Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:06:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201216 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ma dajte vladar sedme u osmoj nije dovoljan razlog za rastavu, ja imam jos goru situaciju a nitko mi nije spomenuo ravod, mozda mi skrivaju  Smile Smile whatever, vladar 7 u 8 moze da govori o ulasku u brak zbog novaca, govoriti o partneru koji je neobican, koji se mozda bavi okultizmom i takvim stvarima, a da ne zaboravim da govori o snaznoj erotskoj vezi... Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ali ja imam i mars u sedmoj i dc u djevici..

u svakom slucaju tea..bice nam zanimljiv brak  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vladar 7. u 12.? jos imam Saturn i uran u 7. u opoziciji sa venerom... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bok..evo ako meni netko moze pogledat 7.kuću i aspekte vezane za nju..nalazi se na 7.str. u indexu.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Podgorica
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
moze li ko da vidi moju VII kuci tj kakav ce mi brak biti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
moze li neko da baci pogled na moju natalnu kartu  na 7 strani indexa plzzzzzzz  Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Molila bih vas da mi objasnite moju 7 kucu,odnosno brak,jos uvijek sama i da li cu ostati?
22 maj 1962 u 9h30 u sarajevi.

pokusavala sam da napravim kartu i okacim je ali nikako ne uspijavam

hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uf,sto mrzim ove teme koje imaju 550 stranica,ne moze covek sve da stigne da ih iscita...ma,salim se ja naravno...

Ja bih da malo prodiskutujem svoju natalnu u vezi braka,pa bih volela da me ko ispravi ili dopuni...kartu imate u indexu natalnih karti...

Elem,vrh 7. polja je u Devici,sto bi moglo ukazivati na analiticnog muskarca,pedantan,perfekcionista po pitanju nekih stvari...Taj isti Merkur je otisao u 9. polju u Strelcu,pa bih analogno ovome rekla da cu ja tog muskarca ili upoznati u inostranstvu (dakle,morala bih sto pre da zbrisem odavde) ili da je stranac,ili da mozda dosta putuje...ne bih znala sta je od ova tri...U svakom slucaju Merkur je u vrlo jakoj konjukciji sa Saturnom sto ukazuje da ce taj muskarac biti stariji od mene podosta,a Venera kao signifikator ljubavi je takodje u konjuciji sa Saturnom,tako da evo jos jednog dokaza da ce moj partner biti stariji dosta od mene...by the way,lepim se za starije muskarce...Konjukcija i Merkura i Venera bi mogla ukazivati da ce taj muskarac biti i lep...

E,sada mars mi se nalazi u 7. polju u Vagi,sto bi moglo ukazivati da volim muskarce doterane,sa stilom,ugladjene i dzentlmene...

Kako sunce ukazuje na muza koji je pak u konjuciji sa Uranom,cini mi se da ce taj moj muz biti pomalo opicen,pun ideja,neki vetropirast tip...

ah,i da bila ja pre godinu dana kod neke zene astrologa,koja mi rece da cu muza upoznati negde krajem septembra ove godine,na nekom putovanju,da ce biti vrlo bogat-nemam pojma kako je to videla,kako ce biti stariji dosta od mene, i kako ce se baviti poslom na ivici kriminala-samo mi jos to fali...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Molila bih vas da mi objasnite moju 7 kucu,odnosno brak,jos uvijek sama i da li cu ostati?
22 maj 1962 u 9h30 u sarajevi.

pokusavala sam da napravim kartu i okacim je ali nikako ne uspijavam

hvala unaprijed

Na redu je Milenica, pa ću videti i tvoj natal. Glavu gore, ljubav dodje pre ili kasnije... Ja ću uraditi kartu i okačiti je u indeks.  Smile Pozdrav

Pailface
vrh sedme kuće govori kako brak počinje - da partner će ti biti racionalaniji i proračunatiji od tebe pa to može stvoriti probleme. To što je Merkur u IX polju znači da će ti partner biti ili iz inostranstva ili da ćeš sa svojim partnerom dosta putovati. Ovaj položaj govori o dugom braku.. Ali pazi Merkur je u Strelcu u izgonu...može da znači da će neki problemčići nastati baš kada on ode u inostranstvo. Merkur konj Saturn donosi previše briga, komplekse, depresiju... Ne znam kakvi su ti ostali aspekti Merkura sa dr. planetama, moraš njih sve sagledati pa onda moraš videti dispozitor Merkura gde je, kako je postavljen, aspekti jer on donosi presudnu reč. Kao i Venera, signifikator ljubavi.
Mars u Vagi je u izgonu takodje, u sedmoj..može opisivati tvog partnera...pogledaj u kom je znaku i Dc...

Treba se sve videti, nažalost nemam vremena pa te prepuštam nekome drugom Smiley
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 10:37:39 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Maki na ovako brzom odgovru...

Merkur pravi neke silne aspekte,ali meni zapada za oko semisextil Merkura sa Neptunom (ASC u Ribi pa ovde Neptun ukazuje na mene) ovaj aspekt ukazuje na neke umetnicke talente,samo ne znam kako da ga protumacima na polju partnerstva,valjda kao harmonican odnos...

Merkur pravi aplikacioni kvintil sa Jupiterom-tradicionalni vladar Ribe...takodje dispozitor Merkura je upravo Jupiter u XII polju,dakle opet povezanost nas dvoje u inostranstvu...nedavno sam citala da kvintil spada u red jakih aspekata mada ga po knjigama gotovo uopste ne spominju,vrlo srecan aspekt,ukazuje i nase talente...pa rekla bih po ovom kvintilu da cemo se moj muz i ja ipak fino slagati...

da,u pravu si kada kazes da Merkur konjukcija Saturn donosi depresiju,vidim po sebi,a verovatno ce se to ostvariti i u braku,jos je ovaj mali Merkur i R,i jos je u izgonu...moguce je da ce se moj muz cesto i vracati sa tih putovanja zbog retrogradnosti-vracanje...i da lepo kazes,moguci si i problemi oko njegovih putovanja...

Zanima me jos nesto,ne znam da li znas  za teoriju,da na primer prva kuca u zenskom horoskopu predstavlja 7. kucu naseg partnera,kao i obrnuto,pa tako 2. 8.,3. 9. itd...
Volela bih da nam i Andjela kaze nesto o tome,ako je bilo sta cula...
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 11:25:16 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:06:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.