru odnosno sa tim u vezi i kvalitet braka. Sunce takodje može ukazati na partnera-znak aspekti.
Dispozitor vladara VII takodje je priča o nastavku braka.
O ljubavi u braku će nam puno reći Venerica naravno.
Planete u VII polju takodje govore kakav nam je i partner i brak...

Gledamo gde je znak Vage - ona može potvrditi nešto što vidimo iz prethodnog.

Zašto gledaš partnera i njegovo ponašanje kroz Mesec - ja to samo u muškom horoskopu (jer označava ženu) a u ženskom gledam Sunce..

Slažem se da se uvek treba razmotriti i IV kuća - polje doma, mislim da IV i VII kuća dopunjuju jedna drugu

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ne gledam mesec kao muskarca u natalu nego sam uzela primer gde je vrh 7 bio u raku Smiley

slazem se sa tobom
vrh 7 se odnosi i na partnera i na brak uopsteno Smiley
sunce jeste suprug ali i mars Smiley
ceo znak vage je jako bhitan takodje

sve se slazemo Smiley

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tako je  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:36:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.