Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:46:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200910 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Meni je Venera u 7 kuci u Strelcu i imam Veneru u trigonu sa Marsom, jel to dobro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Meni je Venera u 7 kuci u Strelcu i imam Veneru u trigonu sa Marsom, jel to dobro?

Venera u Strelcu 

znaci da je rec o otvorenoj osobi, sklonoj idealistickom pogledu na svet. Ona ima svoj specifican pogled na svet i vrlo je moralna. Vrlo je prijatna u kontaktu sa drugima, voli prirodu, putovanja, a slobodu ceni iznad svega. Temperamentna je i lako se uzbuduje, ali njena strast nije nekontrolisana. Iako ne krije svoje emocije nikad je one nece odvuci da ucini nešto što se kosi sa njenim životnim principima.

Ove osobe znaju iskreno da se predaju ljubavi. U ljubavnu vezu unose ne samo emocije vec i svoj snažan duh. Za njih je ljubav avantura, romanticno putovanje koje im proširuje vidike i obogacuje njihovu spoznaju života. Osnovni preduslov jeste da veza ne naruši njihovo osecanje slobode, jer je u protivnom brzo raskidaju. Impulsivni su i sposobni da svojim izgledom i ponašanjem animiraju partnera. Nemaju nikakvih erotskih kompleksa, ne stide se da pokazuju svoje draži i da slobodno uživaju u seksu. Skloni su nudizmu.

Venera u VII

Oznacava osobe koje su uspešne u javnosti i društvu. Partnerski odnosi im idu od ruke i uspešni su na mnogim poljima. Imaju smisla za uspostavljanje kontakata i diplomatiju. Trude se i cesto uspevaju da izglade razlike koje postoje. Zato su rado videni u društvu. Elegantno i lepo se oblace.

Teže trajnim vezama u kojima traže osecaj celovitosti. Lako ulaze u brak i to samo ako postoji ljubav. Seks i erotika su im rafinirani i suptilni. Nemaju previše strasti, ali zato imaju sposobnost da osete šta partner želi i znaju da mu pruže vrhunska zadovoljstva

[b]Venera i Mesec :

Povoljni aspekt[/b] ova dva emotivna principa je gotovo sigurno najlepši aspekt koji u ženskom čartu čini nju veoma privlačnom , ženstvenom , lepom i poželjnom , dok u muškom donosi veliku ljubav prema ženama .
U predbračnim vezama , ovo je znak lepih ljuvanih dogodovština ( sem naravno ako neko od njih dvoje nema neki loš aspekt sa malefikom ) , ljubav i zabavljanje tu lako preraste u brak , koji najčešće se sklapa zbog trudnoće .
Može da se desi da upravo ovaj aspekt nagoni osobu da stupi ranije u brak zbog velike ljubavi prema deci i porodici . Naravno , ako su ostali parametri za brak ugroženi , osoba će se zaista zaljubiti tek kada bude udata/oženjen , ili kada postane roditelj ( a to ne mora da znači da će se zaljubiti u tog partnera sa kojim je u tom trenutku ) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
u mojoj 7. kuci nalazi se mars i neptun (na petom stepenu jarca koji je retrogradan ,u sekstilu je sa mesecom i plutonom  i opoziciji sa venerom).
vladar sedme saturn je u sestoj kuci i on je retrogradan i u opoyzciji je sa suncem i kocki sa mesecom..
nista od ovoga mi se ne svidja Smile
znam da je neptun planeta obmane i lazi sto znaci da ce neko u braku biti neveran,taj mars(i on je u jarcu u sekstilu je sa jupiterom koji je u desetoj kuci) pravi svadju izmedju nas ili ce jedno od nas biti agresivnije,bar sam tako citala...
ne svidja mi se retrogradnost planeta kojih jos ima u mojoj natalnoj karti to valjda zanci ponavljanje, negde sam procitala da postoji mogucnost da sam svog partnera sretala u proslom zivotu da samo ziveli zajedno i ostalo je dosta ne rasciscenih racuna.. a sada na pocetku nas spaja prevelika strast a kasnije kada se strasti stisaju moze doci i do mrznje,kada shvatimo da ljubav nije ni postojala..
volela bih da cujem vas komentar ja sam jos samo pocetnik,poydrav
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@zarcim

evo ovako,poshto je vrh kuce braka u Vodoliji,a pitash hoce li biti josh brakaova,vjerovatno je simbolika Urana odradjena i moguce je,da je jedan brak za tobom

inache vladar tvoje VII kuce je Uran koji je u Vagi,a njegov dispozitor Venera sa njim je u kvadratu ,shto je losh aspekt

kazu da je drugi brak IX kuca,ona je u Ovnu,Ovnom vlada Mars,kakav aspekt ima Mars sa Uranom,opoziciju,koji se ne smatra bash za sretan aspekt.imamo rijeshenje,Mars je u svom sjedishtu,moze da pobjedi Urana,a rjeshenje trebash traziti kroz osobu tipa saturna koji pravi sextil sa tvojim vladarem IX kuxe,odnosno kuce drugog braka

saturn je znachi u XI kuci,kuci prijatelja,potrazi nekog tebi dragog i bliskog,Saturnovskog tipa,moze biti stariji,moze biti velike razlike u godinama(moze znachi biti chak i mladji puno=moze biti drugog staleza nego ti,a moze biti Jarac,moze biti jako uspjeshan,jer jarac vlada X kucom...
saturn dolazi iz VI kuce,moze biti chak i sa posla kolega..pa zelim ti srecu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
hvala Anđo zanomljivo je da sam kroz horoskop i tumačenje naišla na to da mi odgovaraju jarčevi ali ni jednog dosada nisam našlla ali ima vremena puno ti hvala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Čitala sam da zbivanja u 7.kući nemoraju predstavljati sam brak već i ozbiljnu vezu,partnerstvo.I onda ako dođe do prekida recimo te veze i tog braka da se gleda 9.kuća za sljedećeg partnera...pa 11....i tako tim redom..

Ovo me zanima:
-imam DC ,7.kuća u Škorpionu i tu se nalazi Uran(koji je nezgodan za veze,brak,to sam naučila)
-moj*Fatalni* Bivši je podznak Škorpion i njegov Uran je u 12.kući isto u škorpionu...(neznam jel to važno),a i DC mu u Biku
-Prekinuli smo naglo bez ikakvog smisla...i nema povratka...
da li sam sad odradila 7.kuću i za sljedećeg partnera gledam 9.?Ili kako?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 23:00:43 od pepuuu »
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jeste li bili u braku ? Ako jeste onda gledaš devetu. Ako niste bili u braku njega bi opisivala V kuća  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nismo bili u braku hi,hi ...eto a baš sam na jednom drugom forumu čitala diskusiju kako 5.kuća se odnosi na ljubav i tako,ali da nema veze sa partnerom,vezama,?? Smile
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kako nema veze..to ti je polje predbračnih ljubavi... partnera u ženskom horoskopu predstavlja Mars...gledaj u kom je znaku, kakve aspekte ima, dispozitora...takvi te muškarci privlače ili sa takvima obično budeš

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 983
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja imam mars u 7 kuci u biku,cula sam da to nije bas dobro.Istina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:46:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.