Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201159 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
hoce li neko pogledati moju VII kucu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Za morsku zvezdu

Vrh tvog 7. polja je u Biku,a Venera,vladar Bika nalazi se u svom sedistu u Vagi,na kraju 11. polja,tako da radi za 12. polje.Tvoj partner ce biti vrlo sarmantan,dzentlmen.Kako se on-venera nalazi u 12. polja,a ujedno je venera I signifikator ljubavi,to ce vasa veza neko vreme biti tajna.Venera je u tvom horoskopu bitna planeta za tebe,jer se nalazi u svom sedistu,a u znaku tvog ASC je u izgonu.Venera je u konjukciji sa tvojim Suncem,koje je vladar tvog 10. polja,tako da ce on biti nekako vezan za tebe preko posla,moguce je da cete raditi zajedno,ali moguce je da se ne upoznajete preko posla,vec da cete tek kasnije kada budete bili zajedno,I raditi zajedno.Venera je I u konjukciji sa tvojim Saturnom koji se nalazi u znaku svoje egzlaltacije,tako da ovo moze ukazivati na muskarca koji ce se baviti nekim opasnim poslovima.On ce se verovatno baviti nekim poslovima za koje ti neces znati,I zbog toga cete sigurno imati problema,jer je Saturn vladar tvog 4. polja-polje porodice.
Vrh tvog 4. polja je u vodoliji,vladar vodolije pored saturna je I uran,koji se nalazi u tvom 1. polju.Ocigledno je da ces ti u braku teziti nekim novinama I originalnosti,ali cete zbog toga imati problema,jer je drugi vladar Vodolije Saturn u 12. polju-krize,prereke.4. polje zahvata I polje riba-patnja,ciji se vladari Jupiter I Neptun nalaze u 1. odnosno 2. polju.Jupiter u tvojoj karti je vrlo naglasen,jer se nalazi na tvom ASC.On je u tvojoj karti suvladar tvog 4. polja,I vladar tvog 2. I 5. polja,Kao suvladar tvog 4. polja I u konjukciji sa tvojim ASC,ocigledno je da si ti ta koja ce prvenstveno brinuti o porodici,I koja ce se baviti njenim probemima.Kako se drugi vladar Riba-Neptun nalazi u 2. polju,moguce je da ce ti problemi biti I materijalne prirode.
Vrh tvog 5. polja je u Ribama,I mislim da ces pre ovog braka imati neku vezu,ako vec nisi imala,zbog koje ces patiti (ribe-patnja).Isto taj neko zbog koga ces patiti ce vrlo bitno uticati na tebe,jer se jupiter-vladar riba nalazi u konukciji sa tvojim ASC-ti.Da je porodica,I uopste tvoj brak polje tvoje patnje,vidi se I prema polozaju Hirona,koji se nalazi u tvom 7. polju.Hiron u karti predstavlja I tacku bola.Dispozitor Hirona je upravo Venera koja predstavlja tvog muskarca,sto jos jedna naznaka da ce ti tvoj partner zadavati probleme.Ne verujem da ce ikada problem biti neka prevara,jer u tvojoj karti nema nikakvih naznaka za to,pre mislim da ce to biti,iz razloga sto ce se baviti nekim stvarima ili poslovima,za koje ti neces znati.Suvladar tvog 7. polja je merkur,koji se nalazi u tvom 11. polju,sto moze ukazivati da ces svog partnera upoznati preko prijatelja,Kako je merkur planeta komunikacije u kuci prijateljstva,mislim da cete se ti I tvoj partner ipak dobro razumeti I kapirati,I pored odredjenih problema.To razumevanje medju vama ce ti biti vrlo bitno,jer je merkur u konjukciji sa tvojim mesecom-osecanja.Generalno govoreci,vas dvoje kao par ste u harmoniji,jer se on-venera,a ti-mars nalazite u sextilu, jakom harmonicnom aspektu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala paliface,za tumacenje,tacno je da je porodica i ljubav polje moje patnje u zivotu i tacno je da sam vec imala vezu od 4 godine zbog koje sam dosta patila i koja je mnogo uticala na mene, a za ostalo cemo videti.Jedino me zbunjuje to sto ce partner da krije od mene svoje poslove-ne kontam zasto bi?!
i imam pitanje da li si kartu gledala po placidusu ili po coshu?
hvala ti jos jednom puno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala paliface,za tumacenje,tacno je da je porodica i ljubav polje moje patnje u zivotu i tacno je da sam vec imala vezu od 4 godine zbog koje sam dosta patila i koja je mnogo uticala na mene, a za ostalo cemo videti.Jedino me zbunjuje to sto ce partner da krije od mene svoje poslove-ne kontam zasto bi?!
i imam pitanje da li si kartu gledala po placidusu ili po coshu?
hvala ti jos jednom puno...

Ja karte radim po Kochovom sistemu...a sto se tice partnera,sve sto sam ti napisala,ja sam tako videla u karti,ali nemoj da te to brine,niciji zivot nije savrsen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 315
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Please, hoce li neko pogledati moju kartu  Smile.
Ludim od rodbine, roditelja, okruzenja. Svi su u kilometarskim vezama ili braku, samo sam ja sama Smile  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 10:54:17 od Tara_Bgd »
IP sačuvana
social share
"...dok te nisam upoznala, moj zivot nije imao nikakvog smisla, nikakvog cilja. Znam da je na neki nacin svaki korak koji sam napravila od momenta kada sam prohodala, bio samo korak ka tebi..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Please, hoce li neko pogledati moju kartu  Smile.
Ludim od rodbine, roditelja, okruzenja. Svi su u kilometarskim vezama ili braku, samo sam ja sama Smile Smile

Pogledacemo,ja ili Maki...ali,nemoj da te brine to sto si sama,i ja sam sama vec hiljadu godina sama,a ljubav ti je za mene postala fiktivna imenica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molim Vas ako je neko raspoložen da vidi moju kartu na indeksu je, i kod mene je isti slučaj kao kod Tare, svi su u braku i vezi samo sam ja solo...........počinjem da gubim nadu...............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pošto se Tara ne odaziva na moju privatnu poruku...jednoj Tari sam već tumačila ljubav pa ne znam da li je to ona.. Smile

Lana 81 Smile

Vodolija na vrhu pete kuće, kuće predbračnih ljubavi, je u Vodoliji pa ti imaš ljubav prema mnogima i tvoja ljubav je svakako slobodna..ili težiš takvim ljubavima. Ovo može ukazati na ljubavi sa razvedenim osobama a redovno sa prijateljima. Vladar Uran je u drugom polju na 28 ° škorpiona: imaš logičan ali i tvrdoglav pristup pa ti to u ljubavnim odnosima može doneti frustraciju. Komunikacija sa partnerima ti može biti vrlo neuobičajena i nepredvidiva, kao da jedno drugom prenosite poruke šestim čulom. Možda svoje emocije nagomilavaš u sebi a ispoljavaš kasnije – dakle u neprikladno vreme i na neprikladan način pa možda i to stvara probleme u vezama. Mislim da si previše logična u svojim ljubavnim nastojanjima i takva intelektualnost osećanja ne uspeva da dotakne tvoje srce. Jesu li tvoji momci bili uglavnom romantični, kritički nastrojeni perfekcionisti i racionalisti, vole rizik, akcije i borbe ili neki adrenalinski sport? Možda avanturiste? Imaš dobar aspekt izmedju Urana i Meseca pa to opet ukazuje na mešanje ljubavi i prijateljstva. Mars kvadrat Uran te čini nervoznom i eksplozivnom osobom, takve rekacije u ljubavni odnosima mogu stvoriti problem (logično). Vladar tvog Asc i prirodni pokazatelj ljubavi je Venera – u III je kući u strelcu: ovo govori o fizičkoj lepoti, o strasti, snazi erosa i emocija...čuvaj se nemoralnih veza, nepotrebnih veza...može ti doneti ljubavi iz daljine, na putovanjima, u inostranstvu...dakle neke emotivne vezice će se desiti ili su se već desile izvan mesta stanovanja. Venera ti je lepo aspektovana: Venera sekstil Mesec: rekla bih da si ti jako privlačna, lepa i ženstvena. Predbračne ljubavi su uglavnom lepe. Ovaj aspekt nagoni na brak, na porodicu i decu..a ti  ćeš ti i kao majka biti izuzetno privlačna žena. Venera sekstil Merkur: govori da ljubavi nisu bile duboke i da su uglavnom bile sa intelektualcima, govori o veselim i detinjastim ljubavima. Venera sekstil Jupiter će ti doneti sreću i uspeh u braku i kroz njega. Veze sa strancima, bogatim i obrazovanim ljudima...ljubav i novac ovde idu zajedno. Venera sekstil Saturn govori o ozbiljnoj i vernoj ljubavi. Ovo je najjači aspekt za brak!! Moguće da ćeš imati predbračnu ljubav koja će biti duga i ukazivaće na neki znak veridbe i sl. Dakle stabilne veze i brak. U ženskom horoskopu ljubav sa bradatim muškarcem. Zbog konjikcije Venere i Neptuna možda si nezadovoljna usled neispunjenih ideala...kao da tragaš za idealnim muškarcem...ili uvek naidješ na pogrešnog...ili ga previše idealizuješ pa se razočaraš u njega... Venera sekstil Pluton će ti doneti neobično duboku i strastvenu ljubav koja po intenzitetu teško može sa nečim da se poredi.

Što se tiče braka mislim da će tvoj brak težiti slobodnom i modernom braku. Moguće je da te tvoji roditelji spoje-upoznaju sa nekom osobom. A vladar VII u XI govori i o agenciji koja te može spojiti sa partnerom i opet znak da je partner razveden a moguće je da će imati i dete iz prethodnog braka. Muž će ti biti ’’muškarčina’’ biće hrabre i borbene prirode, na život će gledati kao na borbu. Biće jakog karaktera, direktan, rado ulazi u borbe i pobedjuje. Neki avanturista, perfekcionista, šta li? Vojno lice...možda...(jer ljudi koji imaju aspekt izmedju Sunca i Marsa nose oružje). Mars kvadrat Uran ga može činiti nervoznim i eksplozivnim...

Nemaš ni jedan aspekt koji ruši brak.
A aspekti koji će ti čuvati brak su: Venera sekstil Saturn – najbolji aspekt za trajnost braka! Ujedno ti je Venera vladar horoskopa pa je to još jedan plus za brak iste jačine.
Venera sekstil Jupiter: bićeš srećna u braku jer ćeš u njemu puno toga lepog dobiti.
Sunce sekstil Jupiter i Venera sekstil Mesec – brak i porodicu će čuvati ljubav.
 Smile Smile

« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 19:48:01 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ja se izvinjavam znam da sam postala isuvse dosadna..ako neko ima vremena da pogleda vec duze vrijeme cekam da mi neko odgovori.znam da imate dosta koji postavlajaju pitanja u vezi teme..ipak ne gubim nadu da ce te me opet prskociti..ako se neko eto ima vremena natalna je na 7 str..index..cemu mogu da se nadam i od prilikeita mogu ocekivati brak i uposte ljubav pocinjem da odustajem nista me necee  Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za Ni xx

Tvoje 7. polje pocinje u znaku riba,a njeni vladari se nalaze u 4. polju u Jarcu…ovakav polozaj ukazuje da ce tvoj partner biti ozbiljna osoba,racionalan,ali pazljiv I osecajan… … ti imas nekoliko naznaka za potencijalni razvod…prvo,zato sto ti je vrh 7. polja u ribi-patnja,takodje znak riba ukazuje na moguci razvod zbog promenljive prirode riba ,zatim sunce-muskarac se nalazi u znaku riba, venera koja se nalazi u vodoliji,a uran,njen dispozitor u strelcu u 4. polju…ovakva venera tezi jednoj slobodnoj I originalnoj ljubavi,trazi da u vezi bude interesantno I da stalno postoje neka desavanja…kako se dispozitor takve venere nalazi u 4. polju-polju porodice,ona ce traziti tu nezavisnost I u porodicnom zivotu…venera pravi kvadrat sa tvojim marsom,dakle,imamo dve sexualne planete u jednom zatezucem aspektu kakav je kvadrat…kvadrat uvek govori o nekom problemu,prepreki,krizi…u tvom slucaju imamo planetu ljubavi-venera i sexualne partnere-marsa u kvadaratu…ovo govori o tome da tvoja ideja ljubavi nece biti u skladu sa tvojim partnerima,dakle ono sto budes zamisljala i htela nece biti bas onako kako zelis…zatim tvoja venera pravi kvadrat i sa saturnom…jako je dobro kada venera pravi lep aspekt sa saturnom,jer venera i saturn u lepom aspektu ukazuju na dug brak,jer saturn ne voli promene…u tvom slucaju su te dve planete u kvadratu…venera se nalazi u znaku gde je Saturn u sedistu,a Saturn se nalazi u znaku gde je venera u izgonu…dakle,ova venera ce stalno traziti nesto novo u ljubavi,neka desavanja,i iznenadjenja,takodje ovaj aspekt govori i o emocionalnoj hladnoci kada je ljubav u pitanju,narocito zato sto je Saturn vladar tvog 5. polja-ljubavi…ti kao da se plasis da pokazes nekome da ti je stalo,iako si ti vrlo osecajna osoba,…milism da ne volis da pokazujes svoja osecanja,iako sve vrvi u tebi od emocija…venera je u tvojoj karti bitna planeta jer je u znaku tvog ASC u padu,a u znaku tvog suncevog znaka egzaltirana…takodje,ona pravi inkonjukciju sa tvojim ASC…inkonjukcija uglavnom govori o nekoj vrsti naopetosti,a kako je venera u ovakvom aspektu sa tvojim ASC,to govori da si ti itekako svesna svojih gresaka koje mozda pravis na polju ljubavi,takodje ovo je aspekt prilagodjavanja,zato ga iskoristi,jer ti itekako mozes da promenis te neke tvoje stavove o vezi i ljubavi…ono sto je dobro u tvojoj karti kada je brak u pitanju,sto ti se tvoj partner-koji je prikazan planetama:jupiterom I neptunom nalazi u 4. polju,sto ukazuje na partnera koji je okrenut porodici,I takvi partneri se tesko odlucuju na razvod,zatim vrh tvog 4. polja je u strelcu,a njegov vladar Jupiter se nalazi bas u 4. polju, koji daje zastitu ovoj kuci,takodje prirodni vladar 4. polja mesec se nalazi u tvom 7. polju…ovo ukazuje da ces biti vrlo vezana za svog partnera…ipak,i jupiter i neptun grade kvadrat sa tvojim mesecom,sto govori o tome,da volis da mastas kada su u pitanju tvoja osecanja,cak da pomalo dramatizujes oko nekih stvari…
mislim da tvoji roditelji nisu u dobrim bracnim odnosima,zbog pozicije neptuna i urana u 4. kuci;u 4. polju se nalazi i Jupiter  (mada je on ovde u znaku svog pada-sto znaci da nema toliku zastitu),zato ovde ipak dajem prednost uranu koji je i u konjukciji sa vrhom 4. kuce;narocito kada se neptun i uran nadju u istoj kuci,tu dolazi do odredjenih problema…ti problemi u porodici mogu biti neki osnovni uzrok buducih problemi u porodici koju ti budes osnovala,moguce je da su ti roditelji razvedeni ili su u losim odnosima…dakle,naznaka za razvod ima,ali mislim da tu stvar pre zavisi od tebe,nego od partnera…imaj na umu da si ti u horoskopu riba-devica,sto ukazuje da jesi emotivna,ali umes da budes suzdrzana u tom pogledu,iako ti se vladar tvog ASC merkur nalazi u tvom suncevom znaku…device su dosta racionalne I umeju da se kontrolisu na svim nivoima…zatim vrh tvog 7. polja je u ribi,sto I pored toga sto ukazuje na moguci razvod govori o muskarcu osecajnom I pazljivom…takodje vladari tvog 7. polja se nalaze u 4. polju I takav muskarac voli porodicnu I bracnu sigurnost…
Suvladar tvog 7. polja je mars koji se nalazi u skorpiji,u svom sedistu u 3. polju…ovakav polozaj suvladara 7. polja ukazuje na partnera koji ce voleti da putuje,strastvenog muskarca I vrlo borbenog I inteligentnog…Mars je u opoziciji sa tvojim hironom sto ukazuje da ces patiti zbog svog partnera i jos jedna je naznaka problema u braku…
Sto se generalno tice veza,vezujes se uglavnom za muskarce koji su inteligentni i snalazljivi,jer ti se vrh 5. polja nalazi u Jarcu,a njegov vladar ti se nalazi u 3. polju…takodje ovo ukazuje da ces imati veze sa muskarcima koji ce i dosta putovati,ali ti volis i  muskarce koje su okrenuti porodicu,deci,jer se suvladar tvog 5. polja uran nalazi u 4. polju..vladar tvog 5. polja-saturn je u polukvadratu sa tvojim neptunom,sto govori da cesto volis da fantaziras o ljubavi…
Ni xx,ovo ti je uopsteno o tvom buducem pratneru,ali za pitanje kada ces tog nekoga upoznati,vec treba da se  gledaju tranziti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.