Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:54:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201152 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
maki hvala veliko  Smile  neki od ovih aspkata koji se odnose na veze su se i ostvarili.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pailface, mozes li reci nesto o mojoj 7. kuci ?  Smile

Mary 83

Malo si duze cekala,ali nisam bas imala vremena...
Vrh tvog 7. polja je u ribi,sto govori o partneru koji ce biti osecajan,i intuitivan...vladari Riba,Neptun i Jupiter se nalaze u 4. polju u znaku Jarca...dobro je sto se oba vladara nalaze u znaku Jarca,jer ce partner biti ipak vrlo ozbiljan i odgovoran...Zbog polozaja oba vladara u 4. polju,ukazujhe na to da ce biti vrlo okrenut porodici,dakle tebi i deci...Neptun je u konjukciji sa vladarem tvog ASC Merkurom,sto ukazuje na vasu sjedinjenost...mislim da ce te se dobro razumeti i imati dobar brak,zato sto se i ti i on nalazite u polju porodice...dakle,porodica ce ti biti,ako sada nije,vrlo bitan faktor u tvom zivotu,a i njemu...Neptun je i u trigonu sa tvojim Mesecom,dakle opet jedan harmonican aspekt,gde su povezana tvoja osecanja sa samim tvojim patnerom,dakle nece te puno nervirati...Zatim,drugi vladar Jupiter u konukciji sa Suncem ukazuje na muskarca jakog karaktera,dakle autoritativna licnost...Suvladar tvog 7. polja je Mars koji se nalazi u 6. polju sto moze ukazivati da ces svog muskarca upoznati na radnom mestu,ali to moze biti bilo kakav prostor vezan za neki rad,ili neki tvoj hobi...Na ovo ukazuje i Venera-signifikator ljubavi koja je takodje u tvom 6. polju...Venera i Mars ukazuju da volis muskarce koji umeju da osecaju zene,koji su pazljivi,u odredjenoj meri romanticni,dakle ne treba ti neka nabildovana muskarcina,odgovara ti Neptunovski tip muskarca,sto ces ti i dobitiali taj muskarac ce itekako stajati na svojim nogama,zbog pozicije oba vladara 7. polja u Jarcu......Imas konjukciju marsa i venere,dakle dve sexualne planete su sjedinjene,planeta ljubavi-venera spojena sa muskarcem i tvojim partnerom-Mars,pokzitatelji su  harmonicnog odnosa i ljubavi,Venera je u Ribi egzaltirana,dakle ona se kod tebe nalazi na dobrom polozaju,ona ovde pokazuje gotovo sve venerine lepe osobine,zenstvenost,gracioznost,mislim da volis da se doterujes...

tvoje 5. polje-polje ljubavi proteze se kroz znak Jarca i Vodolije,a njihovi vladari se nalaze u 3. polju...moguce je da ces svog partnera upoznati i na nekom putovanju...mislim da je tebi vrlo bitno da muskarac bude inteligentan,ne mora da bude fakultetski obrazovan,ali bitno ti je da se dobro kapirate...Saturn je u semisextilu sa Merkurom...ovo nije preterano jak aspekt,ali je dobar...Saturn je i u jakom kavdratu sa tvojim Mesecom-osecanja sto ukazuje i na to da ces se najvise u zivotu nervirati upravo zbog muskaraca i ljubavi,mada ovde pre mislim na veze pre braka,nego na samo bracnog patnera,jer nam 5. polje vise govori o vezama pre braka,i konkretno sta nam najvise odgovara u ljubavnim odnosima...o bracnom parneru nam prvenstveno govori 7. polje...suvladar tvog 5. polja Uran je u trigionu upravo sa Mesecom sto opet ukazuje da ce se tvoje brige oko ljubavnih partnera zavrsiti srecnim ishodom

mislim da je jako dobro sto ce tvoj partner biti pazljiv i osecajan,jer mi se cini da si pomalo zatvorena osoba...kombinacija Jarac-Devica je kombinacija dva zemljana znaka,oba znaka su vrlo realisticni,odgovorna,pomalo su kruti,ali mislim da kod tebe dosta stvar vadi to sto ti je Mesec u Lavu...ovakvi ljudi su uglavno vrlo strastveni u svojim osecanjima,zatim dve licne planete,venera i mars ti se nalaze u Ribi,sto ponovo ukazuje na osecajnost...u tvom slucaju ova osecajnost nije prenaglasena,vec je taman po meri,zbog toga sto su ti i znak i podznak u zemljanim znakovima...dakle,i kada su osecanja u pitanju tu ipak koristis svoj racio

morska zvezdo za tebe ce biti analiza za koji dan
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 14:22:07 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ah kakav stil, bravo Pailface  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface, hvala puno!!!   Smile
  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
hoće li neko meni reći da li mi stoji još brakova ili ne jako mi je bitno a karta mi je na indeksu Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
please ako netko može pogledat moju natalnu,u indexu je na 7.str..već sam par puta tražila ali niko nema vramena  Smile unapred zahahvalna Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Hvala Pailface shto pomazesh Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface, molim te baci pogled i na moju sedmu, ako stigneš. Mada znam da nije baš dobra. Smile

podaci su mi u indeksu na 4. str.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da li je mi mozete odgovoriti, moguca li je veza izmedju duple skorpije muskarca i duple vodolije zene... postoji li tu ikakva sansa za brak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
da li  mi mozete odgovoriti, moguca li je veza izmedju duple skorpije muskarca i duple vodolije zene... postoji li tu ikakva sansa za brak?
Osoba koja ima podznak u Shkorpiji ima vrh kuce braka u Biku,znachi tezi tom znaku,a osoba koja ima podznak u Vodoliji ,tezi Lavu.
Ipak,trebalo bi da postavish podatke ,pa da se izvrshi kompletna analiza,svih planeta na bazi samo znaka i podznaka,slabo shto mozesh vidjeti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:54:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.