Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:44:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201455 puta)
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
moze li neko da baci pogled na moju natalnu kartu  na 7 strani indexa.. kakav me to brak ocekuje dosta ima li ga u vidiku.. ili cu morat jos da cekam.  plzzzzzzzzzzzz. ja se izvinjavam  znam da sam i previse dosadna ali sta mogu  Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Zanima me jos nesto,ne znam da li znas  za teoriju,da na primer prva kuca u zenskom horoskopu predstavlja 7. kucu naseg partnera,kao i obrnuto,pa tako 2. 8.,3. 9. itd...
Volela bih da nam i Andjela kaze nesto o tome,ako je bilo sta cula...

To nije teorija, to su nagadjanja i nelogično razmišljanje. Mnogi astrolozi su protiv tog okretanja i mešanja i medjusobnog prepletanja polja..
Zna se koje polje šta predstvalja. Tvoje prvo ne može predstvaljati njegovo sedmo...postoje izuzetci kada se npr. za drugi brak gleda deveto polje...ili otac-majka, deda-baba..gledaju se u muškom hor. odredjena polja a u ženskom suprotna od njih..

Da ne mutimo previše, ako te interesuje njegovo sedmo polje lepo uzmi njegov natal i pogledaj kako stvari stoje kod njega. Ipak svako od nas ima svoj natal. Može se videti iz tvog natala kakav će ti partner biti, kakav će brak biti...kakva deca..ali da iz tvoje natalne posmatraš njegovo polje braka to je skroz pogrešno.

Ovo je bio brzi odgovor, baciću pogled i na tvoj natal, ti si treća ... ovih dana ću imati više vremena pa ću vam to odraditi. Ljubim te  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
makishon,mozes malo da pogledas i moju sedmu? znam da sam dosadna ali niko ne zeli da mi odgovori.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da ne mutimo previše, ako te interesuje njegovo sedmo polje lepo uzmi njegov natal i pogledaj kako stvari stoje kod njega. Ipak svako od nas ima svoj natal. Može se videti iz tvog natala kakav će ti partner biti, kakav će brak biti...kakva deca..ali da iz tvoje natalne posmatraš njegovo polje braka to je skroz pogrešno.
jos samo kad bi taj neko postojao,pa da mogu da nam uporedjujem natalne karte,bilo bi extra...

Ovo je bio brzi odgovor, baciću pogled i na tvoj natal, ti si treća ... ovih dana ću imati više vremena pa ću vam to odraditi. Ljubim te Smile

e,super si,maki hvala... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Maki moze li draga kad budes imala vremena i meni da bacish pogled na moju nat. Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung e900
Makishon ne znam da li si zavrsila sa ispitima i da li imas vremena samo da mi zavrsis tumacenje,posto si mi deo oko karijere objasnila rece da je ostalo i to polje braka.Pa ako imas vremena i volje ti napisi koji red.
Poz i  Smile za tebe  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 10:36:31 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Maki gdje si ti?
...nema te... Smile

Inace znam 2 starije gospodje sa suncem u vodoliji u 7oj kuci koje se nisu udale.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Milenaaa

izvini što si tako puno čekala, najviše mrzim kada nešto obećam pa to ne ispunim na vreme, ali bila sam sprečena.

Prvo da pogledamo tvoju petu kuću, kuću predbračne ljubavi, kuću dece... e taj položaj opisuje pravu sudbinsku ljubav a takodje daje velike porodice i puno dece - zbog naglašene plodnosti i jakog majčinskog instinkta.

Vladar pete u četvrtoj govori o lepom i prijatnom domu, volećeš svoj dom i tu možeš izraziti svoju kreativnost.

Idemo na šestu, kažu da ona predstvalja prelazak izmedju predbračne i bračne ljubavi (izmedju ostalog) a kod tebe je šesta u Lavu što može ukazati da ćeš svog budućeg muža upoznati na poslu. Smiley

Sedma kuća u devici. Kažu da je to čest pokazatelj razvoda jer je devica promenljiv znak. Alli to je samo pokazatelj, treba se sagledati tuto kompleto Smiley Ono što je sigurno to je da će ti partner biti proračunatiji i znatno racionalniji od tebe pa to može stvarati probleme.
Vladar sedme u osmoj može doneti razvod usled preteranih svadja i strasti (osma kuća je promisorska). Ovaj položaj vladara ukazuje na erotsku vezu sa mnogo strasti, koje čuvaju odnos. Kada strasti utihnu, nastupaju svadje a moguć je i rastanak. Merkur je u dvojnom znaku - Vagi: tasovi ove vage se opasno ljuljaju - dakle govori o nestabilnosti u braku.

Nego da vidimo gde je dispozitor on daje konačnu reč - u devetoj je kući - Venera. To je znak ljubavi na putu, ljubavi u inostranstvu, ljubav na fakultetu a i opis nekog lepog profesora koji se osobi dopada. Venera u devetoj kuci cesto ukazuje na brak sa strancima ili ljudima druge vere i na ljubavne avanture u inostranstvu.

Da vidimo aspekte Merkura:
trigon sa Mesecom: ti si osoba bliska samoj sebi, dobro izražavaš ono što osećaš - studentske ljubavi
Merkur konjukcija Mars: svadje, nervoza...
Merkur opozicija Jupiter: razlike u pogledima ili veri, moguće udaljavanje izmedju vas ...

dispozitor vladara sedme i prirodni pokazatelj ljubavi Venera - takodje sedma kuća ti se nastavlja u Vagi što govori o naglašenoj bračnoj sudbini.

Venera semisekstil Neptun govori o uzvišenoj ljubavi, platonskoj ljubavi - ukoliko se ne ispuni simbolika Ne i ode se na daleka mesta.

Mars u sedmoj - na 19 stepenu Vage govori o razvedenom muškarcu. Mars u Vagi donosi probleme, svadje pa čak i tuče  u braku. Opisuje mladića koji je već u vezi ili braku.

Rezime: mislim da ćeš svog muža upoznati kada se budeš zaposlila, možda inostranstvo, i da će to biti ljubav na ''prvi pogled'' fatalna ljubav, obojena strašću, svadjama zbog istog ... Imate pokazatelja nestabilnog braka ali do razvoda ne mora doći - najbolje će biti da se pogleda i sinastrija kada ga budeš srela..ona će dati konačnu reč Smiley Ukoliko se ne možete trpeti, ukoliko dodje do zahladjenja u braku odnosno do razvoda ti imaš odličan pokazatelj da će drugi brak biti konačan i koji će ti odgovarati - Venera u devetoj.

Neka me neko ispravi ako grešim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ma Maki ne zezaj....razumijem te u potpunosti..na kraju krajeva nisi ni obavezna da ovo radis..
Hvala puno  Smile

E sad moj komentar  Smile

U ljubav na prvi pogled ne vjerujem... mada  Smile

Moguce je da si u pravu..nisi prva koja mi pomije razvedenog muskarca..Moguce je da se udam za nekog ko ima vec jedan brak iza sebe.. Smile Venera u devetoj...uvijek dozivim neku avanturicu na putu....

Ne bih voljela da se udajem 2 puta,ali ajde....i to je za ljude...

Imam i vladara druge u sedmoj...dako dobijem neki novac preko braka  Smile  Sta mislis ima li sanse po ovom ? Smiley

dispozitor vladara sedme i prirodni pokazatelj ljubavi Venera - takodje sedma kuća ti se nastavlja u Vagi što govori o naglašenoj bračnoj sudbini

jel hoces da kazes da mi je taj neko bas sudjen.... Smile

Hvala Maki...nije mi prijatno zbog tolike nestabilnosti u braku,ali ajde....ljubav i razumijevanje,pa dako izgladimo nesto

Bar cu imati velike strasti u braku i novac  Smile

hvala jos jednom  Smile[b][/b]
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa vrh pete u raku, sedma se nastavlja u vagi - sudbinska ljubav Smiley 2 pokazatelja
Što se tiče razvoda, nisam napisala da je to neminovno već da će vam možda brak biti klimav, povuci-potegni zbog prenaglašene strasti i svadja...a čini mi se da će to sve polaziti sa njegove strane. A na vama je da li ćete naći kompromis ili ne, ipak slobodna volja čoveka takodje igra veliku ulogu u životu osobe. Ne možemo sto posto biti sigurni da će biti onako kako natal govori... Kapiš?
Mars ti je na stepenu Vage koji ukazuje na razvedenog muškarca. Ta planeta je u tvojoj sedmoj kući i ona može, izmedju ostalog, da ukazuje na tvog muža. Takodje je bitan vladar Merkur u znaku Vage - to bi trebalo njega da opisuje tj. dispozitor Venera. Mislim da će se ta tvoja sudbinska ljubav desiti možda na nekom putovanju, u inostranstvu...ne tvrdim, samo je to moje razmišljanje.
Što se tiče pokazatelja dobitaka kroz brak,naišla sam na više pokazatelja..tako da je to sigurno. Nemam sad kartu ispred sebe. Izmedju ostalog vladar II u VII upravo ukazuje na to, da novac dolazi preko partnera ali može ti doći i prilikom neke vrste ortakluka- sklapanja posla sa prijateljima i sl.
Sunce u osmoj, govori o sigurnoj vezi sa razvedenim muškarcem... Dakle i za to imaš više pokazatelja.

Eto na brzaka...  Smile

Kakve si momke imala do sada? jesu li bili svadljivi i džangrizavi...ljubomorni?

Na redu je Pailface
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 15:40:50 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:44:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.