Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 20:49:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200627 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung 
Andjela.. pa ti si mi to i rekla.... tj. da je velika verovatnoća da će se tako dogoditi..
Samo sam ja još jako slaba trenutno... žao mi je svega i dana i godina...  i treba mi vaša podrška  Smile
Divni ste, ne znam šta bih bez vas...
Kiss  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo meni je zaškripalo prije nekih godinu dana kada mi je isto neki  "astrolog" izjavio da ću ostati udovica i to ubrzo posle sklapanja braka i to je zaključila na temelju kvadrata između meseca i saturna
uf...strašno...trebalo mi je 100 godina da se oporavim od og njenog zaključka

moja natalna je u indeksu na 7 str. pa ako je neko raspoložen da pogleda malo,u raku je i u njoj je samo mesec u lavu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
evo meni je zaškripalo prije nekih godinu dana kada mi je isto neki "astrolog" izjavio da ću ostati udovica i to ubrzo posle sklapanja braka i to je zaključila na temelju kvadrata između meseca i saturna
uf...strašno...trebalo mi je 100 godina da se oporavim od og njenog zaključka

e cijeni mu pamet...

tvoj DC je u raku,a vladar Mjesec ostaje u VII kuci u Lavu,shto znachi da je lako moguce da ce tvoj izbranik biti tog znaka ili podznaka
ovaj saturn i kvadrat mjeseca sa njim,oznachava da ce biti malo povuci potegni u braku,jer su to dva vladara DC i ASC,pa ce ponekad dolaziti do neslaganja
znachi sutra kad dodje do toga,ti se samo sjeti,da su to neki loshi dani ,loshi tranziti i iskoristi shto si spoznala iz astrologije u svoju korist.
taj tvoj suprug sigurno ce biti jako neobichan,mozda ce raditi sa kompjuterima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela hvala  Smile
jel taj trigon urana i meseca govori o neobičnom suprugu? a što se tiče neslaganja,predpostavljam da će ih biti pošto sam ja od onih koji uvek ispravljaju krive drine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
andjela hvala Smile
jel taj trigon urana i meseca govori o neobičnom suprugu?

mjesec u VII a ima aspekt sa uranom,planeta koja aspektuje drugu planetu u VII,pomaze opisu partnera.meni planeta u VII pravi 120 sa marsom i muz mi je sportista.
znachi tebi,bi trebao muz imati bar jednu uranijsku osobinu ili se baviti poslom u simbolici urana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
I VII. kuča mi je također prazna , a što se tiče aspekata oni su sljedeči : Mars mi je u osmoj kuči-Rak a Venera u desetoj-Djevica ( sekstil ) .

Šta ovakva kombinacija znači ?

P.S.: Opazila sam da ako se natalne karte prave preko više "izvora" da su recimo neki podaci drugačiji : primjer na jednoj mi se pokaže da je Sunce u 9. kuči a na drugoj da je u 10. kuči ?  Zašto !?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako sam dobro skontala, vladalac VII kuce je venera i ona je meni u 12 kuci u lavu. Ne znam da odredm dispozitora, jer je meni u prvoj kuci sunce u devici i nema drugih planeta (ako dobro kontam dispozitor bi trebao da bude mars), Sunce mi je u I kuci u devici,a Venera u XII u lavu.
E sad ako je dispoitor mars, mars je u 3 kuci u skorpiji. Mars i venera su mi u kvadratu.
Nadam se da sam dobro protumacila. Haha
Hvala
pozdrav

Ako ti je Venera u znaku lava - njen dispozitor je Sunce jer Sunce vlada znakom Lava.
Još koji primer: Sunce u Vagi - dispozitor Sunca je Venera jer Venera vlada znakom Vage

I tako dalje Smile

Dispozitor je ustvari zaključak cele te priče koju posmatramo - pa gledamo kako je postavljen i njegove aspekte

Može se desiti da je planeta u svom sedištu na primer - Merkur bude u devici i onda za Merkur kažemo da je konačni dispozitor.. Smile

napokon mi je ovo jasnije, odnosno shvatila sam dispozitore. posto je moja 7 kuca u ribama, vladar 7 kuce je venera. dispozitor moje venere je sunce. venera je u kvadratu sa marsom, u sekstilu sa saturnom, u trigon sa neptunom, i u kvadratu sa MC. a sunce je u sextilu sa jupiterom, sunce kvadrat uran, ne znam koliko je taj aspekt los, sunce konjukcija AC. nadam se da je dobro
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Sandrice, ako ti vrh VII kuće u znaku Ribe vladar tvog sedmog polja je Neptun ft Jupiter jer su to planete koje vladaju znakom Ribe. Onda gledaš u kom znaku su ti Neptun i Jupiter (sagledaš oba) i to su ti dispozitori ...

A ako ti je vrh VII kuće u Biku ili Vagi onda ti je vladar VII Venera jer ona vlada ovim znacma
Evo napisaću ti vladare horoskopskih znakova da ti bude jasnije

Dakle uvek gledaš u kom znaku je vrh polja koje posmatraš.

Ovan - vladar ovog znaka je Mars
Bik - Venera
Blizanci - Merkur
Lav - Sunce
Devica - Merkur
Vaga - Venera
Škorpion - Mars,Pluton
Strelac - Jupiter
Vodolija - Uran
Jarac - Saturn
Ribe - Neptun, Jupiter

Hajde da vežbamo, slobodno pitaj ali ćemo se prebaciti ili u temu o dispozitorima..a najbolje u top temu u Astro obdanište Smile

p.s. da dodam, sad sam pogledala tvoju kartu.

Vrh tvoje VII kuće je u znaku Ribe
Vladar tvog VII polja su Neptun i Jupiter
Dispozitori Jupitera su Pluton i Mars jer ti se Jupiter nalazi u znaku Škorpiona (vladari škorpiona su ars i Pluton)
A dispozitor Neptuna je upravo Jupiter jer ti se Neptun nalazi u znaku Strelaca (tim znakom vlada Jupiter)
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 12:33:21 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sad sam vela sta sam uradila, dok mi se to slegne. Hvala ti za tabelicu, imam je i ja ispred sebe. Ali sinoc sam umorna krenula to da razmatram. Mora da mi se slegne i da vezbam, tj. da utvrdim gradivo.

Stvarno sam lupila, najverovatnije sam krenula od vage, pa sam dosla do toga da mi je vladar 7 venera. znaci vladar mog 7 posto se nalazi u ribama je neptun i suvladalac jupiter. E sad meni je jupiter u 3 kuci u skorpiji (mozda to pokazuje da mi odgovaraju skorpionski tipovi?), od aspekata jupiter je u konjukciji sa marsom, sunce u sextilusa jupiterom, i sextile sa AC. Neptun mi je retrogradan, u 5 kuci u strelcu. neptun konjucija mesec, neptun kvadrat merkurom, venera trigon neptun, saturn. sextile neptun, neptun trigon AC, neptun sextile pluton. Posto je neptun u strelcu znaci da je jegov dispozitor jupiter, a jupiter se nalazi u skorpiji, sto znaci da su njegovi dispozitori su pluton i mars. Sad sam dobro povezala, nadam se...
Smile hvala puno na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nije to lupetanje to je greškica Smile , mora tako dok se malo ne uvežba...možda ti sada deluje zamršeno ali nekad ćeš se čuditi koliko je ovo bilo lagano Smile Ovo iz poslednje porukice je sve tačno. Samo što ja danas nisam u stanju da tumačim loše sam raspoložena  Smile , neki dr. put ću prokomentarisati tvoje VII polje. Ljubac Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 20:49:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.