Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 03:35:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201165 puta)
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
E moja Maki...ne moze me zaobici ljubomoran momak..
Imala sam dugu vezu i pukla je bas zbog njegove posesivnosti,bolesne ljubomore...imala sam jos 2 bas ljubomorna..nenormalno  Smile momka...
Ja po prirodi nisam ljubomorna i ne trpim istu u vezi..zato odmah to sijecem vec u korijenu  Smile

U pravu si u u potpunosti...Jedan vidovnjak mi je rekao da cu na najdaljem putovanju kojem odem sresti svog muza...a i pominjao mi je da on vec ima brak iza sebe...

ljubi te Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma biće sve oket, želim ti sreću  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene otprilike zanima to sa otvorenim neprijateljima malo neko da mi pojasni,ako moze da pogleda kartu u indeksu je? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pailface

Rak na vrhu pete kuće može doneti pravu-sudbinsku vezu. Vladar Mesec ti je u petoj što govori da ti prijaju ljubavi u kojoj nemaš obaveza, pa zato najčešće gradiš slobodne veze. Važnija su ti predbračna iskustva nego sam brak. Ali on u ovoj kući postavljen opisuje i jednu veliku ljubav koju ćeš ’’ljubiti svom dušom’’. Ukazuje i na zajednički život sa mladićem pre nego što se udje u brak.
Lav na vrhu šeste kuće ti može doneti ljubav na poslu. A Sunce je otišlo u IX što ukazuje na moćnog čoveka, muža u inostranstvu.
Devica na vrhu sedme jedan od pokazatelja razvoda, ali zaključak donosimo tek kad sagledamo sve. Partner će biti svakako dominantniji od tebe, racionalniji, dovitljiviji... Vladar sedme je Retrogradni Merkur u IX: puno ćeš putovati sa svojim partnerom ili je partner iz inostranstva. Zbog Sunca u IX pre bih rekla da je ovo drugo.
Retrogradni Merkur u IX može opisivati tvog budućeg muža - ne voli nikakva ograničenja, juri napred i ne prihvata lako mišljenja i savete drugih.Krajnje nezavistan i retko kad prihvata tradicionalne stavove o životu . Možda će ti doneti ’’čudnog’’ partnera kojeg nećeš moći da razumeš u potpunosti ili slično.
Merkur konjukcija Venera: ljubav se nalazi ili u komšiluku ili na nekom putu...

Dispozitor Retrogradnog Merkura je Jupiter i on je u XII kući... to govori o nagradi koju dobijaš od Boga. Ja ne znam da li si religiozna osoba ili će to biti tvoj muž... ali ti kao da ćeš imati duhovnog učitelja, ili andjela čuvara. Možda će to upravo biti tvoj muž (duhovni učitelj). Jupiter u XII govori o dalekim putovanjima i boravak na većim ostrvima (Australija). Vladar XII ti je Uran i on je u IX što opet govori o životu u inostranstvu.

Mars u sedmoj kući u Vagi nije dobar znak. On može opisivati tvog partnera takodje. Mars u ovom polju nije bas najsrecnije imati, jer bas ovde gde je potrebno najvise takticnosti i smirenosti, dobrih zivaca, Mars stvara sebi svojstvene probleme. Cak i kada se ne svadja, naprosto se preterano trudi, toliko da zamara i ometa spontan razvoj osoba na koje se odnosi ovo polje.

« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 11:25:58 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Rak na vrhu pete kuće može doneti pravu-sudbinsku vezu. Vladar Mesec ti je u petoj što govori da ti prijaju ljubavi u kojoj nemaš obaveza, pa zato najčešće gradiš slobodne veze. Važnija su ti predbračna iskustva nego sam brak.
Da,vrlo mi je bitna sloboda u vezi...mrzim veze kada moram da objasnjavam decku s kim,zasto sam otisla negde,a rekla sam da necu,itd...A sto se tice braka,na to gledam samo kao potpis na papiru,barem za sada...

Rak na vrhu pete kuće može doneti pravu-sudbinsku vezuVladar Mesec ti je u petoj.Ali on u ovoj kući postavljen opisuje i jednu veliku ljubav koju ćeš ’’ljubiti svom dušom’’.

Da,vrlo tesko ulazim u vezi,tj. taj  neko s kim udjem u vezu, stvarno mora da me odusevi,da bih uopste bila sa njim...tesko se otvaram i prepustam decku u potpunosti,a onda kada se prepustim tu je kraj i to je explozija...verovatno to tesko otvaranje prema muskarcima je zbog konjukcije Saturna i Venere...

Partner će biti svakako dominantniji od tebe, racionalniji, dovitljiviji...

Pa,ovo mi se ne svidja,vise volim ja da dominiram... Smile

Dispozitor Retrogradnog Merkura je Jupiter i on je u XII kući... to govori o nagradi koju dobijaš od Boga. Ja ne znam da li si religiozna osoba ili će to biti tvoj muž... ali ti kao da ćeš imati duhovnog učitelja, ili andjela čuvara. Možda će to upravo biti tvoj muž (duhovni učitelj). Jupiter u XII govori o dalekim putovanjima i boravak na većim ostrvima (Australija). Vladar XII ti je Uran i on je u IX što opet govori o životu u inostranstvu.

Ja,bas i nisam religiozna osoba,tj. verujem ja u nesto,ali nisam sigurna kako to da rastumacim,tako da ce pre to biti moj muz...i bas bi bilo lepo,da moj muzic bude moj andjeo cuvar...

Samo,jos koje pitanje ako moze...Zbog konjukcije Merkura i Saturna,da li bi to moglo ukazivati na starijeg partnera?

P.s.Hvala na odgovoru!!!! Smile

« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 12:36:35 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Konjukcija izmedju Merkura i Saturna pre govori izmedju sukoba mladjih i starih...  ne o starijem partneru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Makishon, da li bi meni pogledala sedmu, vidim da ti dobro ide,pozdrav   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
please ako netko može pogledat moju natalnu,u indexu je na 7.str..već sam par puta tražila pa eto..treća sreća Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pailface interesuje me tvoje mišljenje u vezi mog sedmog polja - brak.
Naročito u vezi onog uklještenog Plutona u sedmoj. Ali onako, udri onako kako misliš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A  evo moj slucaj moja sedma kuca pocinje u jarcu, njen vladar je u 10. polju u ribama(poznanstvo preko posla u zemlji na vodi, daleko od kuce, drugi vladar sedme kuce uran je u trecem polju(upoznavanje kod rodjaka isto daleko od kuce),vladar njegove sedme kuce je venera, ona se nalazi u 3.polju gdje i moj uran, tacno tako smo se i upoznali ,interesantno njegova sedma kuca pocinje u biku, a ja sam bik, i cela je u  biku, , moja doduse pocinje u jarcu  a zavrsava u vodoliji a on je strelac /skorpion.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 20:10:35 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 03:35:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.