Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:54:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201194 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

E baš si me sada zainteresovala
Vladar sedme Saturn u Ribama - on opisuje osobine tvog muža kao i aspekti sa dr. planetama. Takodje i dispozitor Saturna Neptun u Škorpionu!  Smile Upravo dispozitor daje konačnu reč Smiley

Ne možemo uvek očekivati da u horoskopu vidimo horoskopski znak budućeg supruga, pre se može videti kakva će on osoba biti i sl. Pa ću sutra baciti pogled na tvoje sedmo polje i reći nešto o tome..pa ćemo videti jesam li u pravu.

I videću još nečiji horoskop, ko je na redu..
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ja mislim da moja karta moze posluzit za izucavanje jer imam dovoljno godina tj, dosta stvari se vec izdesavalo u mom zivotu za koje mislim da su krupne, pa bi trebale da su naglasene u karti.Maki potvrdicu ti sve sto pogodis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
zenja23

Vodolija na vrhu sedme kuće - da li je vodolija za brak? Teško ga je na to nagovoriti na stabilan brak i stabilnu vezu. Zbog sedme kuće u vodoliji moguć je brak sa razvedenom osobom. Uran, vladar sedme, je otišao u prvu i u Lavu je - u izgonu. Ne oseća se tu baš najbolje. To što je u u pravoj znači da će partner biti vezan za tebe kao i ti za njega. Ovakav položaj govori o sudbinskom braku. Dispozitor Urana je Sunce koje je u X kući. Možda ćeš tvog budućeg upoznati dok budeš gradila svoju karijeru, na poslu i sl.
Uran kvadrat Sunce: nije baš najbolji za brak, donosi problem volje...težnju oslobodjenju, sukob sa svakim autoritetom...
Uran trigon Mesec: mešanje ljubavi i prijateljstva, ali je lep aspekt..život je pun iznenadjenja i promena, daje ti plemenitost Smiley
Uran sekstil Venera donosi iznenadne ljubavi i romantične, lepe su dok se od odnosa nešto ne očekuje i ne planira jer je ljubav zaljubljena u slobodu.
Uran trigon Mars moguća veza sa razvedenim muškarcem.

Retrogradni Saturn u sedmoj kući...malo karmičke astrologije Smiley Ovde se do najvišeg stepena prolazi kroz karmu braka. Stalno osećaš da te partner okreće ka prošlosti.Čak i ako nisi u braku osetićeš težinu drugih koji pokušavaju da te navedu da ponovo podješ istim stazama da bi o sebi stekla uravnoteženiji i zreliji uvid. Ova pozicija može ukazati na brak sa starijim partnerom kojeg si ustvari poznavala u nekom od prethodnih života Smiley (jesi li imala takav osećaj kada si ga upoznala??) Imaš potrebu da se osećaš zaštićenom, pa iako se možda žališ da je brak dosadan znaš da je brak stabilišući faktor.

Uopšteno, Saturn u sedmoj kući u Vodoliji (sedište) ukazuje na stabilan brak. Ali može doneti i napuštanje od strane partnera.

Venera, prirodni okazatelj ljubavi ti je u XI kući i na lošem 29 stepenu. Venera se ne oseća dobro u XI kući, zbunjena je. Neodlučnost izmedju 2 ljubanika  Smile mešanje prijateljstva i ljubavi ili ljubav sa zauzetom ili razvedenom osobom  Smile Kao da tražiš savršenstvo. Ljubav je lepa samo kada je slobodna.
Venera semisekstil Sunce opet znak za ljubav sa razvedenom osobom; Venera opozicija Mesec: evo nesklada i nezadovoljstva kad god su emocije u pitanju, tebi je izgleda lepše kada si u vezi nego u braku?
Mislim da bi ti bila sretnija ukoliko živiš u ''nepotpisanoj''vezi.
Venera sekstil Uran opet zaljubljenost u slobodu.

Interesuje me jesi li u braku?

Zamolila bih da još neko prokomentariše tvoju kartu. Interesuju me druga mišljenja jer sam početnik u tumačenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E 570
maki ne znam da ti pomognem astroloski ali i meni sedma kuca pocinje u vodoliji a tu mi je i mars 29 30 citala sam sta si napisala zenji i pronasla se u tome da nisam trebala da ulazim u brak jer mi uvek treba sloboda a sada... j... ga sta da se radi u pravu si samo tako nastavi !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
čim imaš 7. polje u Vodenjaku to je već indikacija razvoda a pogotovo ako je tu Mars. Osobe AC Lav uvijek traže nešto najbolje savšreno i ako to ne nađu , a često se događa razvode se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ malarica
evo ja cu da kazem koliko znam...bices dosta vezana za partnera kao i on za tebe,on ce biti izrazito ljubomoran i posesivan,ali to tebi nece praviti problem...velikodusan,sposoban,uporan,stabilan...privrzen porodici i zeni i majci..nemas ni jedan los aspekat u vezi braka,jedino je venera u padu,ali to nije nikakav problem..mislim da ces biti jako zadovoljna i srecna...super su ti aspekti.
meni je bas glupo sto ne umem vise da kazem,ali eto cisto da bude malo zanimljivije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je mars u XI kući u devici i ništa mi nije jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface interesuje me tvoje mišljenje u vezi mog sedmog polja - brak.
Naročito u vezi onog uklještenog Plutona u sedmoj. Ali onako, udri onako kako misliš Smile

Izvini Maki,nije me bilo par dana na forumu,pa sam tek sad videla tvoju poruku...

Vrh tvog 7. polja ti je u Devici,dakle tvoj partner bi trebalo da bude jedan analitican tip muskarca,inteligentan,racionalan...Znak Device moze ukazivati na razvod,ali mislim da do toga nece doci,zato sto se vladar Device-Merkur nalazi u fixnom znaku Bika,koji generalno ne voli promene i tezi stabilnosti.Merkur se nalazi u 2. polju i on je u vrlo jakoj konjukcji sa tvojim Suncem-sjaj,jacina,sto ukazuje na partnera koji ce sa materijalne tacke gledista biti vrlo obezbedjen...Sunce je vladar tvog 6. polja,dakle vrlo je moguce da ces tvog patnera upoznati preko posla...e,sada tebi se 7. polje proteze kroz cak tri znaka,Devicu,Vagu i Skorpiji...zbog ovog ukljestonog znaka Vaga,koji nam uglavnom govori o necemu cemu mi tezimo,ali sto u mladosti mozda zbog odredjenih okolnosti ne mozemo da izvedemo,cini mi se da ti tezis jednom harmonicnom braku (Vaga-ravnoteza i harmonija).
Vrh 5. polja je u Raku,a Mesec ti se nalazi u tvojoj 1. kuci,dakle ti si osoba kojoj je ljubav vrlo bitna.Uopste cini mi se da su ti ljubav,brak i posao-zbog ovog stelijuma u 6. kuci,dosta bitne sfere u tvom zivotu...suvladar tvog 5. polja je i Sunce,koje je kao sto sam vec napisala u konjukciji sa vladarem tvog 7. polja,dakle to ce biti brak iz ljubavi...
Kako se 7. polje proteze kroz tri znaka,treba osim Merkura,posmatrati i planete,Veneru i Marsa i Plutona...Venera se u tvojoj karti nalazi u 4. polju u Raku...Venera je planeta ljubavi,a u tvom slucaju i jedan je od dispozitora tvog 7. polja...dakle,ti tezis braku koji ce imati sve elemente braka,ako me razumes sta hocu da kazem...Dakle,tebi ne treba neki muskarac avanturista,koji ce te voditi na drugi kraj sveta,treba ti neko koje ozbiljan,stabilan,muskarac koji zeli porodicu,zenu i decu.Zatim,treba obratiti paznju i na vladare Skoprije-Marsa i Plutona...Mars je u tvom 6. polju u Devici-sto je opet jedna od naznaka da svog partnera upoznajes preko posla.Dakle,vrlo je verovatno da cete raditi zajedno ili tako nesto.Venera i Mars su u sextilu.Dakle,dve sexualne planete u harmonicnom odnosu i moj je utisak da ces muskarca kakvog budes zelela i dobiti,jer Venera-planeta ljubavi,nam izmedju ostalog govori o tome sta nam se dopada,i ona je u sextilu sa Marsom-muskarac,a on je u tvojoj karti i dispozitor tvog 7. polja.zatim,pogledaj i ovo,vrh tvog 7. polja je u Devici,a Mars-muskarac je opet u Devici...

E,sada pitala si me za Plutona...Odmah,da ti napisem,da ja tog Plutona preterano ne posmatram u natalnoj karti,jedino ako osoba ima znak,podznak ili Mesec u Skopriji,ili neki vrlo jak aspekt sa Plutonom...Pluton je dosta sporo telo,i velika vecina ljudi,osim gore navedenih ni ne osecaju Plutona...Misljenja sam da Plutona treba vrlo posmatrati u mundanoj astrologiji,i kada su tranziti u pitanju,narocito ako Pluton prelazi preko bitnih tacaka nase karte,kao sto su tacke ASC,MC,Desc,Ic...
U tvojoj karti je Pluton jedan od dispozitora 7. polja...To je genarlno govoreci,planeta lose energije,a kod tebe je u polju braka,sto moze doneti odredjene probleme u braku,ali ja u tvojoj karti ne vidim nikakvu naznaku za neki los braka,sem eventualno ove...ipak,da bi se nesto tvrdilo,treba nam nekoliko naznaka da ce to i biti tako,a ne samo jedna...taj Pluton je i u inkonjukciji sa tvojim Merkurom-patner...inkonjukcija je aspekt koji nam govori raznim vrstama prilagodjavanja,menjanju stavova,tako da mislim da i ukoliko dodje do odredjenih problema u tvom braku,da ce upravo tvoj partner biti taj koji ce mozda vise teziti da ga odrzi,odnosno bice prilagodljiviji u datom trenutku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Maki, hvala puno  Smile
Smile place mi se koliko ima istine u svemu sto si mi napisala!!!
Ja nisam udata,sada cu krajem maja imati 45 godina,vec dvije godine sama,ali potpuno sama(Saturn tranzitira 1 kucu)
Prije 3 i po godine sam upoznala jednog Jarca i silno se zaljubila,cinilo mi se kao da smo se znali cijeli zivot,tacno je da smo poslom bili povezani,kao  sto pises,ali on je ozenjen...
Kako ne zivilo u istim drzavama,ja nisam htjela da cuvam takvu vezu,a narocito sa ozenjenim covjekom,sve je zatajilo.
Naravno mislim puno na njega,(29.decembar 1957 u 02h u Sarajevu)on cesto pise ,ostavlja divne poruke,ali...jos uvijek je ozenjen!!!
Mislim da je covijek mog zivota,ali sta...tacno prepoznali smo se u momentu!!!!
Mene sada interesuje da li ce se on razvesti i je li to taj?
Voljela bih imati nekoga kraj sebe,samoj mi je tesko zivjeti daleko od najblizih.
da li puno trazim,neznam ali dok je ozenjen nemogu...
Zamolila sam Andjelu da  pogleda uporedni horoskop,uvrstila me je na spisak,da mi pogleda sinastrije i da vidimo je li to taj?
A ako ti imas vremena bila bih ti zahvalna
ljubi te Zenja i hvala puno
apsolutono sve je tacno do utancine sto si mi napisal Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pailface, daješ li ti časove iz astrologije? Smile Ja ti skidam kapu, ti prosto vezeš rečenice  Smile Sebi nisam gledala nijedno polje, probala pa odustala.Jer sam subjektivna pa mi je jako teško da tumačim.

U dugoj sam vezi, on je podznak devica i ima mnoge osobine tog znaka. Svidja mi se kako razmišlja i svidja mi se njegovo ponašanje - uopšte. Tako da bih volela, istina, takvog muškarca. Tu si skroz u pravu. Ljubav mi je jako bitna, posao mi je bitan ali koliko ću uspeti videćemo. Možda ćemo zajedničkim snagama uspeti - to što kažeš da ćemo možda raditi zajedno Smiley

Hvala ti od srca za tumačenje, jako si mi pomogla da sagledam stanje svog sedmog polja. Ljubim te

Zenjo, tebi sve ukazuje na to da ćeš imati razvedenog muškarca kraj sebe. Ne znam da li je on pomišljao da okonča svoj brak zarad tebe ali ako to nekada bude uradio nemoj sebe nipošto kriviti što je ostavio ženu..možda decu zbog tebe. Jer to je njegova odluka. Mislim da je upravo on taj iz tvog natala. Ne znam da li ćete biti zajedno to ne mogu da ti kažem...ali čim je to opis tvog sedmog polja (a ne npr. V polja koje označava predbračne ljubavi) mislim da ćete biti zajedno. Možete živeti i nevenčani i tako bi tebi bilo lepo, ispunili bi sve uslove za lep život udvoje. A kome su još potpisi na papiru bitni?  Smile
Andja će ti pogledati uporedni, ona je majstor za to. Ljubim te Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:54:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.387 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.