Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:48:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201157 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface, mozes li reci nesto o mojoj 7. kuci ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface, daješ li ti časove iz astrologije? Smile Ja ti skidam kapu, ti prosto vezeš rečenice Smile Sebi nisam gledala nijedno polje, probala pa odustala.Jer sam subjektivna pa mi je jako teško da tumačim.

U dugoj sam vezi, on je podznak devica i ima mnoge osobine tog znaka. Svidja mi se kako razmišlja i svidja mi se njegovo ponašanje - uopšte. Tako da bih volela, istina, takvog muškarca. Tu si skroz u pravu. Ljubav mi je jako bitna, posao mi je bitan ali koliko ću uspeti videćemo. Možda ćemo zajedničkim snagama uspeti - to što kažeš da ćemo možda raditi zajedno Smiley

Hvala ti od srca za tumačenje, jako si mi pomogla da sagledam stanje svog sedmog polja. Ljubim te

Pa,hvala... :flower:Ne drzim nikakve casove,zapravo tek planiram da krenem na casove astrologije,posto svo znanje koje sad imam sam stekla tako sto sam iscitavala knjige,proucavala svoju kartu i karte bliskih osoba...u principu ja sam upravo najvise naucila tumaceci svoju kartu,zato mi je bas cudno sto ti nisi tumacila svoju kartu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Molim vas da neko kratko prokomentarise...

Moja drugarica ima saturn i uran u strijelcu u VII kuci kao i neptun u jarcu ViI kuca naravno i svi su retrogradni...
vrh VII kuce je u strijelcu a vladar jupiter je u ovnu u XI..ok mozda ce do braka doci kroz neko prijateljstvio...

ali toliko planeta u ovoj kuci..

mozda javni partner????  Inace ima bas zeznuto postavljenu veneru..o tome sam napisala na temi XII kuca...

Smile

...ovo mi se cini bas povezano  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaklina ima jako mnogo ljudi koji nemaju niti jednu planetu u 7. pa imaju iza sebe 3 braka.
Treba gledati vladara 7. polja i on će ti sve reći o braku.

meni je sedma kuca u vodoliji,kojom,kako sam procitala,vladaju uran i saturn a to mi se ni malo ne dopada... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Pozdrav svima.

Meni je Venera u 7.-oj kuci u Biku, u opoziciji sa Ascedentom (29*20 stepeni Vage, cela prva u Skorpiji), u trigonu sa Mesecom u 3.-oj kuci u Jarcu i sekstilom sa Saturnom i Merkurom, koji su u konjukciji u 9.-oj kuci u Raku. Mars takodje u 9.-oj, nema aspekt sa venerom.

Znam da je ovo aspekt koji ukazuje na starijeg partnera ili kasniji brak, no nista se ne desava po tom pitanju vec dugo.

Nadam se da ce neko imati vremena da mi kaze nesto vise o mogucnosti braka.
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja je karta u Indeksu. Volela bih da znam da li cu imati vise brakova.
Mada je moja situacija krajnje neobicna, mozda i zanimljiva za tumacenje  s obzirom da ja vec 5-6 godina vesto izbegavam brak Smile i to sa vise razlicitih osoba

Inace, pravim svadbu 20. maja, mada se (opet!) necu zvanicno udati...
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface
da li bi zelela meni da pogledas 7 polje, moja karata se nalazi u indexu,
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Propustih ja jos jedan tranzit Venere preko Blizanaca.....i nista.  Smile
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Propustih ja jos jedan tranzit Venere preko Blizanaca.....i nista. Smile
Tranzit Venere je vrlo kratkog daha,jedva da se osjeti,Donese mozda neki samo pogled,kupovinu,osoba se proljepsha,ljudi je gledaju drugim ochima...
Jupiter je ipak planeta koja tranzitom ,moze najprije da donese ljubav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
makishon,opet ja  Smile  hoce biti nesto o mojoj sedmoj uskoro?  Smile  (samo da te podsetim  Smile   Smile ....)

Nina, izvini što si tako puno čekala  Smile

Evo kako ja vidim stvari a molim te imaj u vidu da nisam tako stručna iz astrologije pa bi bilo dobro da još neko prokomentariše tvoju kartu (kao i svaku drugu koju tumačim)  Smile

Vrh VII kuće u strelcu je znak za sretan brak ali da vidimo i ostale elemente. Strelac na vrhu VII govori da će tvoj partner biti vezan za inostranstvo i da će biti imućan. Imaš Sunce u drugoj kući što govori da ti novac dolazi preko partnera.
Vladar VII, Jupiter, u XII kući govori o tajanstvenosti partnera..kao da ga ne vidiš jasno..i kao da uvek misliš da ti nešto radi iza ledja.
Dispozitor Jupitera je Mars i on se nalazi u raku – gde je u padu - pa sa ovakvom pozicijom vladara i dispozitora brak može biti klimav pa se oboje morate potruditi da ga održite ... Jupiter kvadrat Mesec može doneti nezadovoljstvo – jer sa ovim aspektom nikada nije dovoljno, bez obzira koliko se ima (u ovom slučaju možda ljubavi?). Jupiter sekstil Venera je povoljan aspekt koji donosi sreću i dobitke sa brakom. Opet priča o bogatom i obrazovanom partneru koji je na dobrom položaju. Jupiter kvadrat Mars sa ovim aspektom se mrzi zakon i pravda. Jupiter trigon Saturn govori da pravo zadovoljsvo u životu dolazi sa godinama, kao i da sve stvari kasnije dolaze na svoje mesto. I sa ovim aspektom ništa nema na brzinu, već kroz trajne is tabilne vrednosti. Jupiter trigon Uran kroz ovaj aspekt Jupiter pronalazi svoju slobodu...aspekt velikih putnika.

Vladar IX u VII ukazuje na partnera koji je stranac ili ćeš ga upoznati u inostranstvu, često veoma obrazovan.

Retro Saturn u VII kući često ćeš osećati da te partner okreće ka prošlosti.U nekim slučajevima ova pozicija ukazuje na starijeg partnera kojeg si ustvari poznavala u nekoj prethodnoj inkarnaciji. Najveće lekcije koje se uče su uspostvaljanje harmonije sa partnerom i tvoj ego pokušava da se pobuni kada ti u tom učenju postane teško. Imaš potrebu da se osećaš zaštićenom, pa i ako se žališ da ti je brak dosadan znaš da je on za tebe stabilišući i siguran faktor u životu. Ovaj položaj nudi mogućnost da se razreše i neki problemi iz detinjstva sa dominantnim roditeljem na taj ačin što će se izabrati partner sličnog tipa..kao da će partner imati ulogu ’’učitelja’’.

Retro Uran u VII kući govori da pokušavaš da razviješ samopouzdanje pa zbog toga tražiš onakve ljude, partnere, na koje možeš (kako smatraš) da se osloniš. Medjutm, oni su uglavnom uranske – nestalne prirode pa te njihova nepouzdanost primorava da u sebi postaneš jača. Lekcija koju moraš da naučiš sa ovom planetom u VII polju je da od partnera ne očekuješ previše, i da su ta preterana očekivanja nerealna i nepotrebna. Ti ćeš stalno pokušavati da se sinhronizuješ sa drugima ali što pre shvatiš da to uopšte ne moraš da činiš, biće ti lakše, biće lakše i na ovom polju.

Venera, prirodni pokazatelj ljubavi, je u prvoj kući u blizancima...Venera u blizancima govori da si ti otvorena i prirodna osoba, da imaš spontan i jednostavan pristup prema drugima, lako uspostvaljaš kontakt, učtiva si i šarmantna. Voliš da flertuješ i tvoj život je ispunjen površnim vezama i čestim promenama partnera, kao da nisi u stanju da se trajno vežeš za jednog partnera. Da bi te neko osvojio mora biti vešt na rečima.
Venera je u sekstilu sa tvojim vladarem VII kuće što govori o sreći i uspehu u braku i kroz njega, ovde ljubav i novac idu zajedno. Partner će te obasipati pokonima. Dovoljno je da se Venera nasmeši i Jupiter već nudi svet na dlanu.
Venera opozicija Saturn može doneti razočarenja i ljubavne brige već u ranom periodu, ovo je aspekt napuštanja od voljene osobe. Govori o vezama sa dosta starijim muškarcima. Veoma često osobe sa ovima spektom imaju odbojnost prema bračnom vezivanju. Najbolje je ovde razvijati ljubav koja za sebe ništa ne traži.
Venera opozicija Uran može doneti nagle preokrete, pa i stres u ljubavi jer se uglavnom veze prekidaju iznenada. Ovo govori o stalnom revolucionaru i borcu za slobodu na planu ljubavi...

Vaga na vrhu VI kuće opisuje neku vezu, ljubav pa i brak sa osobom sa kojom se zajedno radi na poslu.

Rezime.
Loši pokazatelji braka su sledeći:
Vladar VII u XII -  u promisorskoj kući jer je XII kuća kuća tajni i može doneti neverstva pa samim tim i kraj braka jer je ovo kuća gubitaka, tajni i ilegalnog (a brak počiva na legalnosti).
Venera u lošem aspektu sa Uranom – jedna ili druga osoba ne prihvata nikakvu odgovornost u braku i teži slobodi po svaku cenu.
Uran je u VII kući.
Drugih pokazatelja nema.

Aspekti koji čuvaju brak: Venera sekstil Jupiter (Jupiter je planeta legalnosti) što je za brak veoma bitno...bićeš srećna jer ćeš sa brakom puno dobiti.

Dakle pažljivo i mudro
Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 12:59:37 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:48:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.