Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:16:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200771 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala makisho, upravo tako, mora da se sve slegne, pa polako, bitno da napredujem. jako mi jebitno da sam skontala koje se sve stvarigledaju kada se posmatra konkretno u nasemslucaju 7 kuca. A ovo ce i mnogima pomoci da shvate i nauce sta je sve potrebno znati.
pusa
hvala puno
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao svima,
Moja 7 kuca je u vodoliji, u kojoj je Jupiter. Vladar 7 kuce je Uran koji je otisao u 4 i pravi sextil sa Jupiterom i Venerom. Mars je skorpiji na 29 stepenu u 4 kuci i u kvadratu je sa Jupiterom i konjukciji sa Saturnom.
Kakav to brak moze doneti i kakvog partnera? Kako se gleda da li ce osoba imati jedan ili vise brakova?
Moze neko da mi pomogne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je venera imerkur lavu?sta to znaci?a nisam u braku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
meni je venera imerkur lavu?sta to znaci?a nisam u braku Smile

Ovako napisano ništa ne znači, bilo bi dobro da staviš natalnu kartu u temu Indeks natalni karata (top tema) jer bez sagledavanja potrebnih elemenata ne možeš dobiti ispravno tumačenje Smile

E imam samo jedno pitanje, a tiče se pa skoro ove teme... Šta znači kad su mi Mesec i Venera u desetoj kući??

Konkretno, Mesec u VII polju može doneti popularnost, masu prijatelja iz javnog života, kontakt sa javnošću, unutrašnju dubinsku potrebu u ljubav prema bračnom drugu kome je okrenut sav duševni interes...
Jako jako je bitno koje kuće je vladar Mesec (i bilo koja dr. planeta koja se posmatra) i u kom se znaku nalazi, aspekti sa dr. planetama, dispozitor... Ne mogu se zaključci donositi samo na osnov planete u nekom polju. Smile

Venera u sedmom polju daje jake emocije i estetski potencijal, možeš biti popularan, poznat i omiljen u javnosti, protežiran od ortaka i poslovnih partnera, uspeh u trgovini naročito lepim predmetima. Možeš imati neobično lepu i profinjenu ženu naglašenih emocija, s kojom ljubav može biti potpuna, naročito ako je Venera lepo postavljena (dakle moraju se videti i aspekti i u kom je znaku i sve ono što sam već gore napisala). Venera u ovom polju može govoriti i o sestri koja je javna ličnost i koja može steći odredjenu reputaciju... Smile

Imaš li natal negde okačen? Baš me interesuje tvoj natal Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 12:20:13 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Ako sam dobro skontala, vladalac VII kuce ....

je neptun,suvladar jupiter

neptun je otisao u znak strijelca,gdje ti je i mjesec,sto ukazuje da te duhovno privlace osobe iz inostranstva a da bi i partner mogao biti iz istog.obzirom da se i mjesec i valad Dc nalaze u IV kuci,to ukazuje da cesh ga sresti u domovini...
a jupiter u III kuci,mozda bas kod brata ili sestre ili u komsiluku
imace probleme sa jednim roditeljem,jer po sistemu derivatnih kuca vrh njegove IV kuce je tvoja X(IV od VII)na algolu,pa josh vladar venera otishla u XII,sto ukazuje na mogucu bolest njegove majke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Andjela, ne mogu ti opisati koliko sam srecna. decko sa kojim sam postavila sinastriju i koji meni dosta znaci je iz inostranstva, bosna, ali to je inostrnstvo sada. ako se tako gleda, upoznali smo se u bgd-u na studijama, a inace imamo zajednicke prijatelje, a to smo skontali taj dankad smo se i upoznali. tata mu na zalost nije ziv, a mama moguce da je bolesna, ne znam, znam da je mozda 2003 bila na nekom lecenju u banji, ali nismo o tome pricali, tako da ovo izvlacim iz nekog secanja i nisam sigurna. valjda je to on, ja bih bar to volela. haha
jos karaeristicno sto taj nas zajednici prijatelj je ziveo kod mene u komsiluku, prvi komsija. i dolazio je kod njega non stop su tu visili, ali se mi nismo tako upoznali.
bas si me odusevila
Smile
Smile
Smile
Smile
ali svejedno i da nije on, sve je tacno i vise od toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
tata mu na zalost nije ziv, a mama moguce da je bolesna, ne znam, znam da je mozda 2003 bila na nekom lecenju u banji, ali nismo o tome pricali, tako da ovo izvlacim iz nekog secanja i nisam sigurna. valjda je to on, ja bih bar to volela. ali svejedno i da nije on, sve je tacno i vise od toga

da,IV kuca je kuca roditelja u svakom slucaju algol je odradio svoje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a sta ces andjo, tako ti je to.
pusa
Smile
hvala ti mnogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mozze li mi ko opisati moje 7 polje  Smile

i reci kakava ce mi biti zena,kad bi se mogao ozeniti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
da li mi netko može reći da li imam materijala u karti da se udam za razvedenog čovjeka.u 7 nemam urana niti on njome vlada ali imam
7.kuću na 11 stupnju
veneru kao prirodnog vladara braka u opoziciji s uranom(vlada 4.kućom i 9. kućom)
dispozitora vladara 7.kuće u inkonjunkciji s uranom
sunce kao suvladara 7.kuće u opoziciji s uranom
Da li venera kao prirodni pokazatelj braka može ukazivati na razvedenog čovjeka bez obzira što  uran nije u 7.kući niti njen vladar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:16:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.